|
|
#62 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: rozpoznał was ktoś na forum
Cytat:
![]() Ważne, że dzięki temu brat dowiedział się prawdy o niej
|
|
|
|
|
|
#63 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ooo jaka miła historia Jeszcze mogę dodać, że uważam na rożnych forach żeby np. nie podać prywatnego maila, który może zostać rozpoznany, albo wykorzystany w złych celach. Raz miałam nieciekawą sytuację (ale niezwiązaną z rozpoznaniem) - na forum na Filmwebie podałam komuś swojego maila. Jakiś gość go podłapał i regularnie wysyłał mi zdjęcia swoich intymnych części ciała ![]() Przypomniało mi się też, że udzielam się też na pewnym muzycznym forum i poznałam tam chłopaka z mojego miasta. Pisaliśmy tylko o muzyce, wiec żadne z nas nie zdobyło prywatnych informacji. A! I tutaj na wizażu przypadkiem natrafiłam na dziewczynę z mojego miasta - prowadzi bloga i ma tam swoje zdjęcia. Tylko dlatego ją rozpoznałam
|
|
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Ja rozpoznałam moją siostrę cioteczną, po tym jak napisała, że była rozmowa o zespołach i napisała, że ona w jednym śpiewa i podała nazwę. To przecież ja wiem w którym ona śpiewa i nie było to trudne do rozszyfrowania, bo podała się na tacy
|
|
|
|
|
#65 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem taką cicha myszą, że mnie nikt nie rozpoznał.
Jak jest inaczej to piszcie na priv
|
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzeniona
|
|
|
|
|
|
#67 |
|
Wtajemniczenie
|
Rozpoznała mnie znajoma z mojego środowiska, nie mamy jakiegoś wielkiego kontaktu ale rozesłała kilku osobom mój profil... dlatego przestałam udzielać się na wizażu na jakiś czas, teraz postanowiłam założyć nowe konto i wrócić
|
|
|
|
|
#68 |
|
Zadomowienie
|
Rozpoznała (tzn. własciwie sama się wygadałam z nickiem) i nawet miałam wizażowego szpiega w związku z tym. Niby nic takiego strasznego nie piszę co bym się miała wstydzić ale denerwowały mnie komentarze "a podobno lubisz A a rok temu pisałaś w internecie, że nie lubisz", "a po co kupiłas sobie X?" itd. Myslałam nawet, żeby zmienić sobie nicka
|
|
|
|
|
#69 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#70 |
|
Zadomowienie
|
Śmieszne jest to, że dużo z was pisze: mnie nikt nie rozpoznał ale ja rozpoznałam X ale jej nie powiedziałam, przecież to może działac w drugą stronę
Ja nie rozpoznałam nikogo a mnie raczej też nikt, no chyba, ze się nie przyznaje. |
|
|
|
|
#71 |
|
Konto usunięte
|
Ja miałam kilka podejrzeń ale koniec końców nie dochodziłam kto to itd. Natomiast jak ktoś mnie kojarzy to jak coś to niech mówi
|
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie chyba nikt nie rozpoznał. Jak tak to proszę mi powiedzieć.
|
|
|
|
|
#73 |
|
Przyczajenie
|
nie udzielam się na forum, jedynie czasem jakiś wątek podczytam, głównie kosmetyki, dermatologia, ciuchy, ale jak zobaczyłam ten temat, to stwierdziłam - muszę napisać
rozpoznałam dziewczynę byłego współlokatora, która obsmarowała nas (3 pozostałe osoby mieszkające w mieszkaniu, w tym mnie) na wątku o współlokatorach, używając bardzo paskudnych epitetów i krytykując za sprawy, do których nie powinna mieć czelności się wtrącać. na ten post trafiłam przez zwykły przypadek, dopasowanie danych do osoby było banalnie łatwe. jak jej powiedziałam, to się wypierała, a potem zniknęła z forum w trymiga, sprawdziłam :P i dobrze jej tak, niech sobie nie myśli, że jest anonimowa. jak ma nowe konto i to czyta, to niech sobie czyta
|
|
|
|
|
#74 | |
|
Naczelny Hipster
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#75 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż jakiś bardzo osobistych rzeczy, których bym nie chciała zdradzić chyba nie piszę. Nie no, raczej nie. Niemniej, mimo tego nie miałam takiej sytuacji, choć wiadomo, ktoś może wiedzieć, a nie mówić. Chętnie poczytam perypetie innych. Ja sama nikogo nie rozpoznałam. Gdyby tak się stało, to raczej przypadkiem, bo nie śledzę postów pod kątem czy mogę tę osobę znać. Tak tylko czytam co może mi się przydać, dyskutuję, czasem poznałam kogoś z forum, bardziej z innego, ale tak mówię
Edytowane przez Candy_lips Czas edycji: 2014-08-14 o 03:47 |
|
|
|
|
|
#76 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Masz link do tego wątku,chętnie poczytam(może być na priv)
|
|
|
|
|
|
#77 |
|
Raczkowanie
|
Rozpoznała mnie przyjaciółka, która podczytywała wątek o "Hannibalu" (przez jakiś czas się tam udzielałam) Było to bardzo proste ze względu na mój nick i link do bloga w podpisie. Jak widać, specjalnie się nie ukrywam
|
|
|
|
|
#78 |
|
Zadomowienie
|
Ja rozpoznałam koleżankę na wizażu. Do tej pory się nie przyznałam bo mi głupio. Niezręcznie dziewczynie by było, mi zresztą też bo takie rzeczy pisała w dziale seks. Nigdy bym jej o to nie podejżewała. Ja sama po tej sytuacji założyłam nowy nick.
|
|
|
|
|
#79 |
|
Rozeznanie
|
Nie dziwi mnie to, że ktoś zostaje rozpoznany. Niektórzy opisują swoje intymne życie tak szczegółowo, że nie trudno ich potem zdemaskować.
Tak. Ktoś zajrzał mi przez ramię i widział, że korzystam z tego forum na komputerze.
Edytowane przez pankasztan Czas edycji: 2014-08-17 o 18:30 |
|
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam wrazenie, ze jedna z wizazanek stalych bywalczyn, ze tak powiem to moja dawna przyjaciolka. Zgadzaja sie poglady, sposob zachowania z tego co opisuje, styl pisania, troszke charakter czy moze jakies tam jego cechy bardziej widoczne.
Z kolei reszta nie np miasto wiek itd, ale w sumie moze nie pisac tu prawdy. Nie wiem, w sumie mi to zwisa, ale smiesznie by bylo xd Wyslane przez tapatalk 2 |
|
|
|
|
#81 |
|
Konto usunięte
|
Mnie chyba nikt. Jeśli tak to piszcie
na priv ja rozpoznawać dalsza sąsiadka. |
|
|
|
|
#82 |
|
zuy mod
|
Moja przyjaciolka tu jest, ale sama mowila jaki ma nick.
A mnie kazdy znajomy by tu rozpoznal, powodzenia w szukaniu czegos ciekawego w 9000+ postach wysłano z mojej Xperii SP
|
|
|
#83 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze wyjdzie, że jesteś hybryda kilku osób.
|
|
|
|
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
Nic mi na ten temat nie wiadomo
Ale podejrzewam, że spokojnie ktoś mógł. Piszę na forum dość dużo o sobie, a i kilka informacji jest na tyle charakterystycznych, że pewno ktoś chociażby podejrzewa, że ja to ja, ale co mi tam Jakby coś to śmiało piszcie na PW że wiecie kim jestem![]() Ja nie rozpoznałam nikogo, ale też nie szukałam nigdy ani nie zastanawiałam się. Zwłaszcza, że zawsze to forum i niektóre informacje mogą być celowo zmienione. |
|
|
|
|
#85 | |
|
zuy mod
|
Cytat:
mnie po prostu wszyscy po tym nicku kojarza. wysłano z mojej Xperii SP
|
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
Ja 'rozpoznałam' przyjaciółkę - rozpoznałam to za dużo powiedziane, bo sama mi powiedziała, że założyła taki, a nie inny wątek. Udzielałam się w tamtym wątku, więc i ona zna mój nick
![]() Tutaj dodam, że na swoje urodziny dzięki temu dostałam IDEALNY prezent, bo swego czasu pisałam w jednym wątku, że marzy mi się żeliwny dzbanek, ona szukała inspiracji, zobaczyła mój post i właśnie to dostałam w prezencie, mega miłe to było ![]() Cholerko - ale fajna historia! ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Mojwa, a u mnie powodzenia w szukaniu w 25 tys. postach
|
|
|
|
|
#87 |
|
Konto usunięte
|
Rozpoznała mnie asystentka mojego dentysty
Pozdrawiam ją z tego miejsca bo wiem że to czyta
|
|
|
|
|
#88 |
|
and cigarettes
|
|
|
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
Mnostwo osob, w czasie studiow zalozylam sobie konto na forum roku z tym samym nickiem... Bardzo duzo tam pisalam
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
#90 |
|
Konto usunięte
|
Po jednej z moich wcześniejszych wypowiedzi
Co najwyżej będzie o czym rozmawiać w kuluarach gabinetu Wszak na ponad 3 tysiące postów jest w czym wybierać
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:22.

później się rozstaliśmy, ale bardzo miło to wspominam.

Masz link do tego wątku,chętnie poczytam(może być na priv)