|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2011 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
a tatuaż masz śliczny taki zmysłowy i kobiecy! brzuszek też masz ładniutki
|
|
|
#2012 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 20+
aha, no i zazdroszcze wyjazdu
![]() ja w niedziele wybywam w troche mniej egzotyczne rejony z czego tez się cieszę swoja drogą
|
|
|
|
#2013 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiem wiem , ze malutka jestem ...no ale dziewczyny " MALUTKIE JEST PIEKNE "Cytat:
KaSiu....ten tatuaz mialam juz przerabiany..wczesniej byla rooza A teraz taki sobie trybalik ( nie wiem jak to sie poprawnie pisze) Ale super wyglada przy ladnej opaleniznie i do tego bialym stroju mrrrrr
|
|
#2014 |
|
Wtajemniczenie
|
właśnie sobie obejrzałam Bermudę ze zdjęć satelitarnych na świetnej stronce worldcam.pl aaaaaaHHHHHhhhh
Marzenko7777 rozmarzyłam się niesamoicie, strasznie maluteńka ta wysepka jest. jak wy tam wylądujecie
|
|
#2015 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() hehehe..Kasiu nie strasz mnie :P![]() ![]() ja sama nie wiem jak tam jest..to moj pierwszy raz
|
|
#2016 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jade na polskie piękne mazury no,na pewno nie tak piekne jak te wyspy.. ![]() Cytat:
![]() a co do lekarzy... ja ze 3 tygodnie temu chcialam sie zapisac jak najszybciej, a dostalam termin na 11 WRZESNIA. przeciez to sie noz w kieszeni otwiera.. oczywiscie poszlam prywatnie
|
||
|
|
|
#2017 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale to był off kors żart.prywatnie powiadasz, a może mniej więcej sie orientujecie, ile neurolog i tomografia głowy może kosztować ?
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobrze- dobre wspomnienia zostaly ![]() oj tomografia nie mam pojecia ![]() czasami dla wlasnego dobra warto wydac te pare złotych... i tak lekarz kosztował mnie 50zł, a leki 80 ehh
|
|
|
|
|
#2019 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
coprawda nie bylam tam , ale z opowiesci mozna stwierdzic ze to piekne rejony Szkoda ze ja nie moge odkrywac pieknych miejsc w PL....Tylko zaczelam od obcych krajow :P Cytat:
Kasiu....jak patrzylas na tej stronie na bermudy...bo ja nie umiem ....bleeee
|
|
#2020 |
|
Wtajemniczenie
|
ooorzeszzzz juz tak późno ? , zmykam ... odezwe sie poźniej !
|
|
#2021 |
|
Zakorzenienie
|
hehe wlasnie,pozno sie robi
![]() i ja lece bede wieczorkiem
|
|
|
|
#2022 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
aaa czasami na tej stronce ciężko dojrzeć pewne miejsca, jak czasami wchodzę na fotki to mi wszystko fajnie ładuje, a momentami jest "try again ...zoom" i coś tam. musisz kliknąć w zdjęcia satelitarne i kliknąć w dowolny obiekt który jest na kategoriach, a później zmiejsz sobie minusem odległość najlepiej tak abys wszystkie kontynenty widziała i powoli sobie kieruj ta rączka po mapie i przybliżaj na "+". ciężko to wytłumaczyć mam nadzieję ze dasz sobie radę ![]() pozdrawiam i papa
|
|
|
#2023 |
|
sophisticated
|
ka.si znalazłam takie coś http://www.helimed.pl/scdo.php?dla_pacjenta/p_t_koszty
ale skoro masz skierowanie, to może dałoby się bezpłatnie? najlepiej zadzwonić by było albo zamailować jakie terminy mają |
|
|
|
#2024 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wpadłam bo się stęskniłam
![]() ide suszyc łepek ![]() lepiej sie juz czuje hihihi ![]() ![]()
|
|
|
|
#2025 |
|
Zakorzenienie
|
buuuuuuuuuuuu wszyscy jadą na urlop, a ja dopiero w listopadzie
o ja biedna ![]() ![]() ![]() ale Wy odważne jestescie z tymi tatuażami ![]() ka.si Ty się nie wygłupiaj tylko marsz do lekarza własnie wróciłam z najszybszej przejażdżki w moim życiu 230 na liczniku ![]() sąsiad kupil sobie ferrari i właśnie go testowaliśmy ciasno w tym aucie przeokropnie, ale kopa to ma ![]() a włąsnie sie rozstał z dziewczyną jest WYSOKI, przystojny tylko taki bardzo metroseksualny, ale mily - moza któraś reflektuje???
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#2026 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2027 |
|
Zakorzenienie
|
w zestawie
, ale ma jeszcze porsche BMW 7 i terenówęmoże dasz go radę jakos strawić świra na punkcie samochodów ma strasznego
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#2028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to ferrari tak na pocieszenie po rozstaniu sobie zafundował? ![]() ja jechalam najszybciej 245km/h z moja mama jej audi ![]() hehehehe ponawiam pytanie ![]() gdzie ta oreganka z fotami ![]()
|
|
|
|
|
#2029 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a samochodziki no no no...tylko pozazdrościć... też mam na ich punkcie bzika... tylko tak się zastanawiam czy on się przypadkiem nie pociesza tymi samochodzikami jak panny odchodzą? Bo tak jakoś nie ma panny jest ferrari... Z drugiej strony musiałabym pomyśleć, bo nie lubię jak facet zajmuje łazienkę dłużej niż ja ![]() EDIT: Pingwinku dzięki za priv. Przez weekend postaram się ułożyć jakiś sensowny plan i w poniedziałek się odezwę, bo dziś zaraz zmykam na wieś ![]() Miłego weekendu kobietki
|
|
#2030 |
|
Zakorzenienie
|
wzajemnie misiaczku
miłego odpoczynku!
|
|
|
|
#2031 |
|
Raczkowanie
|
Marzenko ale Ci zazdrposzcze
![]() za tydzień wyjazd, miałam oszczędzać a do domu wróciłam z 3 bluzkami.... :[
|
#2032 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A tak poza tematem....ale ty cholera jasna jestes sliczna Rozbroila mnie twoja uroda![]() Ok dziewczyneczki moje kochane , ja mykam na manicure ,Pedicure and Waxing Znow bede sie drzec ![]() Buziak...sloneczka
|
|
#2033 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja najszybciej autem jechałam 250 - to była BMW M5! szok! a ścigaczem Suzuki Hayabuza(nie wiem jak to sie pisze?) jechałam 330km/h - ekstremalne przeżycie! a ogólnie, to właśnie wróciłam z basenu, pływałam non stop przez 45minut i czuję się przecudownie aaaahhh. a teraz tak rozmyślam nad jakimś wyporzyczonym filmem i lekką białkową kolacyjką? .... co by tu wciamać ?
|
|
|
#2034 |
|
Raczkowanie
|
Trochę mnie nie było, a tu tyle do nadrabiania
![]() TŻ przyjechał z Warszawy na weekend do moich rodziców a jutro jedziemy na wieś do mojej babci i chyba jakiś grill nam się szykuje, bo i moja siostra z Elbląga z rodzinką przyjeżdża Kasiu z tą głową to nie ma żartów. Jak najszybciej do lekarza musisz iść Co do tatuaży to mam taki plan, aby zrobić sobie coś fajnego na karku ![]() Edit: Ojaaa... Co to się dzieje u mnie w domu... Wyobraźcie sobie MOJA MAMA razem z TŻ-em piją piwska , oglądają mecz i tak krzyczą, że szok.
|
#2035 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale Ci dobrze grill rodzinny - kiedy ja coś takiego przeżyłam?! hmm na majówce u taty!. oby pogoda wam dopisała! a co do tatuaży to naprawdę muszą być to przemyślane decyzje! ja jestem dumna ze swoich, symbolizują dla mnie ogromne zmiany w życiu! zmiany na lepsze! oby tak dalej, nic ide po film i trzeba troche sie jeszcze pobyczyć, bo jutro cały dzień w pracy! miłego wieczora
|
|
|
#2036 |
|
Raczkowanie
|
No Kasiu, jeżeli jest coraz gorzej to naprawdę nie możesz tego tak zostawić. Na zdrowiu nie można oszczędzać, więc jeśli tylko możesz to idź prywatnie.
Ten tatuaż miałam ochotę zrobić już od jakiegoś czasu, ale zazwyczaj było jakieś "ale", a teraz czuję, że naprawdę tego chcę
|
#2037 |
|
Raczkowanie
|
Czemu nikt się nie odzywa
Czuję się tu taka samotna
|
#2038 |
|
Raczkowanie
|
oj Marzenko jest czego zazdrościć
![]() Giovanka bo wszyscy Cię podgladają i podziwiaja Twoje...oczy ![]() ja ide spać bo padam na ryjek buzi wszystkim
|
#2039 |
|
Zakorzenienie
|
hejka, teraz jestem, ale tu pusto więc foty to raczej poczekają do jutra jak nas więcej będzie,to sobie oblukacie
|
|
#2040 |
|
Zakorzenienie
|
no tak, ale ja ten samochów prowadziłam
![]() bo jako pasażer to szybciej jechałam no dobra nie reklamuje juz mojego wysokiego, przystojnego blond sąsiada milego weekendu Navi, ale do listopada daleko buuuuuuuuuuuuuu Wczoraj kupilam sobie bikini - pierwszy raz w życiu mam skąpe, sznureczkowe bikini ![]() w sumie to mąz mi je wepchnął po 30 minutach przekonywania mnie, ze nie mam w nim tylka jak stodoła teraz pytanie czy ja to założę ma plaże czy wyladuje w szafie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:48.

byłaś po tamtym zasłabnięciu? na tomografię jesteś umówiona konkretnie? z głową nie ma żartów, im szybciej zaczyna się leczenie tym lepiej 

pochwale sie moim Mam AZ uwaga......
159 Cm 

Wiem wiem , ze malutka jestem ...no ale dziewczyny " MALUTKIE JEST PIEKNE "

Rozbroila mnie twoja uroda