![]() |
#421 |
Zadomowienie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część IV :)
Hejka
![]() Najpierw solenizantka - Justana Wszystkiego najlepszego i spełnienia wszystkich marzeń ![]() Kasiu ja przed ciążą też miałam wszystko zrobione w uzębieniu. Zresztą chodze regularnie bo zęby to mój bzik ![]() ![]() Kiara więc zamówię przez Gemini skoro i tak mam całezakupy jeszcze przed sobą ![]() Ja też najbardziej lubię Listerine. Dosłownie czuć ze działa. A Colgate i ten Rossmanowski to dla mnie porażka ![]() Tylko że ja w ciąży przerzuciłam sie na Listerine bez alkoholu... tak dla wszelkiej spokojności....... Co do prezentu dla męża... a czym się interesuje? Komputer? Gry? Ksiązki? Majsterkuje? U mojego sprawdziła by się rzecz do majsterkowania, bewzględnie. A jeszcze gdyby to była kolejna już chyba setna latarka z jakis bajerem to by mnie nosił na rękach ![]() Sweet czekam z niecierpliwością na fotki pokoiku. Już widze go oczami wyobraźni.... będzie pięknie ![]() Co do prezentów... Ja w chwili obecnej wybrałabym coś na co szkoda mi kasy bo wolę wydac na dziecko - czyli na perfumy bo wiem że lada moment mi się skończą bądz spodobał mi się nowy zapach i chcę go mieć... na bon do kosmetyczki, fryzjera, salonu SPA, bo fantastycznie było by pójść ale wiadomo to kosztuje a teraz przynajmniej u mnie dziecko jest priorytetem.... itd Wiele zalezy od kwoty. Kocham bizu i pewnie coś bym sobie upatrzyła i szepnęła sponsorowi ![]() Melleczka co do materaca... podobno waga nie ma znaczenia bo w piankę cz lateks kręgosłupik się zapadnie i przyjmie najbardziej naturalna krzywiznę a właśnie o to chodzi. Ja ostatnio dotykałam ten materac g-k... i sama stwierdziłam że jest potwornie twardy. Az szkoda maluszka na taką deskę kłaść więc my na pewno kupimy bardziej miękki. Tylko jeszcze nie wiem czy lateks czy piankę... a co do zasikania, to i tak zamierzam pod prześcieradło włozyć wkład więc luz ![]() ŻAnet wrzuć fotkę jak wyszedł Wam ten żółty kolor to coś doradzimy Lola u nas bociany to normalny widok... Niemal codziennie przynajmniej jeden spaceruje za ogrodzeniem ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- Czekoladko wszystkiego naj !!! Wielu lat pełnych miłości ![]()
#422 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
Jesteśmy w domu ![]() Ja mam materac gryka kokos, dziecko jest leciutkie, a przy każdej zmianie pościeli odwracałam na drugą strone. Synek ma 70x140, niedługo skończy 5 lat i muszę mu kupić większe łóżko, bo teraz się tak kręci, ze już go rano na podłodze znalazłam. Też widziałam już taki obrazek, u lekarza chyba, że mamusia rozebrana, w bluzeczce, a dziecko na rękach czerwone, płacze, ale w kombinezonie i czapce. Co mi się przypomni to dokładam w przechowalni, teraz jakieś leki na przeziębienie, a już mam 450zł na gemini, to jeszcze nie wszytsko.
#423 |
Zakorzenienie
|
Hej . Ale mam zakwasy. Bylam wczoraj z tz i tesciowa w berlinie bo tz mial robote a my poszlysmy pozwiedzac i chyba za duzo. Nogi i kregoslup mnie tak bola ze szok. Z lozka to ja dzis nie wstaje
![]() czytam was na bierzaco. Co do materacu to myslam o tym kokos pianka gryka czy jakos tak.
#424 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny własnie mamy pierwszą czkawkę
![]() do tej pory tak Was czytałam i sobie myślałam, ze lipa bo ja nic takiego nie czuję... a tu proszę ![]()
#425 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ruchy czuje delikatnie ale wiem ze to to ![]()
![]() |
#426 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Co dokopania tatusia u mnie podobnie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() justana Spełnienia marzeń ![]() ![]()
![]() |
#427 |
Zadomowienie
|
Justynaw ja po raz pierwszy poczułam czkawkę. To takie pulsowanie, które dośc intensywnie czujesz w tym samym miejscu. Przynajmniej u mnie tak było. Pulsowało mi w brzuszku w jednym miejscu przez jakas minutę bez przerwy, więc pomyślałam, ze to czkawka
![]() Z tym martwieniem się to masz rację - małe dzieci mały kłopot, duże dzieci duży kłopot... dopiero od listopada się zacznie. I do końca naszych dni będziemy się zamartwiać. Przynajmniej jak patrzę na swoich rodziców czy dziadków - oni zawsze mają powód do martwienia się o nas. Nawet teraz jak juz jestem dorosła i samodzielna to wydawało bysię że czym oni się martwią... ale to tak nie jest. Wcześniej się martwili aby mi się coś nie stało w szkole czy na podwóku, abym się dobrze uczyła, abym skończyła dobrą szkołę itp... a teraz abym miała pracę i zycie możliwie lekkie i szczesliwe ! Więc w kółko się zamartwiają... i dopiero gdy sama zaszłam w ciążę to zrozumiałam potęgę tego zamartwiania się. Ja też taka będę! To wiecej niz pewne !
#428 |
Wtajemniczenie
|
Niestety, ale to martwienie to do końca życia nam już nie przejdzie.
Ja gdzie bym nie była, to myślę o synu. Najpierw się martwiłam o zdrowie, rozwój, teraz o przedszkole, szkołę, czy sobie poradzi, czy będzie miał kolegów. Cały czas coś, jak zacznie sam wychodzić z domu, to chyba osiwieję, a staram się bardzo nie popadać w paranoje i nie panikować.
#429 |
Zadomowienie
|
Paulina co do czkawki super heh ja jeszcze nie uraczyłam...za to ostatnio tak łobuz wariuje już drugi dzień że nie wiem
![]() ![]() A co to zmartwień oj ja też taka będę...kurcze GPS wszczepic i jedno mniej hahahaha...ciężkie to będzie..."mamo mu tylkoo ze znajomymi pojedziemy na balety" hahaha kurcze jak się człowiek sam bawił to nie rozumiał o co chodzi ![]() ![]()
#430 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Justana sto lat ![]()
![]() |
#431 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- ja właśnie pomalowałam szafkę na biało, druga warstwa, no ale jeszcze trzecia się przyda ![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Cytat:
![]() Justana, wszystkiego najlepszego ! ![]() Edytowane przez Zanet84 Czas edycji: 2014-08-16 o 09:06 |
|||||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#432 |
Wtajemniczenie
|
Mój mąż jak z boku patrzy, to widzi jak brzuch faluje, ale jak rękę przyłoży to zaraz cisza, z synem też tak było. Za to jak Staś przyłoży rękę, to czuje kopniaki.
Zmierzyłam brzuch z rana, 95cm ![]() I po obżarstwie nad morzem mam dziś tylko 0,5kg więcej niż tydzień temu.
#433 |
Wtajemniczenie
|
Tak mierzycie te brzuchy to i ja zmierzyłam... mam 104 cm
![]() Posprzątałam z chłopakami pokój... tzn ja sprzątałam, a ich dopadła głupawka... co do powiedzenia, że małe dzieci mały problem, a duże duży to zgadzam się w 100 % ! Ten poród, to jest NIC w porównaniu do wychowania dziecka ![]() lenia złapałam, nic mi się nie chce...
#434 |
Zadomowienie
|
Żanet przepraszam
![]() Nie matrw się, moje ściany jeszcze również niektnięte ![]() Justana wrzuć fotkę fotkę tych ścian żółtych (pomarańczowych) coś moze doradzimy ![]() Dziewczyny ja zmykam. Mąż zarządził: JEDZIEMY DO IKEI ! MAM NADZIEJĘ, ŻE KUPIMY DZIŚ KOMODĘ I SZAFĘ DLA MALEŃSTWA? Mnie dwa razy powtarzać nie trzeba ![]() ![]() Jadę na szoping ![]()
#435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pochwal się potem zakupami ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#436 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Pogoda u mnie zrobiła się okropna, widać że idzie jesień. Dziewczyny jakie kupilyscie/kupicie butelki przy założeniu, że chcecie karmić piersią? |
![]() ![]() |
![]() |
#437 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() co do butelek ja mam z Aventu 125 ml i 260 ml (na razie po 1 szt.) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#438 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#439 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, ja chyba nie będę miała wózka
![]() On chce ten http://www.sklep-tosia.pl/safety-1st...sportive_p2255 (zobaczcie wymiary gondoli, pomijam fakt że to siedzisko kubełkowe, którego wolałabym uniknąć) ![]() ![]()
![]() |
#440 |
Zakorzenienie
|
Justana wszystkiego naj
![]() Czekoladko dla Ciebie też wszystkiego naj ![]() My dziś mamy 12 rocznicę bycia razem ![]() Monian ja kupilam dwie z aventu - mala i duza Maz przedwczoraj zlozyl komode z ikei ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#441 |
Rozeznanie
|
hejka dziewczyny
![]() Zacznę od życzeń solenizantką, jubilatką i obchodzącym rocznice dzisiaj i w ostatnich dniach życzę wszystkiego najlepszego ![]() Mnie dopadło jakieś okropne przeziębienie katar, ból gardła i gorączka ;/ już drugą noc przez to nie śpie |
![]() ![]() |
![]() |
#442 |
Zakorzenienie
|
Fiorella szczerze to mi sie ten wozek nie widzi...tak na szybko to za mala gondola, maly daszek, nie mozna montowac przodem i tylem do kierunku jazdy, to przednie kolo chyba nie jest blokowane. Kolor to kwestia juz indywidualna, ale za ta cene mysle, ze warto rozejrzec sie za innym
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#443 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#444 |
Zakorzenienie
|
Spokojnie...porozmawiajci e, powiedz co Ci w tym wozku nie pasuje. Na pewno znajdziecie cos innego, lepszego w podobnej cenie.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#445 |
Zadomowienie
|
Kochana, my nad wózkiem zastanawiamy się od jakiegoś czasu. Czarno to widzę.
#446 |
Zadomowienie
|
Justana - ale masz ślicznego kotaa
![]() Paulina- zazdraszczam, wez mnie ze sobą ![]() A mój brzusio juz mierzy 101 cm ![]() ![]() ![]()
#447 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#448 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widze, ze ciagle mamy rocznice i urodziny ![]() ![]() Edytowane przez anuszka21 Czas edycji: 2014-08-16 o 14:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#449 |
Zakorzenienie
|
Przyslali nam projekt lazienki i znowu beda zmiany bo mi sie nie podoba , ale to nic wstepna wycenili same plytki na 9tys.
![]() a mamy tylko 20tys. na calosc musi starczyc!!! bedziemy musieli jakies tansze poszukac , albo zostawimy te dekory a plytki scienne i podlogowe z innej tanszej kolecji wezmiemy bo te kosztuja 99zł/m2 ![]() tak ogolnie na plytki chce wydac max 6tys. do tego cala armatura dojdzie, ogrzewanie podlogowe, sufit podwieszany ........az mi sie plakac chce...
#450 |
Zadomowienie
|
Manieczka, będę musiała to jakoś załatwić bo inaczej na prawdę bez wózka zostaniemy.
Słoneczko, pytałaś ostatnio o jakaś literaturę. Możesz zalogować się tu http://www.zapytajpolozna.pl/ . Babka na maila przesyła fajne informacje. Może znajdziesz coś ciekawego dla siebie ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:02.