![]() |
#571 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część IV :)
Cytat:
![]() Sweet brawo za pokój dla maleństwa ![]() ![]() Dziś poniedziałek- mam nadzieję, że ten tydzień będzie lepszy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#572 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() a tesciowej nie zazdroszcze ![]()
![]() |
#573 |
Wtajemniczenie
|
witam się!
![]() dziś chyba wskoczę w dres tradycyjnie, bo dziś świętowanie ![]() studniówka! jutro już tylko dwie cyferki w liczbie.... eh..... strach zaczyna dupę ściskać ![]()
#574 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#575 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- Cytat:
![]() Mój teść mówił, że jak zamieszkamy sami w mieście (nie z nimi w domu, a mają duży), to nie będzie nam pomagał po ślubie. Ale jakoś się przełamał. Żal ma cały czas bo to widać, ale jedno mówił, a co inne robi ![]() ---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#576 |
Wtajemniczenie
|
Fiorella ja bym 74 kupila.
Tiera ale masz fajną teściową i szwagra ![]() My tez mieszkalismy z tesciami w ich domu, oni na gorze, my na dole, ale po miesiacu podziękowałam... wolałam iść na wynajęte, bo z moim teściem nie dało się żyć... no to po nas sie wprowadzil meza brat z zonką i do dzis tam mieszkają, nie płacą za nic, rodzice im pomagają, teraz sobie nowy samochod kupili, żyją jak pączki, nam tescie nie pomagaja bo chyba tez maja zal ze sie wyprowadzilismy jeszcze taki kawał nad morze... Idę na śniadanko ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#577 |
Zakorzenienie
|
Pytalam was kiedys o ten fotel sako , myslalam ze bedzie wygodny wlasnie do karmienia, poki co nie kupuje, jak wyjdzie nam kp a wiadomo ze czasem dziec potrafi wisiec dlugo na cycku to potem kupie jakies fotelik
#578 |
Zakorzenienie
|
Ja się zbieram, dzisiaj pierwszy raz jadę na to ktg...ciekawa jestem bardzo wyników i w ogóle jak przebiega to badanie. Dam znać później
![]() Trzymam kciuki za wszystkie wizyty dzisiaj ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#579 |
Wtajemniczenie
|
Zanet zawiaza Ci pasek dookola brzuszka i bedziesz lezec chyba pol godziny (bynajmniej u nas tyle sie lezy..) bedziesz slyszala ciagle jak dziecku bije serduszko i co z jego tętnem
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#580 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez anuszka21 Czas edycji: 2014-08-18 o 07:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#581 | |
Rozeznanie
|
ela_86
też by się mi takiego chciało ale chyba raczej nie materiałowy a potem bym go na balkon wystawiła ![]() Cytat:
![]() ![]() Oglądam pytanie na śniadanie i rozwala mnie ten chłop prowadzący taki stary pryk zamiast jakich młodych, przystojnych ludzi.. o i mówią o wagach płodu a na koniec pokazali maluszka prosto wyciągniętego z brzucha i się rozbeczałam. Miałyście już robione to 3 usg z pomiarami?
Mili z nami ![]() ![]() Edytowane przez eclariss Czas edycji: 2014-08-18 o 08:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#582 |
Wtajemniczenie
|
Witam w 30tc
![]() ![]() Ja już po zakupach w Lidlu ![]() ![]() ![]() Edytowane przez LolaMontez Czas edycji: 2014-08-18 o 08:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#583 |
Raczkowanie
|
Zanet84 ja nawet nie chcę żeby cokolwiek kupowała, bo teraz ma już wnuka i ma go w sumie gdzieś. Kiedyś stwierdziła że ona na wnuczkę czeka i o tym tylko mówi. Wnuk to tak jest bo już jest i musi, mówią że go gdzieś wezmą- obiecują że przyjadą a ich tak ich nie ma potem przez długie miesiące.
Ja co lidla będę musiała się udać z samego rana jak będą kurki dziecięce i buty trekingowe. W zeszłym roku kupiłam synowi kurtkę i buty i byłam z nich bardzo zadowolona. Nie przemakały i były na równi z ecco które kosztowały 3 razy tyle. U nas trzeba być na 7 bo są tłumy, nie wiem jak się przez nie przebiję z tym wielkim brzuchem. Zrobiłam zamówienie z gemini w środę, zapłaciłam im na konto i dostałam w weekend email że jeszcze nie mają wpłaty. Długo księgują. |
![]() ![]() |
![]() |
#584 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#585 |
Zadomowienie
|
Witam się z rana
![]() Dziś mam studniówkę ![]() Ela i anuszka mamy co swiętować ![]() Proponuję wznieść toast.. ja mam w użyciu kubas zielonej herbatki ![]() Kto sie przyłącza? Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty !!!!!! Nie wiem czy nie podjechać do Lidla... Swędzi mnie ![]() ![]() Manieczka maraton wczoraj był... za dużo jak na jeden raz. Teraz już to wiem, że moja wydolność spadła. Dziś relax ! Czekoladko pochwalę się na pewno... ale to będzie później bo my mamy mnóstwo roboty z pokoikiem... Jest on w tej chwili w stanie surowym, czyli nawet podłóg nie ma... Niedawno się przeprowadziliśmy więc dopiero teraz będziemy go robić. Musze wybrać panele na podłogę najpierw. I już czuję w kościach że będę miałą znowu dylemat ![]() ![]() ![]()
:P Edytowane przez paulina119a Czas edycji: 2014-08-18 o 08:52 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#586 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Cytat:
![]() Powiem wam, ze ja mam takie bóle pachwin, spojenia, miednicy(nie wiem jak to umiejscowic) wczoraj to mialam problem z chodzeniem, a w nocy ledwo moge się obrócić ;( tez tak macie? Od czego to tak mocno ![]() Edytowane przez anuszka21 Czas edycji: 2014-08-18 o 08:58 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#587 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
Ja wznoszę toast kawą z mlekiem ![]() Z zapisu ktg niewiele rozumiem, jak było ok i jak powiedzieli,że taki sobie, to nie widziałam różnicy. Poza tym leżenie na plecach z duzym brzuchem jest bardzo niewygodne. Dziś mi mój asystent pokazał 81dni do porodu, mało, ale jak pomyślę, ze brzuch bedzie rósł, a ja jeszcze tyyyyle dni będę się z nim turlać, to mi się wydaje dużo. Tiera, rodziny się nie wybiera niestety, ja teściów nie mam i czasem się cieszę, a TŻ z moimi rodzicami ma dobre stosunki, synek też ich uwielbia, ale nie są zbyt natrętni, tacy normalni. Nie wyobrażam sobie jednak z nimi mieszkać. W lidlu też czekam na rzeczy dla starszaków, muszę synowi kupić trochę nowych rzeczy, spodnie dresowe do przedszkola, bo najwygodniejsze, bo w sh trudno dostać w dobrym stanie, dzieci niszczą już ubrania, na jesienną kurtkę poluję cały czas. Kapcie kupuję zawsze Befado, polska firma, nie do zdarcia. Nie wiem,jak Stasia przyzwyczaję do rannego wstawania, przyzwyczaił się w wakacje do chodzenia późno spać i wstawania późno, a we wrześniu o 7 trzeba wstać.
#588 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#589 | |||||
Rozeznanie
|
cześć dziewczynki
![]() ![]() dziękuję wszystkim za życzonka, niestety coś jest z wielocytowaniem bo połowy cytatów mi nie pozaznaczało;/ imprezkę robiłam w sobotę a faktycznie urodzinki i I rocznicę ślubu obchodziłam/liśmy w niedzielę 17 sierpnia ![]() Czekoladka Wam też wszystkiego dobrego życzę z okazji rocznicy, spóźnione ale szczere jak to mówią ![]() widzę, że została poruszona kwestia oszczędzania, u nas zawsze to ja ta oszczędną byłam w sumie nadal jestem ale troszkę wylajtowałam odkąd mój Tomuś więcej zarabia hihi czasem mi się zdarzy "zaszaleć" ale raczej wydaję na rzeczy potrzebne aw języku facetów "potrzebne" jest pojęciem względnym więc on chciałby wydawać na pierdoły a ja go stopuję:P Na mnie nigdy pieniążków nie skąpił, zawsze w prezentach przebija mnie o głowę;/ a ja zawsze mam problem żeby się potem jakoś odwdzięczyć;p po prezencie urodzinowym to chyba będę musiała mu auto kupić hehe dostałam pełne wyposażenie studia do robienia zdjęć noworodków/dzieci i jeszcze do tego sprzęt do robienia zdjęć w plenerze a miało byc mini studio;/ więc jak widać oszczędność nie jest jego mocną stroną ale jak to stwierdził to były zaskórniaki już dawno odłozone na ta okazję bo 30 urodziny ma sie raz w życiu;p cieszę sie jak diabli bo sama bym sobie w życiu tego nie kupiła bo było by mi szkoda kasy, zwłaszcza w obecnej sytuacji no ale trochę przegiął zwłaszcza że wydatków przed nami niemało;p ech z facetami;/ wczoraj pokazywałam mojej kuzynce że mam karton i torbę ciuchów dla małej na co stwierdziła nie wiedząc co jest w środku a to już starczy hehe tak tak starczy na rozmiar 56 mam może wsio potem po kilka sztuk z różnych rozmiarów także praktycznie niewiele mam;( wczoraj mi stuknęła również STUDNIÓWKA ![]() a i jeszcze pochwalę się, organizuję na przyszły rok mojej kuzynce wesele hihi juz załatwiłam jej sukienkę i zespół ![]() ![]() plecy mnie tez okropnie bolą, czasem nie mogę nawet się schylic kucnąć ani nawet dupska z łóżka podnieśc;/ mała jak ja mam rękę fajnie się wierci i kopie a jak Tomek daje łapkę to słabiutko albo w ogóle i wkurzam się bo on mówi że nic nie czuje;p Pokój pokażę jak jeszcze zmontujemy łózko, stare jest no ale będzie musiało chwilę postać w pokoiku małej bo mam zamiar spać tam z nią ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() a mówisz o granacie z białym czy jeszcze z dodatkiem czerwonego? Nie było na stanie całego czerwonego? Bo w sumie najbardziej chyba by mi się widział ![]() a dziekuję, takie małe rude i wredne chodzi po domku ![]() zakupy superowe ![]() jest jest, super to wyszło!! to jeszcze poprosimy w całości pokoik ![]() Cytat:
trzymaj sie kochana i bądź twarda z wydatkami muszą się zdać na nas, no chyba że wolą to sami potem ogarniać ![]() Cytat:
![]() ![]() ja jeszcze nie, przymierzam się do zarejestrowania sie na nie ![]()
![]() ![]() II kreseczki: 15.03.2014 r. Lilianna 27.11.2014 r. ![]() Mój fotoblog http://koch-ana.blogspot.com/ Edytowane przez Justana1984 Czas edycji: 2014-08-18 o 09:17 |
|||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#590 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ide sie pakowac jutro nad morze ![]() Dziewczyny czy ktoras z Was, jezdzi na rowerze jeszcze? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#591 |
Zakorzenienie
|
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
![]() ja sie zaraz zbieram , po moje wyniki odebrac i do sklepu musze wyskoczyc.... korci mnie tez to 3D i nie wiem czy sie zapisac ![]()
#592 |
Zadomowienie
|
Justana gratuluję studniówki. Przyłączasz się do naszej dzisiejszej? Bierz tylko kubas z czymś do picia
![]() Fantastyczny prezent dostałaś.... teraz to będziesz szaleć z sesjami ![]() Zdam relację z konfrontacji, na pewno. Sama jestem potwornie ciekawa... chcę już zdecydować i przestać szukać wózka. Kostka na poczatku ciąży gin wręcz zabronił mi jeździć... więc na rowerze nie jeżdzę już tyyyyyyyyle miesięcy. TYLKO basen ! ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Zapomniałam Wam powiedzieć, że Siódemka zagubiła moją przesyłkę z apteki wystrzałowej ![]() Apteka wysłała ją na początku zeszłego tygodnia... a Siódemka jej teraz szuka ![]()
:P Edytowane przez paulina119a Czas edycji: 2014-08-18 o 09:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#593 |
Zakorzenienie
|
Bylam w lidlu rano ale nic nie kupilam, body mam a dres i spodnie sztruksowe to bym musiala zgadywac jaki rozmiar i brac z zapasem i nie wiem ostatecznie czy trafie na wiosne czy lato czy moze jesien przyszlego roku i dalam sobie spokoj, stwierdzilam ze ciuchow nie brakuje
![]() Ja mysle czy brac rower nad morze, gin mi powiedzial ze nie moge jezdzic po dziurach - chodzi o wstrzasy ale na helu sa super asfaltowe sciezki rowerowe i pożyczylam rower od bratowej rower miejski i jak sie wczoraj przejechalam to lepiej mi sie jedzie niz idzie piechota wiec chyba wezme bo kondycja u mnie licha, tylko od 4 miesiecy nie jezdzilam wogole bo na moim rowerze zawadzalam o brzuch i teraz mysle czy nie bedzie mnie cos bolec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#594 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() no prezent to fakt jest czadowy ![]() ![]()
![]() |
#595 |
Zakorzenienie
|
Paulina - to pech z ta przesylka..
Trzymam kciuki za wizyty dzisiejsze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#596 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny
![]() ![]() Ja miałam już ciuchów nie kupować, ale poszłam dziś do lidla i wróciłam z dwupakiem bodziaków, spodenkami i bluzą ze spodniami dresowymi ![]() Jeden minimus to taki, że moje bodziaki były zapakowane źle fabrycznie i miałam połàczone dwa różne rozmiary, jeden taki jak chciałam 62-68 a drugie były podpięte 86-92. Nie rozwalałam opakowania, spojrzałam na metkę łączącą i to był moj błąd. No trudno, nie jadę wymieniać, bo i tak rozmiary były już poprzebierane Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#597 |
Zadomowienie
|
Justana ach piękne zdjęcie
![]() ![]() Zdecydowałaś już jaki kolor sukienki wybierzesz na sesję??? Kostka pech jak jasny gwint !!!!! Biednemu to zawsze wiatr w oczy.... Manieczka te większe bodziaki będa jak znalazł pewnie za rok.... Nic się nie zmarnuje ![]() Dobra, ja się zbieram. Chcę się wyrobić tak aby zjechać Warszawę przed tym aż sie zaczną korki popołudniowe... Tym bardziej, że dziś mamy SR. Więc dwie wizyty w stolicy mnie dziś czekają... Jutro odpocznę bo dziś wychodzi na to, ze nie ma szans... dzień jest za krótki !!!! Miłego poniedziałku ![]()
:P Edytowane przez paulina119a Czas edycji: 2014-08-18 o 09:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#598 | ||
Wtajemniczenie
|
Paulina przyłączam się wodą
![]() Cytat:
ja chyba nie mam takich bóli. Mnie męczy rwa kulszowa i też wtedy wstać z łózka nie mogę... aa i boli mnie bardzo jak w nocy wstaję na siku, do łazienki idę zgięta w pół Cytat:
![]() ja bałam się wsiąść ze względu na moją niezdarność....
![]() |
#599 |
Wtajemniczenie
|
No dziewczyny
![]() ![]() ![]() Zarezerwowaliśmy dziś wózek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A dziś 18:30 wizyta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#600 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() nie ukrywam, że fakt nasza córcia będzie od małego obfotografowana ![]() ![]() z kolorem sukienki wciąż się waham, wczoraj przeszła mi przez głowę myśl czy by nie spróbować zrobić takiej samemu, nie wygląda na trudną a materiał mnie wyniesie na nią z 20 zł a sukienkę kupić to ponad 100 zł więc się waham;D trzymam kciukasy za wszystkie dzisiejsze wizyty i badania!!! ![]() ja ide dziś z mamą obejrzeć wózki w sumie pokazać jej ten na który sie zdecydowałam:P
![]() ![]() II kreseczki: 15.03.2014 r. Lilianna 27.11.2014 r. ![]() Mój fotoblog http://koch-ana.blogspot.com/ Edytowane przez Justana1984 Czas edycji: 2014-08-18 o 09:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:37.