|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1261 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz
no tak samo jak mi ostatnio mowil ze po co bedziemy zmniejszac pierscionek skoro po ciazy moge byc wieksza... bo tesciowa kiedys byla chuda a teraz nie jest
no sorry ale ja prowadze troche inny tryb zycia niz ona i jakos sie nie martwie o to ze nie schudne ![]() a z tym plaskim brzuchem to nie wiem co mialo to oznaczac...trudno zebym bedac w ciazy miala plaski brzuch A w ogole ostatnio kupilam sobie na rynku pizamkę-bokserki i koszulka rozmiar S i jestem pewna że ją załoze niedlugo
|
#1262 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz
Cytat:
gdzie taką szczotkę można dostać? moje włosy też się okropnie plączą a bez odzywki ani ruszCytat:
hihi chociaż nie powiem że mi też nieraz było przykro...a nie tak dawno w lidlu baba się jeszcze wepchnęła przede mnie czujecie... bezczelność po prostu...Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
już miałam pełno jak zwykle w takiej sytuacji heheale po spasmolinie przeszło |
|||||
|
|
|
#1263 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mnie chyba tak w szpitalu nafaszerowali, ze nawet mi juz brzuch nie twardnieje... Zero skurczy |
|
|
|
|
#1264 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1265 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.mydeal.pl/caly_kraj-produ...74.html?pos=37 |
|
|
|
|
#1266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1267 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Umieram z przejedzenia Dzisiaj mieliśmy mega intensyny dzień. Napierw zakupy w dm kosmetyczne (kolejny nowy lakier do paznokci), potem MediaMarkt i wykorzystaliśmy kartę od czasu ch na 50 i kupilismy małemu termometr i jakieś ☠☠☠☠☠☠☠ki do tego. Potem spożywa i Obi. Moj M kupił lampe do pokoju małego samolot, jutro jak powiesi to pokaże bla bla blaPerleka juz myślałam ze dzidzia będzie. Niestety trzeba czekać bądź cierpliwa. Ale jak już mialas tak czesto skurcze to juz lada chwila. Nie wiem co mialam jeszcze napisać bo was nadrobić Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1268 |
|
Zakorzenienie
|
Perelko trzymam kciuki mimo Wszystko. To już pewnie niedługo
|
|
|
|
#1269 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nadal biorę duphaston (tzn od 32tyg po wizycie w szpitalu) choć... już powinnam odstawić ale brzuch mi się stawiał i biorę dłużej nić mówil lekarz ![]() no i nadal biorę 2xspaspolina... (zamiast nospy) boję się że jak odstawię to będzie szpital a ten tydzień muszę jeszcze zaciskać nogi ![]() Cytat:
a co chodzi z tym że wersja kompaktowa lub zwykła? ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Ania z powrotem bierzesz rozkurczowe? perełko ojjj ale to już chyba niedługo |
||
|
|
|
#1270 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kompaktowa jest z zatyczka ze można zamknąć i do torebki a zwykla poprotu masz ząbki ne chronione. Najlepsza szczotka ever.... od kiedy ja mam włosy sa w lepszrj kondycji i ich nie wyrywam. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1271 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny co tu tak cicho? My juz po peelingu, masażu brzucha, kręceniu biodrami (Asiu a Ty jak
) i mam chwile spokoju z moją małą. Chyba się relaksuje. Coś mi niedobrze, plus zgaga i gorycz...
|
|
|
|
#1272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a teraz sie bycze hehehemyśle co tu wszamac i pomysłu brak, chyba frytki sobie zrobie
|
|
|
|
|
#1273 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ja już leze, bo siedzenie jest dość bolesne... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
|
|
|
#1274 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1275 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
3 ziemniaki do blender, cebula i juz frytki tez pyyycha Cytat:
|
||
|
|
|
#1276 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
nie wiem moze dlatego ze jestem w ciazy jestem taka nerwowa, ale strasznie duzo rzeczy mnie oststnio irytuje, a takie ich wizyty i sluchanie glownie o tym ile to oni nie zaoszczedzaja na tym czy siamtym e sa ponad moje sily, nawet glupiego grilla ani razu nie zorganizuja bo po co, skoro mozna przyjsc do kogos ![]() i chciej dobrze... zamilklam wiec![]() Cytat:
Cytat:
spokojnie, to tylko kwestia czasu
|
|
#1277 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dobrze, ze odp, bo nie mialam pojecia. Mam ja od dzis, zobaczymy
|
|
|
|
|
#1278 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam ten http://cdn1.feelunique.com/img/produ...1365776917.png juz ponad rok czasu dopiero teraz zauważyłam dwa wygiete ząbki ale mija wina bo włożyłam do torby do sxpitala i .e uważałam i dlatego teraz kupuje sobie ta z zatyczka zeby do torebki bez wyrzutów wsadzić.
Włosy z niej wyciągam grzebykiem. I kocham nią rozprowadzać odżywkę pod prysznicem. Mam wrazenie ze elosy lepiej łapią ta odzywke bo lepiej rozprowadzone. I przy okazji szczotks się czyści ![]() Wiem ze wyszła teraz wersja z rączka. I mogę się założyć ze przez pierwsze dni do póki się nie przyzwyczaisz parę razy ci wyleci z ręki hihihi Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1279 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dobrze, ze piszesz o tej odzywce, sprobuje ja naniesc szczotka ![]() Ja mam taka: |
|
|
|
|
#1280 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja za swoja dalam 15 € ile ty dałaś ?? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1281 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wlasnie mialam na mysli, ze szczotka rozprowadze odzywke. Ciekawe co po porodzie bedzie z wlosami, duzo kobiet skarzy sie na wypadanie. Uzywasz czegos poza odzywka? Ja slyszalam, ze mega dobry jest ten cement kerastase. W salonie mi fryzjerka polecala, moze po porodzie kupie. Kosztuje sporo bo ok 100 Edytowane przez carolciuska Czas edycji: 2014-08-16 o 22:17 Powód: Te czaszki to byly pier.doly:D |
|
|
|
|
#1282 |
|
Zadomowienie
|
No ta lekarka co ma dzisiaj dyżur kazała podać... upierają się że musi być skończone 37 tygodni...
No mój by chętnie wyszedł ale trzymają go na siłę...pomimo leku skurcze mam więc myślę że jak odstawia to pójdzie z gorki ![]() Nie będę się tu z nimi sprzeczac już wytrzymam do poniedziaku. W tedy będzie ordynator i moja gin prowadząca. Od razu będzie inna rozmowa: ) Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1284 |
|
Rozeznanie
|
No tak trzymają, bo biurokracja większa przy wcześniaku, a tak to rutyna!
![]() Witajcie! Wróciłam od teściów padnięta. Nie mam sił nadrabiać i pisać. Tak tylko nadmieniam, że żyję i nie urodziłam (mimo schiz że może się to stać w każdej chwili
|
#1285 |
|
Zadomowienie
|
To właśnie tłumacze mężowi że by musieli wpisać że wcześniak ( z wymiarami na 40 tydzień i waga 3500g) i by mieli więcej roboty + jakieś dodatkowe badania. Jakoś do niego to nie dociera. No nic do poniedziałku wytrzymam pozniej będę już naciskać żeby przestali mnie/ nas faszerowac tymi lekami
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1286 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1287 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I u mnie nie odżywki a maski. I do tego jakieś serum na końcówki i olejek z schwarzkopfa. Tez słyszałam o tym kerastase ale to warto zainwestować juz w całą serię. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1288 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
I dobrze jest sobie odłożyć,ja to popieram ale nie takim kosztem Co to za życie ciągle oszczędzać,nic nie kupić sobie nowego tylko modlić się nad każdą złotówką haha a z tymi spodniami to dobre Ja też mam taki lumpek gdzie są ciuchy z Anglii,Niemiec i z wielu innych krajów i o dziwo te ciuszki są czyściutkie,pachnące,popr asowane a do tego mają metkę z tego lumpa ale mam też lumpeks,gdzie jest dużo ciuszków z Niemiec ale nie są one w opłakanym stanie,są czyste,ładne ale wiadomo trochę śmierdzą lumpeksem ale jedno pranie sobie z tym smrodkiem poradziło ![]() Cytat:
ale w końcu coś ruszy ! Cytat:
Synuś Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie... |
||||
|
|
|
#1289 | |
|
Zakorzenienie
|
Obejrzałam z mężem romantyczną komedię, a przy okazji maz zaserwowal mi masaż stóp
Cytat:
Edit: dzizas, schudniemy napisalam przez o, aż mnie w oczy zagrzytalo ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez Mandragorrka Czas edycji: 2014-08-17 o 08:20 |
|
|
|
|
#1290 |
|
Konto usunięte
|
No to sie opilam i objadlam i musze dziewczyny Wam powiedzieć, ze nic sie nie działo
tz biedny leży i chrapie ale jeszcze kuchnie posprzątał zeby jak stwierdził nie mieć tego rano na głowie Czasem bym go zabiła a czasem zadusiła z miłości Carola-napój/winko smakuje dobrze ale lepszy był szampan bezalkoholowy, ktory piłam jak braliśmy slub bo smakowal idealnie jak ten z alkoholem aż tz sprawdzał kilka razy czy nie ma alko Moja siostra tez używa tej szczotki do włosów i skoro tak wszystkie polecacie to chyba tez sie skusze a TkMaxx to złooo ledwo sie powstrzymuje przed kupnem tam kolejnych kocyków bo sa prześliczne dużo ciuszków mam stamtąd...jestem ciekawa kurtki, która musisz mieć ![]() A i chyba tez jestem zakupoholiczką bo kupiłam juz dzisiaj jesienne czarne płaskie kozaczki/botki :p tzn tz mi kupił ![]() Ania i Perełka-kwestia tego tygodnia i będziecie juz dzidzie miały przy sobie ja mam termin na 5.09 wiec blisko Waszych ale jeszcze cisza...mama mowi, ze Wiki grzecznie czeka na urlop i przyjazd babci moze cos w tym jest ![]() Co do odwiedzin w szpitalu i od razu w domu...siostra tz ostatnio o to pytała jak dzwoniła do mnie (ta normalniejsza siostra) to powiedziałam jej ze wole wcześniejszy tel z pytaniem czy mi bedzie pasowało i dałam jej do zrozumienia, ze to samo tyczy sie teściów powiedziałam, ze odwiedziny ok ale jak ktoś bedzie zbyt często to najzwyczajniej w świecie nie otworze :p a moja koleżanka miała dosyć pytań i telefonów i na fb napisała, ze juz sa w domu ale potrzebują 2-3 tygodnie zeby sie zadomowić i odpocząć i dopiero po tym czasie sa gotowi na zapowiedziane odwiedziny myśle ze jak ktoś ma fb to jest to dobre rozwiazanie na kulturalne pozbycie sie gości bez przymusu tłumaczeń przez tel Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:46.

i jestem pewna że ją załoze niedlugo

bawelniany
czujecie... bezczelność po prostu...
powiedzialam ze mnie to nie rusza i tyle. Nosz kurde co czlowiek...

Ślub: 6 września 2008 ___