O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XII - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-16, 21:33   #1171
_Kluska_
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XII

Agabi dobrze piszesz z tą szyją. Ja mam do dziś problemy bo mi pacany rehabilitacji po kołnierzu nie dali.
Łatwego pakowania życzę

Ziajka a ja się znów boję noworodków miałam tak przed Hanią i wróciło

II kreski - 09.05.2013

23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania

Pyza dorasta
_Kluska_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-16, 21:48   #1172
Ziajka
Wtajemniczenie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XII

Cytat:
Napisane przez _Kluska_ Pokaż wiadomość

Ziajka a ja się znów boję noworodków miałam tak przed Hanią i wróciło
jak to?
Patrząc na takiego maluszka to złapałam się na tym, że musiałabym się zastanowić jak go chwycić itp. Przywykłam już do mojego kumatego dużego małego Chłopczyka
Ziajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-16, 22:08   #1173
_Kluska_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ziajka Pokaż wiadomość
jak to?
Patrząc na takiego maluszka to złapałam się na tym, że musiałabym się zastanowić jak go chwycić itp. Przywykłam już do mojego kumatego dużego małego Chłopczyka
No właśnie nie umiałabym chyba nawet wziąć na ręce

Pyza śpi od prawie 2h bez pobudki, szok normalnie. Aż byłam zajrzeć czy wszystko ok.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta
Stary 2014-08-16, 22:18   #1174
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Laski dziękuję w imieniu Vanesski za życzenia . Jutro Was nadrobie

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-16, 22:50   #1175
Lila_27
Zakorzenienie

Kluska widziałaś zdjecia tych kotków, bo nie wiem czy przeoczyłaś posta?
Agabi to udanego wypadu
Ziajka brawo dla czarującego czarodzieja, nie dziwię się, że jesteś dumna

Ja już po kąpieli i TŻ mnie nawołuje, więc spadam
28.08.2013 12 mm serduszko

07.04.2014 godz.11.25 urodził się Nasz skarb NATAN
Lila_27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-16, 23:08   #1176
_Kluska_
Zakorzenienie

Agabi, pytałaś o szwagra i wiedźmy. Otóż początkowo był dysonans, bo zawsze takie tolerancyjne grały- z sympatią opowiadały o parze gejów, która mieszka w pobliżu a jak na nasze wesele przyjeżdżał mój wujek z partnerem i uprzedziłam, żeby nie było zdziwka to takie światowe, że nawet dumne były. Wiecie, one takie światowe się poczuły: na wesele syna/wnuka przyjechali z angli, z niemiec a nawet geje
No i jak się okazało, że szwagier jest innej orientacji to najpierw niby akceptacja ale nie dowierzały do końca, a potem zaczęły wierzyć, że mu się odmieni. przy szukaniu chrzestnej były nawet akcje typu "jakąś młodą wolną panienkę znajdź"

---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Lila_27 Pokaż wiadomość
[/COLOR]W lidlu w poniedziałek mają być ubranka. Któraś kupowała tam?
http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?id=381
ja kupowałam ale na 74 więc jeszcze leżą - dresik, ogrodniczki i sukienka jeansowa. teraz zaczęłam używać skarpetek z abs i są świetne, bo się nie wrzynają dzięki za cynk, wybiorę się
Cytat:
Napisane przez Lila_27 Pokaż wiadomość
Kluska w końcu zgrałam zdjęcia kotków, to możesz ocenić ile mogły mieć
dziękuję za przypomnienie na telefonie nie widziałam, wzięłam kompa. te na zdjęciu moim zdaniem mają ok 3 tyg. szukając potwierdzenia czy mi się dobrze zdaje znalazłam takie video https://www.youtube.com/watch?v=xQJkmtdY75E
a jedzonko znika teraz? wraca kocica?

---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------

widzę, że to te same skarpetki co mamy muszę kupić jeszcze ze 2 pary.
i jakie fajne spodenki będą i dresiki czadowe

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta
Stary 2014-08-16, 23:11   #1177
yssmay
Wtajemniczenie

GG do yssmay

Heh ciężko mi teraz was będzie nadrabiać.

Cytat:
Napisane przez agabiwro Pokaż wiadomość
Yss, co będziesz robić w nowej pracy?
W ten nowej pracy, składam pranie . To jest duża pralnia obsługująca wszystkie hotele w okolicy. A że Islandia jest od kilku lat "trendy" i co lato przeżywamy najazd tych %$$%&$&%^$ turystów. To hoteli, hotelików i innych tego typu tworów jest mnóstwo.
Za to przy okazji tego składania słucham sobie książki i jakoś leci. Tylko dziś mnie wszystko boli .

Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość
coffee mi bardzo dobrze sie goiła, bardzo szybko zaczełam chodzic a jak do domu wróciłam tood razu sprzatałam i byc moze przez to mam prawdopodobnie zgrubienie które czasem ciagnie, takze ty wiecej lez i odpoczywaj. a np po cp to długo i jakos ciezko sie goiła,długo nie mogłam dojsc do siebie.
To nie jest tak kochana. Blizny to mają do siebie, że tworzy się pod nimi zgrubienie. Szczególnie jeśli robi się cięcie przez tyle warstw, a jeszcze miałaś naciągniętą skórę z powodu ciąży. Ja mam pełno blizn (jakieś 7) i wiele z nich jest taka, taki wałek. Dużo też zależy jak była zaszyta i jaki był chirurg. Blizny można zmiękczyć, po przez jakieś kremy i inne cuda - podobno. Ja swoje chciałam kiedyś usunąć, szczególnie takie na udach co mam od pośladków do kolan. Ale teraz już mi tak nie przeszkadzają. Jedną mam taką co jej nienawidzę, mój "rów Marjański" przez środek brzucha. Zajmę się nią po ciąży, uzbieram na operacje plastyczną, słowo daje!

Gianna Tak mi przykro! Nie wiem co doradzić, ale pomysł Kluski jest dobry.

Cytat:
Napisane przez b a r b a r a Pokaż wiadomość
Laski dziękuję w imieniu Vanesski za życzenia . Jutro Was nadrobie
To jeszcze ja!!!! Dużo uśmiechów, szczęścia i zdrowia!!!!

Cytat:
No i jak się okazało, że szwagier jest innej orientacji to najpierw niby akceptacja ale nie dowierzały do końca, a potem zaczęły wierzyć, że mu się odmieni. przy szukaniu chrzestnej były nawet akcje typu "jakąś młodą wolną panienkę znajdź"
Ubawiło mnie to

Jestem dziś wykończona. Bo w pracy od 8 do 14. 80% tego stałam i czuję się obolała.
Także nie mam sił pisać, zresztą u nas same nudy. Nawet nie mam siły zrobić wpis na blogu, a ludzie się domagają.
Idę odpoczywać, jutro wolne.
yssmay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-16, 23:38   #1178
agabiwro
Wtajemniczenie

Kluska, no kobieta szurnięta na maksa (teściowa), na siłę będzie chłopakowi babę wciskać

Yss, ciężką masz robotę. Za to czystą i pachnącą.

dziewczyny idę się szykować do kąpieli.

Jaśka w albumie

18.06.13 II kreski - rośnij zdrowo Jaśminko

07.03.2014 wreszcie jesteś

http://fajnamama.pl/suwaczki/w0e0032.png
agabiwro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-16, 23:51   #1179
_Kluska_
Zakorzenienie

Hahaha Yss dlaczego nie lubisz turystów?

Agabi no masz, a ja w wyrku i nie mam jak teraz zobaczyć zdjęć

Idę spać zanim tż skończy boks oglądać. Btw Wydaje mi się, że to co złe między nami może wynikać ze zbyt rzadkiego seksu . A ja zbyt honorowa jestem na "na zgodę" więc to zamknięte koło. A chęć mam, nie powiem. Ehh.

Dobranoc

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta

Edytowane przez _Kluska_
Czas edycji: 2014-08-16 o 23:58
Stary 2014-08-17, 00:18   #1180
yssmay
Wtajemniczenie

GG do yssmay

Cytat:
Hahaha Yss dlaczego nie lubisz turystów?

Agabi no masz, a ja w wyrku i nie mam jak teraz zobaczyć zdjęć

Idę spać zanim tż skończy boks oglądać. Btw Wydaje mi się, że to co złe między nami może wynikać ze zbyt rzadkiego seksu . A ja zbyt honorowa jestem na "na zgodę" więc to zamknięte koło. A chęć mam, nie powiem. Ehh.

Dobranoc
Bo ich pełno, wykupują wszystko ze sklepów. Jak nie zrobię zakupów przed przypłynięciem promu to nie ma co jeść. Poza tym zachowują się w sklepie pokroju Biedronka jak by byli w Luwrze. Człowiek chce wejść do sklepu ale się nie da, bo grupka turystów wlazła i zatrzymała się podziwiać finezię chleba. W dodatku chodzą i fotografują cały sklep jakby był jakiś cudowny i magiczny jak wodospad Skogarfoss.
Tak, nienawidzę turystów.

yssmay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-17, 08:02   #1181
Lila_27
Zakorzenienie

Witamy się z rana
Noc taka sobie, w sumie to byłam tak zaspana, że nawet nie pamiętam ile i o której budził się mały, wyciągałam cyca i zasypiałam

Agabi pewnie już w trasie, to udanego wypadu i żeby pogoda dopisała
Yss ja też nienawidzę turystów w Krakowie , jest ich zdecydowanie za duuuuużo

Może pojedziemy z TŻem do mnie na wieś, ale u nas nic nigdy nie jest dograne, wszystko na ostatnią chwilę bez żadnej organizacji

Miłego dnia
28.08.2013 12 mm serduszko

07.04.2014 godz.11.25 urodził się Nasz skarb NATAN
Lila_27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-17, 08:32   #1182
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Cytat:
Napisane przez kasiab91 Pokaż wiadomość
Kochane jestem w domu ale po drodze mielismy stluczke. Nikt oprocz mnie nie ucierpial. Mnie boli kregoslup. Nie wzywalismy pogotowia bo bolalo malo ale teraz troszke mocniej. Nie wiem co bedzie jutro ale jak coscto na ip pojade. Idiota jakis nam w dupe wjechal.

Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
o matko daj znac co jak bys jechala i pozniej jak przyjedziesz mam nadzieje ze nie bedzie to nic powazniego

---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ----------

Cytat:
Napisane przez agabiwro Pokaż wiadomość
hej,

tak jak wczoraj zaczęłam nadrabiać, to teraz skończyłam.

Wanesko Nasza Kochana, dużo zdrówka, spełnienia marzeń, rośnij nam księżniczko z uśmiechem od ucha do ucha.

Basia, zdolniacha z Ciebie. Piękny tort!!!

Arletko, w sumie to ja bym się cieszyła jakby się moja teściowa zajęła Jaśką, tż jak zamyślony i się spieszy to średnio mu opieka wychodzi.

Gianka, cieszę się że już jesteście zdrowi, tylko Wasza awantura mnie martwi. Co sie stało? No i brawa na Natki, tak szybko staje że szok! moja co cały czas walczy z siadaniem.

Kluska, moim zdaniem to tak: rób co chcesz obyś się dobrze ze sobą czuła. Nie wiedziałam, że szwagier ma partnera, pewnie pisałaś wcześniej ale ja przeoczyłam. Co na to wiedźmy?

Kasia, u nas też ulewa od rana była. Uważajcie na drodze

Mysiu, co u Ciebie?

Iza, moja Jaśka miała taki kryzys mlekowy, że już miałam do Ciebie dzownić. Załamałam się bo ona to jeszcze powinna to mleko pojeść, a jedyne co jej wchodziło to kaszka ze słoiczka hipp. Na szczęście dzisiaj w nocy znowu załapała. Jakie smaki kupujesz dla Domiśka? wszystko mu jedno, czy jedno mu bardziej smakuje drugie mniej? Ja to już mam całą plejadę gwiazd: ryżowa malinowa, jabłkowa, bananowa, mleczka bananowa, manna...i dupa. Oby coś się jej ostro odwidzialo. Na szczęscie nie muszę się martwić o odwodnienie, bo pije hektolitry wody.

Yss, co będziesz robić w nowej pracy?

Coffee, to się wycierpiałaś. Na szczęście wszystko dobrze się skonczyło. Pamietaj, że cc bardzo ważne jest nastawienie. Ja latałam jak fryga, bo cały czas sobie wmawiałam że jest super Lecę zobaczyć Madzię.

dziewczyny moja nieobecność spowodowana była moją pasierbicą. Spędzaliśmy czas rodzinnie, baseny, sreny, działki. Inna sprawa, że ona strasznie mi się lampi w kompa jak jestem na forum. Ogólnie była grzeczna, zajmowała się Jaśmina, nie marudziła, nie naciągała. Taką ją mogę adoptować.

A ja znowu się pakuję...jutro jedziemy. W sumie nie wiem na ile, zalezo od pogody. W najgorszym wypadku 8 dni, a tak to plan jest na 14. Gotuję trochę, żeby zabrać ze sobą i tyle.

Lecę do klubu coś Wam opisać.
Jak się jeszcze wyrobię, to uzupełnię album.

P.S. ja wiem że wcale ta nie uważacie, ale dla mnie fejs jest 100 razy szybszy :P
dziekuje

kochane jeszcze raz dziekujemy za zyczenia . Kochane wczoraj az mi nie raz zly ciekly jak sobie przypomnialam pierwsze chwile razem i dzis jak czytalam Wasze zyczenia
kochane jestescie

Namawiam mojego Tz na wyjazd do Wawy ktoregos dnia

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
Stary 2014-08-17, 08:33   #1183
iza243
Zakorzenienie

witam

Cytat:
Napisane przez kasiab91 Pokaż wiadomość
Kochane jestem w domu ale po drodze mielismy stluczke. Nikt oprocz mnie nie ucierpial. Mnie boli kregoslup. Nie wzywalismy pogotowia bo bolalo malo ale teraz troszke mocniej. Nie wiem co bedzie jutro ale jak coscto na ip pojade. Idiota jakis nam w dupe wjechal.

Zgadzam sie z dziewczynami,jedz na Ip.

Cytat:
Napisane przez Ziajka Pokaż wiadomość
Kasiu dobrze, że nc poważnego się nie stało. Uważaj na kręgosłup, urazy wychodzą dopiero po czasie.

Coffee trzymam kciuki za wygraną walkę o kp dasz radę dla Madzieńki. Możesz wyciągać strzykawką tylko z uciętą końcówką. Ważne, że jest pokarm.

Iza ty piszesz do nas z działki? Grill super

Arletko ale jazda z tymi hormonami, wykończą Cię

Agabi a co to za bunt Jaśki? Smakoszka z niej, woli konkretne jedzonko a nie jakiś nabiał

Lila jak Natek, lepiej dziś? On to ma humory w nocy, bidulo.

Kluska Hanula rozkochała się w cycoleniu powiem ci, że Kuba też taki miłośnik cyca, zwłaszcza nad ranem, żeby dospał to tylko przy cycusiu. Ostatnio załapał smoczek i mu podmieniam. A teraz już wystarczy od razu rano dać smoczek i śpi dalej. Może Hania odstawienie przejdzie równie bezboleśnie, nie martw się na zapas.

Gianka no masz Ci los, tż nawywijał. Kochana, spokojnie jeszcze raz przemyśl wszystko, może to trochę hormony?

Basiu Sto lat i spełnienia marzeń dla Wanesski!

U mnie znowu aktywny dzień, spacer w deszczu, do rodziców, a po południu odwiedziny u znajomych z noworodkiem

ťak pisze z działki

Noworodek

Cytat:
Gianna a może @ dopiero przyjdzie. Co do tż to nie wiem co poradzić. Nie wiem o co poszło ale niestety wiem o czym piszesz, tylko ja z kolei nie mam gdzie.
U mnie dziś też nie wesoło. Hania się przewróciła i nie zdążyłam jej złapać i przywalila głową w podłogę. Nie chce mi się opisywać okoliczności ale w każdym razie usłyszałam parę słów które nie powinny paść.

Kasiu o rany może jedź lepiej sprawdzić czy jest dobrze

Nie przejmuj sie tym co gadajà.Prawda jest taka że dziecka w 100% nie upilnujesz.

U nas noc spokojna Domisiowi sie podoba na działce

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-17, 09:03   #1184
Kamildiana
Zadomowienie

Hej my jeszcze w lozeczku Natka lezy z nami niedawno wstala szok tz spi po pracy. Dzisiaj mialam jechac do mamy na odpust ale nie wiem czy tz wstanie. Wieczorem mamy miec gosci na grilla ze slaska z 4letnia córka i prawie rocznym synkiem. Byli wczoraj na chwilke no taki smieszek z niego.

Co do gei to uwielbiam. Moze jakas dziwna jestem ale ilu bym nie poznala to kazdy jest przesympatyczny. Ja to ogolnie jestem tolerancyjna. Dobra bo mnie ja rozrabiaka domaga sie uwagi ciagnac mnie za wszystko co się da. Bede pozniej buziaczki

żyj jakbyś miał umrzeć jutro,ale marz jakbyś miał żyć wiecznie
Kamildiana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-17, 09:20   #1185
CoffeeHeaven
Zadomowienie

Dzień dobry!

Z dnia na dzień komfort psychiczny wzrasta, bo miałam dwa dni po wyjściu ze szpitala ogromne chwile kryzysowe. Madzia nie łapie niestety cyca dalej z kapturka, bo zamiast wcinać, nałyka się powietrza i dostaje biedna czkawek. Męczę się dalej z odciąganiem.

Agabi, Arletka czy wy też miałyście krwiaki po cc?

Gianka znalazłam coś takiego i się zastanawiam nad zakupem http://allegro.pl/medela-oslona-pier...510669586.html
Stary 2014-08-17, 09:29   #1186
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Cytat:
Napisane przez CoffeeHeaven Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

Z dnia na dzień komfort psychiczny wzrasta, bo miałam dwa dni po wyjściu ze szpitala ogromne chwile kryzysowe. Madzia nie łapie niestety cyca dalej z kapturka, bo zamiast wcinać, nałyka się powietrza i dostaje biedna czkawek. Męczę się dalej z odciąganiem.

Agabi, Arletka czy wy też miałyście krwiaki po cc?

Gianka znalazłam coś takiego i się zastanawiam nad zakupem http://allegro.pl/medela-oslona-pier...510669586.html
krwiaki sa normalne po cesarce ja mialam prawie na pol brzucha

a jak Ci sie nie bardzo goi szew to mozesz psikac octeniseotem(to to samo co psikasz pepek tylko nie kazda polozna mowi o tym preparacie ale szybciej goi wszystkie rany )

---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ----------

Kochane czy kazda z mamus moze mi przeslac informacje o swoim szkrabie tj. narodzinowa wage i cm a takrze czy porod naturalny czy przez cc (tylko prosze prywatne wiadomosci )

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
Stary 2014-08-17, 09:29   #1187
CoffeeHeaven
Zadomowienie

Cytat:

a jak Ci sie nie bardzo goi szew to mozesz psikac octeniseotem(to to samo co psikasz pepek tylko nie kazda polozna mowi o tym preparacie ale szybciej goi wszystkie rany )
Basiu, nie wiedziałam nawet, że miałaś cc. Smaruję altacetem, a o tym octenisepcie słyszałam i chyba zakupię, dziękuję.
Stary 2014-08-17, 09:35   #1188
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Agabi widzialam filmiki codna Dzas
a Twoj glos mmmm za☠☠☠*isty

---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ----------

Cytat:
Basiu, nie wiedziałam nawet, że miałaś cc. Smaruję altacetem, a o tym octenisepcie słyszałam i chyba zakupię, dziękuję.
ja juz jestem po 2 cieciach ale te ostatnie wspominam bardzo dobrze chcodz bolalo pozniej sto razy bardziej niz pierwsze ale z Wiktoria bylam usypiana a z Wanessa mialam znieczulenie podpajeczynkowe Widzialam mala odrazu po wyjeciau i to bylo to co po pierwszym cc brakowalo

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
Stary 2014-08-17, 09:38   #1189
CoffeeHeaven
Zadomowienie

Cytat:
ja juz jestem po 2 cieciach ale te ostatnie wspominam bardzo dobrze chcodz bolalo pozniej sto razy bardziej niz pierwsze ale z Wiktoria bylam usypiana a z Wanessa mialam znieczulenie podpajeczynkowe Widzialam mala odrazu po wyjeciau i to bylo to co po pierwszym cc brakowalo

Mnie też udało się zobaczyć na 2 min malutką zaraz po ale jak się zobaczyłam w lustrze, to wyłam jak pies, że to tak wszystko wygląda. Jeszcze dziś czuję takie ciągnięcie w dół, ale z dnia na dzień jest lepiej, żeby tylko rana i te krwiaki się zagoiły.
Stary 2014-08-17, 09:44   #1190
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Cytat:
Mnie też udało się zobaczyć na 2 min malutką zaraz po ale jak się zobaczyłam w lustrze, to wyłam jak pies, że to tak wszystko wygląda. Jeszcze dziś czuję takie ciągnięcie w dół, ale z dnia na dzień jest lepiej, żeby tylko rana i te krwiaki się zagoiły.
kochana ja Cie nie bede oszukiwac bo po Wiktorii odczowalam kazda zmiane pogody ( chodzi o szew ) ciagnelo dlugo a po Wanessie jeszcze nie wiem bo niby byly ciadniecia ale jak narazie nic nie czuje a i kochana nie mozna dzwigac ciezarow bo pozniej robia sie zrosty i te zrosty mogas pozniej bolec ja do tej pory nic ciezkego staram sie nie dzwigac bo wiem co to znaczy zrost i nawet Tz uwaza na to zebym nie dzwigala

slodziak maly Madzia zrobila Mi prezent na rocznice slubu

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
Stary 2014-08-17, 09:46   #1191
Ziajka
Wtajemniczenie

Hej!
Nawet dziś spokojna nocka odespałam.

Kluska Lila mam body z lidla i są bardzo fajne. Jedne z nierozciągliwego materiału ok i mają śliczne wzorki w dinusie a drugie rozciągające się są extra bo Kuba w nich prawie pół roku chodził, rosną z dzieckiem tylko zawsze pomacać materiał, raz tylko dali takie cienkie szmaciane i nie kupiłam.

Coffee kochana, świetnie sobie radzisz. Zobaczysz, że już niedługo minie ból.

Kami Natka ładnie wam dała wolne

Ziajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-17, 09:49   #1192
CoffeeHeaven
Zadomowienie

Cytat:
kochana ja Cie nie bede oszukiwac bo po Wiktorii odczowalam kazda zmiane pogody ( chodzi o szew ) ciagnelo dlugo a po Wanessie jeszcze nie wiem bo niby byly ciadniecia ale jak narazie nic nie czuje a i kochana nie mozna dzwigac ciezarow bo pozniej robia sie zrosty i te zrosty mogas pozniej bolec ja do tej pory nic ciezkego staram sie nie dzwigac bo wiem co to znaczy zrost i nawet Tz uwaza na to zebym nie dzwigala

slodziak maly Madzia zrobila Mi prezent na rocznice slubu
Madzia jest prze kochanym maluszkiem, szczególnie jak się uśmiecha jak tylko sama dojadę do siebie, to będzie już tylko z górki.
Stary 2014-08-17, 09:56   #1193
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Cytat:
Madzia jest prze kochanym maluszkiem, szczególnie jak się uśmiecha jak tylko sama dojadę do siebie, to będzie już tylko z górki.
kochana tak "masakrycznie" ten szew wyglada na samym poczatku a pozniej jak sie zadoi to wyglada bardzo ladnie wiec nieglugo bedziesz wydladala jak laska i nic nie bedzie bolalo jak bedziesz teraz na siebie uwazala
Przy Madzi zapomniesz o bolu niedlugo

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
Stary 2014-08-17, 10:36   #1194
iza243
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ----------

Kochane czy kazda z mamus moze mi przeslac informacje o swoim szkrabie tj. narodzinowa wage i cm a takrze czy porod naturalny czy przez cc (tylko prosze prywatne wiadomosci )
Ja napisze w domu.

Rõwnież jestem bardzo zadowolona z ciuszków z Lidla.Są bardzo dobre jakościowo,nie to co z biedronki.

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-17, 12:13   #1195
Gianna M
Zakorzenienie

Hej

Ja mam gosci na obiedzie za☠☠☠is.cie naprawde mam nastroj do gosci ale glupio mi bylo odmowic:/ tz lata i lata i wlazi w d. Ale co pow to sie nie cofnie :/ nie pojechalam do mamy bo ten wujek to mamy brat rodzony i od razu by sie kapnal ze cos jest nie tak.

Kluska za malo sexu:/ no ja to juz praktycznie nie wiem co to jest i o to tez ciagle sa rozmowy i nic wiec juz mam to gdzies.Ah brawo dla Hanusi za zabka

Aga to udanego pakowania i spokojnej drogi

Kasia o matko dobrze ze nic wam nie jest

Lilka spontaniczne wypady sa najlepsze a daleko mieszkasz teraz od domu rodzinnego?
.
Ziajak noworodek♡a ja juz bym sie bala chyba wziac za takiego malucha

Iza a jak nie karmisz piersia to jak twoja laktacja? Sciagasz czy jak?

Ewciu wracaj czekamy

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

Basiu a zjasnial ci juz szew? Mi jeszcze nie i sie zastaanwiam czy to normalne?

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

Yss to ty masz kurcze ciezka ta prace teraz:/ najgorsze to stanie ale chociaz fajnie ze mozesz ksiazke posluchac to i czas inaczej leci wtedy.

---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

Ziajka Kubulek przesmieszek maly czarus co tam beda sie noworodkiem zachwycac jak on taki cudny i wszyscy maja patrzec na niego♡ale jaki cwaniak maly

Arletko no dziwny @ja zawsze mialam krotki 3dni i koniec ale teraz to juz w ogole, niestety buzowanie hormonow tez odczuwam za bardzo:/ale ciezko zapanowac nad soba:/

---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ----------

Coffee nie o to mi chodzilo zaraz znajde i ci podesle

---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ----------

Coffee to sie nazywa nipletka i sa np w gemini ja wiem ze na pewno sa z aventu, poczytaj moze akurat to by sie sprawdzilo

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------

Ide gotowac.W ogole wiecie co mam nerwa kurde bralam 3dni jeden atybiotyk odstawilam bo mnie zsypalo i dostala drugi ktory bralam 5,5dnia i musialam odstawic bo mnie tak po nim bebechy bolaly ze nie dalam rady a to gardlo dalej mnie kuzwa drapie ja juz nie wiem no chore to jest! Ale juz nie biore zadnego antybiotyku musze jakos inaczej sie leczyc bo chce jeszcze dawac Naci cycka a teraz nie moglam juz 10dni sciagam i coraz mniej mam tego mleka:/

Gianna M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-17, 13:55   #1196
mysia1986
Zakorzenienie

Hej dziewczyny.

Przepraszam, ze tak zniknelam, ale w oststniej chwili zdecydowalam sie spakowqc gacie i szczateczke do zebow i pojechac na wies. A tam brak zasiegu i nie moglam napisac.

Kluska, dziekuje za smsa

Gianka, przykro mi kochanie. Mam nadzieje, ze tz troche sie zrehabilitowal.

Basiu, spoznione ale szczere zyczenia zdrowka i usmiechu na buzce dla Naszej Vani!

Kasiu, mam nadzieje, ze lepiej sie czujesz i plecy mniej bola. Kurcze ja jak jechalam do rodzicoe to tez widzialam samochod lezacy na dachu, masa rozsypanych pampersow po ulicy okropny widok, prawie sie zryczalam w autobusie.

Agabi, odpoczywajcie. Fajnje Wam.

Coffee, to tam u Was bylo ciezko. Wazne, ze juz w domku i razem. Trzy kicuki za kp

Cala reszte pozdrawiam i sciskam, dojezdzam do Wawy. Buziaki.
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-17, 14:38   #1197
kasiab91
Zakorzenienie

Dziewczynki jestem na ip. Mialan juz przeswietlenie. Czekam az mnie wezwa zeby mi powiedzial co i jak.

MAMA- 03.05.2014
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png

kasiab91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-17, 14:41   #1198
Gianna M
Zakorzenienie

Mysiu mam nadzieje ze naladowalas akumulatory i odpoczelas

Kasia dobrze ze pojechalas ja tez mialam taka stluczke i powinnam chodzic w kolnierzu a nie chodzilam i teraz mam za swoje bo czesto mnie boki kregoslup szyjny:/ niech sprawdza czy wszystko dobrze.

Stary 2014-08-17, 16:07   #1199
kasiab91
Zakorzenienie

Wrocilam. Mam stluczone wypustki przykregowe. Moze bolec ok 3tyg. Dibrze ze pojechalsm. Dziekuje bo to dzieki Wam

MAMA- 03.05.2014
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png

kasiab91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-17, 16:30   #1200
Gianna M
Zakorzenienie

Kasia to musisz teraz uwazac i nie dzwigac

Goscie sie zajmuja soba bo to znajomi ktorzy w sumie lepiej jak z rodzinka sie siedzi nie musze tak kolo nich skakac. Tylko tz oczywiscie puscil pogadanke o tym co pow i jak zaluje i ble ble ble i zeby oni moze sprobowali sie wstawic za nim do mnie :/

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości