|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XII
Agabi dobrze piszesz z tą szyją. Ja mam do dziś problemy bo mi pacany rehabilitacji po kołnierzu nie dali.
Łatwego pakowania życzę ![]() Ziajka a ja się znów boję noworodków miałam tak przed Hanią i wróciło
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
|
|
#1172 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XII
|
|
|
|
#1173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pyza śpi od prawie 2h bez pobudki, szok normalnie. Aż byłam zajrzeć czy wszystko ok. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
|
|
|
#1174 |
|
Zakorzenienie
|
Laski dziękuję w imieniu Vanesski za życzenia . Jutro Was nadrobie
|
#1175 |
|
Zakorzenienie
|
Kluska widziałaś zdjecia tych kotków, bo nie wiem czy przeoczyłaś posta?
Agabi to udanego wypadu Ziajka brawo dla czarującego czarodzieja, nie dziwię się, że jesteś dumna Ja już po kąpieli i TŻ mnie nawołuje, więc spadam
|
#1176 | ||
|
Zakorzenienie
|
Agabi, pytałaś o szwagra i wiedźmy. Otóż początkowo był dysonans, bo zawsze takie tolerancyjne grały- z sympatią opowiadały o parze gejów, która mieszka w pobliżu a jak na nasze wesele przyjeżdżał mój wujek z partnerem i uprzedziłam, żeby nie było zdziwka to takie światowe, że nawet dumne były. Wiecie, one takie światowe się poczuły: na wesele syna/wnuka przyjechali z angli, z niemiec a nawet geje
No i jak się okazało, że szwagier jest innej orientacji to najpierw niby akceptacja ale nie dowierzały do końca, a potem zaczęły wierzyć, że mu się odmieni. przy szukaniu chrzestnej były nawet akcje typu "jakąś młodą wolną panienkę znajdź"---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
a jedzonko znika teraz? wraca kocica? ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- widzę, że to te same skarpetki co mamy muszę kupić jeszcze ze 2 pary. i jakie fajne spodenki będą
||
|
|
|
#1177 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Heh ciężko mi teraz was będzie nadrabiać.
W ten nowej pracy, składam pranie . To jest duża pralnia obsługująca wszystkie hotele w okolicy. A że Islandia jest od kilku lat "trendy" i co lato przeżywamy najazd tych %$$%&$&%^$ turystów. To hoteli, hotelików i innych tego typu tworów jest mnóstwo.Za to przy okazji tego składania słucham sobie książki i jakoś leci. Tylko dziś mnie wszystko boli .Cytat:
Gianna Tak mi przykro! Nie wiem co doradzić, ale pomysł Kluski jest dobry. Cytat:
Cytat:
Jestem dziś wykończona. Bo w pracy od 8 do 14. 80% tego stałam i czuję się obolała. Także nie mam sił pisać, zresztą u nas same nudy. Nawet nie mam siły zrobić wpis na blogu, a ludzie się domagają. Idę odpoczywać, jutro wolne. |
|||
|
|
|
#1178 |
|
Wtajemniczenie
|
Kluska, no kobieta szurnięta na maksa (teściowa), na siłę będzie chłopakowi babę wciskać
Yss, ciężką masz robotę. Za to czystą i pachnącą. dziewczyny idę się szykować do kąpieli. Jaśka w albumie
|
#1179 |
|
Zakorzenienie
|
Hahaha Yss dlaczego nie lubisz turystów?
![]() Agabi no masz, a ja w wyrku i nie mam jak teraz zobaczyć zdjęć ![]() Idę spać zanim tż skończy boks oglądać. Btw Wydaje mi się, że to co złe między nami może wynikać ze zbyt rzadkiego seksu . A ja zbyt honorowa jestem na "na zgodę" więc to zamknięte koło. A chęć mam, nie powiem. Ehh. Dobranoc
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta Edytowane przez _Kluska_ Czas edycji: 2014-08-16 o 23:58 |
|
|
|
#1180 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak, nienawidzę turystów. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1181 |
|
Zakorzenienie
|
Witamy się z rana
Noc taka sobie, w sumie to byłam tak zaspana, że nawet nie pamiętam ile i o której budził się mały, wyciągałam cyca i zasypiałam Agabi pewnie już w trasie, to udanego wypadu i żeby pogoda dopisała Yss ja też nienawidzę turystów w Krakowie , jest ich zdecydowanie za duuuuużo Może pojedziemy z TŻem do mnie na wieś, ale u nas nic nigdy nie jest dograne, wszystko na ostatnią chwilę bez żadnej organizacji ![]() Miłego dnia
|
#1182 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- Cytat:
kochane jeszcze raz dziekujemy za zyczenia . Kochane wczoraj az mi nie raz zly ciekly jak sobie przypomnialam pierwsze chwile razem i dzis jak czytalam Wasze zyczenia ![]() kochane jestescie Namawiam mojego Tz na wyjazd do Wawy ktoregos dnia
|
|
#1183 | |||
|
Zakorzenienie
|
witam
Cytat:
Zgadzam sie z dziewczynami,jedz na Ip. Cytat:
ťak pisze z działki ![]() Noworodek Cytat:
U nas noc spokojna Domisiowi sie podoba na działce
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|||
|
|
|
#1184 |
|
Zadomowienie
|
Hej my jeszcze w lozeczku Natka lezy z nami niedawno wstala szok
tz spi po pracy. Dzisiaj mialam jechac do mamy na odpust ale nie wiem czy tz wstanie. Wieczorem mamy miec gosci na grilla ze slaska z 4letnia córka i prawie rocznym synkiem. Byli wczoraj na chwilke no taki smieszek z niego.Co do gei to uwielbiam. Moze jakas dziwna jestem ale ilu bym nie poznala to kazdy jest przesympatyczny. Ja to ogolnie jestem tolerancyjna. Dobra bo mnie ja rozrabiaka domaga sie uwagi ciagnac mnie za wszystko co się da. Bede pozniej buziaczki Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1185 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry!
Z dnia na dzień komfort psychiczny wzrasta, bo miałam dwa dni po wyjściu ze szpitala ogromne chwile kryzysowe. Madzia nie łapie niestety cyca dalej z kapturka, bo zamiast wcinać, nałyka się powietrza i dostaje biedna czkawek. Męczę się dalej z odciąganiem. Agabi, Arletka czy wy też miałyście krwiaki po cc? Gianka znalazłam coś takiego i się zastanawiam nad zakupem http://allegro.pl/medela-oslona-pier...510669586.html |
|
|
|
#1186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak Ci sie nie bardzo goi szew to mozesz psikac octeniseotem(to to samo co psikasz pepek tylko nie kazda polozna mowi o tym preparacie ale szybciej goi wszystkie rany ) ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- Kochane czy kazda z mamus moze mi przeslac informacje o swoim szkrabie tj. narodzinowa wage i cm a takrze czy porod naturalny czy przez cc (tylko prosze prywatne wiadomosci )
|
|
#1187 |
|
Zadomowienie
|
Basiu, nie wiedziałam nawet, że miałaś cc. Smaruję altacetem, a o tym octenisepcie słyszałam i chyba zakupię, dziękuję.
|
|
|
|
#1188 |
|
Zakorzenienie
|
Agabi widzialam filmiki codna Dzas
![]() a Twoj glos mmmm za☠☠☠*isty ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- ja juz jestem po 2 cieciach ale te ostatnie wspominam bardzo dobrze chcodz bolalo pozniej sto razy bardziej niz pierwsze ale z Wiktoria bylam usypiana a z Wanessa mialam znieczulenie podpajeczynkowe Widzialam mala odrazu po wyjeciau i to bylo to co po pierwszym cc brakowalo
|
#1189 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mnie też udało się zobaczyć na 2 min malutką zaraz po ale jak się zobaczyłam w lustrze, to wyłam jak pies, że to tak wszystko wygląda. Jeszcze dziś czuję takie ciągnięcie w dół, ale z dnia na dzień jest lepiej, żeby tylko rana i te krwiaki się zagoiły.
|
|
|
|
|
#1190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
slodziak maly Madzia zrobila Mi prezent na rocznice slubu
|
|
#1191 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej!
Nawet dziś spokojna nocka odespałam.Kluska Lila mam body z lidla i są bardzo fajne. Jedne z nierozciągliwego materiału ok i mają śliczne wzorki w dinusie a drugie rozciągające się są extra bo Kuba w nich prawie pół roku chodził, rosną z dzieckiem tylko zawsze pomacać materiał, raz tylko dali takie cienkie szmaciane i nie kupiłam.Coffee kochana, świetnie sobie radzisz. Zobaczysz, że już niedługo minie ból. Kami Natka ładnie wam dała wolne ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1192 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przy Madzi zapomniesz o bolu niedlugo
|
|
#1194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rõwnież jestem bardzo zadowolona z ciuszków z Lidla.Są bardzo dobre jakościowo,nie to co z biedronki.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#1195 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja mam gosci na obiedzie za☠☠☠is.cie naprawde mam nastroj do gosci ale glupio mi bylo odmowic:/ tz lata i lata i wlazi w d. Ale co pow to sie nie cofnie :/ nie pojechalam do mamy bo ten wujek to mamy brat rodzony i od razu by sie kapnal ze cos jest nie tak. Kluska za malo sexu:/ no ja to juz praktycznie nie wiem co to jest i o to tez ciagle sa rozmowy i nic wiec juz mam to gdzies.Ah brawo dla Hanusi za zabka ![]() Aga to udanego pakowania i spokojnej drogi ![]() Kasia o matko dobrze ze nic wam nie jest ![]() Lilka spontaniczne wypady sa najlepsze a daleko mieszkasz teraz od domu rodzinnego?. Ziajak noworodek♡a ja juz bym sie bala chyba wziac za takiego malucha ![]() Iza a jak nie karmisz piersia to jak twoja laktacja? Sciagasz czy jak? Ewciu wracaj czekamy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Basiu a zjasnial ci juz szew? Mi jeszcze nie i sie zastaanwiam czy to normalne? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Yss to ty masz kurcze ciezka ta prace teraz:/ najgorsze to stanie ale chociaz fajnie ze mozesz ksiazke posluchac to i czas inaczej leci wtedy. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Ziajka Kubulek przesmieszek maly czarus co tam beda sie noworodkiem zachwycac jak on taki cudny i wszyscy maja patrzec na niego♡ale jaki cwaniak maly![]() Arletko no dziwny @ja zawsze mialam krotki 3dni i koniec ale teraz to juz w ogole, niestety buzowanie hormonow tez odczuwam za bardzo:/ale ciezko zapanowac nad soba:/ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Coffee nie o to mi chodzilo zaraz znajde i ci podesle Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Coffee to sie nazywa nipletka i sa np w gemini ja wiem ze na pewno sa z aventu, poczytaj moze akurat to by sie sprawdzilo Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Ide gotowac.W ogole wiecie co mam nerwa kurde bralam 3dni jeden atybiotyk odstawilam bo mnie zsypalo i dostala drugi ktory bralam 5,5dnia i musialam odstawic bo mnie tak po nim bebechy bolaly ze nie dalam rady a to gardlo dalej mnie kuzwa drapie ja juz nie wiem no chore to jest! Ale juz nie biore zadnego antybiotyku musze jakos inaczej sie leczyc bo chce jeszcze dawac Naci cycka a teraz nie moglam juz 10dni sciagam i coraz mniej mam tego mleka:/ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1196 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny.
Przepraszam, ze tak zniknelam, ale w oststniej chwili zdecydowalam sie spakowqc gacie i szczateczke do zebow i pojechac na wies. A tam brak zasiegu i nie moglam napisac. Kluska, dziekuje za smsa Gianka, przykro mi kochanie. Mam nadzieje, ze tz troche sie zrehabilitowal. Basiu, spoznione ale szczere zyczenia zdrowka i usmiechu na buzce dla Naszej Vani! ![]() Kasiu, mam nadzieje, ze lepiej sie czujesz i plecy mniej bola. Kurcze ja jak jechalam do rodzicoe to tez widzialam samochod lezacy na dachu, masa rozsypanych pampersow po ulicy okropny widok, prawie sie zryczalam w autobusie.Agabi, odpoczywajcie. Fajnje Wam. Coffee, to tam u Was bylo ciezko. Wazne, ze juz w domku i razem. Trzy kicuki za kp ![]() Cala reszte pozdrawiam i sciskam, dojezdzam do Wawy. Buziaki.
|
#1197 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki jestem na ip. Mialan juz przeswietlenie. Czekam az mnie wezwa zeby mi powiedzial co i jak.
Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
|
#1198 |
|
Zakorzenienie
|
Mysiu mam nadzieje ze naladowalas akumulatory i odpoczelas
![]() Kasia dobrze ze pojechalas ja tez mialam taka stluczke i powinnam chodzic w kolnierzu a nie chodzilam i teraz mam za swoje bo czesto mnie boki kregoslup szyjny:/ niech sprawdza czy wszystko dobrze. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1199 |
|
Zakorzenienie
|
Wrocilam. Mam stluczone wypustki przykregowe. Moze bolec ok 3tyg. Dibrze ze pojechalsm. Dziekuje bo to dzieki Wam
Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
|
#1200 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia to musisz teraz uwazac i nie dzwigac
![]() Goscie sie zajmuja soba bo to znajomi ktorzy w sumie lepiej jak z rodzinka sie siedzi nie musze tak kolo nich skakac. Tylko tz oczywiscie puscil pogadanke o tym co pow i jak zaluje i ble ble ble i zeby oni moze sprobowali sie wstawic za nim do mnie :/ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:07.

miałam tak przed Hanią i wróciło

przy szukaniu chrzestnej były nawet akcje typu "jakąś młodą wolną panienkę znajdź"
.

dasz radę dla Madzieńki. Możesz wyciągać strzykawką tylko z uciętą końcówką. Ważne, że jest pokarm.
super