|
|
#1081 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwcowe Panny Młode 2015 :)
Cytat:
mnie by i tak tego warkocza tak bardzo nie było widać bo mam dużo ciemniejsze niż dziewczyna na zdjęciu ale nie ważne i tak mi się podoba ![]()
|
|
|
|
|
#1082 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym chciała warkoczyk. Lubię, najlepiej się z tym czuję ale sama się nie odważę.
|
|
|
|
#1083 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyna na zdjęciu to ja sprzed 1,5 roku
A są sposoby na optyczne pogrubienie warkocza, na pewno dam znać jak będę w katowico-krakowie, ale przyznam, ze nie lubie tam jezdzic, bo mam fatalne polaczenia z wielkopolski, a boje sie prowadzic samochod, wiec skifa Ale kończe już off top, nie chciałabym zaśmiecać wątku swoją prywatą
|
|
#1084 |
|
Zakorzenienie
|
ja będę mieć takie cosik na głowie i jak sobie sama tak lekko to wsuwkami na bok pospinałam to mi się podobało
(uprzedzam, nie jestem goła |
|
|
|
#1085 |
|
Zakorzenienie
|
A plecionki lepiej widać na ciemnych czy jasnych włosach?
|
|
|
|
#1086 |
|
Zakorzenienie
|
łaaaał wyglądasz inaczej zupełnie niż na fotach z narzeczeńskiej
![]() ![]() a oft się tu nie polecam przejmować wątki ślubne mają to do siebie że są jednym wielkim oft i Ty sobie tak....? sama sobie zrobiłaś taki warkocz? hahaha łaaaaaaał
|
|
|
|
#1087 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
We Wrocławiu będziemy szukać kursu przedmałżeńskiego, jakiejś szkoły na kilka podstawowych lekcji tańca, sukni, garnituru, pewnie obrączek. Jesteście już po kursie. Polecasz coś w okolicy Wrocławia? |
||
|
|
|
#1088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1089 |
|
Raczkowanie
|
Ooo jakie ladne upiecie
ja chce miev takiego jakby banana pionowo z tylu glowyZobacze tylko czy wlosy mi urosna bo teraz mam do ramion Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1090 |
|
Raczkowanie
|
Zonamojegomeza,
w jakim sensie się sama nie odważysz? Uczesać czy mieć warkocza? Mam wrażenie,że warkocze wracają☠teraz do łask na ślubach. Plecionki bardziej widać na jasnych włosach, przede wszystkim na zdjęciach. Co nie znaczy, że na ciemnych nie wyglądają równie efektownie. Wyglądają, wg mnie, inaczej. Ex, no i świetnie! Zainwestuj do tego w jakiś np. profesjonalny nabłyszczacz do włosów w sprayu i Twoje naturalne śliczne loki obronią się☠same Tak, tak sama się potrafię uczesać i stąd się☠wzieła jakiś czas temu myśl, żeby czesać też innych. No i tak czeszę Choć chciałabym więcej, dlatego Was zapraszam Nie planowałam póki co Opola, jeśli już to Wrocław właśnie, jeśli miałabyś chęć kiedyś dojechać. Luusia, banan to klasyka, choć nie jest wcale prosty do zrobienia.
|
|
#1091 | |
|
Raczkowanie
|
Mnie najlepiej sie podobaja na balejazu bo ladnie wygladaja te przejscia kolorow.
Wszelkie warkocze to pieknie wygladaja na wlosach. Na codzien sie tak czesze a co dopiero na slub ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Cytat:
Banan mi sie bardzo podoba ale jak mowie musza mi podrosnac wlosy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1092 |
|
Zakorzenienie
|
Anna nie odważę się sama czesać. Na co dzień to co innego. W czwartek idę do fryzjera. Zobacz ile mogę skrócić włosy, żeby na czerwiec mieć jakąś plecionkę. W sobotę mam imprezę to warkocz będzie na 100%.
|
|
|
|
#1093 |
|
Raczkowanie
|
Na belejażu albo na ombre:
![]() Tutaj dziewczyna miała własnie coś na kształt ombre - bardzo długie włosy na których było i trochę naturalnych i trochę farbowanych, i trochę rozjasnionych od słońca i własnie genialnie się to wszystko w warkoczach przeplatało.
|
|
#1094 |
|
Raczkowanie
|
Ja sama tez bym sie nie odwazyla czesac na slub
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1095 |
|
Zadomowienie
|
Melka88 - przepiekna sukienka! tez podobaja mi sie w takim stylu i taka marzy mi sie znaleść
|
|
|
|
#1096 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
załączam fotke
|
|
|
|
|
#1097 |
|
Zakorzenienie
|
ale piękne wklejacie te fryzury!
|
|
|
|
#1098 |
|
Zakorzenienie
|
Nie widzę na tel zdjęć
![]() Ja ostatnio znalazłam taką: Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1099 |
|
Zakorzenienie
|
Super fryzurki. Ja chcę pofalowane włosy i lekko spięte
![]() Dzisiaj 306 dni do ślubu, szał!
|
#1100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym wywaliła tylko te świecidełka z dolnej części sukienki. Mam nadzieję, że za jakiś czasu uda mi się ją przymierzyć. Ciekawe, jakby się prezentowała z moją karnacją i figurą.
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#1101 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym chciała mieć zwykłego koka takiego dużego na samym środku głowy, takiego wysokiego
taki zwykły, ale co z tego wyjdzie to nie wiem |
|
|
|
#1102 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Miałam Ci już wcześniej napisać po tym jak przeglądałam blog, ale ciągle zapominam - teraz, z nową fryzurką wyglądasz FENOMENALNIE Dopóki tego nie napisałaś, nawet o tym nie pomyślałam Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- Cytat:
|
|
|
#1103 |
|
Zakorzenienie
|
ja też póki nie wstawiłam kilku zdj kiedyś na inny wątek i na jednym mi było widać kawałek bluzki no a na reszcie nie i jedna pm napisała, że gdyby nie to jedno zdjęcie to by mnie zaczęła o gołe fotki podejrzewać
---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- o sławna w internetach Alicja ![]()
|
|
|
|
#1104 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze nie zdecydowałam co zrobię z włosami. Na pewno będą podpięte, na chwilę obecną myślę nad gładkim, niskim kokiem, ale zobaczymy ![]() Gdzieś w tematach przewijało się też zagadnienie: co we włosy. U mnie będzie to welon ![]() Jeśli chodzi o buty to wolałabym z paseczkiem wokół kostki, bo wszystkie czółenka wsuwane mi prędzej czy później spadają No i niezbyt wysoki obcas. I jeszcze nie wiem jaki kolor, obecnie jest na tapecie pudrowy róż ![]() Co do koloru przewodniego: zmienia mi się to jak w kalejdoskopie. Obecnie są odcienie różu z dodatkami fioletu, ale jeszcze kilka dni temu była czerwień + granat ![]() Nie wiem do czego miałam się jeszcze odnieść
Edytowane przez aneta_91 Czas edycji: 2014-08-18 o 20:01 |
|
|
|
#1105 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=existence;47753024]ja też póki nie wstawiłam kilku zdj kiedyś na inny wątek i na jednym mi było widać kawałek bluzki no a na reszcie nie i jedna pm napisała, że gdyby nie to jedno zdjęcie to by mnie zaczęła o gołe fotki podejrzewać
A mnie się podoba właśnie takie prezentowanie fryzury, z odsłoniętymi ramionami, jest neutralnie i nic nie rozprasza. Więc też nie pomyślaam, ze jestes gola Sama czasami dostaje komentarze czy maile,ze czemu do zdjec staje goła. Ludzie jednak maja zryte bańki
|
|
#1106 | |
|
Wtajemniczenie
|
Haha
Stylizują się na bogatych, pięknych i szczęśliwych... I w tym momencie zawsze przychodzi mi do głowy skąd tacy młodzi ludzie maja tyle kasy? ![]() Cytat:
|
|
|
#1107 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() no mnie się to akurat średnio podoba bo takie wszystko...przerysowane troszkę mi się wydaje no ale wszystkiego najlepszego dla nich, niech sobie żyją nooo |
||
|
|
|
#1108 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa a jaka Alicja bo nie skumałam ? Ta ze zdjęcia z kokiem ? Nie znam
weźcie odświeżcie mi mózg bo u mnie pora już chyba do spania ![]() Goooooooooolaski na wątku
|
|
|
|
#1109 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Też nie wiem jaka Alicja a do poduchy bym sobie coś pooglądała. |
|
|
|
|
#1110 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:04.

zakręcam włosy (Czy swoje, czy kogoś kogo czeszę), bo one mają wtedy zupełnie inną struktuję i milion razy lepiej taka fryzura wygląda. Więc Ty z kręconymi włosami masz połowę pracy zrobioną 
i tak mi się podoba 

No i niezbyt wysoki obcas. I jeszcze nie wiem jaki kolor, obecnie jest na tapecie pudrowy róż