|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4351 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią, cz. 18
Cytat:
![]() Wyrafinowane, bo specyficzne i nie kazdy lubi? Cebula tez jest specyficzna i nie kazdy lubi. Czy czyni ja to wyrafinowana? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4352 |
Żona Gargamel
|
Aleście się uczepiły
![]() Ja tam rozumiem Black Rose i też mnie to śmieszy, a te wasze czepianie się jakieś dziecinne jest, jakbyście nie rozumiały sedna sprawy. |
![]() ![]() |
![]() |
#4353 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takie dziecinne ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4354 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4355 |
Konto usunięte
|
Ja jem awokado na śniadanie
![]() Podejrzewam, że ten nieszczęsny kolega ma jakąś arogancką manierę, która tak wkurza, a słowem pisanym ciężko to przekazać Mam znajomego, który zawsze podaje ile za co zapłacił, np. jak kupił dziewczynie pierścionek to przyszedł do mnie do domu się pochwalić. Ucieszyłam się razem z nim, a on zamiast mi pierścionek pokazać to pokazał paragon i certyfikat na diamenty ![]() Na fb codziennie wrzuca teksty bilet za 10 zł, obiad 30, satysfakcja żony bezcenna. Z najdrobniejszymi szczegółami opisuje co żonie kupił. (Przejawia się to też w postawie wobec ludzi: jesteśmy w knajpie, a on mówi, że z racji zakończenia projektu on stawia martini...znajomi odpowiadają, że wolą piwo, na co on oburzony, że martini, że on stawia to on wymyśla i koniec. No i postawił 3 kolejki martini. Ja piłam na szczęście herbatę za swoje, bo przy wychodzeniu z knajpy rozliczał paragon i każdy musiał mu zwrócić swoją dolę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4356 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4357 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a co do mojego nieszczęsnego kolegi, to Ty jesz to o czym napisalas, bo lubisz, a nie aby się dowartosciowac opowiadając o tym jak o wizycie w Luwrze :P Edytowane przez Black_Rose Czas edycji: 2014-08-18 o 09:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4358 | |
Konto usunięte
|
tak myślałam, że to taki typ właśnie
"Kupuję w Aldi, bo tam niemieckie produkty" Kretka, dokładnie tak ![]() Byliśmy na ogólnopolskim finale pewnej cyklicznej imprezy. On przy wszystkich chciał pokazać co to on nie jest, a już w prywatnym gronie po wyjściu chciał żeby mu się zwróciło. Ta sytuacja miała miejsce dwukrotnie. Ogólnie chłopak mnie słabi, bo on wszystko co robi robi dla PR. Uważa sie za polityka. Nawet właśnie lokalnie prowadził tą "imprezę" dla reklamy nazwiska. Nie umiem tego opisać, ale strasznie oślizgły jest. Jak kobiety przychodziły na wolontariat to potrafił powiedzieć, że ich piersi go rozpraszają i chętnie się z nimi umówi. Chyba nie muszę mówić, że więcej nie wróciły. ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4359 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tez znam takich ludzi co Black Rose, to zupełnie nie chodzi przecież o to, ze wy tez jecie sobie awokado i hummus jezu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4360 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4361 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Dla dopełnienia obrazu powiem, że na pytanie czemu nie idzie do pracy odpowiedział mi: ja mam bogatych rodziców i nie muszę się szmacić pracując. Następnego dnia odwieźliśmy go na autokar ![]() ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- brr rozochociłyście mnie ![]() facet o którym pisałam wcześniej jest nauczycielem i tak samo bezczelne tekst ma do swoich uczennic! i o nich do nas! ja się dziwię, że nikt mu syfu jeszcze nie narobił, bo mój mu twardo raz powiedział i od tej pory mam spokój z telefonami, sms, zaproszeniami Edytowane przez 201604190934 Czas edycji: 2014-08-18 o 09:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4362 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4363 |
Konto usunięte
|
Dziwi mnie, że OBCY ludzie wchodzą do naszego mieszkania bez pukania...
No normalnie już drugi raz koleżanka babci nam wlazła do domu bez pukania. Ja drzwi zamykam (na klucz) , mama też, ale babcia nigdy nie miała takiego nawyku. I normalnie koleżanka babci wchodzi sobie jak do siebie. Nie puka, tylko wchodzi. No i ja prosiłam babcię, żeby jej coś powiedziała, a ona do mnie "nie będę jej nic mówiła". No to jak znowu wlazła bez pukania (akurat babcia poszła z psem to nie zamykałam drzwi na 5 minut) to mówię "o, nie słyszałam jak pani pukała" a ona do mnie "bo nie pukałam". Jakiś pomysł co zrobić? |
![]() ![]() |
![]() |
#4364 |
Konto usunięte
|
tak
Swoją drogą ta światowość mnie dziwi w przypadku konkretnych sklepów. Jeżeli gdzieś napiszę, że staram się kupować produkty lokalne lub fair trade i często korzystam z dyskontów(bo tam naprawdę łatwo o lokalne produkty) to słucham, że biedna, że wstyd, że blabla, ale jak tym samym osobom mówię, że dwa razy w miesiącu alma mi dowozi jedzenie to jestem burżujem ![]() Taka konieczność w przypinaniu łatki i ocenianiu Serio nie widzę, poza końcową kwotą, różnicy pomiędzy kupowaniem w Biedrze, a Auchanem? W zasadzie nie wiem jakie to są niebiedowe sklepy |
![]() ![]() |
![]() |
#4365 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4366 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kiepska sytuacja, bo jak bezpośrednio zwrócisz uwagę, to się pewnie obrazi i to jeszcze na Twoja babcie w komplecie tez ![]() Może następnym razem jak to zrobi zazartuj, ze moglas preciez nago biegac po domu, albo, ze już się balas, ze nawet Jehowi już do drzwi nie pukaja, może wezmie do siebie, a może zrozumie bez urazy. Z drugiej strony straszny nawyk, mój TZ otwiera latem drzwi aby wywietrzyć dom i bywa, ze ludzie nam do salonu bez pukania wchodzą ... Szalu dostaje. Kloce się z nim, aby zamykal, ale tak naprawdę problem nie w nim, a braku obycia u innych. Edytowane przez Black_Rose Czas edycji: 2014-08-18 o 10:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4367 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4368 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4369 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez gosia_9508 Czas edycji: 2014-08-18 o 10:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4370 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4371 |
Zakorzenienie
|
A np. jak kurier czy właśnie taki akwizytor, człowiek od liczników czy ktoś przychodzi? Wtedy sobie otwiera bramkę i wchodzi. Tyle że dochodzi do otwartych drzwi i puka, a nie ładuje się do salonu.
Edytowane przez gosia_9508 Czas edycji: 2014-08-18 o 10:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#4372 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4373 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziwi mnie głupota ludzi: http://lovekrakow.pl/aktualnosci/sie...mecz_6631.html Nie wiem co trzeba mieć w głowie, jak ograniczonym być, nie mieć wyobraźni, no w pale mi się nie mieści ![]() Edytowane przez IzzieSt Czas edycji: 2014-08-18 o 11:01 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4374 |
Żona Gargamel
|
Uwaga, mój nowy hit w zakresie ogłoszeń z pracą:
"Firma budowlana przyjmie do pracy w pełnym wymiarze godzin osobistą sekretarkę i asystentkę dyrektora ds. finansów. Wymagania Konieczne: - wiek: 18-30 lat - kobieta odpowiednio obdarzona przez naturę" czy ktokolwiek moderuje te strony czy tylko kase biorą za ogłoszenie? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4375 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mam pewności. Może zapytaj na technicznym? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4376 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4377 |
Konto usunięte
|
Ech te ostrzezenia ;-(
|
![]() ![]() |
![]() |
#4378 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4379 |
Zakorzenienie
|
Zależy w jaki sposób jest ona zamykana. Jak na zamek, no to może mieć problem, ale jak wystarczy tylko pociągnąć za klamkę, zasuwkę czy jakiś inny wihajster, no to nie ma najmniejszego problemu lub jak otwarta jest brama. Z obserwacji mojej okolicy wynika, że ten drugi sposób jest bardziej powszechny - pootwierane bramy i najzwyklejsze bramki. Nieliczne podwórka mają bramki zamykane na klucz. Dzwonki też montowane są raczej przy drzwiach wejściowych, rzadziej przed wejściem na posesje. Może w twojej okolicy jest inaczej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4380 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.