Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy! - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-06-30, 14:34   #361
justyss
Wtajemniczenie

Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!

ja jeszcze 1 raz mam pzred soba jeszcze nie spotkalam tego jedynego
justyss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-02, 22:13   #362
ewka1506
Raczkowanie

Nice
ewka1506 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-03, 22:14   #363
welniak
Przyczajenie

JA swoj 1 raz przezylam dzis... o 15 do 17 mniej wiecej.. ;] Bylo to w pokoju mojego chlopaka, z ktorym jestem . CHciałam tego i mimo ,ze stalo sie to po miesiacu znajomosci to nie zaluje tego.. Poprostu miałam na to ochote i chyba o to w tymm chodzi tez, zeby nie planowac tego tak z nerwami, wszystko zapiete na ostatni guzik.. ;] Wiedziałam , ze do TEGO dojdzie w najbliższym czasie, bo juz wcześniej uprawialismy petting i za każdym razem posuwaliśmy sie o kroczek dalej ;>
Nie jest mi żal stracenia dziewictwa tak wcześnie z nim . On był prawiczkiem heh.. wszystkiego sie uczyliśmy razem i choc mowi, z emnie kocha to ja nie traktuje tego na 100 serio.. Wiecie jak to jest.. .. Na poczatku przeczytalismy instrukcje jak sie prezerwatywe zaklada NIe mogla wejsc do konca hehe.. ale w koncu rozkminilismy Ja mialam okres poza tym, tzn juz mi sie kończy ale i tak z zabezpieczeniem, bo organizm czasem płata różne figle ... Moj chlopak nie brzydzil sie tego, z emam okres ani mi tez nie.. .. Na pocztaku do połowy probowalismy bo dalej sie nie dalo Ale coraz dalej, coraz glebiej.. i potem do konc a doszedl.. fakt troche bolalo, ale nie duzo i potem przestalo syzbko hmmm Nawet nie wiem czy krew jakas sie polala bo mialam okres x] .. Ogolnie nie mialam przyjemnosci w postaci orgazmu, ale bylo milo i jezeli mialbym to zrobic nawet z BRadem Pitem Czy jakims Zakościelnym to odmowilabym !
welniak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-04, 19:06   #364
wikkka111
Przyczajenie

czytajac Twoja wypowiedz zgadzam sie z Toba ze z sexu czerpie sie wielka przyjemnosc...fakt moze pierwszy raz nie jest mega cudowny jak kazde nastepne stosunki ale to jest kwestia bardziej psychiki...stres i obawy przed pierwszym razem sa tak wielkie ze nie pozwalaja czerpac przyjemnosci ale bol i dyskomfort...
ja kochalam sie z moim facetem dokladnie po 2 mscach bycia razem...wczesniej juz o tym rozmawialismy..poczatki to byly piezszczoty..za kazdym razem staralismy sie robi dalszy krok...nie planowalismy tego ale marzylismy o sexie na plazy ...no i jakos tak sie stalo..wakacje nasze wspolne...goraca plaza gwiezdziste niebo i jakos tak sie stalo...morze szumialo...wspominam to wspaniale...moze i troche poczulam bol na poacztaku ale pozniej to tylko rozkosz..byle byc w pelni oddanym i sie nie stresowac.do tej ory jestesmy razem..
wikkka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-04, 20:48   #365
Ania89pc
Raczkowanie

GG do Ania89pc

Cytat:
Napisane przez welniak Pokaż wiadomość
JA swoj 1 raz przezylam dzis... o 15 do 17 mniej wiecej.. ;] Bylo to w pokoju mojego chlopaka, z ktorym jestem . CHciałam tego i mimo ,ze stalo sie to po miesiacu znajomosci to nie zaluje tego.. Poprostu miałam na to ochote i chyba o to w tymm chodzi tez, zeby nie planowac tego tak z nerwami, wszystko zapiete na ostatni guzik.. ;] Wiedziałam , ze do TEGO dojdzie w najbliższym czasie, bo juz wcześniej uprawialismy petting i za każdym razem posuwaliśmy sie o kroczek dalej ;>
Nie jest mi żal stracenia dziewictwa tak wcześnie z nim . On był prawiczkiem heh.. wszystkiego sie uczyliśmy razem i choc mowi, z emnie kocha to ja nie traktuje tego na 100 serio.. Wiecie jak to jest.. .. Na poczatku przeczytalismy instrukcje jak sie prezerwatywe zaklada NIe mogla wejsc do konca hehe.. ale w koncu rozkminilismy Ja mialam okres poza tym, tzn juz mi sie kończy ale i tak z zabezpieczeniem, bo organizm czasem płata różne figle ... Moj chlopak nie brzydzil sie tego, z emam okres ani mi tez nie.. .. Na pocztaku do połowy probowalismy bo dalej sie nie dalo Ale coraz dalej, coraz glebiej.. i potem do konc a doszedl.. fakt troche bolalo, ale nie duzo i potem przestalo syzbko hmmm Nawet nie wiem czy krew jakas sie polala bo mialam okres x] .. Ogolnie nie mialam przyjemnosci w postaci orgazmu, ale bylo milo i jezeli mialbym to zrobic nawet z BRadem Pitem Czy jakims Zakościelnym to odmowilabym !
hehe czy ty opowiadasz moją historie bo wszystko sie zgadza.. tyle że mnie bardzo bolało i krew sie polała ale tak to to samo.. w każdym szczególe.. ;] pozdrawiam

Tylko Ty umiesz jednym dotykiem przenieść mnie w pełną gwiazd galektykę..
KC M. *
Ania89pc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-05, 10:36   #366
kasiulka 18
Przyczajenie

Smile Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!

A ja przezyłam swoj pierwszy raz 2 miesiące temu po trzech latach bycia z moim chlopakiem, on oczewiscie duzo wczesniej tego chciał ale studziałam jego zapał ja mam 18 (wsłasciwie juz wskonczone) a on 20 był wczesniej z inna.. wrocilismy z imprezy po mojej maturze.. bylismy u niego.. przytulalismy sie.. calowalismy sie i oboje tego chcelismy i stało sie.. ale okropnie bolalo.. mimo to to uczucie bliskosci i namietnosci nie mozna porownac z niczym i ciesze sie ze tak dlugo czekalam musialam byc pewna ze on bedzie moim pierwszym i jedynym poniewaz planujemy byc juz ze soba na zwasze))..
kasiulka 18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-05, 21:57   #367
_PaoLa177
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Smile Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!

Mój pierwszy raz... Hmmm... To było jakieś dwa lata temu. Dokładnie 26 czerwca 2005 roku Miałam wtedy 15 lat ... Byłam strasznie zakochana w jednym chłopaku Stało się to po 4 miesiącach naszego związku. Niczego nie żałuję, ponieważ jego uczuć także byłam pewna... Oczywiscie nic nie planowałam... :P To wyszlo tak nagle.. Byliśmy na plaży na rozpoczęciu lata Była impreza do samego rana ... Potem szlismy na noc do jego kolegi ... TO tez nie było planowane;p heh Wypiliśmy kilka piwek :P Ale mało, byliśmy trzezwi ale po prostu humorki dopisywaly Ja miałam zamiar spać ale gdy połozył sie obok to wszystko się zaczęło... Pocałunki , mała gra wstępna... I tak wyszło samo z siebie... Ja w ogole tego nie planowalam, nawet nigdy wczesniej nie rozmawalismy na ten temat. On był dwa lata starszy ode mnie. Ale gdy już tak szalelismy na tym łóżku to pomyslalam czemu nie? W koncu go kochalam naprawdę ... a gdy powiedzialam ze chce 'tego' to zapytal 'czy jestem tego napewno pewna i ze jemu sie z niczym nie spieszy, ze on moze poczekac...' wtedy wiedzialam ze nie zalezy mu na jednym wiec poszlismy na calosc Zreszta to był tez jego pierwszy raz Więc wszystkiego doświadczaliśmy razem Powiem tak: Bolało dosyć mocno, ale to moze dlatego ze byłam strasznie spięta:P Ale potem ból ustał... Krwawiłam ale lekko... No i ogolnie noc tą wspominam do dziś bardzo dobrze Niczego nie zaluje To był mój pierwszy chłopak. Strasznie mi na nim zalezalo... Nie był 'pierwszym lepszym' ... Pewnie myslicie sobie 'taka gowniara a juz sie posunęła na taki krok w zyciu' ... Szczerze to sama później myslalam sobie ze nie byłam chyba na to do konca gotowa, ale stało sie i nie zalowalam BYłam z nim 2 lata i dwa miesiace To był cudowny zwiazek ... Ale pozniej zaczelo nam sie sypac... Wiec skonczylam to ... Nadal utrzymujemy kontakt Nie jestesmy ze soba od 3 miesiecy Poznalam nowego chlopaka Jest super ALe z nim jeszcze nic nie planuje :P heh
_PaoLa177 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-07-05, 22:24   #368
_PaoLa177

Wink Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!

Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
ja 17 on 19...bylam gotowa na to ...chcielismy tego oboje

wiem, ze jestem mloda . Ale nie zrobilam tego tylko dla tego, ze tak wypada, ze wstyd byc dziewica i w ogole... zrobilam to poniewaz go kocham . a Nie z ciekawosci . Było to z miłości nie dla zabawy

No więc... 17 lat wedlug mnie to najlepszy wiek na strate dziwictwa..;P tak mi sie zdaje... Gdybym była jeszcze dziewica sama chcialabym teraz stracic to dziewictwo Oczywiscie gdybym miala kogos odpowiedniego do tego i bym go kochala Dla mnie 17 lat to nie jest zbyt malo ... Dziewczyna w tym wieku jest juz dosyc dojrzala, choc nie wszystkie ale wiem po sobie jaki mam stosunek do wielu rzeczy :P Zresztaa nie wazne :P hehe A co do tego ze myslisz ze to Twoja wina i w ogole to sie mylisz... Moj pierwszy raz tez nie byl super ... Zadnych przyjemnosci z tego nie czerpalam:P A na drugi raz zdecydowalam sie dopiero po pol roku:P heh bo jakos nie czulam wiekszej potrzeby tego robic
Stary 2007-07-05, 22:40   #369
_PaoLa177

Cytat:
Napisane przez anus19 Pokaż wiadomość
Hej Ja jestem z moim obecnym chlopakiem juz od 8m-cyNie zamienilabym go na zadnego innego.Chcialabym "to"z nim zrobic.Czuje,ze jestem gotowa..tylko najbardziej obawiam sie,ze nie bede wiedziec jak mam sie zachowywac?!Co robic,czego nie!! To bedzie nasz pierwszy raz,wiec chcialabym,zeby byl niezapomniany. Ciazy troche tez sie obawiam,chociaz bez zabezpieczenia wspolzycia sobie nie wyobrazam.A korzystac musze z forow,bo przeciez z mama porozmawiac nie mozna o TYCH sprawach
Nie musisz sie niczego obawiac Skoro uwazasz ze jestes gotowa to , to sie po prostu stanie ALe nie planujcie tego dokladnie... Lepiej jak to sie po prostu stanie Gdzie on by nie był i tak bedzie niezapomniany
Stary 2007-07-06, 00:56   #370
day_dream
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez _PaoLa177 Pokaż wiadomość
Nie musisz sie niczego obawiac Skoro uwazasz ze jestes gotowa to , to sie po prostu stanie ALe nie planujcie tego dokladnie... Lepiej jak to sie po prostu stanie Gdzie on by nie był i tak bedzie niezapomniany
dokładnie. planowac za bardzo nie ma co bo sie czlowiek tylko stresuje za bardzo a i tak czesto jest pozniej inaczej niz sie planowalo. Najlepszy jest spontan, ale oczywiscie z glowa A co robic to tez juz bedziesz wiedziala i samo wyjdzie.

Edytowane przez day_dream
Czas edycji: 2008-12-29 o 00:20
day_dream jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-06, 09:51   #371
_PaoLa177

Potwierdzam... Wszystkiego uczymy sie z czasem.. Pamietam ze kazdy kolejny raz byl coraz przyjemniejszy... Choc dlugo moj partner musial sie starac by i mnie zadawalac w tym co robi Bo jednak kobieta jest bardziej skomplikowana i trzeba na nia poswiecic duzo czasu
Stary 2007-07-06, 10:16   #372
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988

Cytat:
Napisane przez _PaoLa177 Pokaż wiadomość
Potwierdzam... Wszystkiego uczymy sie z czasem.. Pamietam ze kazdy kolejny raz byl coraz przyjemniejszy... Choc dlugo moj partner musial sie starac by i mnie zadawalac w tym co robi Bo jednak kobieta jest bardziej skomplikowana i trzeba na nia poswiecic duzo czasu
Jak to się mówi trening czyni mistrza...
Tyś moje dziecko, a ja ...Twoja mama!
caroline_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-06, 17:51   #373
euphoria18
Przyczajenie

Dot.: Pierwszy raz niezbyt udany ??

Hmm ja za to musze przyznac, ze im blizej jestem 1szego razu tym mniej sie boje Mysle, ze to kwestia tego ze poprostu dojrzalam juz do tego. Nawet ból o którym wszystkie piszecie mnie jakos bardzo nie przeraza, a wpadką sie nie martwie bo biore pigulki Mam tez swietnego chlopaka z ktorym sie przyjaznie od 2 lat a parą jestesmy ponad 3 miesiace. Po raz pierwszy w zyciu czuje, ze naprawde jestem gotowa juz TO zrobic... W sumie już prawie to zrobilismy.. jedyne co nas powstrzymalo to... rodzice za sciana.. Bo po co dodatkowy stres ?
Zobaczymy jak to będzie. Przed nami wspolny wyjazd w gory..

A dziewictwa nie ma co sie wstydzić kobitki !
Moim zdaniem lepiej poczekać na tego Właściwego, Tego ktoremu bedzie chcialo sie dać to co najlepsze... tą jedna rzecz, którą możemy dać tylko jednej osobie w naszym życiu... niż zrobic to z pierwszym lepszym z ciekawosci... czyz nie ? :/

my dear.. <3
euphoria18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-06, 18:45   #374
gurcia
Raczkowanie

GG do gurcia

No a ja swój piewszy raz przezyłam dzisiejszej nocy.... I było super najpierw troszke bolało ale za to nie było zadnej krwi Potem juz tylko sama przyjemność Bede to bardzo miło wspominać...

Kocham i jestem kochana, szczęściem drugiego serca przepełniona....... pijana

Walka trwa:

114-110-105-100-95-90-85-80-75-70-65-60-55
gurcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-06, 21:40   #375
euphoria18
Przyczajenie

ojj ja też Wam napewno zdam relacje jak już TO zrobię

Pozdrawiam !

my dear.. <3
euphoria18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-07, 18:52   #376
welniak
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Ania89pc Pokaż wiadomość
hehe czy ty opowiadasz moją historie bo wszystko sie zgadza.. tyle że mnie bardzo bolało i krew sie polała ale tak to to samo.. w każdym szczególe.. ;] pozdrawiam
hehe.. wszytsko dokaldnie jak bylo napisalam .. a u Ciebie tez ta sama porra x]?
Stary 2007-07-09, 10:15   #377
marlena87
Przyczajenie

Mój pierwszy raz przeżyłam 01.08.2005 r. w dniu 21. urodzin mojego wspaniałego chłopaka, 2 miesiące przed moimi 18. urodzinami, po 1 roku i 5 dniach bycia razem. Dla mojego chłopaka to nie był pierwszy raz, dla mnie- tak. Wiedziałam, że chcę mu się oddać w dniu jego urodzin, że chcę mu podarować siebie i swoje dziewictwo w prezencie. To było u niego w domu, kiedy impreza urodzinowa już się skończyła i wreszcie zostaliśmy sami. Myślę, że do końca życia będę wspominać ten dzień jako jeden z najpiękniejszych. Dzięki delikatności i czułości mojego chłopaka obyło się w miarę bezboleśnie. Nie powiem żeby nie bolało wcale, bo ból był i to dość duży ale dzięki mojemu chłopakowi i jego trosce o mnie mogłam zapomnieć o bólu i skupić się na przyjemności. Krwi nie było w ogóle. Kochaliśmy się w klasycznej pozycji, bo oboje stwierdziliśmy, że tak będzie chyba najlepiej i najmniej boleśnie na pierwszy raz. Pamiętam, że kiedy już było po wszystkim owinęliśmy się prześcieradłem, wyszliśmy na balkon i patrzyliśmy w rozgwieżdżone niebo. Do dziś pamiętam dotyk jego rozgrzanego ciała i jego ciepły oddech na moich plecach. To była jedna z najwspanialszych i najbardziej romantycznych chwil w moim życiu.
Dziś nadal jesteśmy razem-za 17 dni będziemy świętować 3. rocznicę naszego związku. Od roku mieszkamy razem i jest nam ze sobą cudownie. Kochamy się i jesteśmy pewni, że chcemy spędzić ze sobą resztę życia. Nigdy nie żałowałam tego, że przeżyłam mój pierwszy raz właśnie wtedy i właśnie z tą osobą i zawsze będę wspominać ten dzień wyjątkowo. Życzę każdemu z was tak udanego pierwszego razu.
Pozdrawiam
marlena87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-09, 19:19   #378
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988

Cytat:
Napisane przez marlena87 Pokaż wiadomość
Mój pierwszy raz przeżyłam 01.08.2005 r. w dniu 21. urodzin mojego wspaniałego chłopaka, 2 miesiące przed moimi 18. urodzinami, po 1 roku i 5 dniach bycia razem. Dla mojego chłopaka to nie był pierwszy raz, dla mnie- tak. Wiedziałam, że chcę mu się oddać w dniu jego urodzin, że chcę mu podarować siebie i swoje dziewictwo w prezencie. To było u niego w domu, kiedy impreza urodzinowa już się skończyła i wreszcie zostaliśmy sami. Myślę, że do końca życia będę wspominać ten dzień jako jeden z najpiękniejszych. Dzięki delikatności i czułości mojego chłopaka obyło się w miarę bezboleśnie. Nie powiem żeby nie bolało wcale, bo ból był i to dość duży ale dzięki mojemu chłopakowi i jego trosce o mnie mogłam zapomnieć o bólu i skupić się na przyjemności. Krwi nie było w ogóle. Kochaliśmy się w klasycznej pozycji, bo oboje stwierdziliśmy, że tak będzie chyba najlepiej i najmniej boleśnie na pierwszy raz. Pamiętam, że kiedy już było po wszystkim owinęliśmy się prześcieradłem, wyszliśmy na balkon i patrzyliśmy w rozgwieżdżone niebo. Do dziś pamiętam dotyk jego rozgrzanego ciała i jego ciepły oddech na moich plecach. To była jedna z najwspanialszych i najbardziej romantycznych chwil w moim życiu.
Dziś nadal jesteśmy razem-za 17 dni będziemy świętować 3. rocznicę naszego związku. Od roku mieszkamy razem i jest nam ze sobą cudownie. Kochamy się i jesteśmy pewni, że chcemy spędzić ze sobą resztę życia. Nigdy nie żałowałam tego, że przeżyłam mój pierwszy raz właśnie wtedy i właśnie z tą osobą i zawsze będę wspominać ten dzień wyjątkowo. Życzę każdemu z was tak udanego pierwszego razu.
Pozdrawiam
Pięknie... Aż się rozmarzyłam...
Tyś moje dziecko, a ja ...Twoja mama!
caroline_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-10, 18:22   #379
novica
Przyczajenie

GG do novica

dziewczyny pomozcie!!! dzisiaj milbyc moj pierwszy raz z chlopakiem ktorego na serio kocham i to bardzo. hmmm poczatek byl niesamowity ale jak doszlo co do czego to kurde nie mogl we mnie wejsc przyjaciolka poradzila mi zebym pochwe rozpychala sobie palcami. a moze poszlabym do ginekologa ale co on poradzi sama nie wiem o co chodzi czy jest cos ze mna nie tak.robilismy pare podejsc i nic. nie chcial wejsc
novica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-11, 08:57   #380
MartuFFFia
Rozeznanie

.

mówie i mam wszystko co zechce.!uuu...

MartuFFFia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-11, 09:00   #381
razdwa
Przyczajenie

Dziewczyny mam pytanie..prosze pomóżcie
Wczoraj ze swoim Tz probowalismy 1raz analnie..ale [chyba!] obsunal mu sie penis i trafil mnie nie tam gdzie trzeba i tu zaczynaja sie schody.. mowie ze 'chyba' bo jestem dziewica i w ogole mnie to nie bolało więc są 2możliwości albo trafil w pupe tylko ja spanikowalam i myslałam ze to gdzie indziej albo włozyl płytko i nie zdazyl nic rpzebić [ jestem dziewica]..

jak myślicie czy jeśli czarny scenariusz sie sprawdził i wcelował troche nizej.. w dodatku bez gumy a penis był suchy,nie wytrysnął, to było wlozenie na doslownie pare sekund czy jest możliwe ze bede w ciazy?..

Troche to zagmatwałam,ale przed chwilką wstałam i ciężko skleic jakieś normalne zdanie

help
razdwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-13, 11:46   #382
welniak
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez novica Pokaż wiadomość
dziewczyny pomozcie!!! dzisiaj milbyc moj pierwszy raz z chlopakiem ktorego na serio kocham i to bardzo. hmmm poczatek byl niesamowity ale jak doszlo co do czego to kurde nie mogl we mnie wejsc przyjaciolka poradzila mi zebym pochwe rozpychala sobie palcami. a moze poszlabym do ginekologa ale co on poradzi sama nie wiem o co chodzi czy jest cos ze mna nie tak.robilismy pare podejsc i nic. nie chcial wejsc
heh "poczatki" sa zawsze trudne U mnie tez nie mógł wejść , lecz próbowaliśmy ciągle do skutku, powoli coraz bardziej napierał i w końcu dotarł do końca, choć troche bolało ale można było wytrzymać. Przed oczywiście palcami próbował sobie zrobić łatwiejsza 'drogę' Przyznam, ze to pomaga.. ... hmm Nie wiem w czym ginekolog miałby CI pomóc, bo jeśli juz to na Twoje zyczenie może Ci naciąć błone dziewiczą, aby było to bez problemu, ale to chyba nie o to chodzi Spróbujcie przed palcami tam na dole, heh a potem sądze, ze pójdzie jakos samo.. tez zaznaczam, ze pomoże nawilżenie penisa i gdy jestes tam mokra dobrze, bo latwiej wchodzi
Stary 2007-07-13, 11:57   #383
welniak
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez razdwa Pokaż wiadomość
Wczoraj ze swoim Tz probowalismy 1raz analnie..ale [chyba!] obsunal mu sie penis i trafil mnie nie tam gdzie trzeba i tu zaczynaja sie schody.. mowie ze 'chyba' bo jestem dziewica i w ogole mnie to nie bolało więc są 2możliwości albo trafil w pupe tylko ja spanikowalam i myslałam ze to gdzie indziej albo włozyl płytko i nie zdazyl nic rpzebić [ jestem dziewica]..

jak myślicie czy jeśli czarny scenariusz sie sprawdził i wcelował troche nizej.. w dodatku bez gumy a penis był suchy,nie wytrysnął, to było wlozenie na doslownie pare sekund czy jest możliwe ze bede w ciazy?..

Troche to zagmatwałam,ale przed chwilką wstałam i ciężko skleic jakieś normalne zdanie

help
hmmm pytanie z Twojej wypowiedzi jets cyz moglas zajsc w ciaze? hmm wiesz nawet jelsli nie miał wytrysku, to przed ejakulacja dochodzi do wydostania sie z penisa płunu preejakulacyjnego, w którym znajduja sie równiez plemniki, ale jets ich mniej. Niestety wystarczy nawet jeden mały a silny plemnik aby doszło do zapłodnienia. Nie chce CIe straszyć ale jets to mozliwe z czysto naukowego punktu widzenia. Powinnaś tez brać pod uwage swój cykl, w jakim jestes etapie, kiedy miałas jajeczkowanie, albo bedziesz je maila , czy byly to Twoje dni płodne itp.. z Tego co piszesz to sama nie wiesz czy trafił tam cyz nie, bo piszesz 'chyba' o.0, trudno jets tu cokolwiek stwierdzić, ale w razie czego zrób sobie test ciążowy i na przyszłość uważaj....

PS: nie rozumiem jak można robić to analnie, jak to jest obrzydliwe !!! Poza tym nie sprawia to żadnej pryzjemności dziewczynie takie wyraże sie ordynarnie pchanie w dupe !! ;/ ;/ Sadze, ze ten pomysł Twoj chłopak raczej zainicjował ... Po o dziewczyna chyba ma pochwe aby to robić tam.. w dupach sie poprzewracało.. :|
Stary 2007-07-13, 13:42   #384
novica
Przyczajenie

GG do novica
Talking Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!

Dzieki WELNIAK
novica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-13, 19:42   #385
6f0bb0e746d6dd564297849b3c339446a28efa5c
Konto usunięte

Talking Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!

Cytat:
Napisane przez razdwa Pokaż wiadomość

help
powiedz im: ZDRADA, jestescie w odbycie moze sie wroca

a szczerze, to odp masz wyzej
6f0bb0e746d6dd564297849b3c339446a28efa5c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-14, 19:58   #386
welniak
Przyczajenie

hmm teraz ja mam pytanie xD ... hmm
Robiłam to już łącznie ze 3 razy.. Za 1 razem to wiadomo opory były i bolało troche. Myśałam, że jak za 1 tak było to kolejne razy bedą bez problemu i coraz lepsze.. a znow gdy wchodził to napotykał oprór :|. CHoć straciłam dziewictwo ti i tak na pocztaku gdy próbuje wejsc musi wolno i tak jakby to robił ze mna 1 raz.. ;] Nie wiem.. m oze moje pytanie jest absurdalne.. moze tak zawsze jest.. moze miesnie sie skurczjaa i trzeba je tak rozepchac na pocztaku.. ale wydaje mis ie to dziwne.. co oo tym sadzicie?
Stary 2007-07-15, 11:56   #387
mononoke
Raczkowanie

.

Edytowane przez mononoke
Czas edycji: 2010-03-12 o 00:29
mononoke jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-07-15, 12:27   #388
Yaza
Rozeznanie

Cytat:
Robiłam to już łącznie ze 3 razy.. Za 1 razem to wiadomo opory były i bolało troche. Myśałam, że jak za 1 tak było to kolejne razy bedą bez problemu i coraz lepsze.. a znow gdy wchodził to napotykał oprór :|. CHoć straciłam dziewictwo ti i tak na pocztaku gdy próbuje wejsc musi wolno i tak jakby to robił ze mna 1 raz.. ;] Nie wiem.. m oze moje pytanie jest absurdalne.. moze tak zawsze jest.. moze miesnie sie skurczjaa i trzeba je tak rozepchac na pocztaku.. ale wydaje mis ie to dziwne.. co oo tym sadzicie?

to normalne, 3 razy to naprawde malo - uwierz. ja czulam sie jak za pierwszym razem duuuzo dluzej, tym bardziej, ze nie mamy z TZem czasu na zabawy i po prostu moje cialo wraca to stanu pierwotnego. musicie cwiczyc, cwiczyc i jeszcze raz cwiczyc xD z czasem bedzie ok, zapewniam.
"When you loved the one who was killing you, it left you no options. How could you run, how could you fight, when doing so would hurt that beloved one? If your life was all you had to give your beloved, how could you not give it?

If it was someone you truly loved?"
Yaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-17, 06:03   #389
_PaoLa177

Cytat:
Hejka CO do tego bolu jak juz kolezanka wyzej napisala nie ma co sie martwic ... Ja za drugim , trzeciem , a nawet chyba paroma kolejnymi razami tez czulam lekki bol przy wkladaniu W sumie to normalnie Trzeba duzo cwiczyc a bedzie ok Nie musisz sie martwic tez jesli nie bedziesz miala orgazmu albo cos ;P Bo na to trzeba naprawde dlugo pracowac Ja sama chyba po 8 miesiacach mialam pierwszy raz :p w SUMIE NAWET nie wiem ile to minelo czasu, ale sporo wIEC glowa do gory Nic z Toba nie jest nie tak Pozdrawiam
Stary 2007-07-17, 23:52   #390
rockmanka09
Przyczajenie

GG do rockmanka09

Mam 15 lat, mój chłopak jest 1,5 roku ode mnie starszy i wydaje mi się, że niedługo pierwszy raz będę miała za sobą... Jesteśmy ze sobą od 8 miesięcy, często rozmawiamy na intymne tematy - oboje stwierdziliśmy, że jesteśmy gotowi na pierwszy raz i wszelkie ewentualności. I oto małe pytanko - jakie środki antykoncepcyjne polecacie na pierwszy raz? Myślałam o tabletkach połączonych z prezerwatywą.

rockmanka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości