Wszystko o Avonie - Część III - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-07-13, 20:49   #1411
dwi071
Doncia

Dot.: Wszystko o Avonie - Część III

Cytat:
Napisane przez illusija Pokaż wiadomość
Nie chodzi o uniform, bo wiem, że kurierzy ich nie noszą, ale sądziłam, że robi to firma ups na przykład. A to normalnie prywatne osoby są. Ta starsza Pani dziwnie podobna do mojej szefowej (avonowskiej)... nie zdziwiłabym się, gdyby to była jej matka
za ups musisz zapłacic 28 zł, a zadarmo dowożą dostawcy z avonu

byłam dziś w COK'u, testowałam te nowe blyszczyki UCR, co prawda były juz tylko tzy kolory Icy Nude , purple gleam i dreamy plum, wszystkie pięknie sie mienią, jak dla mnie są rewelacyjne - zapach nie wyczuwalny, bezsmakowe - nie cierpię slodkich błyszczykow, jedyny mankament to pędzelek zamiast aplikatora. ciesze sie ze sobie zamowiłam ten ice nude
dwi071 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-13, 21:05   #1412
milagrosx
Raczkowanie

Cytat:
MLEKO DO KĄPIELI SAKE I RYŻ TO RZECZ PRZECUDOWNA!!!

Dziś otrzymałam, wypróbowałam i jestem zachwycona.
Mam strasznie suchą skórę i tym razem specjalnie się niczym nie smarowałam po kąpieli. Skóra jest super, mięciutka, pachnąca mniam
Cytat:
Napisane przez myszka1706 Pokaż wiadomość
też tak uważam że to mleko jest super..tylko że mało wystarczalne
Cytat:
Napisane przez caroline_1988 Pokaż wiadomość
oj ja tez je uwielbiam pierwszy raz kupiłam je od mojej liderki w jakieś tam super cenie niby... :/ (jak teraz sama jestem konsultantką to widze jak ona mnie nieźle naciągała i ile pzrez nią forsy straciłam... :/ ) a za tydzień dostanę druga buteleczkę z TPS podoba mi się też to, że wystarczy niewielka ilośc wlac do wanny ja także polecam gorąco t5en produkt wogóle podoba mi się cała seria PS ale niestety narazie próbowałam tylko tego mleka i balsamu z tej linii...
Cytat:
Tak, ono po wlaniu do wanny robi się białe.
Ja mam wielgachną wannę więc muszę go wlać sporo. Nie dla efektu bo ten pewnie by i tak był, nawet przy małej ilości, ale ja lubię jak woda jest taka prawie biała a nie tylko zmatowiona. W ten sposób, pewnie będę je zamawiać w każdym katalogu

ten naszyjnik oddam córce koleżanki. Ma trochę ponad 3 latka, zaloży jakiemuś misiowi i będzie zadowolona.
[quote=karsit;4773529]
Cytat:
Tak, ono po wlaniu do wanny robi się białe.
Ja mam wielgachną wannę więc muszę go wlać sporo. Nie dla efektu bo ten pewnie by i tak był, nawet przy małej ilości, ale ja lubię jak woda jest taka prawie biała a nie tylko zmatowiona. W ten sposób, pewnie będę je zamawiać w każdym katalogu

toż zwykłego mleka wlac 2 litry mozna pamietam kiedys rozbilam takie eksperymenty hihi
Ale macie fajnie -JA NIE MAM WANNY!!!
Stoi buteleczka na szwce i sobie czeka aż kiedyś ją otworze- narazie nie mam co z nią zrobić a szkoda
Cytat:
Napisane przez aniaszew Pokaż wiadomość
Panowie którzy rozwożą paczki to zwykli ludzię, nie chodzą w uniformach.Do mnie przyjeżdżał przez jakiś czas pan, bardzo miły, zawsze sobie przez chwile porozmawialiśmy.Natomiast ost paczke przyniósł ala Frankenstain, aż się go bałam. A jeśli chodzi o zwrot produktów to faktycznie wypadasz z programu i nie ma powrotu ,niestety.Popytaj ,może ktoś będzie chciał nawet w niższej cenie.
Cytat:
Nie chodzi o uniform, bo wiem, że kurierzy ich nie noszą, ale sądziłam, że robi to firma ups na przykład. A to normalnie prywatne osoby są. Ta starsza Pani dziwnie podobna do mojej szefowej (avonowskiej)... nie zdziwiłabym się, gdyby to była jej matka
Cytat:
Napisane przez caroline_1988 Pokaż wiadomość
tak do mnie też przyjeżdżają prywatne osoby... ostatnio przyjechała do mnie kobitka w średnim wieku normalnie swoim samochodem prywatnym i widziałam, ze z tyłu ma pełno paczuszek A pierwszy raz jak czekałam zniecierpliwiona na moje pierwwssze w życiuz maówienie to otwieram a tu stoi taki siwiuteńki dziaddek! normalnie byłam zdziwiona! to ja potem szybko do okna a on nawet samochodu nie miał tylko pieszo był!

Cytat:
Napisane przez margo80 Pokaż wiadomość
u mnie kiedyś rozwoziła taka fajna babka, można się z nią było dogadać. później był okres, że co paczka to ktos inny. a teraz od jakiegoś czasu jakiś facet w średnim wieku przyjeżdża białym dostawczym, chyba fordem
Do mnie zawsze przyjeżdża babka albo jej ojciec raz tylko mi się zdażyło że przyjechał gościu w uniformie (był bardzo nie miły)

milagrosx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-13, 21:23   #1413
karsit
Raczkowanie

[quote=milagrosx;4774257][quote=karsit;4773529]
Stoi buteleczka na szwce i sobie czeka aż kiedyś ją otworze- narazie nie mam co z nią zrobić a szkoda

ja zmienilam wanne na prysznic i teraz zaluje.. miala byc oszczednosc, ale nic nie zastapi tej przyjemnosci wylegiwania sie w wannie.. nawet mniejsze rachunki za wode

www.suwaczek.pl/cache/bf0fa005b9.png

www.suwaczek.pl/cache/6e137afb81.png
karsit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-13, 21:42   #1414
Basienka27
Raczkowanie

[QUOTE=karsit;4774420][quote=milagrosx;4774257]
Cytat:
Napisane przez karsit Pokaż wiadomość

ja zmienilam wanne na prysznic i teraz zaluje.. miala byc oszczednosc, ale nic nie zastapi tej przyjemnosci wylegiwania sie w wannie.. nawet mniejsze rachunki za wode
Je tez niestety nie posiadam wanny mam wprawdzie głeboki brodzic ze wzgledu na dzieci i tez bardzo mi brakuje wanny dostalam te mleczko probowalam je wykorzystac w moim brodziku ale bylo nie wygodnie i mleczko oddalam tesaiowej ale ogolnie uwazam ze jest super ,cialo gladkie,ale te mleczko jest trohe za mało wydajne no i troszke za drogie jak dla mnie.
Basienka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-13, 21:51   #1415
karsit
Raczkowanie

[quote=Basienka27;4774619][quote=karsit;4774420]
Cytat:
Napisane przez milagrosx Pokaż wiadomość
Je tez niestety nie posiadam wanny mam wprawdzie głeboki brodzic ze wzgledu na dzieci i tez bardzo mi brakuje wanny dostalam te mleczko probowalam je wykorzystac w moim brodziku ale bylo nie wygodnie i mleczko oddalam tesaiowej ale ogolnie uwazam ze jest super ,cialo gladkie,ale te mleczko jest trohe za mało wydajne no i troszke za drogie jak dla mnie.
zawsze na sile mozna uzyc jako zel pod prysznic
tez zawsze oddaje komus z rodziny jak cos sie trafi typowego do wanny.. czesto mi szkoda no ale co zrobic

Stary 2007-07-13, 21:53   #1416
Gagix
Rozeznanie

[quote=Basienka27;4774619][quote=karsit;4774420]
Cytat:
Napisane przez milagrosx Pokaż wiadomość
i ja też jestem nieszczęśliwa z tego powodu, że nie posiadam wanny
Buteleczka mleka do kąpieli stoi i stoi.....czeka na zbawienie.

Gagix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-13, 21:58   #1417
dwi071
Doncia

... ja jestem szczęściarą posiadającą wanne i uwielbiam się wylegiwac w cieplutkiej wodzie, a mleczko jest rewelacyjne, nie wiem juz nawet ile butelek już jego wylałam, ale warto. teraz w 9 zamówilam 2 szt. bo cena jednak robi swoje.
Stary 2007-07-13, 21:58   #1418
inez1234
Raczkowanie

Cytat:
Cytat:
katalog będzie 18
oj , to już widzę co tu się bedzie działo tego 18go

Cytat:
a ja juz zamowienie z 11 zlozylam i po 20 bede miec juz 12
tak poza tym to witam czesto tu zagladam, ale nigdy sie nie udzielalam
hejka

Cytat:
nie jestem konsultantka tak na marginesie a zamowilam dla siebie:
supertrwala szminke o intensywnym polysku
swietlista kredke do powiek
rozswietlajacy balsam do ciala satynowy polysk
zel do higieny intymnej (super tani!)
konturowke do powiek (takze taniocha!)
i chyba domowie jeszcze kilka rzeczy, zastanawiam sie nad mydlem w plynie fantastic day i waniliowym balsamem do ust

sorki ze tak jakos bez kolorkow pisze i w ogole, ale dopiero sie ucze
taka klientka to skarb od jednej osobki tyle zamowienia,...eh

Cytat:
Zauważyłam, że bardzo dużą popularnością (również wśród moich niewielu klientek) cieszą się żele pod prysznic. Ja się jakoś nie mogę do nich przekonać. Czuć je tandetą - zapewne wina opakowania, które mi się bardzo niepodoba.
Ale ten zapach Summer Burst jest dość kuszący - podoba mi się i chyba chcę go mieć
Powiedzcie, czy nawilżają choć odrobinę (mam b.suchą skórę) i czy długo utrzymuje się ich zapach na ciele?
u mnie senses tez są rozchwytywane.i nie dziwie sie poza tym naturalsy i strony ze zniżką

a tak w ogole to mialam juz wczoraj podgląd fakturki i wsyztsko przyjdzie
w tym 3 peelengi kokos ze styron zniżkowych i żeliki brust oraz 3 kompleciki bizu + 2 pary japoneczek

And big girls don't cry
inez1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-13, 22:03   #1419
karsit
Raczkowanie

inez1234 a czy to naprawde duze zamowienie? duze mialam wczesniej, na 160 zlociszy musze przystopowac z tym Avonem bo juz kasy na koncie w banku brakowac zaczyna <lol> po prostu lubie Avon,i lubie kupowac a i duzo przyjemnosci sprawiaja gratisy, jakie dostaje do zamowienia

Stary 2007-07-13, 22:17   #1420
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez inez1234 Pokaż wiadomość
oj , to już widzę co tu się bedzie działo tego 18go
Mnie niestety nie będzie w tym dniu. Będę w sobotę, więc dopiero wtedy oglądnę katalog

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-13, 22:19   #1421
inez1234
Raczkowanie

Cytat:
inez1234 a czy to naprawde duze zamowienie? duze mialam wczesniej, na 160 zlociszy musze przystopowac z tym Avonem bo juz kasy na koncie w banku brakowac zaczyna <lol> po prostu lubie Avon,i lubie kupowac a i duzo przyjemnosci sprawiaja gratisy, jakie dostaje do zamowienia
moje klientki zamawiają średnio jednorazowo na 20-40 zl. może raz trafiło mi się,że Pani zamówiła na jakieś 60 a jak już zamawiasz za 160 to sporo naprawdę jako konsultatka raz sobie pozwoliłam na takiw ydatek nio gratisy są super, bo kto nie lubi choćby małej niespodzianki serdecznie pozdrawiam

And big girls don't cry
inez1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-13, 22:25   #1422
malwilinka
Raczkowanie

[quote=Gagix;4774713][quote=Basienka27;4774619]
Cytat:

i ja też jestem nieszczęśliwa z tego powodu, że nie posiadam wanny
Buteleczka mleka do kąpieli stoi i stoi.....czeka na zbawienie.
Jak to dobrze miec i prysznic i wanne
malwilinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-13, 22:35   #1423
MagdaP
Zadomowienie

Tez ogladalam dzis blyszczyki w COKu wroclawskim. Podoba mi sie Purple Gleam. W ogole maja duzo brokatu
MagdaP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-13, 22:44   #1424
martusia5554
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez malwilinka Pokaż wiadomość

Jak to dobrze miec i prysznic i wanne
no własnie
martusia5554 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-13, 22:56   #1425
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez off-wietrzka Pokaż wiadomość
zgodnie z obietnicą zamiszczam fotki Gold Dipped - w rzeczywistości nie jest tak mocno ruda jak na zdjęciach...
Dżięki za fotki Teraz wiem, że raczej mamie by się nie spodobał i dobrze, że go nie zamówiłam
Cytat:
kto wie kto wie...zależy od nastroju:P
Cisną mi się brzydkie słowa... Dlatego podziękuję i nie będę się podlizywała. Trochę za bardzo korzystasz z tego, że jesteś w prognozującym, ostatnio też bardzo bezczelnie się zachowywałaś. Nie rozumiem, że aż tak można manipulować i upraszać się o słowa błagania
Zaraz pewnie po mnie pojedziecie ale ja już nie moge za te teksty.... Zwala mnie to z nóg poprostu
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-13, 22:56   #1426
Konto usunięte

dubel
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-13, 23:36   #1427
Maricken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Maricken

Cóż, nic dodać nic ująć. Reeva zareagowała emocjonalnie, ale ma rację. Nigdy nie czepiałam się jakości skanów itd, ale takie jawne drażnienie się to jest nie fair.
Stary 2007-07-13, 23:56   #1428
paulinkosia
Rozeznanie

Poprę opinie Reevy.
Zaraz będzie że myszka nie zeskanuje nam K12 bo mamy jakieś wątpy...nigdy nie narzekałam że skany za małe a to to a to tamto. Za każdy katalog wklejony zawszę dziękuję ale prosić o niego nie prosiłam i na pewno nie będę.
No ostatnio też było trzeba się naprosić o jakieś info..rozumiem że nie żyje się samym wizażem i każdy ma swoje sprawy i nie zawsze jest czas na wklejenie fotek,opisanie czy coś tam innego. Oj to jak zły nastrój będzie to nie wklejaj..może znajdzie się inna duszyczka co nam wklei K12
Pozdrawiam

paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-14, 00:02   #1429
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ja_MoNa Pokaż wiadomość
kosztują 4,90 jest ich 5 a zapachy losowo.
Zapachy są te podstawowe, które są zawsze, nie np. te z letnie zapachy czy zimowe, czyli lawenda, kwiatowy, mandarynkowy, róża i peonia(czy jak to tam było ) i morski
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-14, 00:21   #1430
Ja_MoNa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Zapachy są te podstawowe, które są zawsze, nie np. te z letnie zapachy czy zimowe, czyli lawenda, kwiatowy, mandarynkowy, róża i peonia(czy jak to tam było ) i morski
No wiem, że te podstawowe ale do nich nie liczą sie też te męskie?
Ja_MoNa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-14, 00:40   #1431
Agrippinilla
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez martusiawilczek Pokaż wiadomość
z tego co wyczytałam to jestem do końca tej edycji, czyli do katalogu 11/2007, ale przez kolejne 4-5 kampanii będę jeszcze miała wszystkie przywileje Klubowiczki Róży czyli tam darmowe katalogi, zniżki na próbki itp.
Troszkę to głupie
Prawda, że głupie. Kilka lat temu przywileje obowiązywały przez cały następny rok. Może nie wszystkie, ale na pewno był produkt-nowość gratis w każdej kampanii czyli 2 razy na katalog.

Cytat:
Napisane przez Ja_MoNa Pokaż wiadomość
No serio troszke głupie :/ Cały rok zbierać aby 4-5 kampani... Bo dla mnie to jest nie do pojęcia jka można to w 2-3 zamówienia dobić (te 13 tys).

Mam tak samo Buty zazwyczaj czarne a adidasy zawsze.
A to akurat jest możliwe, mnie się udało wejść do białego KR już po dwóch katalogach. Akurat były dwie fajne promocje - na krem Thermafirm i na wodę Crystal Aura. Ludzie się na to rzucili a ja zebrałam potężne zamówienia. Potem już powolutku, powolutku...i jestem w czerwonym KR

A`propos adidasów - do białych spodni białe są OK
Stary 2007-07-14, 07:55   #1432
agnes188
Zakorzenienie

dziewczynki mam do was pytaniemam bardzo jasna cerei chcialam w avonie jakis puder kupicczy mozecie jakis mi polecic puder i jego odienbardzo was prosze<prosi>
agnes188 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-14, 08:20   #1433
dwi071
Doncia

Cytat:
Napisane przez agnes188 Pokaż wiadomość
dziewczynki mam do was pytaniemam bardzo jasna cerei chcialam w avonie jakis puder kupicczy mozecie jakis mi polecic puder i jego odienbardzo was prosze<prosi>
do b. jasnej cery najlepszy bedzie ivory
Stary 2007-07-14, 09:26   #1434
kolmanka
Wtajemniczenie

wlaśnie zajrzałam an stronkę Avonu i ja nadal nie mam podglądu fakturki :/ dziwne.....
kolmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-14, 09:58   #1435
pAtiŚ
Zakorzenienie

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4775280]
Cisną mi się brzydkie słowa... Dlatego podziękuję i nie będę się podlizywała. Trochę za bardzo korzystasz z tego, że jesteś w prognozującym, ostatnio też bardzo bezczelnie się zachowywałaś. Nie rozumiem, że aż tak można manipulować i upraszać się o słowa błagania
Zaraz pewnie po mnie pojedziecie ale ja już nie moge za te teksty.... Zwala mnie to z nóg poprostu
[/QUOTE]
Cytat:
Napisane przez paulinkosia Pokaż wiadomość
Poprę opinie Reevy.
Zaraz będzie że myszka nie zeskanuje nam K12 bo mamy jakieś wątpy...nigdy nie narzekałam że skany za małe a to to a to tamto. Za każdy katalog wklejony zawszę dziękuję ale prosić o niego nie prosiłam i na pewno nie będę.
No ostatnio też było trzeba się naprosić o jakieś info..rozumiem że nie żyje się samym wizażem i każdy ma swoje sprawy i nie zawsze jest czas na wklejenie fotek,opisanie czy coś tam innego. Oj to jak zły nastrój będzie to nie wklejaj..może znajdzie się inna duszyczka co nam wklei K12
Pozdrawiam
popieram

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-14, 10:00   #1436
Basienka27
Raczkowanie

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4775280]Dżięki za fotki Teraz wiem, że raczej mamie by się nie spodobał i dobrze, że go nie zamówiłam

[/QUOTE]
Reeva miałam takie same odczucia jak Ty kiedy to przezytałam ale bałam sie cos napisac by dziewczyny na mnie nie krzyczały ale ciesze sie ze odezwałas sie pierwsza ja Ciebie popieram,wyczekiwanie na ostatni ktaog i ponizanie nas oczekujacych było ponizajace.Pozdrawiam
Basienka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-14, 10:17   #1437
Ja_MoNa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Agrippinilla Pokaż wiadomość
A to akurat jest możliwe, mnie się udało wejść do białego KR już po dwóch katalogach. Akurat były dwie fajne promocje - na krem Thermafirm i na wodę Crystal Aura. Ludzie się na to rzucili a ja zebrałam potężne zamówienia. Potem już powolutku, powolutku...i jestem w czerwonym KR
Jezus Maria... Jestem pełna podziwu.. szok... skąd masz takie klientki co się na Crystal Aure rzucają??!!
Ja_MoNa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-14, 10:27   #1438
Konto usunięte

Dziękuje dziewczyny za poparcie Tak szczerze, to spodziewałam się w większości ostrych komentarzy I Basienka27 fatycznie, to było poniżające, dlatego ja już nie mogłam i wybuchłam
Cytat:
Napisane przez Agrippinilla Pokaż wiadomość
A`propos adidasów - do białych spodni białe są OK
Ja bym nie założyła białych spodni Zatem adekwatnie -> białych adidasów. Białą ubiorę tylko bluzkę
Stary 2007-07-14, 10:28   #1439
kittyyy1
BAN stały

co do tych klientek.. mam też takie dwie co nie patrzą na ceny.. kupują często po regularnych. Nie będe ukrywać że sie cieszę, bo zamawiają bo 150 zł z samej kolorówki, czy takich innych pierdołek
kittyyy1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-14, 11:08   #1440
kolmanka
Wtajemniczenie

Ja mam bardzo różne klientki są jakby 3 typy:
Typ 1: Co jakiś czas zamawia to samo non stop
Typ2: Ogląda i zamawia co tylko jej się podoba nie patrząc na ceny ( nieraz za 100-200zł)
Typ3: Kupuje tylko to co niezbędne i najtańsze

a Wy jakie macie Klientki?;-)
kolmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości