![]() |
#541 |
<3 <3 <3
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2015, cz. III
Dzien dobry
![]() Ale mi sie fajnie wstawalo o 5:30 ![]()
#542 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla starszego tez bede kupowala uniwersalne kolory np żółty, czerwony, no ale masz racje dziewczynce ladnie z niebiskiem a chlopak w rozowym juz niekoniecznie ![]() Tak co oboje ponosza tzb mdlodszy po starszym póki beda mali. lilijkakciuki za lekarza. brawurka myślę, że nieśmiało mozesz zacząć juz kupować, rozłożyć sobie w czasie, Ja mam do kupienia ubranka i laktator na za niedługo, spiworek i otulak (to najlepiej w TkMaxx)aha fotelik i łóżko z pościelą dla starszego Mate do zabawy ale to chyba kupie po porodzie bo i tak na poczatek niepotrzebna. Edytowane przez Katerina_00 Czas edycji: 2014-08-18 o 07:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#543 |
Zakorzenienie
|
Witam sie w kolejnej czesci
![]() nie bylo mnie przez weekend a tu 19 stron do nadrobienia ![]()
#544 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() nadrobiłam Was gaduły ![]() jeju, ale nic mi się nie chce, ellyeunia - widzę, że Tobie też wymioty nie odpuszczają, jak mi. Też mam tak rano jak Ty, że od razu muszę zjeść. I tak samo obiadki domowe najbardziej mnie cofają teraz ![]() simonee - gdzie wybyłaś? ![]() ![]() wczoraj byłam w Auchanie, super ładne ciuszki i niedrogie do tego ogromny wybór ![]() ![]() ![]() Smerfetka, alb - polecam przejechać się do Auchana w Galerii Bronowice, bo tam wczoraj właśnie buszowałam. Super wybór, dobra jakość ciuszków i ceny nawet 5 - 6 zł ![]() ![]()
#545 |
Zakorzenienie
|
A ja właśnie przeglądam mebelki.
NIbny komode już amy wybraną z IKEI, ale teraz się zastanawiam jakie łóżeczko. Znajoma polecała nam takie http://allegro.pl/lozeczko-radek-ii-...524227763.html i nie wiem czy przewijak na łóżeczko kupić, czy na komode ![]()
#546 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki!!
Witam w 20t2d tak więc połowa za mną ![]() Chwalę się, że moja córcia zaczęła chodzić. Co prawda na razie częste upadki, ale ostro trenuje. Mnie zaczął coś brzuch spinać i pobolewać, mam nadzieję, że nie skraca się szyjka, jak w pierwszej ciąży ![]()
#547 |
Zakorzenienie
|
Ma.ko a jaka chcesz komodę?
|
![]() ![]() |
![]() |
#548 |
Buc
|
dzień dobry.
![]()
#549 |
Zakorzenienie
|
nuna gratulacje dla córci
![]()
#550 |
Zakorzenienie
|
Linda ty jeszcze wymiotujesz? i Ellyunia tez? oj bidulki
![]() Linda w weekend pojechalismy do moich i do M rodzicow w odwiedziny ![]() a teraz zaczynam szykowac wszystko na urlop bo w czwartek po usg i ginu juz jedziemy ![]() Mako wczoraj ogladalam tylko ze lozeczko radek II ciemny braz ![]()
#551 |
Zakorzenienie
|
Super ten Radek, ma szufladę ( ja mam pudla pod) i plozy
|
![]() ![]() |
![]() |
#552 |
Wtajemniczenie
|
o fajnie Simonee, że jesteś
![]() ![]() ![]() miłego urlopowania ![]()
#553 |
Zakorzenienie
|
simone weź mnie ze sobą
![]() lilijka dzięki ![]() kurcze jeszcze wymiotujecie?? masakra
#554 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Co do urlopu to oby ne padalo i bede szczesliwa ![]() ![]() a lubisz pl morze? ![]()
![]() |
#555 |
Zakorzenienie
|
kurcze jeszcze wymiotujecie?? masakra[/QUOTE]
Mi się wczoraj zdazylo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#556 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#557 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
a wątpliwości co do tych bóli skonsultujesz na najbliższej wizycie, miejmy nadzieję, że wszystko w porządku ![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- a ja już po teście tolerancji glukozy. Wszystko pięknie ładnie, wypiłam bez większego problemu, wytrzymałam te 2 godziny, wróciłam dumna do domu... i tu rozegrała się akcja - na 2 fronty ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#558 |
Zakorzenienie
|
ja tak samo
![]() ![]() tylko na 2 tyg ![]() ![]() ![]()
#559 |
Zakorzenienie
|
Smerfetka łap fotki :
|
![]() ![]() |
![]() |
#560 |
Zakorzenienie
|
hej hej
![]() kurka ale się zezlościłam ![]() byłam na badaniach ale taka kolejka dzisiaj że 2h czekania ![]() więc pojechałam do domku bo dajcie spokój! i siusiu moje musiałam wyrzucić ![]() ![]() Simonee, miłego wypoczynku ![]() ![]() i oczywiście czekamy na wiadomość ![]() Ellyunia, ee no coś Ty na pewno już siuraczek nie urośnie ileż razy można płeć zmieniać? ![]() Lilijka, ![]() ![]() Linda, mówisz że się juz rozglądasz? ![]() ![]() a w Factory kiedyś byliśmy i dla mnie to jest tam taka lipa że szok ![]() ![]() Kinqa, a to chociaż tyle że na cele charytatywne a nie tak jak w PL niewiadomo gdzie to wszystko idzie ![]() Katerina, i jak się w tym nosi dzidziusia? Ma.ko, nam się spodobało to łóżeczko z żyrafką ![]() ![]() Akrolowa, ![]() ![]() ![]() ![]()
#561 |
Zakorzenienie
|
smerfetkanie wiem, bo na synu nie próbowałam z braku miejsca na dwojke dzieci z okolicy mojego pasa
![]() Pozniej moze na Tż spróbujemy. Wczesniej miałam taka chuste na motanie ale stwierdziłam, ze prędzej mi to dziecko spadnie niz je tam zamotam |
![]() ![]() |
![]() |
#562 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a to mój brzuchol w 17tc ![]()
![]() |
#563 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja kupie meble chyba z firmy Wisad. Znalazłam w internecie i jakos najbardziej mi odpowiadaja. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#564 |
Wtajemniczenie
|
Katerinaa - haha i stopy Twoje się na fotę załapały
![]() ![]() też właśnie słyszałam Smerfetko że Auchan reala wykupił ![]() ![]() ![]() a ja tak oglądam na allegro te łóżeczka typu Radek i kusi mnie własnie takie z opcją bujaczka, tylko że trzeba te co najmniej 400 zł już dać za takie. A bez opcji kołyski połowę tego. Ale w sumie może warto z tą opcją kołyski, żeby od czasu do czasu zabujać, bo tak to w razie płaczu bujanie na rękach, no a nie zawsze jest jak ![]() ![]() a wiecie może dziewczyny, które łóżeczko lepsze - to gdzie zagłówek i ta część na przeciwko są z całej płyty drewnianej (tak jak np. w tych łóżeczkach z żyrafką) a tylko boki ze szczebelków? Czy może gdzie wszystkie 4 boki są ze szczebelków? Bo ja czytałam, że oprócz walorów wyglądowych, to zabudowanie od strony główki i nóżek pełni 2 funkcje: 1. żeby dzidziuś nie patrzył za siebie leżąc w łóżeczku i oczek nie "wykrzywiał". Wiem że brzmi zabobonnie, ale pokolenie naszych babć/prababć bardzo tego pilnowało, żeby do dzidziusia od tyłu jakby nie mówić, zza jego główki, bo wtedy oczka w tym kierunku kieruje i może mu oczko się skrzywić. Sama uważam, że chyba niewiele w tym racji. 2. że zabudowanie przodu i tyłu zapobiega przeciągom. Ponoć te ochraniacze do łóżeczka też mają m. in. tym przeciągom zapobiegać w łóżeczku ![]() ![]() wiem, brzmi to może dziwnie i jak dzielenie włosa na czworo, kto to wymyślił nie wiem ![]() ja jak byłam malutka to całe łóżeczko w tych szczebelkach miałam i było dobrze ![]()
08.05.2014 ![]() Jaś, Nasz Bączek ![]() ![]() Edytowane przez LindaC Czas edycji: 2014-08-18 o 10:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#565 |
Zakorzenienie
|
Ja jedynie kupie łóżeczko i moze komodę ,ale komodę napewno nie typowo dziecięca.
---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Linda z tymi przeciąganie to raczej zalezy jak łóżeczko ustawisz mając te ochraniacze. Ja tam nie zawracam sobie głowy tym czy całe w strzebelkach czy tylko 2boki,jakie mi sie spodoba to kupie;p warunkiem do rozpatrywania jest szuflada na dole;p ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Wiecej jest chyba tych zabudowanych lozeczek teraz co? ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Smerfetka brzuszek bardzo ładny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#566 |
Wtajemniczenie
|
dusiolka - a na opcję z kołyską nie masz chrapki?
![]()
#567 |
Zakorzenienie
|
Jakos nie bardzo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#568 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nawet mnie nie strasz, mój też czasem się spina ![]() o taka nam się spodobała http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50214555/ super te łóżęczka są ![]() właśnie na szufladach mi zależy. I jeszzce dodatkowo nad tą kołyską się zastanawiamy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
sliczny, malutki ![]() Cytat:
musze poszukać ![]() Cytat:
![]() od rana siedze i nic nie zorbiłam. Ide do sklepu, a później jakiś obiad zrobie ![]()
![]() |
#569 |
Zakorzenienie
|
Styczniowe mamusie 2015, cz. III
Wole jakos takie bujaczki hybrydowe
![]() ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Ma.ko komada wydaje sie byc pojemna ![]() ![]() ![]() Edytowane przez dusiolka Czas edycji: 2014-08-18 o 10:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#570 |
Zakorzenienie
|
Właśnie te płozy to super sprawa, ja miałam kosz z bujanym rusztowaniem i bujalam go dużo i długo, wiec traz sie zastanawiam, jak ja będę Nine bujała jak ona bedzie od początku w normalnym łóżeczku
![]() Obym wózka nie musiała targac na 2 pietro zeby dziecko ululac hmmm. Super brzuszek ![]() Mnie sie juz klientki w pracy nie pytają czy czasami nie jestem w ciąży tylko na kiedy mam termin ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:22.