|
|
#31 |
|
O RLY?
|
Dot.: Jak ubierać się skromnie czyli nawiedzony filmik.
Proszę Cię bardzo
![]() https://www.google.pl/search?espv=2&...5pielowy&btnG= |
|
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Panna pewnie jaja sobie robi (w końcu ma makijaż - heloł, toż to szczyt rozpusty ), ale w wielu głowach obraz nawiedzonego katolika-sekciarza pozostanie. Z takich prowokacji biorą się IMO później głupie stereotypy, w tym przypadku na temat katolików. Co gorsza, w realu można spotkać czasem osoby, które faktycznie uważają, że jak dekolt to tylko na 2 palce (vide moja babcia) i przez takich ekstremistów stereotypy są jeszcze bardziej utrwalane.A normalnych katolików się nie widzi, o normalnych katolikach się nie mówi... szczerze, denerwuje mnie już ta nagonka na Kościół. Cały czas mówi się a to o księżach pedofilach, a to o gender, wszystko w kontekście "wymysłów tego głupiego kościoła"... tymczasem wojujący ateiści często gęsto wcale mądrzejsi od nawiedzonych katolików nie są - reprezentują sobą (swoją nienawiścią i pogardą) taki sam owczy pęd jak Ci, którzy na msze chodzą bezmyślnie, z przyzwyczajenia i "bo tak wypada". |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Zdecydowanie najlepszym kadrem jest pies rozpustnik.
Nie powiem, bo trochę się doedukowalam, bo wcześniej nie widziałam takiej szmatki do dekoltu i popelnilabym faux pas, gdybym coś takiego dostała w prezencie i pewnie uzywalabym jako ściereczki.
|
|
#34 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() podoba mi się ten zwrot!wojujący ateiści! bo dla mnie ateista, który WIE,że nic nie ma to nie walczy, a taki wojujący to taki, który nie ma pojęcia co mówi, żadnej książki HISTORYCZNEJ, NAUKOWEJ nie przeczytał |
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Śmiejcie się, ale ja bym serio serio mogła wypróbować ten wynalazek Bo mam taką jedną kieckę, pod którą coś muszę zakładać - faktycznie ma ten dekolt za głęboki inaczej, chociaż przyznaję, że znacznie głębszy niż dwa palce poniżej obojczyka
|
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja nad tą szmatką myślę od jakiegoś czasu-strasznie musi się kręcić wokół "osi przypięcia" i podciągać do góry ![]() ja pracując w szkole, nawet mając dekolt na dwa palce ciągle słyszałam**. że mam cycki na wierzchu(serio serio, niemalże oglądałam się wtedy na plecy szukając ich, bo to było przed ciążami i wg prawidłowych miar był to rozmiar A) ** ja miałam lat 24, a uprzejme koleżanki zwracające mi uwagę dwa razy więcej, nie muszę chyba mówić, że później następował wykład o bujających się w nich uczniach...uczymy w zawodówce pisałam w innym wątku, ale powtórzę nieśmiało: ja jestem wierząca i wkurzają mnie takie pannice, które robią idiotki z siebie, swojej wiary, a przede wszystkim ludzi wierzących...odbierają im niejako rozumowość |
|
|
|
|
|
#37 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#38 |
|
Konto usunięte
|
Łudziłam się, że to jednak jakieś jaja są, ale patrzę, że jednak niekoniecznie. Niech będzie, że się nawróciła, ale przynajmniej mogłaby to zdjęcie w kusej sukience usunąć ze strony galerii (nie mówię o usuwaniu wszystkich zdjęć z fejsa przed przemianą, ale akurat to wizytowe można zmienić). Masakra, jak ludzie przetrzepali jej fejsa
![]() ---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ---------- Chyba nie mogła taka być zawsze, bo brała ślub cywilny wcześniej |
|
|
|
|
#39 |
|
Przyczajenie
|
Przez wiele lat ubierałam się "sexownie" nie zdąjac sobie sprawy że robiąc to byłam powodem do grzechu, stałam się kusicielką bliźnich i raniłam Ducha Świętego (Mt 5:27-28, 1 Kor 8:9, Mt 18:6-7).
więc jestem bardzo złą osobą gdyby ona zobaczyła moje spodnie i legginsy do których nie zakładam dodatkowych spódniczek to chyba przeżyłaby zawał.. Nienawidzę gdy ktoś usilnie próbuje przekonać wszystkich o swoich racjach
|
|
|
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
min 2:37 nawet pies miał dosyć
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
No widzialam to... ale coz sa tacy szalency, tak maja w glowie i trudno. Niech maja, przeciez to i tak nic nie zmienia. Ja takie osoby traktuje jak chore dlatego nie mam wiekszych odczuc co do tego filmiku.
Wyslane przez tapatalk 2 |
|
|
|
|
#43 |
|
Konto usunięte
|
Dziwna jest ta dziewczyna. Widziałyście może jakie ona płodzi "dzieła" ?
http://significantart.com/SmolenskCatastrophe.html - masakra
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
no wiedziałam, że chora
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
(Tak, Mijanou, czytałam Twojego posta na temat tego, że dziewczyna zapewne wyznaje zasadę "hejter daje mi fejm" - ale mimo wszystko dziwi mnie, że jest w tym działaniu taka nieudolna, skoro niekonsekwencja wychodzi ze wszystkich stron).
|
|
|
|
#46 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Nie dość, że takie creepy, to jeszcze kiczowate Myślę, że jest młoda i podatna na wpływy, stąd tak jej odwaliło na punkcie religii. |
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Do tej pory uważałam, że ubieram się dość skromnie i niewyzywającą. Jednak okazuję się, ze nie, bo noszę dekolty nieco większe niż zalecane.
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Szef ds. Wymianek
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;47731457]Do tej pory uważałam, że ubieram się dość skromnie i niewyzywającą. Jednak okazuję się, ze nie, bo noszę dekolty nieco większe niż zalecane.
[/QUOTE]Ale jest dla Ciebie jeszcze nadzieja, wystarczy tylko, że nawdziejesz Cami Secret
|
|
|
#49 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wszystkie moje spódniczki są przed kolano i mam obcisłe spodnie uwydatniające pośladki. Boże, boże jestem potępiona na wieki |
|
|
|
|
|
#50 |
|
Konto usunięte
|
Ciężko mi uwierzyć, żeby to było na serio.
|
|
|
|
|
#51 |
|
Naczelna Nastolatka
|
czy ktoś mnie może oświecić w kwestii tego filmiku? To było na serio czy to żart? Naprawdę nie wiem, tępa jestem chyba.
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2014-08-17 o 11:54 |
|
|
|
|
#53 |
|
Konto usunięte
|
Nie ma co przeżywać, oglądając ten filmik widać, że dziewczyna robi to dla żartów, posłuchajcie jakim tonem ona mówi, jak dziecko w przedszkolnym teatrzyku. Naprawdę, to raczej na pewno nie jest na poważnie.
|
|
|
|
|
#54 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
|
|
|
|
|
#55 |
|
Konto usunięte
|
Według mnie to w ogóle nie jest śmieszne. Żal patrzeć, jakie pranie mózgu zrobili jej dorośli. Smutne.
|
|
|
|
|
#56 |
|
Konto usunięte
|
ale ona jest dorosła
nawet mężata
|
|
|
|
|
#57 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się wydaje, że ona ma po części taki ton, gdyż pewne partie swych wypowiedzi skądś czyta...
|
|
#59 |
|
Żona Gargamel
|
O matko, ale sie uśmiałam na tym filmiku
A potem pogrzebałam u niej na fejsbuniu. Albo to jakaś prowokacja albo serio jest "świeżo nawrócona". Bo patrzcie jaką miała "nieskromną" suknie ślubną, w zeszłym roku: https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...c71249073d3431 i z wesela: https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...42246464_n.jpg a pierwotnie miała mieć to cudo (te weloniaste jest do odpięcia, o!): https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/...18372102_n.jpg A tak w ogóle to żyła "w grzechu" bo wcześniej mieli tylko ślub cywilny No ale nic, może się nawróciła serio. Tylko why, God why, maluje gołych facetów? Nie dość że te obrazy są obrzydliwe to przecież bardzo grzeszne ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- dodatkowo jest z USA, może dlatego tak sztywnie mówi po polsku Edytowane przez smerfetk_a Czas edycji: 2014-08-17 o 12:26 |
|
|
|
|
#60 |
|
BAN stały
|
Ta dziewczyna jest przykładem ciężkiego przypadku "debilismus fanatikus religiosus". Może to się leczy...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:16.

Panna pewnie jaja sobie robi (w końcu ma makijaż - heloł, toż to szczyt rozpusty
), ale w wielu głowach obraz nawiedzonego katolika-sekciarza pozostanie. Z takich prowokacji biorą się IMO później głupie stereotypy, w tym przypadku na temat katolików. Co gorsza, w realu można spotkać czasem osoby, które faktycznie uważają, że jak dekolt to tylko na 2 palce (vide moja babcia) i przez takich ekstremistów stereotypy są jeszcze bardziej utrwalane.

.