|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4891 |
Rozeznanie
|
Dot.: Dla tych co czekają na oświadczyny-zniecierpliwione,desperat ki i wyluzowane
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;47740636]Jutro opowiem, nie mam dziś nastroju.[/QUOTE]
Trzymaj się! ![]() dorotti66 U mnie to on ciągle o tym gadał, aż mi zbrzydł ten temat ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4892 | |
zuy mod
|
Dot.: Dla tych co czekają na oświadczyny-zniecierpliwione,desperat ki i wyluzowane
Cytat:
![]() Mojego nie wkurza jak marudze, ale nie ma opcji zebym cokolwiek z niego wyciagnela. wysłano z mojej Xperii SP
![]() ![]() |
![]() |
#4893 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Cytat:
![]() U mnie też był taki okres że to Tż gadał o zaręczynach, już nawet mówił że pierścionek ma, potem "oświadczył" sie pierścionkiem swojej siostry żeby sprawdzić rozmiar;/ no i powiedział że mam czekać na kolejne. Od tego czasu minęły 2 lata...;/
6.05.2010 ![]() ![]() 2016: ![]() Edytowane przez mojchlopakniechce Czas edycji: 2014-08-17 o 21:58 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4894 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Po prostu jak po 3 miesiącach związku druga połowa rzuca pytanie, czy za niego wyjdziesz (co prawda bez pierścionka, ale serio), to trzeba przewartościować swoje myślenie i zdecydować coś... No i ja zdecydowałam, że tak. I tak sobie czekam, czekam i czekam 4 lata ![]() A ostatnio już była o to kłótnia i TŻ oświadczył, że on to jednak nie jest jeszcze gotowy, wtedy był po prostu cały zakochany szaleńczo i mogę się nastawić, że sobie jeszcze poczekam ![]() Takie męskie chciałabym i boję się ![]() ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Cytat:
![]() To frustrujące, że oni nie myślą, że ich decyzje tego typu mają wpływ na nasze myślenie i nastawienie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4895 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam nadzieję że nie więcej. Ale jakoś przez pół roku nie zmienił zdania, więc planujemy lipiec/sierpień 2016. Chyba zdecydujemy się na lipiec, bo w sierpniu może być już chłodno ![]() ![]()
![]() |
#4896 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4897 |
Zadomowienie
|
Niestety, faceci częściej zmieniają zdanie,niż kobiety,są bardziej niezdecydowani i często bezmyślnie wypowiadają zbyt wiele słów.A potem gorzko tego żałują...
#4898 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() I w końcu wyszła nasza ostatnia awantura i okazało, że mój TŻ jest w tym temacie bardziej kobietą niż ja ![]() Miałem zmienić zdanie, ale zmieniłem zdanie, bo zapomniałem na jakie miałem zmienić zdanie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4899 |
Konto usunięte
|
Eh, ja też myśl o zaręczynach odkładam w kąt, gdzie będzie się ślicznie kurzyć :P Ostatnio się sprzeczamy, co wcześniej pisałam (stąd pisanie o jego wadach, czasem mnie złość nagła bierze). On w zasadzie wszystkie wcześniejsze wydarzenia obrócił w żart i nie wspomina o tym, a mi od czasu do czasu nadal się w żyłach gotuje jak sobie przypomnę, co ta stara łajza
![]() ![]() Dzisiaj była mała sprzeczka, bo w telewizji była scena "prawie-oświadczyn" (Spiderman 3) i od słowa do słowa doszło że żadnych zaręczyn w tym momencie nie chcę (przez niestabilność związku), na co powiedział, że dobrze że go informuję, bo w takim razie nie będzie nic planował. Phi! Przecież oboje dobrze wiemy, że nawet przez myśl mu nie przyszło kupowanie piździonka. Więc w tym roku na pewno nie będziemy się zaręczać, bo w zasadzie sama tego nie chcę ![]() Edytowane przez 8c9538aac29bb5fbc2d31b2aac28a8f9b62d5c74_6584d267571b8 Czas edycji: 2014-08-17 o 23:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#4900 |
Raczkowanie
|
40 lat, razem 10 lat, dziecko 4 lat ani słowa o ślubie od czasów narodzin dziecka, choć wcześniej była to opcja very hot. Dodam, że między nami jest ok, zadnych kryzysów. Czy w wieku 40 lat pierwszy ślub to perwersja?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4901 | ||
Konto usunięte
|
oj mojego bardzo męczy. Nie umie o tym gadać
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4902 |
Zakorzenienie
|
askawtn wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Zdrówka, szczęścia, spełnienia marzeń. I żeby z Tżem wszystko się układało jak najlepiej
![]()
![]() |
#4903 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;47743034]oj mojego bardzo męczy. Nie umie o tym gadać ![]() O to to. Wczoraj u nas poszło dokładnie o to, że pytał co chcę na urodziny (już to mnie wkurzyło, bo ja do jego urodzin przygotowuję się 2 tyg, a on zapomina w ogóle ![]() ![]() ![]() ![]() Jakbym mojego Tz slyszala, najpierw gada na prawo i lewo że ma pierścionek,się zaręczy niedługo, a lata mijaja. Czasem w rozmowie mu to powiedziałam że po co tak gadał i narobił nadziei a on na to: przepraszam,nie chciałem. Czy faceci mają w ogóle świadomość wypowiadanych słów?? ![]() Askawtn- Wszystkiego najlepszego,dużo radości,miłości,żeby Ci się dobrze wiodło w pracy i układało jak najlepiej z Tż. No i oczywiście spełnienia najskrytszych marzeń ![]()
![]() |
#4904 |
Żona Gargamel
|
Dziewczyny, niestety jedyne co mogę doradzić to cierpliwość...
Pamiętam jak dostałam szału jak w grudniu usłyszałam, żebym szybko na zaręczyny nie liczyła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4905 |
Konto usunięte
|
Dziękuję za życzenia dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4906 |
Zakorzenienie
|
My wczoraj na ur bylismy ta para ma sliczna coreczke, druga juz dwie corki, trzecia jedno ale juz w brzuchu drugie kielkuje.
A ja nawet pierscioneczka..a tyle gadania o rodzinie slubie yhym.. i se czekaj az sie chłop ogarnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4907 |
Raczkowanie
|
Wszystkiego najlepszego i udanego życia
![]() Ja mam problem z przyszłą teściową która kategorycznie nie zgadza sie żebym z tż zamieszkała bez ślubu. Ale tłumacze babie,że to nasza decyzja kiedy slub wexmiemy i to zależy od tego jak nam się zycie potoczy. Co z tego że weźmiemy ślub jak nie bedziemy sie w stanie utzymać? chyba lepiej najpierw zamieszkać razem, pomału odkładać na ślub. Zmwłaszcza, że moja przyszła teściowa ma bardzo zły kontakt z moim tż (swoim synem) jest osobą, która zraziła do siebie wszystkich nawet swoje dzieci.
#4908 |
Zakorzenienie
|
Moi przyszli tesciowie tez nie byli za mieszkaniem Tz u mnie oczywiscie tutaj chodzi o spanie w jednym lozku.. ale po dluzszym czasie sie pp prostu przyzwyczaili, czasem mi sie wydaje ze oni go traktuja jak malego chlopca..
Kiedy powiedzial ze chyba zmieni prace to juz widac bylo ze im sie nie podoba... |
![]() ![]() |
![]() |
#4909 |
Raczkowanie
|
z tym,że moja przyszła teściowa nie ma nic przeciwko żebym zostawała tam u nich na noc
![]() " bedę darła ryja tak długo aż dopne swego"
#4910 |
Zakorzenienie
|
Aaa to jeszcze gorzej.
U nas ma byc po bożemu, w nd jak wolne to do kosciola a potem do dziadka Tz... i wez tu nie idz... :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4911 |
Zakorzenienie
|
Widzę, że burzliwa atmosfera tutaj. U nas też tak sobie, pracuję teraz prawie, że codziennie po 8-9 godzin, wracam zazwyczaj o 19-22 i padam. Strasznie bolą mnie stopy (swoją drogą, wszystkich od całodziennego chodzenia albo stania bolą łydki albo kręgosłup a mnie okropnie bolą pięty i palce ;/), ale to tak mocno, że z kilka godzin po powrocie bolą nadal ;/ Przez to nie mam ochoty na nic, Tż teraz siedział w domu, gotował, sprzątał, wieczorem chciałby się trochę 'poprzytulać' a ja nie mam siły. Widzę, że jest średnio zadowolony ale nic nie mówi bo rozumie. Od dziś on też zaczął pracę (od 6 rano do 16) więc praktycznie będziemy się mijać i jak ja wrócę to praktycznie będziemy musieli iść spać bo Tż wstaje przed 5 rano. Dobrze, że udało nam się razem mieszkać bo chyba spotykalibyśmy się raz na 1-2 tygodnie :|
Szczerze mówiąc boję się jak to na nas wpłynie, wiem że to naturalna sytuacja, każdy pracuje, ale tak nam się to głupio ułożyło, ja po powrocie wręcz padam i wieczorem nie mam siły na nic. Mam nadzieję, że to tylko początek i jakoś 'ogarniemy życie'.. askawtn Sto lat ![]() ![]() Edytowane przez aguleekk Czas edycji: 2014-08-18 o 10:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#4912 |
Zakorzenienie
|
My pracujemy razem w tym samym miejscu ale przez 11 h sie nie widzimy, dlatego po pracy kapiel i spac. Ale da sie to pogodzic
|
![]() ![]() |
![]() |
#4913 |
Raczkowanie
|
napewno
![]() ![]()
#4914 |
Zadomowienie
|
Będzie dobrze
![]() ![]()
#4915 |
Konto usunięte
|
My w ogóle nie zamieszkamy razem przed ślubem, nie ma opcji. Nawet za bardzo nocować u siebie nie możemy, soł...
![]() Dziś TŻ na bank będzie udawał, że nic się nie stało ![]() Dzięki za życzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4916 |
Zakorzenienie
|
My w sumie pomieszkujemy u moich rodzicow, u Tz nie ma miejsca na bycie we dwoje..
Ja juz bym chciala zamieszkac sama no ale... |
![]() ![]() |
![]() |
#4917 | |
Żona Gargamel
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4918 |
zuy mod
|
Ja sobie nie wyobrazam mieszkac z rodzicami i TZtem, nie znam ani jednej szczesliwej pary w takim ukladzie.
Asiu - wszystkiego najlepszego ![]() wysłano z mojej Xperii SP
![]() |
#4919 |
Rozeznanie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;47743034]To mu wygarnelam, że od zeszłego października gada o tym i ma pretensje do mnie, że się nakręcam, więc trzeba było trzymać język za zębami i zrobić mi prawdziwą niespodziankę, a nie gadać na prawo i lewo. Jego odpowiedź: Mój błąd
![]() [/QUOTE] O tak... Ja to samo usłyszałam po 3 nieoficjalnych i ciągłym gadaniu i tym ![]() ![]() ![]() Wszystkiego najlepszego! ![]() ![]() Edytowane przez PannaBlack Czas edycji: 2014-08-18 o 10:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#4920 |
❤ bee happy ❤
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;47745419]My w ogóle nie zamieszkamy razem przed ślubem, nie ma opcji. Nawet za bardzo nocować u siebie nie możemy, soł...
![]() Dziś TŻ na bank będzie udawał, że nic się nie stało ![]() Dzięki za życzenia ![]() Sto lat ! ![]() ![]() Jak dobrze, że nam nikt się do niczego nie wtrąca i robimy z TŻ co chcemy ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:55.