|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Ewką Chodakowska to jest sekta xD
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Skuteczne sposoby na gładkie i seksowne pośladki
Kosmetyk nigdy nie zastąpi ćwiczeń i diety. Zamiast paki chipsów czy fryt lepiej chapnąc sobie jabłko lub kilka pomidorków koktajlowych, czy ziarenek dyni lub słonecznika.
Pierwsza i podstawowa zasada posiadania ładnej pupy to ruszyć się z kanapy/fotela. Najlepsze efekty daje bieganie i jazda na rowerze, w internecie jest zatrzęsienie stron na temat tego jak zacząć biegać, sporo też blogów, gdzie naprawdę można zaczerpnąć inspirację. Kilka zmian w zachowaniu - wysiadanie przystanek wcześniej i przejście się pieszo do celu, zamiast windy korzystanie ze schodów - i od razu człowiek lepiej się czuje. Do tego duża ilość wody i jest już dobry początek do posiadania łądnej sylwetki i bycia zdrowszym. Należy też pamiętać, zdrowe odżywianie to nie dieta ![]() Stosowanie kosmetyków ma wzmocnić efekt, jaki osiągnęło się samemu ![]() ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- też tak słyszałam, jakoś nigdy nie pociągała mnie Chodakowska, znaczy jej ćwiczenia
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Chodakowska to może i sekta ale to ona ruszyła wiele lasek do ćwiczenia, zaczęła się moda na fitness i ćwiczenia w domu z youtubem. Wcześniej takiego boomu nie było. Ja nie ćwiczę Ewki, jej profil mnie wkurza (głównie te panny, które na każdym kroku obrzucają się błotem albo na przemian rz*gają tęczą). Ale nie ukrywam, że to ona ruszyła mój zad z kanapy. Ćwiczę Tiffany Rooth i Mel B ale i tak zdarzają mi się "dni paszteta" :P
|
#34 |
|
Przyczajenie
|
` Ja osobiście nie przepadam za ćwiczeniami z Chodakowską
Polecam bardzo ćwiczenia ABS na brzuch, pośladki, nogi. Są naprawdę rewelacyjne i skuteczne, ale też nie są ciężkie w wykonaniu. Mel B na pośladki też lubiłam, widziałam efekty już po tygodniu, ale z czasem jednak wróciłam do abs, ponieważ tam są bardziej urozmaicone ćwiczenia i naprawdę czuć było pracowanie mięśni ![]() aktualnie ćwiczę: https://www.youtube.com/watch?v=UTh6jEsIfTM Są różnie stopnie zaawansowania, każdy może dobrać do siebie ![]() Jeśli chodzi o gładkość skóry na mnie dobrze działają produkty ziaja rebuild, mam po nich naprawdę gładką, elastyczną skórę i wszystkie pięknie pachną (jeśli komuś nie przeszkadza lekki anyżkowy zapach) |
|
|
|
#35 |
|
Rozeznanie
|
Nic nie zastąpi treningu z obciążeniem i odpowiedniej diety żeby mieć piękne i okrągłe pośladki. Pisze to z punktu widzenia trenera. Peeling i masaż poprawią krążenie ale nie wymodelują mięśni, a dieta pozwoli na pozbycie się cellulitu i redukcje tłuszczu.
Zapraszam na mój profil, gdzie zamieszczam filmiki z ćwiczeniami, chętni mogą też zadawać pytania. https://www.facebook.com/pages/Domin...ref=ts&fref=ts |
|
|
|
#36 |
|
Przyczajenie
|
Również, jestem zdania, że nic tak nie poprawi wyglądu naszych pośladków jak ćwiczenia i w miarę rozsądna dieta. Sądzę, że każdą z nas stać na to aby mieć seksowną i jędrną pupę potrzeba tylko znaleźć w sobie odrobinę samozaparcia i motywacji. Na walkę z cellulitem, oprócz ćwiczeń, polecam peeling kawowy i picie wody ok 1,5-2 l dziennie - sprawdzone na własnej skórze ( dosłownie ), pomaga
|
|
|
|
#37 |
|
Przyczajenie
|
Polecam bankę chińska do masażu ud oraz pośladków , dziala cuda
|
|
|
|
#38 |
|
Rozeznanie
|
Tak, bańki są bardzo dobre na cellulit ale trzeba wykonywać masaż regularnie, najlepiej co drugi dzień po 30min.
Jednak trzeba uważać bo bańka naciaga skórę i moze spowodować rozstępy. |
|
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
Ćwiczenia są bardzo dobre, ja po ponad roku ćwiczeń zauważyłam dużą różnicę w pośladkach, są uniesione i jędrne. Cellulit też jest mniejszy. Borykam się zbrzuchem i udami bo cm nie chca spadać od jakiegoś czasu.
|
|
|
|
#40 |
|
Rozeznanie
|
Brzuch zależy od diety, w mojej branży krąży nawet powiedzenie: brzuch robi się w kuchni nie na treningu
a uda i biodra to u kobiet miejsca gdzie jest najwiecej tłuszczu.Zapraszam ba mojego fp tam jest duzo ćwiczeń i przykładowych potraw. |
|
|
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki zaglądne
ja od ponad roku ćwiczę i jem dość zdrowo schudłam 20 kilo jeszcze chce z 10 kilo. Po dzieciach brzuch mam w opłakanym stanie i już troche jestem tym zmęczona
|
|
|
|
#42 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Przyczajenie
|
Hey Xnika jak znalezc Twoja stronke z cwiczeniami i potrawami?
---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Hey Xnika jak znalezc Twoja stronke z cwiczeniami i potrawami ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Hey Xnika jak znalezc Twoja stronke z cwiczeniami i potrawami |
|
|
|
|
#44 |
|
Rozeznanie
|
proszę bardzohttps://www.facebook.com/pages/Dominika-Kania-trener-personalny-IFBB/743607525674193
|
|
Nowe wątki na forum Artykuły i newsy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:24.

a uda i biodra to u kobiet miejsca gdzie jest najwiecej tłuszczu.