|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Pożądne perfumy "średnio półkowe".
Hej, hi, hello
.Poszukuję dobrych, trwałych perfum, których cena nie będzie zabójcza. Nie stać mnie póki co na perfumy "luksusowe" co jest moim małym marzeniem, na które zbieram już fundusze . Tak naprawdę, jeśli znajdę swój wymarzony zapach wśród perfum tańszych, będę bardzo szczęśliwa, ale i tak chciałabym choć raz poczuć na sobie odrobinę luksusu . Ale póki skarbonka nie jest zapełniona a chcę ładnie pachnieć, szukam perfum w niższej cenie. Nie mam ulubionych nut i nie umiem za bardzo poruszać się po działach perfumeryjnych i na co zwracać uwagę, więc proszę o pomoc ekspertów . Chciałabym pachnieć świeżo, lekko, kobieco, zmysłowo. Bardzo podobają mi się perfumy Daisy, Marc Jacobs; Fresh Blossom Intense, DKNY. Do tej pory używałam After Five Avenue, Elizabeth Arden oraz na przemiennie Eclat, Oriflame. Mój budżet to do 100 zł. Chcę poznać Wasze doświadczenie z zapachami w takiej cenie i co polecacie. Proszę o pomoc
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pożądne perfumy "średnio półkowe".
Polecam udział w rozbiórkach.
Za małe stosunkowo pieniądze możesz pachnieć prawdziwym luksusem i wypróbować, jakie zapachy cię interesują i na co sobie uskładać
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Heeej
Ja super znawcą perfum nie jestem ale mam swój typ. Lubię takie lekkie, kwiatowe. Przez 3 lata byłam zakochana w avril lavigne - forbidden rose. Ostatnio kupiłam w promocji w Rossmannie Naomi Campbel - Cat deluxe i jestem zachwycona . Może zabrzmi to jak reklama i nie wiem czy mogę tak pisać ale polecam te dwa perfumiki gorąco
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
śledź promocje w perfumeriach internetowych i wizażowe perelki a może znajdziesz bardzo tanio cos z wyższej półki. Dwa tygodnie temu na iperfumy były testery lolity lempickiej, 80 ml po niecałe 50 zł, wczoraj tester Indian Holi Kenzo po 79 zł na kokai. Jak będziesz cierpliwa, to trafisz jakąś okazję.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Mnie do stówki przychodzą do głowy: CK In2U, Obssesion, Eternity, Downtown, Versace Bright Crystal, Lanvin Marry Me, Cacharel Amor Amor, zielone jabłuszko DKNY, Burberry Summer, The Beat, Cartier Baiser Vole (tu z przesyłką troszkę więcej, niż 100), na iperfumy widziałam Marca J. Dot za 101 zł, Hugo Boss Orange, ...
i pewnie kilkanaście innych
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Za 100zł kupisz na allegro perfumy z wyzszej półki np.Eternity tester 100ml lub Euphoria 100ml
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
Kilka postów niżej jest post o ciekawych perfumach celebrytów, może tam popatrz?
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
do 100 zł to na allegro często kupisz wiele oryginalnym i nawet często wysoko półkowych perfum , zwłaszcza polecam polować na testery.
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Eden Cacharela jest bardzo trwały, a 50tke kupisz za 100zl
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- Eden |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Blizniacze do Daisy jest zolte Versaceto Yellow cos tam, co ma flakonik taki jak Bright Crystal tylko, ze zolty
Cenowo da rade utrafic tester za ciut ponad 100 - 90ml ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
podobne do Daisy tez sa Chance eau tendre tylko slodsze
|
|
|
|
|
|
#13 | |||
|
Matka buldoga
|
Cytat:
Chyba, ze mowa o podrobce, ale takie nas nie interesuja ![]() Cytat:
Ja polecam. Kiedy sie kupuje u sprawdzonych sprzedawcow to oryginal masz na 100%, tak samo jak w sprawdzonych, wiarygodnych perfumeriach. ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Cytat:
Zeby ktos nie pomyslal, ze to ma byc Versaceto
|
|
|
#14 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ogolnie to ja sie do allegro juz tak zrazilam nie tylko jesli chodzi o perfumy ale kupujac np azjatyckie kremy bb, rozne inne kremy a dostajac jakas slaba imitacje, ze juz tam wiecej nie zamierzam kupowac |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=zania;47745093]Ze co?Co za brednie wygadujesz
Chyba, ze mowa o podrobce, ale takie nas nie interesuja ![]() Wez dziewczyno najpierw sprawdź a pozniej pisz na forum,prosze bardzo http://allegro.pl/calvin-klein-ck-et...489008909.html ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- Jeszcze tak na marginesie-w Empiku też podróby sprzedają? bo z tego co widzę to za 100ml Eternity zapłacimy 129,90zł.
Nigdy nie kłóć się z głupcem...ludzie mogą nie dostrzec różnicy.... ![]() Moja wymiana: Perfumy: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post80378806 Edytowane przez julittaa22 Czas edycji: 2014-08-18 o 11:01 |
|
|
|
|
#16 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=julittaa22;47745970]
Cytat:
. Bo mowa była do 100 zł.
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Matka buldoga
|
Cytat:
Zrozumialas juz?
"Nie mam nic do ukrycia...oprócz strzykawek, skalpeli i pił do kości, które mam w ukrytej szufladzie..." Edytowane przez zania Czas edycji: 2014-08-18 o 12:20 |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zadomowienie
|
Z rozpedu nie zobaczyłam pogrubienia,myślałam że piszesz o obu zapachach.Euphorię widziałam na all w cenie 130zł tester i mysle że nie podróbka bo z perfumerii internetowej a nie od osoby prywatnej
|
|
#19 | |
|
Matka buldoga
|
Cytat:
I nigdy nie badz pewna, ze skoro na all sprzedaje perfumeria to otrzymasz na 100% oryginal
|
|
|
#20 |
|
Zadomowienie
|
Odnosząc się do tematu, porządne średni0-półkowe perfumy w mainstreamie to YSL, Guerlain, Gucci, Givenchy, Thierry Mugler.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:54.

.
. Tak naprawdę, jeśli znajdę swój wymarzony zapach wśród perfum tańszych, będę bardzo szczęśliwa, ale i tak chciałabym choć raz poczuć na sobie odrobinę luksusu
. Ale póki skarbonka nie jest zapełniona a chcę ładnie pachnieć, szukam perfum w niższej cenie. Nie mam ulubionych nut i nie umiem za bardzo poruszać się po działach perfumeryjnych i na co zwracać uwagę, więc proszę o pomoc ekspertów 

Za małe stosunkowo pieniądze możesz pachnieć prawdziwym luksusem i wypróbować, jakie zapachy cię interesują i na co sobie uskładać

Chyba, ze mowa o podrobce, ale takie nas nie interesuja