|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Same fajne z nas babeczki, zapraszamy na ploteczki! :) cz IV
Limonka to powazna sytuacja i podobnie jak Lady AnneBelle nie wiem co napisac. Jestem w szoku... Nie pojmuje jak mozna byc tak chamskim. Co ona z dnia na dzien sie rozwodzi ? Powinna miec to juz na uwadze :-/ Chore...
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3572 |
|
Zakorzenienie
|
Limon Współczuję! bezczelne babsko, zero kultury z jej strony...
|
|
|
|
|
#3573 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie Limonka, co z tym mieszkaniem ?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3574 |
|
Zakorzenienie
|
masakra,teraz to nawet spokojnie sobie nie mozna mieszkac bo nie wiadomo kiedy wlasciciele wejda i "zamieszkaja " razem z Toba :/
witam w tym pięknym aczkolwiek burzowo-deszczowym dniu
|
|
#3575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie bylo pogodnie, ale w nocy chyba bedzie padac. :-/Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- bylam dzisiaj w pracy, a pozniej na spacerze z kolezanka. Gadam sobie z kumpela na powalonym na ziemi pniu drzewa , w parku, a jakis kolo podbiega i skacze na niego, zaraz zeskakuje niby cwiczyl, ale sorry... glupio mi gadac bylo, bardziej smiac mi sie chcialo taktrzeslo tym pniem a myna nim siedziałysmy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
|
#3576 |
|
Zakorzenienie
|
![]() dobre xD tak sobie wasz pniak upatrzyl,a oprocz tego chcial sie pewnie tez napatrzec
|
|
#3577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
|
#3578 |
|
Zakorzenienie
|
ja to po prostu bym sie smiala,ale mnie sie to nie zdarza bo moja uroda pozostawia baaardzo wiele do zyczenia
|
|
#3579 |
|
Zakorzenienie
|
Oj przestań.... On po prostu ćwiczył
|
|
|
|
|
#3580 | |
|
Carpe Diem!
|
Cytat:
![]() U nas trzecią noc z rzędu była burza. To już przesada.
|
|
|
#3581 | |||||
|
Zakorzenienie
|
hEJKAAA
Cytat:
Cytat:
kochana, przepraszam że tka do Ciebienapisałam, ale napisałamdokilku osób, bo potrzebowąłam pomocy, która pierwsza się odezwała to poprosiłam o pomoc, napiszę Wam wieczorkiem, ale jest i byłamasakra . Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3582 |
|
Zakorzenienie
|
Hej z rana
![]() Czekam na relacje Limonka A tymczasem ja spadam i nie bedzie mnie tu caly dzien. Milego dnia Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3583 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Mam dziś wolne, i jeszcze jutro pół dnia. Właśnie piekę ciasteczka kruche, a wcześniej zrobiłam domowe hamburgery z wczorajszych mielonych. Pychotka
|
|
|
|
|
#3584 |
|
Zakorzenienie
|
hej
byla na zakupach kupilam dluga czarna sukienke letnia i 2 bluzki sukienka kosztowala 26 zl a 2 bluzki 2 zł.
|
|
#3585 |
|
Zakorzenienie
|
No to jestem.
Pisałam Wam jak ta włascicielka przyjechała, wróciła z tego sklepu ja jej mówię że chcę isć spać, że w takim razie ona powinna się juz zbierać, a ona żenie ona zostaje robić porzadki w tym pokoju, robiła je do 3 ;> wstałam wykapałam się patrze 7 a ja 7.30 wychodze, jej nie ma wybieram się do pokoju ona wyszła i mówię żejaniedługo wychodzęże powinna sięzbieraćjuż, a ona że nie bo ona nie skończyła żebym jej zostawiła klucze i ona mi przywiezie, ja mówię że no trochęśredno, a ona że ona musi dokończyć,zostawiłam,dzwo nie do tżtażeby jechał do mieszkania odrazu po zmianie służby,a nie na budowe, żeby zobaczył czy ona nie szpera w naszych rzeczach, powiedziała że klucz odwiezie mi przed 12, nie przywiozłajadotżta dzwonie, że ona sobiejaja robi, tżwkurzony zadzowniłdo niej i onamówi że do 16 dowiezie, dowiozła za 15 szesnasta, aha i mi mówiła że mężulek przyjedzie, mój tż się wkurzył i jej powiedziałzejeśli przyjedzie to sie wyprowadzamy i chcemy zwrot kasy, aona że nie nie, że ona z nim pogada, że nie przyjedzie. TO ja scześliwa po pracy poszłamna zakupy, wrócilam dodomu, zaczęłam robić zupe, pokroiłamziemniaki bo chciałam upiec udka z kurczaka, a tu za 10 piąta drzwi się otwierają same,myśle kurcze tż powinien być po 17, ale mysle moze wróciłwcześniej, ideatam dwóch kolesi wprowadza typa pijanego totalnie, pytaja mnie gdzie ten pokój zamkniety otworzyli poprowadzili go do lozka imowia doniego ze sie niech wyśpi i potem po niego przyjadą. Ja mysle no ekstra sama z nimzostaje, zaczęłamszukać telefonu,telefonu nie mam, zostal w samochodzie (jak na zloscpierwszy raz mi sie to zdarzylo!) i mysle co tu robić, bo on zacżął się wydzierać "ty ku... ty ku.. je... i tak cały czas" ja już zaczęłampłakać,trząść się ze stresu bo samawdomu z obcym gościemnawalonym na maksa. I w ten sposób weszłamna fb włączyłam czas i zaczęłam pisaćdo ludzi kto pierwszy się odezwał (w tym właśnie Lulka do Cibie), to poprosiłam by skontktował sięz moim tżtem dałam numer i powiedziećmu co jest grane, no i koleżanka napisała że zadzwoniła,że jużw drodze,żebym uciekała z tego mieszkania,a te drzwi gdzie on byl to obok drzwi wyjściowych,mysle no wstanie, cos mi zrbi a non stop sie rugal, wzielamlaptopa pod reke, torebke przewiesiłami w nogi, a ten do mnie "ku...gdzie idziesz,ty kuuuu.."ja piernicze, dziewczyny no ja dawno tak sięnie bałam, zbiegłam usiadłam pod klatką i czekałamna tżta zaryczana, ten przyjechał zaczął mnie uspokajaći zadzwoniłdo wlascicielki że zadzwoni napolicje zemialo gonie byc a ona ze nie, zeby nie dzwonil ona kogos po niego przysle, godzine czekalismy zanik ktokolwiek raczyl przyjechac, powiedzielismy jej ze w takimwypadku my nie bedziemy z nim mieszac, ze sie wyprowadzami i chce zwrot pieniedzy, wiec ci ludzie co go wzieli zabrali go na kilka godzin az sie wyprowadzimy, jak weszlismy nagore to zaczal krzyczec ze on tu mieszka, ze co my tu robimy, ze mamy wypier.. a w ogóle debil no i jak wyszli to zaczelo sie pakowanie, w miedzy czasie mama zadzwonila, poiedzialam cojest grane to tata bratem przyjechali pomóc, i od 18 do 23trwałopakowanie i przeprowadzka, wszystko w worki na śmieci, bo nie byliśmy na to przygotowani, wylądowaliśmy w mieskaniu mego brata, a tu jest po prostu... tragicznie,łóżko zamałe dlamegotżta o conajmniej 20 cm, zlew sięgający mi do końca ud, więc dlamegotżta gdzieś pewnie dokolan, wsio dla liliputów,nie wiemy co robic,zadzwoniłamdo mamy że ja chya musze coś powiedziećdla brata ze poszukamy czegoś bo tak mieszkać rok to ciężko,amamazaczęła krzyczeć że wymyślamy, że jakto wygląda bla blabla, i jużnie wiem co mamy robić, czekamna tżta i będziemy gadać, bojesteśmy załamani,serio .. wogóle moje ostatnie dwa dni tojak jakaśtelenowela normalnie ;/
|
|
#3586 |
|
Zakorzenienie
|
Limonkato straszne, nie wiem jak zachowałabym się na Twoim miejscu, pewnie wzięłabym coś ciężkiego i też uciekła. Domagajcie się zwrotu kasy jak nic. Mam nadzieję, że ogarniecie jakies mieszkanie bo nie ma sensu się męczyć
|
|
|
|
|
#3587 | ||
|
Carpe Diem!
|
Limonkaaaa ale u brata w mieszkaniu to tylko z łóżkiem jest problem czy to głębsza sprawa? Jeśli tak to po prostu kupcie sobie nowe, bo i tak prędzej czy później czeka Was taki wydatek. Najważniejsze, że mieliście dokąd pójść
Cytat:
My często robimy domowe tortille ![]() Cytat:
|
|
|
#3588 |
|
Zakorzenienie
|
Limonkanaprawdę przeżycia jak z telenoweli. Nie spodziewałam się, że takiego rozwinięcia sytuacji. Co ta baba ma w głowie? Żyła z nim tyle lat to powinna się wstydzić trochę za niego i nie dopuścić do tego, żebyście go widzieli w takim stanie,a w dodatku wyzywał :/ Koszmar po prostu. Też bym pewnie trzęsła się ze strachu i płakała... Sama w domu z nieobliczalnym pijakiem. Nie do pojęcia....
A ta babka musi Wam oddać kasę! I tak narobiła problemów... wrrr... |
|
|
|
|
#3589 |
|
Carpe Diem!
|
Cześć
Ale mi te tygodnie lecą. Już za chwilę znowu weekend
|
|
#3590 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Ja jż na nogach ![]() Mi też szybko ten czas leci. Już za chwilę idziemy na wesele.. |
|
|
|
|
#3591 | |||||
|
Zakorzenienie
|
hejka
Cytat:
ale mój tżtojak wlazłdo wanny to zajął całą, nie miałsię nawet jak obrócić, masakra czekałna dzisiejsza słuzbę i mówi że chociaż się porządnie wykąpie i wyśpi, więc samo to mieszkanie aby mieszkać się męczyć,aon będziena służbachodpoczywał :/Cytat:
Cytat:
ma oddac w pon, zobaczymy ;/ Cytat:
![]() Cytat:
jadę zaraz do przychodni z wynikami rtg a potem śmigam dorodziców i spowrotem. Miałam jechaćdo kumpeli do inneog miasta, bo wciązy już6 miesiąc a dawno niewidziałam, ale sie okazałożejakieś klucia miala, byla w szpitalu i woli przelozyc spotkanie,takze coz, plany mi się zmieniły
|
|
|
#3592 | |||
|
Carpe Diem!
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3593 |
|
Zakorzenienie
|
nie nie, to jest mieszkanie po mojej babci, wszysktie meble kupione ze 20 lat temu jak nie więcej .. więc mniej wiecej wiesz jaki tu jest komfort;> jest lipa ! jestem załamana, właśnie miałam problem ze zlewem bo woda nie hcicała się zakręcić, musiałam dzwonic do tżta by mi powiedzial jak inaczej ją wyłaczyć, ehh
|
|
#3594 | |
|
Carpe Diem!
|
Cytat:
Ja sentymentalna jestem i od razu przypomniały mi się czasy dzieciństwa. Mama zabierała nas do dziadków na każdy weekend (jechaliśmy w piątek popołudniu i wracaliśmy w niedzielę wieczorem) i po dziś dzień pamiętam ich dom pachnący ciastem drożdżowym i chlebem. Na obiad obowiązkowo był rosół i pieczony kurczak. Masło i chleb babcia robiła sama. Ten smaaaak Co do starych mebli to moja mama męczyła się z meblościanką i wersalką przez 25 lat. Ojciec nie chciał wymienić, bo "przecież jeszcze dobre są" i nie przemawiały do niego żadne argumenty Jak się wyprowadzałam to sprawiłam mamie nowe meble i ojciec został postawiony przed faktem dokonanym
|
|
|
#3595 |
|
Zakorzenienie
|
ja do tej pory mam mebloscianke xD
|
|
#3596 |
|
Carpe Diem!
|
Spoko
Moi rodzice mieli taką, którą dostali w prezencie ślubnym a są małżeństwem od 30 lat ![]() Mieli coś w stylu tej z załącznika. W salonie w kolorze jasnym a w sypialni identyczną ale ciemną. Oczywiście obowiązkowo jako element wyposażenia poustawiane mnóstwo szkła
|
|
#3597 |
|
Carpe Diem!
|
Witam w piątek
U nas pada. W weekend pewnie będzie podobnie.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3598 |
|
Zakorzenienie
|
hej
u mnie rano byla ulewa troche pogrzmialo i koniec,teraz wychodzi slonce ale dalej co jakis czas popaduje. potem ide do tzta
|
|
#3599 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie właśnie burza zaczyna się. Wezmę się za sprzątanie, bo nad ranem rodzice przyjeżdżają z wakacji.
08.06.2016 r. Kierowca ![]() 24.06.2016 r. Nauczyciel kontraktowy ![]() 03.09.2016 r. 04.01.2019 r. 13.06.2020 r. Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam. |
|
|
|
|
#3600 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
My dziś grillowaliśmy, ale jednocześnie odbywała się impreza u tż kumpla i tam też wylądowaliśmy. Tż wypił 3 piwka, a ja flaszkę z tym kolegą. Teraz odpoczywamy Fajnie mieć wolny weekend....
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:12.

U mnie bylo pogodnie, ale w nocy chyba bedzie padac. :-/
niby cwiczyl, ale sorry...
glupio mi gadac bylo, bardziej smiac mi sie chcialo taktrzeslo tym pniem a myna nim siedziałysmy 

no i jak wyszli to zaczelo sie pakowanie, w miedzy czasie mama zadzwonila, poiedzialam cojest grane to tata bratem przyjechali pomóc, i od 18 do 23trwałopakowanie i przeprowadzka, wszystko w worki na śmieci, bo nie byliśmy na to przygotowani, wylądowaliśmy w mieskaniu mego brata, a tu jest po prostu... tragicznie,łóżko zamałe dlamegotżta o conajmniej 20 cm, zlew sięgający mi do końca ud, więc dlamegotżta gdzieś pewnie dokolan, wsio dla liliputów,nie wiemy co robic,zadzwoniłamdo mamy że ja chya musze coś powiedziećdla brata ze poszukamy czegoś bo tak mieszkać rok to ciężko,amamazaczęła krzyczeć że wymyślamy, że jakto wygląda bla blabla, i jużnie wiem co mamy robić, czekamna tżta i będziemy gadać, bojesteśmy załamani,serio .. wogóle moje ostatnie dwa dni tojak jakaśtelenowela normalnie ;/

Jak się wyprowadzałam to sprawiłam mamie nowe meble i ojciec został postawiony przed faktem dokonanym