![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: Facet korzysta ze stron z ogłoszeniami erotycznymi
Nie zdziwilabym sie gdyby mial inna dziewczyne w tamtym miescie... Plus korzystal z uslug pan do zadan specjalnych
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Konto usunięte
|
Tak sarah i na pewno ma tez trojke dzieci. Zaloze sie!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Pogadaj z nim szczerze, niech się przyzna lub niech rozwieje Twoje wątpliwości. Jeśli ma tam konto to ja bym go skreśliła z miejsca.
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
Wiesz co.. gdyby tak tylko tam zaglądał z ciekowosci niecka widzę powodu, żeby się do tego nie przyznać, ewentualnie pośmiać i powiedzieć coś w stylu 'patrz kogo znalazłem'. Koleś ewidentnie coś kręci, ja takiemu typowi bym już chyba nie umiała zaufać..
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
Powiedział mi, że jego telefonem bawił się kolega z pracy, że wchodził na allegro i mój facet zadzwonił do niego i zapytał czy korzystał z roksy i ten się przyznał i przepraszał...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Po calonocnej nieobecności w domu wraca żona do domu i mówi -byłam z koleżankami jak chcesz to dzwon, Mąż dzwoni do 5ciu, wszystkie powiedziały jednogłośnie, że nie wiedzą o co chodzi Po calonocnej nieobecności w domu wraca mąz do domu i mówi -byłem z kolegami jak chcesz to dzwon, Żona dzwoni do 5ciu, 4 potwierdziło ze był, piąty powiedział 'jeszcze siedzi i pije' Haha to tak na lekko, to jest forum my możemy tylko wyrażać naszą opinię. Ty go tak naprawdę znasz i jeśli mu wierzysz i ufasz to cieszymy sie, że już masz problem z głowy ![]()
![]() |
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
To tak nie jest, że ja o tym tak szybko zapomnę. Będę ostrożna i będę go sprawdzac, no niestety, ale moje zaufanie zostało naruszone. Staram się mu wierzyc, z uwagi na to, że nigdy wcześniej nie miałam powodów, by w niego zwątpic i każdy zasługuję na szansę. Sprawdzałam jego portale społecznościowe, nic złego nie znalazłam. Dam sobie czas i będę trzymała rękę na pulsie
Edytowane przez paaulinkaa2 Czas edycji: 2014-08-18 o 18:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Telefon pokazuje historię również z komputera, mógł usunąć w laptopie a o telefonie zapomniał. Cała historia. Autorko, po co jesteś z kimś, komu nie ufasz i będziesz sprawdzać? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Raczkowanie
|
To znaczy, on wcześniej wspominał, że jakiś kolega korzystał z jego telefonu, bo on podobno ma stary telefon. Nie wiem co myślec....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
billing
zostaje sprawdzić numery na jakie dzwonił wtedy fakt, że dużo facetów tylko dzwoni i nigdy nie korzysta, ale mimo wszystko to już trochę za dużo, za bardzo ociera się o granicę, której przekroczenie jest bardzo niebezpieczne kiedyś czytałam opowieści jednej z takich dziewczyn, że odebrała telefon i w tle w słuchawce usłyszała drącą się babeczkę: "...i co?! znowu kobieta się odezwała!!! same kobiety odbierają!!!" jak już było napisane- jak kogoś ciśnie, to sobie redtube włączy, jak dzwoni do dziewczyn z roksy to 1. jest niedorozwojem, który lubi spędzać tak wolny czas i świetnie się bawi 2. korzysta z usług przykro mi że przez to przechodzisz ja już żadnemu chłopu nie uwierzę, za dużo widziałam i słyszałam trzymaj się mała i nie daj się kurcze- co nam zostało oprócz godności? i nie tłumacz go, nie szukaj pasujących wyjaśnień sprawdź, a najlepiej, jeśli zrobicie to razem musisz być jednak gotowa na każdą ewentualność Edytowane przez Raczyna Czas edycji: 2014-08-18 o 21:49 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#102 |
Konto usunięte
|
ja bym po prostu uwierzyła i miała się na baczności.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Raczkowanie
|
Sprawdzałam jego połączenia w telefonie i nie dzwonił pod żadne nieznajome numery, ale zdaję sobie sprawę z tego, że mógł je usunąc. Myślałam nad tym, żeby uśpic jego czujnosc i już nie poruszac tego tematu, bo niby sprawa się wyjaśniła według niego (powiedział skąd ta strona się wzięła). Chciałabym trochę odczekac i go jakoś przejświetlic, ale nie wiem jak?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Osobiście mnie by męczyło jakieś doszukiwanie się kłamstwa, węszenie, sprawdzanie. Zwariowałabym. U mnie bez zaufania nie ma związku, a ono w tym wypadku zostało ostro nadszarpnięte.
Nie wiem, co myśleć o sytuacji. Sama znam roxę.pl ale na zasadzie zobaczyć panny, które w bloku obok mają mieszkanie na schadzki i podają dokładny adres itp. Ot ciekawość, pośmiać się trochę itp. Sama wiesz najlepiej, czy warto mu ufać oraz czy byłby skłonny do lecenia na kilka frontów. Dla mnie trudna sytuacja i ja bym była w kropce ![]()
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
billing prawdę Ci powie.... obojętnie, czy teraz, czy za miesiąc uśpić czujność a w tyle głowy stale kombinować i wszystko analizować? i myślisz, że to nie wpłynie na Was? na Wasze relacje? to nie jest kwestia lecenia na kilka frontów to jest kwestia spędzenia z jakąś panną 30-60 minut tylko tyle i aż tyle |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Konto usunięte
|
Poza tym on nie musiał dzwonić mógł się internetowo umówić
ale na wszelki wypadek zapytałabym o bilingi z 3 miesięcy jak nie ma nic do ukrycia to pokaże |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, tylko skąd mogę wiedziec, który numer to ten ''właściwy''? Mam dzwonic pod każdy numer?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
Musze o ten billing poprosic mojego faceta, czy moge sama go uzyskac? Dodam, że dopiero od początku sierpnia zaczął prace w tym mieście, wcześniej byliśmy prawie cały czas razem, bo miał 2 miesiące urlopu. Czy to nie będzie przegięcie z mojej strony, jeśli zacznę go sprawdzac i poproszę o billing?
Edytowane przez paaulinkaa2 Czas edycji: 2014-08-19 o 15:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
Wydaje mi się, że jeśli on jest właścicielem telefonu, to tylko jemu wydadzą biling, ale możesz się jeszcze upewnic. W każdym bądź razie wątpię, aby wydawali każdemu kto poprosi, bo równie dobrze obca osoba mogłaby poznac jego biling.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Raczkowanie
|
Billing można sprawdzić online. Jak ma konto to musisz znać hasło, a jak nie ma to trzeba założyć
![]() Co do ogłoszeń. Dziwne że szuka dziewczyn z nowego miasta, bo z tego co napisałaś to dopiero od niedawna tam mieszka. Tym samym, pada teoria że szuka tam dla "beki" swoich koleżanek. Jak dla mnie oczywiste jest że oglądał te dziewczyny, tylko teraz idzie w zaparte. Powiedział że to nie on, więc teraz będzie Ci to tak długo mówił abyś w końcu mu uwierzyła. Edytowane przez Jacqueline27 Czas edycji: 2014-08-19 o 15:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Raczkowanie
|
On mieszka w tym mieście od jakiś 3 lat. Miał 2 miesiące urlopu i 5 sierpnia wrócił do pracy. Czy to nie będzie przegięcie z mojej strony jeśli zechcę uzyskac od niego biling rozmów? Jak je uzyskac???
Powiedziałam mu o tym, że chcę bilingów, powiedział, że ok i nie ma sprawy. Edytowane przez paaulinkaa2 Czas edycji: 2014-08-19 o 16:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Konto usunięte
|
no skoro nie ma sprawy to niech ci da i porownaj z numerami w telefonie(chociaz pewnie powpisuje je pod imieniami swoich kolegow z pracy a przeciez dzwonic pod kazdy numer nie bedziesz.
zreszta jak powiedzialam mozna czasami owmic sie przez internet nie koniecznie trzeba dzwonic. mial duzo czasu zeby sie przygotowac co ci powiedziec wiec teraz prawdy sie nie dowiesz...wyjdzie przypadkiem,spytaj jaki to kolega i powiedz ze chcesz z nim pogadac zobaczymy co powie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Konto usunięte
|
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;47767698]no skoro nie ma sprawy to niech ci da i porownaj z numerami w telefonie(chociaz pewnie powpisuje je pod imieniami swoich kolegow z pracy a przeciez dzwonic pod kazdy numer nie bedziesz.
zreszta jak powiedzialam mozna czasami owmic sie przez internet nie koniecznie trzeba dzwonic. mial duzo czasu zeby sie przygotowac co ci powiedziec wiec teraz prawdy sie nie dowiesz...wyjdzie przypadkiem,spytaj jaki to kolega i powiedz ze chcesz z nim pogadac zobaczymy co powie ![]() Zaraz powie koledze i kolejne alibi by się znalazło. Chociaż ja popukałabym się w czoło, gdyby ktoś mnie o coś takiego poprosił ![]() Paulinko, co masz zamiar z tym zrobić? Bo powiem Ci, że każde jego kolejne wyjście z kolegami będziesz opłacać nerwówką w domu. Brak zaufania naprawdę może zaszkodzić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
Co to za zycie być czujnym na okrągło. Jeśli dorwiesz gdzies billing i nic nie znajdziesz podejrzanego to zaczniesz myśleć, że może umowil się przez Internet. Skoro uwierzylas w jego wytłumaczenie to mu wierz i daj sobie spokój, jeśli nie to powiedz wprost, że Cię to męczy i niech sam Ci ten billing pokaże.
![]() |
#117 |
BAN stały
|
Ależ ja zaściankowa jestem. Nawet nie wiedziałam, że w moim niewielkim miasteczku jest tyle prostytutek, które są dostępne na telefon.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#119 |
BAN stały
|
A świstak siedział i zawijał w te sreberka - że zacytuję starą reklamę. Facet cie robi w bambuko, zapomniał skasować kompromitujące materiały i tyle. No, proszę cię, raz bym zrozumiała , że kolega czy pomyłka, ale tyle?! Kobieto, jestem pewna, że masz poroże jak łoś.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
Mój facet nie wychodzi z kumplami na piwo, nie lubi wódki, nie pali. Normalnie dobry i grzeczny z niego chłopak. Nie chodzi do klubów, na żadne imprezy. Jest domatorem. To co znalazłam w jego telefonie, to był jeden, jedyny raz, w którym w niego zwątpiłam... Dlatego to odkrycie jest dla mnie wielkim szokiem.
Poza tym dużo dobrego dla mnie robi. Edytowane przez paaulinkaa2 Czas edycji: 2014-08-19 o 21:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:22.