Listopad- Grudzień 2014- część IV :) - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-16, 08:05   #421
paulina119a
Zadomowienie

Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część IV :)

Hejka

Najpierw solenizantka - Justana Wszystkiego najlepszego i spełnienia wszystkich marzeń

Kasiu ja przed ciążą też miałam wszystko zrobione w uzębieniu. Zresztą chodze regularnie bo zęby to mój bzik ale widać ze jednak w ciąży moje zęby się ciut sypnęły, bo w krotkim czasie pojawiła się próchnica w zębie no i stan dziąseł to masakra

Kiara więc zamówię przez Gemini skoro i tak mam całezakupy jeszcze przed sobą
Ja też najbardziej lubię Listerine. Dosłownie czuć ze działa. A Colgate i ten Rossmanowski to dla mnie porażka
Tylko że ja w ciąży przerzuciłam sie na Listerine bez alkoholu... tak dla wszelkiej spokojności.......
Co do prezentu dla męża... a czym się interesuje? Komputer? Gry? Ksiązki? Majsterkuje?
U mojego sprawdziła by się rzecz do majsterkowania, bewzględnie. A jeszcze gdyby to była kolejna już chyba setna latarka z jakis bajerem to by mnie nosił na rękach

Sweet czekam z niecierpliwością na fotki pokoiku. Już widze go oczami wyobraźni.... będzie pięknie
Co do prezentów... Ja w chwili obecnej wybrałabym coś na co szkoda mi kasy bo wolę wydac na dziecko - czyli na perfumy bo wiem że lada moment mi się skończą bądz spodobał mi się nowy zapach i chcę go mieć... na bon do kosmetyczki, fryzjera, salonu SPA, bo fantastycznie było by pójść ale wiadomo to kosztuje a teraz przynajmniej u mnie dziecko jest priorytetem.... itd Wiele zalezy od kwoty. Kocham bizu i pewnie coś bym sobie upatrzyła i szepnęła sponsorowi

Melleczka co do materaca... podobno waga nie ma znaczenia bo w piankę cz lateks kręgosłupik się zapadnie i przyjmie najbardziej naturalna krzywiznę a właśnie o to chodzi.
Ja ostatnio dotykałam ten materac g-k... i sama stwierdziłam że jest potwornie twardy. Az szkoda maluszka na taką deskę kłaść więc my na pewno kupimy bardziej miękki. Tylko jeszcze nie wiem czy lateks czy piankę... a co do zasikania, to i tak zamierzam pod prześcieradło włozyć wkład więc luz

ŻAnet wrzuć fotkę jak wyszedł Wam ten żółty kolor to coś doradzimy

Lola u nas bociany to normalny widok... Niemal codziennie przynajmniej jeden spaceruje za ogrodzeniem Przychodzi też do nas zakochana para: młodziutki jelonek i sarenka Mąż postanowił zrobić im pasnik na zimę. Ja jestem jak najbardziej Za !!! Mnie rozczulają takie akcje

---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ----------

Czekoladko wszystkiego naj !!! Wielu lat pełnych miłości
Stary 2014-08-16, 08:08   #422
Indra83
Wtajemniczenie

Cześć
Jesteśmy w domu Trochę się jednak cieszymy, za parę dni chcę jechać ze Stasiem do koleżanki pod Ełk, ma dwóch synów, to mój będzie miał towarzystwo. Zawiozę jej cuchy dla młodszego i przywiozę trochę dla mojej niuni.

Ja mam materac gryka kokos, dziecko jest leciutkie, a przy każdej zmianie pościeli odwracałam na drugą strone.

Synek ma 70x140, niedługo skończy 5 lat i muszę mu kupić większe łóżko, bo teraz się tak kręci, ze już go rano na podłodze znalazłam.

Też widziałam już taki obrazek, u lekarza chyba, że mamusia rozebrana, w bluzeczce, a dziecko na rękach czerwone, płacze, ale w kombinezonie i czapce.

Co mi się przypomni to dokładam w przechowalni, teraz jakieś leki na przeziębienie, a już mam 450zł na gemini, to jeszcze nie wszytsko.
Stary 2014-08-16, 08:12   #423
alekaz1
Zakorzenienie

Hej . Ale mam zakwasy. Bylam wczoraj z tz i tesciowa w berlinie bo tz mial robote a my poszlysmy pozwiedzac i chyba za duzo. Nogi i kregoslup mnie tak bola ze szok. Z lozka to ja dzis nie wstaje
czytam was na bierzaco. Co do materacu to myslam o tym kokos pianka gryka czy jakos tak.
Stary 2014-08-16, 08:12   #424
paulina119a
Zadomowienie

Dziewczyny własnie mamy pierwszą czkawkę
do tej pory tak Was czytałam i sobie myślałam, ze lipa bo ja nic takiego nie czuję... a tu proszę
Stary 2014-08-16, 08:23   #425
alekaz1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulina119a Pokaż wiadomość
do tej pory tak Was czytałam i sobie myślałam, ze lipa bo ja nic takiego nie czuję... a tu proszę
czkawki chyba jeszcze nie mialam
ruchy czuje delikatnie ale wiem ze to to i przewanie w tym samym miejscu kopie.
Stary 2014-08-16, 08:27   #426
justynaw1982
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fiorella22 Pokaż wiadomość
Kurcze piszecie, ze czujecie czkawki, kopniaki w nerki etc. Czy znowu tylko ja nic takiego nie czuje
Oj kochana ja też nie czuję czkawek...zastanawiam się tez cały czas jakie to uczucie ale za to czuje jak mnie w pęcherz szturcha

Cytat:
Napisane przez LolaMontez Pokaż wiadomość
Fiorella naprawde myslisz ze hak juz urodzimy to przestaniemy sie zamartwiac bo mnie sie wydaje, ze dopiero zaczne a teraz to tylko taki przedsmak...

Ja tez dzis cos spac nie moglam, kolejna noc z rzedu :-/

---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ----------

Te nasze córcie tak juz chyba maja moja tez potrafi kopać, jak mąż reke przylozy to cisza nie bedzie kopać i basta ja sie obudzilam dzis w nocy o 2 i 4 a mała szalała w brzuchu i nie wiem o co chodzi bo kolejny dzien z rzedu rano wstaje i strasznie mnie boli podbrzusze (ale chwile) czy mnie kopie w nocy i dlatego tak boli czy cos sie dzieje :-/, misze spytać gin w poniedziałek
Ja też tak uważam z tym martwieniem...wczoraj nawet z tz tak rozmawialiśmy że to dopiero początek martwienia się!!!!małe dzieci mały kłopot...duże dzieci duży kłopot....zaczynam coraz bardziej wierzyć w to stare przysłowie...hahaha a po drugie cały czas pamiętam wykład z psychologii rozwojowej heh jak to pan profesor zapytał:"ile z was ma dzieci...?? a teraz po,yślcie co kiedyś zrobiliście takiego o czym rodzice nie wiedzą?? ahahahaha powodzenia" hahaha niezłe
Co dokopania tatusia u mnie podobnie małż tylko się dotknie i cisza hahah tylko chyba Olek czuje respekt hahaha w nocy zdażyło się chyba z raz że mnie obudził

Cytat:
super...ja się cały czas zastanawiam jak to jest z tą czkawką

justana Spełnienia marzeń i wszystkiego najlepsiejszego...no i oczywiście dawa zdjęcia jak skończycie pokoik

http://www.suwaczki.com/tickers/relg2n0a5t8o6jka.png
justynaw1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-16, 08:36   #427
paulina119a
Zadomowienie

Justynaw ja po raz pierwszy poczułam czkawkę. To takie pulsowanie, które dośc intensywnie czujesz w tym samym miejscu. Przynajmniej u mnie tak było. Pulsowało mi w brzuszku w jednym miejscu przez jakas minutę bez przerwy, więc pomyślałam, ze to czkawka

Z tym martwieniem się to masz rację - małe dzieci mały kłopot, duże dzieci duży kłopot... dopiero od listopada się zacznie. I do końca naszych dni będziemy się zamartwiać. Przynajmniej jak patrzę na swoich rodziców czy dziadków - oni zawsze mają powód do martwienia się o nas. Nawet teraz jak juz jestem dorosła i samodzielna to wydawało bysię że czym oni się martwią... ale to tak nie jest. Wcześniej się martwili aby mi się coś nie stało w szkole czy na podwóku, abym się dobrze uczyła, abym skończyła dobrą szkołę itp... a teraz abym miała pracę i zycie możliwie lekkie i szczesliwe ! Więc w kółko się zamartwiają... i dopiero gdy sama zaszłam w ciążę to zrozumiałam potęgę tego zamartwiania się. Ja też taka będę! To wiecej niz pewne !

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-08-16, 08:41   #428
Indra83
Wtajemniczenie

Niestety, ale to martwienie to do końca życia nam już nie przejdzie.
Ja gdzie bym nie była, to myślę o synu.
Najpierw się martwiłam o zdrowie, rozwój, teraz o przedszkole, szkołę, czy sobie poradzi, czy będzie miał kolegów. Cały czas coś, jak zacznie sam wychodzić z domu, to chyba osiwieję, a staram się bardzo nie popadać w paranoje i nie panikować.
Stary 2014-08-16, 08:45   #429
justynaw1982
Zadomowienie

Paulina co do czkawki super heh ja jeszcze nie uraczyłam...za to ostatnio tak łobuz wariuje już drugi dzień że nie wiem śmieje się że to dlatego że się cieszy że tatuś wrócił

A co to zmartwień oj ja też taka będę...kurcze GPS wszczepic i jedno mniej hahahaha...ciężkie to będzie..."mamo mu tylkoo ze znajomymi pojedziemy na balety" hahaha kurcze jak się człowiek sam bawił to nie rozumiał o co chodzi no ale póki co inne zmartwienia heh...żeby jadło żeby spało i byo zdrowe to nasze maleństwo...a jak bedzie za parę lat...to założymy na wiz grupę wsparcia dla rodziców nastolatków

http://www.suwaczki.com/tickers/relg2n0a5t8o6jka.png
justynaw1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-16, 08:56   #430
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:

[/COLOR]Czekoladko wszystkiego naj !!! Wielu lat pełnych miłości

Cytat:
Napisane przez Indra83 Pokaż wiadomość
Synek ma 70x140, niedługo skończy 5 lat i muszę mu kupić większe łóżko, bo teraz się tak kręci, ze już go rano na podłodze znalazłam.
ja kupilam odrazu 80x160 , corka spi w nim odkad skonczyla 2 latka, na poczatku bylo duze a teraz w sam raz, mysle ze spokojnie na 2 lata jeszcze jej posluzy

Justana sto lat

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-16, 09:04   #431
Zanet84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Justana1984 Pokaż wiadomość

a i pochwalę sie łowami z tesco, buciki po 9,6 za parę, śliniaki 7,5 za 5 pak i skarpety 8 zł:P i nasz kot w kolorze dębu stylowego z castoramy hehe nie odrożnia sie od paneli w pokoiku dla małej
ładna kicia do paneli pasuje idealne....czyżby maskotka dla małej ? :P

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Kasia427 Pokaż wiadomość

Tak sobie mysle ze za 2-3 miesiace o tej godzinie niejedna z nas bedzie rodzić i bedzie sie zagladac i dopatrywac czy juz urodzila czy jeszcze nie... ehhh jak ten czas leci...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
strasznie szybko....a ja mam wrażenie, że jeszcze nic nie mam heh i nie zdążę.....masakra jakaś

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

Cytat:
I ja spać nie mogę...

Aniu, słodkie te Twoje tescowe zakupy

Kurcze piszecie, ze czujecie czkawki, kopniaki w nerki etc. Czy znowu tylko ja nic takiego nie czuje

Chcialabym juz mieć listopad i przestać się w kółko zamartwiac,czy wszystko jest ok.
ja w nerki jeszcze nie oberwałam....

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

Cytat:
Napisane przez My Sweet Little Precious Pokaż wiadomość

Co robicie ciekawego?
ja właśnie pomalowałam szafkę na biało, druga warstwa, no ale jeszcze trzecia się przyda niby farba z tych nieśmierdzących, ale jednak coś czuć...

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
zjem sniadanko i wycieram podlogi, nic nie szykuje na dzisiaj(mamy rocznice) bo malz i tak do pracy idzie , a my z corcia na urodziny do znajomej po poludniu
Wszystkiego najlepszego

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Cytat:
Fiorella to dopiero sie zacznie zamartwianie jak sie dziecko urodzi ale fakt, ja tez juz bym chciala listopad...
Czekoladko to wszystkiego dobrego dla Was z okazji rocznicy moj maz jak polozy reke to mała też przestaje kopac
Sweet ja dzisiaj bede sie znowu uczyc a pozniej idziemy na basen z chłopcami tzn ja nie bede sie kapac tylko maz z chlopakami..
A pogoda u nas jesienna totalnie, szaro, leje i burza była :/
Ide sniadanie zrobic..

to chyba wszystkie dziołszki tak mają ja zawsze mówię do męża "patrz, jak kopie", on zerka i .....nic

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

Cytat:

ŻAnet wrzuć fotkę jak wyszedł Wam ten żółty kolor to coś doradzimy
a to chyba chodzi o Justanę moje ściany póki co są jeszcze w starej farbie :P

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

Cytat:
czyli Twój Dzieć też już łapczywy :P ponoć czkawka jest od nałykania się wód płodowych

Justana, wszystkiego najlepszego !

Edytowane przez Zanet84
Czas edycji: 2014-08-16 o 09:06
Zanet84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-16, 09:35   #432
Indra83
Wtajemniczenie

Mój mąż jak z boku patrzy, to widzi jak brzuch faluje, ale jak rękę przyłoży to zaraz cisza, z synem też tak było. Za to jak Staś przyłoży rękę, to czuje kopniaki.

Zmierzyłam brzuch z rana, 95cm A taki mi się wielki wydawał.
I po obżarstwie nad morzem mam dziś tylko 0,5kg więcej niż tydzień temu.
Stary 2014-08-16, 09:56   #433
Kasia427
Wtajemniczenie

Tak mierzycie te brzuchy to i ja zmierzyłam... mam 104 cm

Posprzątałam z chłopakami pokój... tzn ja sprzątałam, a ich dopadła głupawka... co do powiedzenia, że małe dzieci mały problem, a duże duży to zgadzam się w 100 % ! Ten poród, to jest NIC w porównaniu do wychowania dziecka

lenia złapałam, nic mi się nie chce...
Stary 2014-08-16, 09:57   #434
paulina119a
Zadomowienie

Żanet przepraszam pochrzaniłam osoby :P Tak to jst jak się pisze z pamięci, bez cytowania hihi
Nie matrw się, moje ściany jeszcze również niektnięte

Justana wrzuć fotkę fotkę tych ścian żółtych (pomarańczowych) coś moze doradzimy

Dziewczyny ja zmykam. Mąż zarządził: JEDZIEMY DO IKEI ! MAM NADZIEJĘ, ŻE KUPIMY DZIŚ KOMODĘ I SZAFĘ DLA MALEŃSTWA?
Mnie dwa razy powtarzać nie trzeba
Jadę na szoping
Stary 2014-08-16, 10:15   #435
Zanet84
Zakorzenienie

Cytat:
Żanet przepraszam pochrzaniłam osoby :P Tak to jst jak się pisze z pamięci, bez cytowania hihi
Nie matrw się, moje ściany jeszcze również niektnięte

Dziewczyny ja zmykam. Mąż zarządził: JEDZIEMY DO IKEI ! MAM NADZIEJĘ, ŻE KUPIMY DZIŚ KOMODĘ I SZAFĘ DLA MALEŃSTWA?
Mnie dwa razy powtarzać nie trzeba
Jadę na szoping
eeeh to ja mojego będę musiała ciągnąć do Ikei on nie lubi tego sklepu heh

pochwal się potem zakupami też planuję komodę stamtąd i jakieś dodatki już nie mogę się doczekać tych zakupów
Stary 2014-08-16, 11:15   #436
Monian
Zakorzenienie

Hej

Pogoda u mnie zrobiła się okropna, widać że idzie jesień.

Dziewczyny jakie kupilyscie/kupicie butelki przy założeniu, że chcecie karmić piersią?
Monian jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-16, 11:24   #437
Zanet84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Monian Pokaż wiadomość
Hej

Dziewczyny jakie kupilyscie/kupicie butelki przy założeniu, że chcecie karmić piersią?
u mnie też paskudna pogoda.....a my dzisiaj jedziemy na pieczonki do teściów choć ponoć u nich trochę słońce świeci i średnio im się widzi to przekładać....czy mam brać pelerynę przeciwdeszczową ?

co do butelek ja mam z Aventu 125 ml i 260 ml (na razie po 1 szt.)
Stary 2014-08-16, 11:24   #438
LolaMontez
Wtajemniczenie

Cytat:
Tak mierzycie te brzuchy to i ja zmierzyłam... mam 104 cm

Posprzątałam z chłopakami pokój... tzn ja sprzątałam, a ich dopadła głupawka... co do powiedzenia, że małe dzieci mały problem, a duże duży to zgadzam się w 100 % ! Ten poród, to jest NIC w porównaniu do wychowania dziecka

lenia złapałam, nic mi się nie chce...
Witam w klubie u mnie w najszerszym miejscu tez 104 cm
LolaMontez jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-16, 13:04   #439
fiorella22
Zadomowienie

Dziewczyny, ja chyba nie będę miała wózka nie potrafię dogadać się z TŻ w tej sprawie. On swoje ja swoje. On patrzy na wygląd ja na funkcjonalność.
On chce ten http://www.sklep-tosia.pl/safety-1st...sportive_p2255 (zobaczcie wymiary gondoli, pomijam fakt że to siedzisko kubełkowe, którego wolałabym uniknąć) i koniecznie chce czarny

You are not alone
I am here with you...
MJ
fiorella22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-16, 13:12   #440
manieczka1
Zakorzenienie

Justana wszystkiego naj
Czekoladko dla Ciebie też wszystkiego naj
My dziś mamy 12 rocznicę bycia razem
Monian ja kupilam dwie z aventu - mala i duza
Maz przedwczoraj zlozyl komode z ikei jest super jeszcze szafa zostala do zlozenia tylko musze je wywietrzyc, bo smierdza nowoscia.

23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-16, 13:15   #441
GoniaaaS
Rozeznanie

hejka dziewczyny

Zacznę od życzeń solenizantką, jubilatką i obchodzącym rocznice dzisiaj i w ostatnich dniach życzę wszystkiego najlepszego

Mnie dopadło jakieś okropne przeziębienie katar, ból gardła i gorączka ;/ już drugą noc przez to nie śpie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Bez☠tytułu.jpg (29,9 KB, 5 załadowań)
GoniaaaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-16, 13:15   #442
manieczka1
Zakorzenienie

Fiorella szczerze to mi sie ten wozek nie widzi...tak na szybko to za mala gondola, maly daszek, nie mozna montowac przodem i tylem do kierunku jazdy, to przednie kolo chyba nie jest blokowane. Kolor to kwestia juz indywidualna, ale za ta cene mysle, ze warto rozejrzec sie za innym no, ale to tylko moja opinia

23.06.2011
01.06.2013
Stary 2014-08-16, 13:27   #443
fiorella22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
Fiorella szczerze to mi sie ten wozek nie widzi...tak na szybko to za mala gondola, maly daszek, nie mozna montowac przodem i tylem do kierunku jazdy, to przednie kolo chyba nie jest blokowane. Kolor to kwestia juz indywidualna, ale za ta cene mysle, ze warto rozejrzec sie za innym no, ale to tylko moja opinia

moja jest taka sama! tylko TŻtowi nie można przegadać

You are not alone
I am here with you...
MJ
Stary 2014-08-16, 13:28   #444
manieczka1
Zakorzenienie

Cytat:
moja jest taka sama! tylko TŻtowi nie można przegadać
Spokojnie...porozmawiajci e, powiedz co Ci w tym wozku nie pasuje. Na pewno znajdziecie cos innego, lepszego w podobnej cenie.

23.06.2011
01.06.2013
Stary 2014-08-16, 13:46   #445
fiorella22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
Spokojnie...porozmawiajci e, powiedz co Ci w tym wozku nie pasuje. Na pewno znajdziecie cos innego, lepszego w podobnej cenie.

Kochana, my nad wózkiem zastanawiamy się od jakiegoś czasu. Czarno to widzę.

You are not alone
I am here with you...
MJ
Stary 2014-08-16, 13:46   #446
Keithlyn
Zadomowienie

Justana - ale masz ślicznego kotaa uwielbiam koty !

Paulina- zazdraszczam, wez mnie ze sobą muszę gdzies kupić sobie koszyczki na komodę jakieś fajne...byłam dziś w pepco i nie było nic ciekawego

A mój brzusio juz mierzy 101 cm wczoraj mała za dnia nic prawie nie kopała, oczywiście już czarne myśli i.. rozszalała się na całego w nocy aż nie mogłam spać średnio co 1,5h takie kopy zasadzała że miałam pospane

Keithlyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-16, 13:48   #447
manieczka1
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana, my nad wózkiem zastanawiamy się od jakiegoś czasu. Czarno to widzę.
To moze wybierz kilka typow i spytaj, ktory z nich mu sie najbardziej podoba wez go sposobem

23.06.2011
01.06.2013

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-08-16, 14:26   #448
anuszka21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Monian Pokaż wiadomość
Hej

tommee tippee 125 i 260

Widze, ze ciagle mamy rocznice i urodziny Ja tez mam za kilka dni Wszystkim zdrówka i szczescia ;*

Edytowane przez anuszka21
Czas edycji: 2014-08-16 o 14:29
anuszka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-16, 14:32   #449
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Przyslali nam projekt lazienki i znowu beda zmiany bo mi sie nie podoba , ale to nic wstepna wycenili same plytki na 9tys.
a mamy tylko 20tys. na calosc musi starczyc!!!
bedziemy musieli jakies tansze poszukac , albo zostawimy te dekory a plytki scienne i podlogowe z innej tanszej kolecji wezmiemy bo te kosztuja 99zł/m2
tak ogolnie na plytki chce wydac max 6tys. do tego cala armatura dojdzie, ogrzewanie podlogowe, sufit podwieszany ........az mi sie plakac chce...

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-16, 14:32   #450
fiorella22
Zadomowienie

Manieczka, będę musiała to jakoś załatwić bo inaczej na prawdę bez wózka zostaniemy.

Słoneczko, pytałaś ostatnio o jakaś literaturę. Możesz zalogować się tu http://www.zapytajpolozna.pl/ . Babka na maila przesyła fajne informacje. Może znajdziesz coś ciekawego dla siebie

You are not alone
I am here with you...
MJ
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości