Panny Młode 2015 cz. 25 :) - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-16, 10:45   #3061
lipstick89
Jedyna oryginalna Lips :)

Dot.: Panny Młode 2015 cz. 25 :)

Cytat:
Napisane przez aga99792 Pokaż wiadomość
masz coś takiego? http://anuszka13.blogspot.com/2013/0...we-z-czym.html

kurcze bo ja na nogach też mam takie coś nigdy nie wiedziałam po co skąd i dlaczego a teraz już wiem. zawsze nogi to był mój kompleks i w lato nawet nie pokazywałam chodziłam w długich spodniach teraz jakoś mam to gdzieś. .. czasami bardziej widoczne czasami mniej..ciekawe czy to kiedys zniknie
też to mam, tylko na ramionach. no masakra. bo każdy się pyta czemu mam takie. a są brzydkie i dodatkowo robią się krostki ropne i wygląda to masakrycznie.

nie znikną. to jest defekt kosmetyczny i tak zostanie. można zmniejszyć widoczność. ja stosuję krem złuszczający z mocznikiem i suplementuję wit A w dużych ilościach (7 tysięcy jednostek dziennie), do tego wit E i D3. peelingi, balsamy z mocznikiem powinny poprawić stan skóry. moja mama to ma. to jest dziedziczne. na pewno ktoś z rodziny u Ciebie ma takie krostki.

Cytat:
Napisane przez kruella_de_mon Pokaż wiadomość
bara bara, to chyba ta przyczyna.

co do pesety to o dziwo moje wlosy na nogach sa w duzych odstepach od siebie:P. wiec takd uzo czasu mi nie zajelo. Ale efekt utrzymuje sie 2 tyg minimum, wiec ja moge pocierpiec
jesteś masochistką!

2018
20/52
lipstick89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-16, 10:48   #3062
aga99792
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dotuniek Pokaż wiadomość
za co ja się zabieram, jak tu pół roku zostało a my nie mamy żadnej umowy podpisanej

no coś w tym jest... ale powiem Wam, że ja ciągle słyszę takie historie. Parę lat temu, kilka tyg przed ślubem pan młody oznajmił, PMce że inna jest z nim w 3 miesiącu ciąży, ale żeby wiedziała że on chce się z nią ożenić, a dziecko będzie wychowywał tak przy okazji.
ooo ładnie to sobie wymyślił. cwaniak.

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

Cytat:
Napisane przez lipstick89 Pokaż wiadomość
też to mam, tylko na ramionach. no masakra. bo każdy się pyta czemu mam takie. a są brzydkie i dodatkowo robią się krostki ropne i wygląda to masakrycznie.

nie znikną. to jest defekt kosmetyczny i tak zostanie. można zmniejszyć widoczność. ja stosuję krem złuszczający z mocznikiem i suplementuję wit A w dużych ilościach (7 tysięcy jednostek dziennie), do tego wit E i D3. peelingi, balsamy z mocznikiem powinny poprawić stan skóry. moja mama to ma. to jest dziedziczne. na pewno ktoś z rodziny u Ciebie ma takie krostki.

oczywiście ! mama siostra brat brat ojciec, wszyscy. no i ja też
aga99792 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-16, 10:55   #3063
dotuniek
Zakorzenienie

Cytat:
ooo ładnie to sobie wymyślił. cwaniak.
Oni wszyscy takie cwaniaki

Mnie bardziej zastanawia co innego.... skąd tyle rozwodów w ciągu roku od ślubu?
dotuniek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-16, 11:00   #3064
Anabele23
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam i na przedramionach bardziej widoczne
na nogach mniej ale w zalezności właśnie kiedy,
teraz jak nogi opaliłam to jakoś tak mniej widoczne

no i chyba mam jeszcze atopowe zapalenie skóry bo cały czas mnie swędza ręce i nogi właśnie
ja po goleniu masakra a jak opale to sie wysuszaja
a z atopowym współczuje
Stary 2014-08-16, 11:02   #3065
Kiciakowa
Zakorzenienie

Cytat:

Mnie bardziej zastanawia co innego.... skąd tyle rozwodów w ciągu roku od ślubu?
wczoraj spotkaliśmy się ze znajomymi, co są półtora roku po ślubie i wydawali się bardzo szczęśliwi
Stary 2014-08-16, 11:04   #3066
Na biurku Oli
Zakorzenienie

Ale się wam na tematy zebrało :-D u nas ostatnio była siostra tz z uk i powiedziala, ze o nich wgl mało co się o tym mówi, częściej o tej strefie gazy itp. To u nas w wiadomościach się wszystkiego dowiadywala i na koniec stwierdzila, ze w razie czego mamy kupic do niej bilet w jedna stronę.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

nabiurkuoli.blogspot.com

Mój facebook
Na biurku Oli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-16, 11:07   #3067
Kiciakowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Na biurku Oli Pokaż wiadomość
Ale się wam na tematy zebrało :-D u nas ostatnio była siostra tz z uk i powiedziala, ze o nich wgl mało co się o tym mówi, częściej o tej strefie gazy itp. To u nas w wiadomościach się wszystkiego dowiadywala i na koniec stwierdzila, ze w razie czego mamy kupic do niej bilet w jedna stronę.

ja jedyne czego się boję w sensie wojny to to, że nie zdążymy wziąć ślubu i nie skończyłabym studiów, a już jestem na 4 roku

tyle z moich obaw
Stary 2014-08-16, 11:08   #3068
kruella_de_mon
Zakorzenienie

ale jakie to nie powazne..nigdy nie zrozumiem ludzi, ktorzy z kimś sa w związku a na lewo dają d*** - dotyczy to i facetów i baby. Nie kocham to spadam, a nie komplikuje innej osobie zycie. Jedno mnie pociesza, ze czesto los zwraca to co sie zrobilo
kruella_de_mon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-16, 11:15   #3069
Na biurku Oli
Zakorzenienie

Muszę ruszyć tylek z łóżka, spalismy dzis do 12...

nabiurkuoli.blogspot.com

Mój facebook
Na biurku Oli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-16, 11:31   #3070
kreciorek85
Zakorzenienie

Heh a ja tak z innej beczki..Mój chomik panda o imieniu Dżery ded..Tak jakoś przykrawo..Człowiek się przyzwyczaił przez te lata
W sumie to taka ostatnia rzecz, która w jakimś tam stopniu mnie łączyła z moim byłym(dostałam go w prezencie na 2dni przed rozstaniem )

Yves Saint Laurent

Unia Tarnów

Góra 26.08.14
Dół 14.04.15
http://czarnakretka.blogspot.com/

kreciorek85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-16, 11:38   #3071
My Sweet Little Precious
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość
EJ!!!! Łajzy!!!
wczoraj sie chwalilam 400DDS i ani jedna sie ze mna nie cieszyla
wiec dzis prosze choć jednego tanczacego brokułka na wieść ze mam zmiane kodu i 3 z przodu!!!!
U mnie też 3, ale nie wiem od kiedy

Cytat:
U moich dwa wśród znajomych odwołane: raz panna młoda rozmyśliła się na 3 miesiące przed uroczystością, bo tak. Za drugim Pan Młody 2 tyg przed ślubem powiedział, że on to w sumie nie jest gotowy się ustatkować, ożenić, i on się na to nie pisze, zresztą jakby nie wiedziała to od kilku miesięcy ma inną.
No urwałabym jaja takiemu dziadowi a laska niepoważna

Cytat:
za co ja się zabieram, jak tu pół roku zostało a my nie mamy żadnej umowy podpisanej

no coś w tym jest... ale powiem Wam, że ja ciągle słyszę takie historie. Parę lat temu, kilka tyg przed ślubem pan młody oznajmił, PMce że inna jest z nim w 3 miesiącu ciąży, ale żeby wiedziała że on chce się z nią ożenić, a dziecko będzie wychowywał tak przy okazji.
tu, też, ruską mafię bym wynajęła Jak mój by coś takiego mi oznajmił to bez kitu bym go chyba zabiła, mimo że z natury agresywna nie jestem

Cytat:
Napisane przez kreciorek85 Pokaż wiadomość
Heh a ja tak z innej beczki..Mój chomik panda o imieniu Dżery ded..Tak jakoś przykrawo..Człowiek się przyzwyczaił przez te lata
W sumie to taka ostatnia rzecz, która w jakimś tam stopniu mnie łączyła z moim byłym(dostałam go w prezencie na 2dni przed rozstaniem )

Przykro z powodu chomiczka

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-08-16, 11:47   #3072
Anabele23
Zakorzenienie

Dobra dziewczynki ja mykam. Pewnie zastanie mnie nowy wątek ale to nic nadrobię
Bawicie się dobrze
i spokoju życzę
Stary 2014-08-16, 12:00   #3073
honey338
Przyczajenie

Cytat:
no cena nie mała. a jaki to zespół bawiliście się z nim już ?
a no i piątka mój Tż tez kamerzysta jest .
tylko ostatnio coś śluby się rozwiewają u niego miał dziś mieć ślub i znowu nie ma. to już drugi tak albo trzeci w tym sezonie. i teraz dopiero 30 sierpnia.
Zespół Master Dance...no niestety nie bawiliśmy się z nim, ale padło na ten bo w sumie na weselach na których byliśmy żaden nie wpadł jakoś " w ucho" a tak w necie wyszperać to też różnie. A właśnie ten zespół miały u siebie 2 znajome i siostra TŻ z nim się bawiła i mówi że kozak.

Mój został kamerzystą przez przypadek hehe ma inną stałą pracę, ale kamerzysta i fotograf nasz PANORAMA PROJEKT to znajomi... i zaproponowali mu współpracę....kręci się...w tym miesiącu TŻ ma 6 wesel, a ogólnie mają 3 ekipy...
honey338 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-16, 12:03   #3074
aga99792
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez honey338 Pokaż wiadomość
Zespół Master Dance...no niestety nie bawiliśmy się z nim, ale padło na ten bo w sumie na weselach na których byliśmy żaden nie wpadł jakoś " w ucho" a tak w necie wyszperać to też różnie. A właśnie ten zespół miały u siebie 2 znajome i siostra TŻ z nim się bawiła i mówi że kozak.

Mój został kamerzystą przez przypadek hehe ma inną stałą pracę, ale kamerzysta i fotograf nasz PANORAMA PROJEKT to znajomi... i zaproponowali mu współpracę....kręci się...w tym miesiącu TŻ ma 6 wesel, a ogólnie mają 3 ekipy...
my mamy zespół na którym ani my ani znajomi się nie bawili, ale mają dobre opinie no i koelga ze studiów M tam grabo to rodzinna firma.

No mój to juz od kilku lat w tym siedzi w różnych firmach pracował ale nie zawsze pracodawca był kompetentny bo nie wypłacał pieniędzy i to nawet taki dosyć znany jeden.
A teraz tu gdzie jest mu sie podoba miał mieć dużo wesel a tu oo rozwiewają się.
Myśli żeby kiedyś własny biznes rozkręcił o to jego marzenie.

Edytowane przez aga99792
Czas edycji: 2014-08-16 o 12:07
Stary 2014-08-16, 12:12   #3075
honey338
Przyczajenie

hehe żeby Nasze się nie porozwiewały - żart (głupi) :P

A jak u Was z sukienkami? Macie już ? kupujecie nowe - używane ?
Stary 2014-08-16, 12:15   #3076
My Sweet Little Precious
Zadomowienie

Ja mam ślub 29 sierpnia za rok, sukienki nie mam nawet upatrzonej, chociaż wiem mniej więcej jaki krój mi pasuje. A że w listopadzie rodzę, a sukienkę trzeba kupić z 5 miesięcy przed ślubem (wychodzi u mnie, że w marcu), to będzie ciężko U mnie w mieście jest fajny outlet sukien ślubnych, nowych, w którym są przecudowne, serio!! sukienki, w rewelacyjnych cenach. Jeden szkopuł - będę musiała się w którąś z nich zmieścić, a z tym może być różnie
Stary 2014-08-16, 12:15   #3077
Maartikrk
Zakorzenienie

Cytat:
ja planuję zimową sesję ze śniegiem, pochodniami i kuligiem... nie chce płakać po niej, że suknia nadaje się tylko do śmieci

Kto zabrał ładną pogodę? Dziś 2 śluby, jutro zapozanawcze spotkanie rodziców... a tu zimno i zanosi się na deszcz
Oooo zimowa sesja - w sumie coś innego- super ! A sukienka...kurcze nie wiem jak to rozgryźć. Z jednej strony to jest mój dzień, moja wymarzona sukienka, chcę żeby była idealna a z drugiej strony ta świadomość, że taki koszt na "jednorazowe użycie". Zobaczymy..

3mam kciuki za spotkanie zapoznawcze !!

Cytat:
ale Wy tu pędzicie hehe ;-)
Kilka słów o Nas...poznaliśmy się na uczeni - na siłowni, 10 listopada będzie Nasza 5 rocznica a we wrześniu minie rok od kiedy mi się oświadczył, ślub 02.05.2015. Od ok. 2,5 roku mieszkamy razem....tyle historii hehe

Co do ślubu to już wszystko zaklepane mieliśmy w styczniu fotograf-wideo-sala i orkiestra...żałuje, że nie zrobiliśmy tego wcześniej bo bardzo chciałam ślub w czeRwcu ( ze względu na R i w tym miesiącu są już kwiatki które sobie wymarzyłam piwonie - peonie) i teraz mam wątpliwości do do orkiestry, nie wiem czy warta ceny(4600zł) ...poza tym mój TŻ w tym roku zaczął sobie dorabiać jako kamerzysta na ślubach i coraz mi wali nazw zespołów które są super ekstra :confused... i tańsze ( jakby ktoś chciał to mogę podać kilka nazw)
Śub jest w Ełku (moje strony) więc dla gości z białego trzeba autokar z kolei dla mojej rodziny noclegi ehhh....zamotane to wszystko, szkoda, że nie pochodzę z Białegostoku tu są ładniejsze sale
Logistyczne rozwiązanie przewozu gości i noclegów w tym wszystkim mnie chyba najbardziej przeraża... AHA ! Dodatkowo rozsadzenie gości.. bo mamy okrągłe stoły, które bardzo chcieliśmy to się teraz będziemy martwić .

Cytat:
Pan młody odwołał po wieczorze Panieńskim

bedziemy zakładac małą plantację roślin jagodowych : maliny, agrest borówka
mama bedzie bawić się w przedsiębiorcę/plantatora
Brat mi kilka dni temu mówił, że był u fryzjera i fryzjer opowiadał, że był u kumpla na kawalerskim a w tym samym czasie PM bawiła się i "trochę" poleciała w tango..ślub odwołany.

Cytat:
Napisane przez kruella_de_mon Pokaż wiadomość
bara bara, to chyba ta przyczyna.

co do pesety to o dziwo moje wlosy na nogach sa w duzych odstepach od siebie:P. wiec takd uzo czasu mi nie zajelo. Ale efekt utrzymuje sie 2 tyg minimum, wiec ja moge pocierpiec
podziwiam... pęseta u mnie tylko dąży w kierunku brwi

Cytat:
ohh.... jedno wyszło na dobre że przed ślubem sie rozmyślili
Dokładnie !

Cytat:

Ostatnio czytałam artykuł, że najwięcej rozwodów jest wśród świeżych par ze stażem 1-3 lat.

Cytat:
Napisane przez Kiciakowa Pokaż wiadomość
ja jedyne czego się boję w sensie wojny to to, że nie zdążymy wziąć ślubu i nie skończyłabym studiów, a już jestem na 4 roku

tyle z moich obaw
Ja może nie najbardziej bo przerażają mnie różne kwestie związane z wojną ale powiedzmy, że to się w sumie plasuje gdzieś bardzo wysoko... dodatkowo zaczynam we wrześniu ostatni rok..obrona itd. Więc koniec tematu wojen .

Edytowane przez Maartikrk
Czas edycji: 2014-08-16 o 12:17
Maartikrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-16, 12:17   #3078
aga99792
Zakorzenienie

ja już wiem co chce będe szukać w nowej kolekcji
Stary 2014-08-16, 12:19   #3079
193b1b6e1ddfcb4e7f6608e02b30ba9b0746877a_687197910e488
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kiciakowa Pokaż wiadomość
Okropnie smutne historie nie życzę czegoś takiego nikomu ... nie wiem jak ludzie mogą się decydować na ślub jak nie są pewni i potem takie coś ...
z dwojga złego to lepiej rozmyślić się przed ślubem a nie po...

Cytat:
Napisane przez kreciorek85 Pokaż wiadomość
ojj wiem, że przykro. Mnie ostatnio umarł szczurek, pierwszy którego kupiłam.
Zawsze po zwierzaku jest smutek, czy to kot, pies czy chomik.

---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

Cytat:
Napisane przez Maartikrk Pokaż wiadomość
Ostatnio czytałam artykuł, że najwięcej rozwodów jest wśród świeżych par ze stażem 1-3 lat.
córka siostry mojej babci rozstała się rok po ślubie
193b1b6e1ddfcb4e7f6608e02b30ba9b0746877a_687197910e488 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-16, 12:19   #3080
Maartikrk
Zakorzenienie

Cytat:

Mam zapisanych ok 6 modeli a wśród nich mam faworytkę, choć czekam na kolekcję 2015 . Nie byłam jeszcze w żadnym salonie, ślub 5.9.2015 więc pewnie w listopadzie zacznę konkretne poszukiwania.
Stary 2014-08-16, 12:20   #3081
honey338
Przyczajenie

Ja bym chciała księżniczkę, ale w przyszłym tyg. idę pomierzyć zobaczę w czym mi dobrze, księżniczka, rybka czy coś innego... i wtedy chyba będę polować na używaną. wcześniej założyłam sobie budżet na kieckę max 3500zł ale jak poszperałam w necie i za używaną mogę dać 1500zł to już nie widzę sensu. Wolę te pieniądze na coś innego przeznaczyć. Poszukam sukienek w okolicy by móc przymierzyć
Trochę koszta kwiaciarni mnie zaskoczyły,..założyłam, 1600zł a jest około 3000zł....czy orientowałyście się jak z tym u Was? Myślałam, że organizując wesele w Ełku a nie w Białym będzie taniej- ze wszystkim a tu nici.
My Sweet Little Precious - powiedz mi gdzie jest ten outlet ?
Stary 2014-08-16, 12:21   #3082
kreciorek85
Zakorzenienie

Cytat:

Ja się ostatnio zaczęłam rozglądać za jakimiś używkami, ale albo nic mnie nie urzekło, albo cena z kosmosu(za taką mogę mieć nową z salonu)Ale końcem sierpnia idę znowu na rundkę po salonach(czekam aż Maggie wróci z wczasów)może coś nowego mi wpadnie w oko-jak nie to we wrześniu zamawiam kiecę z pierwszego salonu w jakim mierzyłam sukienki

Yves Saint Laurent

Unia Tarnów

Góra 26.08.14
Dół 14.04.15
http://czarnakretka.blogspot.com/

kreciorek85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-16, 12:23   #3083
Maartikrk
Zakorzenienie

Cytat:
ja już wiem co chce będe szukać w nowej kolekcji
Ja mam własnie podobnie.. wiem jakie elementy powinna mieć i generalnie mam ją przed oczami więc czekam na nowe kolekcje żeby się jeszcze porozglądać.

[1=193b1b6e1ddfcb4e7f6608e 02b30ba9b0746877a_6871979 10e488;47723309]

córka siostry mojej babci rozstała się rok po ślubie [/QUOTE]

Tylko tak się zastanawiam z czego to wynika.. czy już przed ślubem któraś ze stron miała jakieś obiekcje/obawy i się bała czy po prostu życie pod jednym dachem pokazało wady obu stron, których nie dało się obejść..
Stary 2014-08-16, 12:24   #3084
aga99792
Zakorzenienie

Cytat:
Ja bym chciała księżniczkę, ale w przyszłym tyg. idę pomierzyć zobaczę w czym mi dobrze, księżniczka, rybka czy coś innego... i wtedy chyba będę polować na używaną. wcześniej założyłam sobie budżet na kieckę max 3500zł ale jak poszperałam w necie i za używaną mogę dać 1500zł to już nie widzę sensu. Wolę te pieniądze na coś innego przeznaczyć. Poszukam sukienek w okolicy by móc przymierzyć
Trochę koszta kwiaciarni mnie zaskoczyły,..założyłam, 1600zł a jest około 3000zł....czy orientowałyście się jak z tym u Was? Myślałam, że organizując wesele w Ełku a nie w Białym będzie taniej- ze wszystkim a tu nici.
babka w salonie mi pow że taka suknia co ja chce z nowej kolekcji zapłacę do 2000 zł moge szukać używanej ale takich mało widzę a później poprawki. więc po co?> uszyją mi tak jak trzeba co będę chciała zmienić to zmienię i gitara
w kwiaciarni to pytałam tylko o mój bukiet koszt ok 150 zł . chyba że sama sobie zrobie choć nie wiem czy mam AŻ takie umiejętności
Stary 2014-08-16, 12:25   #3085
Maartikrk
Zakorzenienie

Cytat:
Ja się nie orientowałam jak cenowo, nawet nie wiem z której kwiaciarni.. chyba założę jakiś plik w excelu żeby wszystko spisywać..
Stary 2014-08-16, 12:25   #3086
sQuaara
Zakorzenienie

dziekuje za brokulki i banany ;D

bylam mierzylam MASAKRA!!!
kazda sie swieci, kazda ma 1000 warstw kazda dupne dopinane koronki ☠☠☠☠☠☠☠etki...
ale
załozylam jedną i wszyscy szok łął super...
oczywiscie nie byla to ta moja wiec jej nie wzielam ale o dziwo najlepiej wygladalam w tej

super cyc, talia osy i w ogole ładna ta biżu wiec nie musialabym miec nic swojego... ale to nie to co ja chce i zrezygnowana przestalam mierzyc..
pani w ogole nie akceptowala tego ze chce gore koronkowa i wysoką syrenke(nie od kolan a od polowy bioder) w ogole mowila ze w tym bedzie mi zle i nic mi nie dala przymierzyc.. a przymierzylam z 10 roznych... ;O

wiec zrezygnowana namowilam mame na wycieczke do poznania do salonu gdzie maja anne kare i bede od nowa moje 3 ulubienice mierzyla i cos z tego wezme ;-)
Stary 2014-08-16, 12:30   #3087
193b1b6e1ddfcb4e7f6608e02b30ba9b0746877a_687197910e488
Konto usunięte

Uwaga! Bardzo mi się nudzi w ten deszczowy dzień dlatego szukam Was na fejsie
Ex tak, to ja
193b1b6e1ddfcb4e7f6608e02b30ba9b0746877a_687197910e488 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-08-16, 12:32   #3088
joasia-a
Zakorzenienie

Squara to to taka empire co wstawilas? Nie nadrabiam ost postów znów

Mam nowy telefon i po tysiącach próbach jestem na tapatalku i on jest super w stosunku do aplikacji wizaz na androida jak to mówi Squara: Tapatalk to petarda
Stary 2014-08-16, 12:32   #3089
Kiciakowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość
dziekuje za brokulki i banany ;D

bylam mierzylam MASAKRA!!!
kazda sie swieci, kazda ma 1000 warstw kazda dupne dopinane koronki ☠☠☠☠☠☠☠etki...
ale
załozylam jedną i wszyscy szok łął super...
oczywiscie nie byla to ta moja wiec jej nie wzielam ale o dziwo najlepiej wygladalam w tej

super cyc, talia osy i w ogole ładna ta biżu wiec nie musialabym miec nic swojego... ale to nie to co ja chce i zrezygnowana przestalam mierzyc..
pani w ogole nie akceptowala tego ze chce gore koronkowa i wysoką syrenke(nie od kolan a od polowy bioder) w ogole mowila ze w tym bedzie mi zle i nic mi nie dala przymierzyc.. a przymierzylam z 10 roznych... ;O

wiec zrezygnowana namowilam mame na wycieczke do poznania do salonu gdzie maja anne kare i bede od nowa moje 3 ulubienice mierzyla i cos z tego wezme ;-)
sukienka bardzo ładna, ale pogrubione to yyyyyyymmmm
Stary 2014-08-16, 12:32   #3090
joasia-a
Zakorzenienie

[1=193b1b6e1ddfcb4e7f6608e 02b30ba9b0746877a_6871979 10e488;47723451]Uwaga! Bardzo mi się nudzi w ten deszczowy dzień dlatego szukam Was na fejsie

Ex tak, to ja [/QUOTE]

A mnie znalazłaś ? Jak zna się majstra i ex to można z 20 osób znalezc haha

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości