|
|
#781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy puścić Misia do desantu? ;/
pluto malutko malutko
![]() ... już niedługo i będziecie razem ja to nie wiem co bym zrobiła jakbym się dowiedziała o zdradzie albo byłabym na miejscu sylwuś... :[ napewno chciałabym się dowiedzieć co takiego ma ta druga czego ja nie mam... przepis na udane małżeństwo i związek?! żeby się sobą nie znudzić? jest coś takiego ? hihi... ja tym moim wariatem chyba się nigdy nie znudzę
|
|
#782 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Pewnie cos zbereźnego DsC,ty zboczuszku![]()
|
|
|
#783 |
|
Zakorzenienie
|
Astra no wiesz...za kogo Ty mnie masz
![]() hihi pamiętaj że głodnemu chleb na myśli, ale głodny głodnemu chleb wypomni ![]() nie mam nic zbereźnego na myśli, chociaż moze to i by też dobre było..a jeśli chodzi o przepis?! no właśnie nie wiem jaki ;D musimy go stworzyć
|
|
#784 |
|
Zadomowienie
|
ładnie ładnie
oczywiscie zarcik no musi byc odrobina pikanteri zeby sie sobą nie znudzić ![]() ![]() mój juz w niedziele musi jechac do jednostki, wczesniej o jeden dzien maja jakies badania na narkotyki czy cos takiego !! co to w ogole jest?? dsc miał twój cos takiego ?? na ale zabrali mu jeden dzien ale do złotej przepustki na następny weekend mu jeden dzien maja dodać ciekawe czy sie wywiążą z umowy
|
|
|
|
|
#785 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jakies małe perwery wiszą w powietrzu
|
|
|
|
|
|
#786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo ze mną to różnie bywa hihi...Pluto niech sobie wsadzą w dupę ten jeden dzień wychodzi do cywila to jest najważniejsze ... dzień w ta czy w tą ja bym to olała ![]() no to jest tu taka odważna?! która zacznie? hihi
|
|
|
#787 |
|
Rozeznanie
|
A bo to przez mojego miska mam taki nastroj
Staram sie nie martwic tym ze za 3tyg go nie bedzie juz ze mna w domku i wykorzystac ten czas ktory nam zostal jak najlepiej Po tym jak wam pisalam ze mi ciezko itd ze moj misiek sie wkurza jak placze i ze nie potrafi tego zrozumiec,wszystko sobie wytlumaczylismy Ja powiedzialam co czuje i on tez i jak narazie sie trzymam, 3dzien i nie placze (wiem,wow )Dz is chodzil caly dzien i mowil:jeszcze tylko 6 dni do naszego slubu, tylko 6dni![]()
|
|
#788 |
|
Zakorzenienie
|
ehh...fajnie wam
ja dzisiaj tak leżałam z Miśkiem moim i oglądaliśmy film...i nagle mówi do mnie: bylibyśmy już małżeństwem leżelibyśmy tacy wtuleni w siebie jak teraz i oglądali film a później położyli się razem spać...się rozmarzyliśmy normalnie po tym wojsku jest taki słodziutki że mam ochote go czasami schrupać ![]() Astra dasz rade nie opuścimy was hihi
|
|
#789 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja nie wiem na co wy jeszcze czekacie,sio do urzedu i po wszystkim![]()
|
|
|
#790 |
|
Zakorzenienie
|
Była blisko, a to widać typ, który woli, żeby byuło lekko, łatwo i przyjemnie.
W wojsku debili nie brakuje. Kiedyś mi TZ opowiadał, że usłuszał pytanie: - Masz dziewczynę? - Mam. - A zdradzasz ja? ... Ręce opadają. Nieźle się wkurzył za takie pytanie. Mój też był we Wrocławiu w 2 jednostkach. A nie lepiej po studiach na 3 albo półtora miesiąca? Bez sensu wciskać wojo pomiędzy naukę. Rok z życioirysu.
|
|
#791 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#792 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no dcs nie wstydzsie zacznij rozmowe heh;-) mój misiek to tez tak mówi czesto o tym małżenstwie ale wiecie co mi sie do tego jeszcze nie pali mam 18 lat wiec na razie nie to mi wgłowie no ale kiedys tam chcialabym i to bardzo ![]() astra my tu tez nie raz miałysmy złe nastroje wiec nie przejmuj sie wszystko wytrzymamy
|
|
|
|
|
|
#793 |
|
Zakorzenienie
|
ja też mam 18 i mi się nie śpieszy
mogę się zastanowić ale po maturze bo do matury nie chce mieć nic innego na głowie ![]() właśnie zapytałam TŻ i mówi że nie miał jednak badań ale robią czesto jemu się upiekło... hehe
|
|
#794 |
|
Rozeznanie
|
Czy wy mi dajecie do zrozumienia ze ze mnie jest juz stara d...? ;> Nie no,oczywiscie zartuje
![]() Ja musze powiedziec ze chyba jakos po roku bycia razem poczulam ze juz bym chciala sie zaoobraczkowac ale wtedy on mial 18 aja 20
|
|
#795 |
|
Zakorzenienie
|
ja w pazdzierniku bede miec 19 i narazie o slubie nie mysle
![]() ale tż wspominal, ze z wojska moze wrocic z pierscionkiem
|
|
|
#796 |
|
Zakorzenienie
|
taaa...jakbym słyszała mojego
![]() wyszedł a pierścionka ani widu ani słychu hihi ...nie no...nie jestem chyba jeszcze na to gotowa i aż tak to mi się nie śpieszy ![]() moich koleżanek TŻ też tak mówią więc well see...
|
|
#797 |
|
Zakorzenienie
|
hehe
to nie jets dla mnie takie pilne, najwazniejsze, zebysmy byli razem i zeby nic tego nie zepsulo.z jednej strony chcialabym, zebysmy sie zareczyli- ale z drugiej uwazam, ze zareczyny to powinno byc cos jak "100dniowka przed matura"- czyli zareczamy sie , przygotowania i po jakims czasie bierzemy slub. poki co bardzo bym chciala,aby udalo nam sie razem zamieszkac
|
|
|
#798 |
|
Zadomowienie
|
astra to ile ma twój lat ?? a ty ile ??
|
|
|
|
|
#799 |
|
Rozeznanie
|
Moje bejbe ma 20 a ja 22
Ale ja jestem niska i nie wygladam na swoj wiek(tak mowia) wiec on wyglada na starszego Ja mam 155cm wzrostu a on 185cm Ostatnio uslyszelismy ze jestesmy chyba rodzenstwem bo jestesmy podobni do siebie
|
|
#800 |
|
Zakorzenienie
|
jejq astra to Ty drobniuteńka jesteś
30 cm różnicy między wami hihi fajnie!! ja to miałam problem ze znalezieniem wyższego chłopaka takiego jaki mi odpowiada bo mam 177cm :PAstra ale i tak Twój pośród tych olbrzymów w wojsku będzie średniego wzrostu a wyobrazacie sobie wojskowego o wzroście 160cm?(bez obrazy jak coś ) taki koleś z mojej ulicy nie dość że bez zęba to kurdupel około 156cm wzrostu 22 lata a wygląda na 15 to wzieli go do wojska...myślałam że umre...został saperem!!!
|
|
#801 |
|
Zakorzenienie
|
DsC
mój tż ma 175cm także jest taki sredni, ale ode mnie wyzszy (ja mam1 70 wiec ze szpilkami nie przyszaleje- i dobrze, bo najlepiej sie czuje na plaskiej podeszwie )
|
|
|
#802 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mowisz ze ma 156cm wzrostu i jest kurdupel,dzieki wiesz![]() zartuje!! Nie no dla faceta niski wzrost to jest cos strasznego,wiec nie smiejmy sie z takich osobnikow Mnie juz dawno przestal przeszkadzac moj wzrost i nawet ciesze sie ze mam tyle ile mam
|
|
|
#803 |
|
Zakorzenienie
|
hahaha ja to jednak znam baby
wiedziałam astra że tak zareagujesz ale nie chciałam Cię urazić ...kobieta niska to co innego niż niski facet
|
|
#804 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
hehe No cos ty,nie urazilas mnie
|
|
|
#805 |
|
Zadomowienie
|
mój ma 175 ja mam 163 wieć w szpileczkach moge
w wojsku u mojego jes taki koles co ma 160 i chyba ma 21 lat biedny jest na serio ![]() własnie jade żegnac mojego powraca do jednostki urlop sie skończył ale w piątek znów przyjedzie nazłotą przepustkę ![]() 009 ddc
|
|
|
|
|
#806 |
|
Zakorzenienie
|
Pluto, szczęsciaro... za chwile bedziecie mieć to za soba
ja tez tak chce
|
|
|
#807 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ciekawa jestem czy dolacza do nas jakies nowe babeczki ktorych loversi w sierpniu tez ida do woja Narazie chyba sugar_kitty tylko my jestesmy
|
|
|
#808 |
|
Zadomowienie
|
może ktoś dołączy bedziecie sie wspierac
![]() no ale dziewczynki ja już wycierpiałam swoje gdy wy tuliłyście swoich to ja byłam sama, :-( nie chce wspominac tych chwil ... :-(od 17 listopada !!!!!!! do 25 lipca ... ale szybko minęło mówie wam ![]() na poczatku tez miałam czarne mysli
|
|
|
|
|
#809 |
|
Rozeznanie
|
Wiecie co,pewnie nie byloby mi tak ciezko(choc watpie)gdyby nie fakt ze zostane sama i to doslownie Nie mam tu zadnych znajomych,w tym miescie jestem dopiero od 6miesiecy,sa tylko tesciowie i nikt poza tym
nikt w przedziale wiekowym 20-30lat No fakt bede jezdzic w odwiedziny do mamy ale na dluzsza mete przydalaby sie jakas osoba tu na miejscu z ktora mozna pogadac,pozalic sie itd zeby choc na chwile zapomniec o tej samotnosci
|
|
#810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymam kciuki...oby dalej tak wam się układało ![]() Astra a my tu chyba w większości ze śląska więc jak będzie Ci smutno to możesz do mnie przyjechać hihiWyjeżdżam na tydzień dziewczynki z moim misiem więc nie będzie mnie tutaj z wami...ale obiecuje że jak wrócę to nadrobię wszelkie zaległości trzymajcie się
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:06.

oczywiscie zarcik 

ja dzisiaj tak leżałam z Miśkiem moim i oglądaliśmy film...i nagle mówi do mnie: bylibyśmy już małżeństwem leżelibyśmy tacy wtuleni w siebie jak teraz i oglądali film a później położyli się razem spać...

to wzieli go do wojska...myślałam że umre...został saperem!!!
Ciekawa jestem czy dolacza do nas jakies nowe babeczki ktorych loversi w sierpniu tez ida do woja