Fakty o nas samych - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-08-07, 19:21   #361
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Dot.: Fakty o nas samych

Cytat:
Napisane przez Shannon_16 Pokaż wiadomość
16. Dostałam mandat za "publiczne obnażanie się"
To to musisz opowiedzieć

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-07, 19:37   #362
Candy_lips
Zakorzenienie

1. Mój pokój to mój azyl, lubię w nim pobyć, poczytać książkę, obejrzeć film
2. Kiedyś byłam nieśmiała dosyć, teraz jestem śmielsza i generalnie gaduła ze mnie
3. Lubię poznawać nowych ludzi i nie stresuję tym jak kiedyś, jest to teraz raczej miłe podekscytowanie pomieszane z lekkim, ale normalnym, nie tak dużym jak kiedyś stresem, więc jest fajnie
4. Jestem uzależniona od słodyczy, ale zacznę się odzwyczajać i odchudzać (już na trwałe), bo mam dużą nadwagę - 170 i 85 kg, a najwięcej tłuszczu zbiera mi się na brzuchu, więc wyglądam na więcej kilogramów i to jest dlatego tym bardziej niezdrowe, dlatego ogarnę to
5. Jestem zbyt rozrzutna ogólnie i za bardzo też na wczasach i potem żałuję Kupuję za dużo pamiątek czy jakichś pierdół i potem mam. Z tym też walczę.
6. Uwielbiam horrory, thrillery, kryminały, zarówno książki jak i filmy, chociaż tu tak, że kryminały bardziej książki niż filmy, horrory bardziej filmy, a thrillery i filmy i książki. Oglądam kiedy się da, dlatego niefajnie, że teraz coś mało wychodzi, a to co wyszło, to generalnie już obejrzałam.
7. Ogólnie bardzo lubię czytać książki i często to czynię, dzień bez książki jest zwykle stracony
6. Walczę też z lenistwem i odkładaniem na później
7. Rzadko się maluję, nie przepadam za tym
8. Za to często nawet używam pielęgnacyjnych rzeczy, bo te lubię np balsam do ciała, krem do rąk
9. Z każdym rokiem więcej dowiaduję się o kosmetykach i coraz lepiej wiem co mi służy
10. Jestem szczera, bardzo szczera, rzadko kłamię, a jeśli już to naprawdę jak nie ma wyjścia (np w sprawie spotkania o pracę, by pokazać się z lepszej strony), a tak to nie, od razu zjadają mnie wyrzuty sumienia, to nie w moim stylu
11. Lubię długo spać, jestem nocnym markiem i potem śpię do późna czasem
12. Upał mnie męczy, gdy jestem w mieście
13. Lubię amatorsko pojeździć na łyżwach w zimę
14. Lubię dostawać kwiaty, niezależnie czy cięte czy nie, to dla mnie miły gest
15. Łatwo się wzruszam przy filmach i książkach i potem długo o nich myślę
16. Słodycze bardzo lubię, ale Colę np średnio, jakoś tak mam, jest aż za słodka i zęby mi cierpną po niej
17. Staram się powoli uświadamiać szukać dobrych produktów, ale też tanich, opłacalnych, porównuję itp
18. Długo schną mi włosy mimo że mam zaledwie ledwo do końca szyi, że tak ujmę, a niesuszone schną ok godziny nawet teraz w upalne lato, a potem są nie za bardzo. Dlatego suszę, u mnie tak lepiej, no niestety
19. Z owoców uwielbiam szczególnie pomarańcze
20. Lubię pomagać innym, ale też staram nie dawać się wykorzystywać
21. Raczej nie należę do osób, które oceniają innych z góry. Mam w sobie dużo zrozumienia, nie oceniam, rozumiem indywidualność, wiele rzeczy, póki ktoś kogoś nie rani, to jak dla mnie jest ok
22. Czasem mam tak, że mam ochotę na coś, np na film, przeglądam setki tytułów i jednak uznaję, że nie chcę mi się oglądać nic Ogólnie lubię filmy, różne różniste, no ale czasem tak mam, nie wiem czemu
23. Lubię czytać różne ciekawostki
24. Podobno mam ładny śmiech
25. Lubię swoje włosy, są dość gęste, ogólnie nawet fajne, ubolewam tylko, że coś zaczynają więcej wypadać, zastanowię się nad przyczyną, to pewnie też zła dieta, więc zmiana jej przyniesie nie tylko schudnięcie, ale też wiele dla włosów, cery
26. Nie przepadam za alkoholem, smakuje mi jedynie wino czasem i jakieś drinki a i to pije mało i rzadko
27. Urodziłam się 27 września, o dziwo, nie znam za bardzo osób urodzonych tego samego dnia i miesiąca, oprócz jednej starszej sąsiadki, a tak to nikogo

Edytowane przez Candy_lips
Czas edycji: 2014-08-07 o 19:42
Candy_lips jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-07, 19:46   #363
pankasztan
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość
To to musisz opowiedzieć
Podbijam.
pankasztan jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-07, 20:24   #364
LadyBlood
Raczkowanie

1. Uwielbiam koszule. Męskie, damskie, nieważne jakie, mam ich multum.
2. Chodzę na karaoke, śpiewam przy każdej okazji, choć wybitną śpiewaczką nie jestem.
3. Nie śpie do 3 czy 4 w nocy, a potem rano wstaje nieprzytomna i kilka godzin mam wyjetych z życiorysu.
4. Uwielbiam herbaty. Chodzę do herbaciarni i próbuję różnych nowości. Raz coś mnie uczuliło, cała twarz, szyja, dekolt w kolorze czerwonym i bąblach.
5. Mam niesamowity refleks, ale muszę go mieć bo wszyskto mi zawsze z rąk wypada
6. Zdarza mi się chodzić po różnych forach i trolować, a nie mam piętnastu lat
7. W stresujących sytuacjach kiedy nie wytrzymuję napięcia zaczynam się głupio śmiać i strasznie pocić na twarzy, dosłownie ze mnie kapie i nie umiem tego kontrolować.
8. Mam bzika na punkcie Australii, zwłaszcza fauny i flory. Oglądam zdjęcia, filmy i planuje wyjazd
9. Niestety jestem bałaganiarą. W myśl zasady "przewróciło się niech leży"
10. Mam obsesje na punkcie kosmetyków do twarzy. Maseczki, kremy, peelingi, różne odzywcze pierdoły. Ale to chyba przez to, że rzadko się maluje, mój makijaż to tusz, pomadka i czasem puder żeby się nie świecić, chyba dlatego zależy mi na zadbanej cerze.

Cytat:
To to musisz opowiedzieć
No to musi być ciekawa historia
Stary 2014-08-08, 01:03   #365
Shannon_16
Zakorzenienie

Cytat:
To to musisz opowiedzieć
Cytat:
Napisane przez pankasztan Pokaż wiadomość
Podbijam.

Cytat:
Napisane przez LadyBlood Pokaż wiadomość
No to musi być ciekawa historia
Niestety rozczaruję Was, bo to wcale ciekawa historia nie była Po prostu poszliśmy ze znajomymi oglądać fontanny a że było bardzo gorąco, chcieliśmy się w nich nieco schłodzić. Ledwo zdążyłam zdjąć bluzkę a pojawiła się straż miejska i wlepiła naszej piątce mandaty za obnażanie się w miejscu publicznym. Panowie strażnicy musieli nieźle zarobić tego dnia bo podobno cały dzień czaili się przy fontannach na spragnionych chłodu turystów (a tych nie brakowało)
Shannon_16 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-08, 10:43   #366
201708160922
Konto usunięte

Ale sympatyczny wątek

1. Nienawidzę sprzątania, ale lubię porządek
2. Brzydzę się ludźmi, którzy są fałszywi. Normalnie patrzeć na nich nie mogę.
3. Uwielbiam dzieci. Dzieci są absolutnie cudowne
4. Uwielbiam swoją pracę.
5. Choć nie mam zaburzeń odżywiania, nie jem normalnie, choć bardzo bym chciała.
6. Nienawidzę rano wstawać. NIENAWIDZĘ.
7. Nie ogarniam wielu rzeczy, nie znam kultowych filmów, piosenek, aktorów.
8. Często mówiąc gubię wątek.
9. Dużo robię, ale jestem obrzydliwym leniem.
10. Uważam, że jestem ciekawą osobą
201708160922 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-08, 14:23   #367
erika19
Raczkowanie

1. Uwielbiam słodycze! <3
2. Kiedyś byłam zawzięta i zmotywowana zeby osiągnąc swój cel, a teraz mam " słomiany zapał", szybko tracę motywację.
3. Dostałam mandat za spożywanie alkoholu w miejscu publicznym
4. Rzadko chodzę na imprezy, ale jak już pójdę... Nigdy nie wiem gdzie z kumpelą wylądujemy i co się wydarzy raz np. nie poszłyśmy na zakończenie roku, bo zaspałyśmy i obudziłyśmy sie w obcym mieszkaniu :P
5. Jestem bardzo spokojną osobą, ale jak ktoś mnie zdenerwuje, nie poznaje samej siebie.
6. Nie lubie dzieci, wgl nie mam jakos do nich podejścia...
7. Mam świra na punkcie rzęs!
8. Nie potrafię kłamać.
9. Uwielbiam psy, za to nie cierpię kotów.
10. Zanim kupię jakikolwiek kosmetyk, zaglądam na kwc
11. Uważam, że zawsze mam rację, jeśli ktoś uważa inaczej to pewnie sie myli
12. Jestem jak sroka, kocham wszystko co sie świeci i błyszczy
13. Walczę z nieśmiałością.
14. Nie potrafie tańczyć w stanie trzeźwości
15. Próbowałam zdać prawo jazdy 9 razy i dałam sobie spokój.
16. Nałogowo podczytuję forum, ale mało się wypowiadam.
17. Jestem niepoprawną optymistką
18. Noszę aparat ortodontyczny.
19. Mam niską samoocenę.
20. Nie wierzę w miłość.

erika19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-08, 17:42   #368
chwast
Zakorzenienie

Takie fakty dla mnie nie maja sensu bo nie sa obiektywne. Ktos moze myslec o sobie tak i tak i na tym koniec. Przykladowo xd

Wyslane przez tapatalk 2
chwast jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-09, 07:46   #369
khloe
Strzelaj lub emigruj!

Cytat:
Napisane przez chwast Pokaż wiadomość
Takie fakty dla mnie nie maja sensu bo nie sa obiektywne. Ktos moze myslec o sobie tak i tak i na tym koniec. Przykladowo xd

Wyslane przez tapatalk 2

no własnie są obiektywne.
Nieobiektywne by były, gdyby ktos pisał: jestem inteligentna, jestem superzgrabna itp

Przejechane na rowerze w 2019: 2 762
km

mój INSTA
(napisz pw kim jesteś wizażanko
khloe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-09, 13:03   #370
201607211025
Konto usunięte

• Nie cierpię kotów i dzieci powyżej 2 r.ż
  • Nie lubię gotować. Nudzi mnie to
  • Uwielbiam klasykę rocka
  • Kocham sprzątać, segregować, układać. Uspokaja mnie to
  • Wydaję zbyt dużo pieniędzy na słodycze, ubrania, kosmetyki
  • Mam prawo jazdy, ale nie lubię prowadzić, bo zawsze dostaję migreny
  • Lubię piwo
  • Nie jestem spontaniczna, wszystko mam zaplanowane
  • Bez sprawdzenia KWC nie kupię żadnego kosmetyku
  • Nie lubię filmów
  • Lubię spędzać czas na świeżym powietrzu. Gdy spotykam się z kimś to wolę posiedzieć w parku, pójść na spacer a nie siedzieć w nagrzanym pokoju
  • Lubię krytykować
  • Zaplanowałam mój ślub i wesele w najdrobniejszych szczegółach( tylko partnera brak)
  • Czasem długo oszczędzam na coś, a potem i tak nie kupuję bo mi żal pieniędzy( które i tak roztrwonię potem na głupoty)
  • Mam strasznie krótkie rzęsy
  • Cierpię na wiele chorób
  • Kocham jeździć rowerem
  • Wolę smsy niż rozmowę przez telefon
  • Jeżeli istnieje cos takiego jak pech, to zdecydowanie jestem jego ofiarą
  • Nie lubię kwiatów i niepraktycznych prezentów
  • Kocham jeździć pociągiem i komunikacją miejską
  • Jestem bardzo nerwowa
  • Jak już wiele dziewczyn wspomniało, ja też czuję smutek/zażenowanie/wstyd gdy ktoś robi z siebie głupka. Zawsze też szkoda mi osób pokrzywdzonych
201607211025 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-09, 15:44   #371
pankasztan
Rozeznanie

1. Lubię oglądać telewizję.
2. Jestem uzależniony od aktywności fizycznej.
3. Nie lubię alkoholu.
4. Jestem domatorem, mógłbym nie wychodzić z domu.
5. Imprezy w klubach mnie przytłaczają.
6. Nie cierpię tańczyć z partnerką, wolę robić to sam.
7. Uwielbiam koty.
8. Wolę jechać samochodem jako pasażer niż jako kierowca.
9. Nie lubię podróżować na odległość większą niż 100 km.
10. Większą radość sprawia mi posiadanie pieniędzy na koncie niż kupowanie za nie różnych rzeczy.
11. Drażnią mnie ludzie, którzy mają skłonność do mówienia z podniesionym głosem.
12. Niczego się nie boję.
13. Lubię bawić się z dziećmi.
14. Uwielbiam słodycze pod każdą postacią.
15. Lubię pisać posty na forach dla kobiet.

---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ----------

Cytat:
Napisane przez khloe Pokaż wiadomość
no własnie są obiektywne.
Nieobiektywne by były, gdyby ktos pisał: jestem inteligentna, jestem superzgrabna itp
Dokładnie. Jak ktoś pisze jakie są jego pasje, sympatie, antypatie, to nie ma w tym nic nieobiektywnego.
pankasztan jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-12, 13:43   #372
201705250955
Konto usunięte

1) Jestem osobą bardzo otwartą, jestem kontaktowa, nie mam problemu, by gdzieś pójść sama i nie rozumiem wątpliwości niektórych, którzy nie chcą chociażby iść sami do kina czy do kawiarni. Lubię nawiązywać nowe znajomości i nie mam problemu z zaczepianiem innych.
2) Potrafię rozpoznać, gdzie zarejestrowany jest samochód kierowcy po jego rejestracji. Bez problemu wskażę województwo i najczęściej miasto/powiat, niewiele jest tablic, których nie potrafiłabym rozpoznać (województwo podam w 2 sek. ). Dotyczy to głównie kraju, ale fascynują mnie też rejestracje europejskie.
3) Kocham słuchać muzyki, zawsze jak wychodzę, biorę ze sobą telefon i słuchawki. Na rower kupiłam sobie takie etui na ramię, by nie mieć problemu ze strojem Jak słucham muzyki to nic dla mnie nie istnieje, tylko piosenka i ja, kiwam głową i rękoma, nogami w rytm muzyki. Nie rozpoznaję w tym momencie mijanych ludzi i miejsc.
4) Dużo podróżuję, czy to w kraju, czy to za granicą. W Polsce widziałam chyba wszystkie (na pewno oprócz Kielc) miasta powyżej 100 tys. mieszkańców (muszę to jeszcze zweryfikować). Kocham podróże pociągami, samolotem i autostopem, rowerem. Jaram się nawet krótkim, godzinnym wyjazdem rowerem w okolicy. Decyzję o wyjeździe podejmuję spontanicznie.
5) Nie lubię pracować w grupie, bo w pracy jestem perfekcjonistką. Denerwuję się, bo pracując z kimś, efekty jego pracy często nie spełniają moich oczekiwań i muszę sama poprawiać to
6) Jestem przesadnie optymistyczna, radosna, emocjonalna i niestety zmienna. Zdarza mi się popaść w depresyjny nastrój pod wpływem chwili. Nie płaczę na wzruszających filmach (dobra, płaczę, ale tylko na wyjątkowych), natomiast potrafię się popłakać pod wpływem chwili, sytuacji życiowej. Jednocześnie, jak idę sama i przypomni mi się jakaś sytuacja, potrafię się roześmiać na cały głos. Uśmiecham się do telefonu, tabletu, książki, reklamy, jak widzę coś miłego/zabawnego. Zazwyczaj jednak chodzę uśmiechnięta. Na twarzy uśmiech, myślą ☠☠☠☠☠☠☠nięty jakiś, po prostu wniebowzięty (...).
7) Potrafię słuchać jednej piosenki kilkaset razy. Zazwyczaj jak spodoba mi się jakiś utwór to katuję go do momentu, aż poczuję zmęczenie nim Piosenki kojarzą mi się z momentami w życiu, wyjazdami, ludźmi. Mimo to raczej nie potrafię przytoczyć pełnego tekstu żadnej z nich - no chyba, że śpiewam na bieżąco z wokalistą...
8) Totalnie nie umiem śpiewać, ale lubię to robić. Mam poczucie rytmu, śpiewam sobie, jak tylko mam ochotę. Uwielbiam śpiewać podczas jazdy rowerem. Śpiewam też bliskim, ale nie chwalą moich występów [*].
9) Bliscy i znajomi wiedzą, że nieźle zmyślam. Potrafię kłamać na zawołanie. Bywam bardzo pomysłowa, jednak coraz rzadziej udaje mi się ludzi nabrać Z drugiej strony mam już trochę lat i obawiam się, że kiedyś ktoś mi nie uwierzy w naprawdę poważnej sprawie.
10) Nie potrafię krzyczeć i rzadko to robię (chyba, że wpadam w furię, mimo że wolę negatywne emocje przeżywać w sobie). Mam cichy, aczkolwiek miły głos (podobno idealny na teleankietera). Często mówię zbyt szybko i ciężko mnie zrozumieć.
11) Zbieram bilety komunikacji miejskiej i kolejowe. Mam już całkiem sporą kolekcją. Jedyne kryterium jest takie, że bilety muszą być moje... Ze swojego miasta mam już ogrom!
12) Uwielbiam kosmetyki... do pielęgnacji. Jestem uzależniona od maseczek i glinek do twarzy, lubię kremy, mam całą szafkę do tego.
13) Kocham perfumy, torebki i szaliki. To jedyne rzeczy, na które jestem w stanie wydać więcej.
14) Kiedyś uwielbiałam nosić czarne ubrania, mam to do dziś, mimo to teraz notorycznie sięgam po totalne skrajności - wszystkie kolory oprócz białego i różowego Moja ulubiona koszula tego lata to żółto-niebieska
15) Stosuję system kar i nagród w motywowaniu do działania siebie. Obiecuję sobie, że po zdanym na odpowiednią oceną egzaminie bądź zrobieniu jakiejś większej pracy kupię sobie coś, pójdę na jakiś festiwal czy coś w tym stylu.
16) Kocham pić gorzką kawę z mlekiem, ale bardziej jest to picie dla samego picia, niż jaranie się smakiem. Lubię samą czynność picia kawy. Nie słodzę i kocham wodę mineralną niegazowaną (gazowana jest dla mnie okropna). Natomiast uwielbiam lody (jem też w zimę) i słodycze. Jestem jednak bardzo wybredna.
17) Nienawidzę opalenizny i opalonych ludzi. Non stop używam kremu z filtrem. Nie potrafię zrozumieć, jak można leżeć i się opalać. Podobają mi się ludzie o jasnej karnacji.
18) Podobne dobrze gotuję i piekę. Lubię to robić, ale mam mało czasu. Nie lubię tradycyjnych, tłustych potraw, moje ulubione mięso to kurczak
19) Fascynują mnie inne kultury, narodowości. Lubię przyglądać się ludziom w innych krajach, często jeżdżę autobusem bez celu.
20) Lubię tzw. freaków. Sama też chyba jestem po!@#$%%a, tak myślę.
201705250955 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-14, 02:33   #373
Candy_lips
Zakorzenienie

Ja odwrotnie z tym zmyślaniem. Rzadko zmyślam, kłamie, bo nie bardzo potrafię. Czasem wkręciłam kogoś w sensie żartu, ale rzadko. Zwykle po mnie widać. Jak kogoś okłamię, to wewnętrznie źle się zwykle czuję, więc to tak typowo nie dla mnie. Nie nadaję się na kłamcę. No i wiem, że Ty nie, ale ogólnie jak ktoś często kłamię to tego nie cierpię, ciężko mi tej osobie zaufać, ale to raczej typowe.

Ja lubię zwiedzać, coś zobaczyć, ale wielką podróżniczką nie jestem i wiele jeszcze nie widziałam. No, ale nadrobię, bo chcieć to móc, a ja chcę wiele zobaczyć, jak gdzieś jadę, to zawsze jestem bardzo nakręcona, nastraja mnie wyjazd na długi długi czas bardzo pozytywnie i chcę jeszcze.

Lubię kubki i mam ich wiele.

Czasem mam słomiany zapał.

Lubię patrzeć w gwiazdy.

Nie mam ulubionego gatunku muzycznego, słucham różnych piosenek.

Dużo gadam i źle się czuję, gdy długo nikogo nie widzę. Mimo tego wolę małe grono np ja i koleżanka czy dwie koleżanki niż duże - wtedy czasem czuję się przytłoczona, poza tym lepiej wolę pogadać intymnie z jedną osobą niż w grupie z wieloma połowicznie.

Lubię słuchać innych, ich historii, dużo gadam jak pisałam, ale potrafię też słuchać, doradzić, pomagać - lubię to.

Mam Facebooka, ale nie jaram się nim, nie wchodzę jakoś często. Czasem wejdę parę dni pod rząd, a czasem parę dni nie wejdę.

Nie idę za grupą, nie lubię osób, które uważają, że coś powinno się robić byle być lubianym. Zawsze taka byłam, nawet w gimnazjum.

Nie paliłam i nie mam zamiaru.

Bywam uparta. Jestem też bałaganiarą, nie ma u mnie syfu, ale coś nazywanego twórczym nieładem owszem

Wolę stare telefony od smartfonów i do tej pory nie miałam smartfona Teraz mam stary model Alcatela

Nie lubię kłótni, gdy ktoś się kłóci, to raczej odpuszczam. Szkoda nerwów. W dyskusji, jeśli jest kłótnia to raczej też odpuszczam - to nie dla mnie. Zdarza mi się z kimś pokłócić, ale to raczej z kimś bliskim, wymiana poglądów lub mocniejsze starcie, ale po co mam kłoćić się z użytkownikiem forum? Nie widzę celu i sensu

Ja nie jestem domatorką. Raczej tak pomiędzy. W zimę mogłabym i czasem parę dni przesiedzieć w domu hehe, ale latem, wiosną, to źle się czuję jak nie wyjdę. Lubię sporo spacerować, spotkać się na powietrzu z kimś lub sama wyjść, dotlenić. Do klubu chodzę rzadko, ale tak spotkać się, pogadać czy do knajpy to jak najbardziej czasem tak. Do kina też czy do muzeum, na wystawę - bardzo lubię takie rozrywki i jak mam możliwość iść to raczej wybiorę to niż siedzenie w domu, po prostu to lubię Czasem mi się nie chce i wtedy nie pójdę, ale raczej bardziej mi się chce, jak są takie fajne rzeczy jak lubię właśnie fajny film, na który bym chciała do kina itp

Jak chyba pisałam też bardzo lubię czytać książki i bardziej niż kwiatek ucieszy mnie książka na prezent - co zresztą często dostaje No, ale kwiatka też lubię czasem dostać

Smsy lubię pisać, dzwonić też do znajomych. Tylko z obcymi nie lubię. Czasem jednak mam lenia i nie chce mi się pisać smsa

No to się rozpisałam trochę późną porą (nie mogę coś dziś spać) ;P

Edytowane przez Candy_lips
Czas edycji: 2014-08-14 o 02:40
Candy_lips jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-16, 17:03   #374
Ashya_
Zakorzenienie

• Kocham koty, chciałabym jednego mieć ale mam na nie uczulenie
  • Nienawidzę rozmawiać przez telefon, rozmowa zawsze brzmi sztucznie
  • Nie lubię rozmawiać z obcymi ludźmi, załatwianie jakiś spraw to dla mnie katorga, gdy nie muszę to tego nie robię
  • Uwielbiam bajki i oglądam je nałogowo
  • Często wzruszam się na filmach (i bajkach) nawet gdy nie ma do tego powodu. Oglądając `Mój przyjaciel Hachiko` nigdy nie widzę co się dzieje bo płacze przez cały film
  • Rzadko chodzę na imprezy, jeśli już idę muszę się napić bo inaczej stoję jak tyczka i wyglądam jakbym cierpiała katusze
  • Wmawiam sobie, że nie przejmuje się zdaniem innych mimo że tak nie jest
  • Uwielbiam gotować mojemu tacie
  • Mięso muszę mieć zawsze po odpowiedniej stronie talerza
  • Śpiewam gdy mam słuchawki w uszach, myślę wtedy, że nikt nie słyszy jak fałszuje
  • Mam dni gdy patrze w lustro i uważam, że jestem piękniejsza niż niejedna miss
  • Wielki, pluszowy miś robi mi za poduszkę
  • Śpiąc z kimś w łóżku, muszę spać z brzegu, muszę wiedzieć że mogę wstać, wyjść, uciec gdy coś mi przeszkadza bądź irytuje
  • Nie umiem mówić cicho
Haha fajny wątek, pisząc to nawet nie zdawałam sobie sprawy jaka jestem szurnięta niekiedy

Edytowane przez Ashya_
Czas edycji: 2014-08-16 o 17:07
Ashya_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-16, 21:33   #375
khloe
Strzelaj lub emigruj!

Jeszcze mi się przypomniało (ciekawe czy ktoś ma tak jak ja )
- jak jestem 'w gościach' to bardzo lubię chodzić do łazienki ( w zasadzie to moja ulubiona częśćodwiedzin)- uwielbiam oglądać jakie inni mają kosmetyki, perfumy- mogłabym tam siedzieć całe odwiedziny

- jak śpię to musze mieć 5 poduszek- 2 duże, 3 jaśki
2 duże+1jasiek pod głowę, potem następny jasiek na głowę (coby nic nie słyszeć) i 3 jasiek co by się do niego przytulić

Przejechane na rowerze w 2019: 2 762
km

mój INSTA
(napisz pw kim jesteś wizażanko
khloe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-16, 21:56   #376
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28
Konto usunięte

Ciekawy temat

* zazdroszczę ludziom, którzy podróżują daleko sami, wyjeżdżają na Erasmusa itp, chociaż sama nigdy bym się na to nie odważyła

* nie mam kilku żeber z prawej strony klatki piersiowej

* raczej wolę słuchać niż opowiadać o sobie

* kocham psy, ale boję się ras tzw. agresywnych

* moja lewa stopa jest jakieś 2 cm dłuższa od prawej

* nie cierpię, gdy ktoś przy mnie pali, ale gdy sama palę to mi to już nie przeszkadza

* brakuje mi koleżanek - wyjechały na emigrację, a nie wiem jak i gdzie poznać nowe. Z resztą jestem dość nieufna w stosunku do nowych ludzi

* od zawsze mam w sobie lęk przed urodzeniem chorego dziecka

* nie wyjdę z domu bez makijażu

* jak mnie ktoś komplementuje i chwali to udaję, że nie słyszałam i proszę o powtórzenie, bo chcę to słyszeć jeszcze raz ( jestem zodiakalnym Lwem)

* przywiązuję się do rzeczy materialnych

* uwielbiam Backstreet Boys
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-16, 22:57   #377
Thumbelina9512
Raczkowanie

1. Kiedyś podpaliłam sobie włosy od świeczek na torcie urodzinowym.
2. Uczyłam się grać na klarnecie.
3. Jestem straszną gadułą.
4. Mam ogromną słabość do butów na obcasie.
5. Uwielbiam jesień i zimę.
6. Umiem zaśpiewać Boro Boro Arasha.
7. Nie znoszę wracać sama do domu, gdy jest ciemno.
8. Nie umiem gotować (chociaż staram się to zmienić).
9. Lubię 13 i jak dla mnie jest to liczba szczęśliwa.
10. Uwielbiam karpatkę i kawę.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Qu'on peut changer l'histoire.

Edytowane przez Thumbelina9512
Czas edycji: 2014-08-16 o 23:13
Thumbelina9512 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-16, 23:45   #378
JaOna19
BAN stały

1.Boję się ludzi

2.Nie lubię jak ktoś sprząta mój pokój,sama lubię to robić

3.Lubię opaski do włosów,sukienki i styl pin-up

4.Lubię sama przygotowywać posiłki,nie lubię fast food

5.Nie lubię jak ktoś mnie nie słucha i nie okazuje zainteresowania.

6.Nie lubię jak ktoś mówi tylko o sobie.Ja,ja i tylko ja bla bla bla

7.Mogła bym zostać kurą domową i zajmować się domem.

8.Lubię dzieci,ale nie chcę ich mieć (póki co)

9.Chcę mieć prawo jazdy i samochód

10.Jestem wrażliwa na ludzką i zwierzęcą krzywdę

Edytowane przez JaOna19
Czas edycji: 2014-08-17 o 07:33
JaOna19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-17, 00:22   #379
Donatella_Rosa
Zadomowienie

Fajny temat, lubie czytac takie ciekawostki

1) Lubie sama spacerowac, sama chodzic do kina, na zakupy, sama podrozowac i zwiedzac. Ogolnie lubie swoje towarzystwo.
2) Czasem gdy mam pewnosc, ze jestem sama i nikt mnie nie slyszy (np. w lazience, czy gdy jestem sama w pokoju) to udaje vlogerke urodowa i gadam o produktach, ktorych uzywam, czy ktore kupilam. W dodatku robie to po angielsku i tlumaczylam to sobie tym, ze cwicze jezyk bo rzadko mam okazje by mowic po angielsku .
3) Lubie zmyslac sobie w glowie rozne historyjki i opowiastki. Mam w glowie kilku bohaterow i gdy np. dlugo jade pociagiem, albo nie moge zasnac, to wymyslam im nowe przygody
4) Lubie sie wymadrzac.
5) Chociaz nie boje sie much, pszczol, pajakow, myszy, wezy, a nawet sama kiedys hodowalam ptasznika, to strasznie boje sie ciem.
6) Nie lubie dzieci i nie wiem jak zachowywac sie w ich obecnosci.
7) Bardzo lubie koncerty i chodze na nie gdy tylko mam mozliwosc. Gdyby ktos zafundowal mi bilety, to poszlabym pewnie nawet na Justina Biebera, czy One Direction.
8) Uwielbiam podrozowac i odwiedzac nowe miejsca.
9) Bardzo lubie wschody slonca, ale czesciej je widze dlatego, ze jeszcze nie polozylam sie spac, a nie dlatego, ze jeszcze nie wstalam.
10) Mam konto na facebooku, twitterze, instagramie, zagladam tez na tumblr. Lubie social media i nie uwazam ich za cos zlego.
11) Chociaz jestem juz dorosla, to bardzo lubie ogladac bajki.
12) Koszmarnie spiewam i nie umiem tanczyc.
13) Jestem bardzo leniwa
14) Nie lubie chodzic do klubow i uwazam, ze obejrzenie 5 odcinkow serialu z rzedu jest super rozrywka na sobotni wieczor.
15) Uwazam, ze kury sa urocze
16) Dosc dlugo wierzylam w Swietego Mikolaja, mialam jakies 11 czy 12 lat gdy przestalam.
17) Prawie zawsze jest mi za cieplo, wszedzie gdzie sie da otwieram okna i bardzo nie lubie lata.
18) Czuje sie bardzo niezrecznie, gdy zagaduja mnie obcy ludzie, jakies panie w tramwaju, fryzjerki czy kosmetyczki.
19) Lubie sie malowac, ale nie mam problemu z tym, zeby wyjsc bez makijazu.
20) Panikuje gdy ktos korzysta z mojego telefonu czy komputera i sama nie lubie korzystac z czyjegos (tak jak teraz )
Donatella_Rosa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-08-17, 02:33   #380
Darkoz
Zakorzenienie

1. Nie cierpię i nie umiem prowadzić tzw. shit talku. :P Często łapię się na myślach typu ,,kurde, ja powinnam o to zapytać, wychodzę pewnie na kompletnie niezainteresowaną" ,,kto w ogóle zwraca uwagę na takie pierdoły" itd. Dlatego stresuje mnie poznawanie nowych ludzi, cieszy mnie, gdy znajduję z poznaną właśnie osobą ciekawy temat albo jak ma podobne poczucie humoru.
2. Nie lubię się zwierzać, za to chętnie słucham historii innych ludzi.
3. Uczyłam się latać na paralotniach.
4. Jestem strasznym leniem, wszystko odkładam na potem. Najtrudniej mi się zabrać za robotę, jak zacznę to już z reguły skończę, choć często robię przerwy na jedzenie/kawę/herbatę.
5. Boję się jazdy na rowerze.Wolałabym sporą część sportów ekstremalnych od przejechania się rowerem najrówniejszym chodnikiem w parku.
6. Oglądam seriale pojedynczo, kończę jeden, mam kaca przez jakiś czas i dopiero zaczynam coś nowego.
7. Nienawidzę wstawania rano ani porannego pośpiechu. Za to robić głupoty do późnych godzin nocnych - why not?
8. Lubię rozwiązywać zagadki kryminalne w Angorze.
9. Dobrze mi z moim głupkowatym poczuciem humoru.
10. Szaleję na punkcie dobrych wypieków i czekolad.
11. Jestem oszczędna w robieniu zdjęć - coś czego nauczyła mnie fotografia analogowa. Wolę przywieźć 15 interesujących zdjęć niż 300, których i tak nikomu nie będzie się chciało oglądać.
12. Widok nocnego nieba za miastem robi na mnie duże wrażenie.

Edytowane przez Darkoz
Czas edycji: 2014-08-17 o 02:41
Darkoz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-17, 06:18   #381
JaOna19
BAN stały

Cytat:
Napisane przez anlejka Pokaż wiadomość
Jaki, jaki? Też uwielbiam czarny humor Zawsze jak coś gdzieś to rzucam super znanym:
-Mamusiu mogę ciasteczko?
-Pokaż rączki.
-Ale przecież ja nie mam rączek.
-Nie ma rączek, nie ma ciasteczek.

Jest to na tyle okrutne, że jestem przyszłą panią z przedszkola, która dzieci ma wychowywać i w ogóle ach i och. I najlepiej jakbym się w ogóle z nich nie śmiała czy coś. Ale czasami się nie da
To jest w ogóle nie śmieszne
JaOna19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-17, 07:05   #382
chwast
Zakorzenienie

Tam nie jest pokaz raczki tylko masz raczki to sobie wez

Wyslane przez tapatalk 2
chwast jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-18, 13:47   #383
itstoolatex3
Zakorzenienie

1.Nigdy w życiu nie nosiłam kolorowych spinek/gumek itp.
2.Uwielbiam spędzać letnie wieczory siedząc do późna na balkonie.
3.Mam w szafie koszulkę, która ma 10 lat i nigdy się w nią nie wcisnę, ale nie umiem jej wyrzucić.
4.W przyszłym roku biorę ślub z najcudowniejszym mężczyzną
5.Nienawidzę swoich stóp.
6.Pochłaniam książki, jak ciastka czekoladowe
7.Jestem uzależniona od balsamów do ciała.
8.Nie umiem gotować.
9.Zbieram kapsle od Tymbarka.
10.Codziennie zjadam min. jedną tabliczkę czekolady
11.Lubię rozwiązywać krzyżówki.
12.Uwielbiam soki pomarańczowe.
13.Mogłabym codziennie jeść pomidory i dżem i to by mi wystarczyło.
14.Mam bliznę na czubku głowy.
15.Nienawidzę krokietów i rosołu.

15.01.2021 - Aniołkowa Mama 🤍

itstoolatex3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-19, 01:49   #384
0b4ed7929d71ce1abf8e9bf9d423b228cc5dc67a_6068f37255cfe
Konto usunięte

1. Nie lubię kotów. Koty mnie dziwią, są dla mnie niezrozumiałe i trochę się ich boję.
2. Mam uczulenie na jabłka i lawendę. Jak mówię, że mam uczulenie na jabłka, ludzie patrzą na mnie, jakbym była z kosmosu i nie chcą mi wierzyć.
3. Zawsze zasłaniam rolki, zasłony i lubię siedzieć po ciemku. Jak wampir.
4. Jestem bardzo wysoka (187cm) i do tego chodzę w szpilach, co dodatkowo dodaje mi wzrostu.
5. Jestem biała jak ściana i mam ciemne włosy. Jestem typem "zimy" i nie spotkałam jeszcze osoby, która miałaby jaśniejszą karnację ode mnie. Noszę mocne kolory (ciemny zielony, granat, bordowy), "gubię się" w pastelach. Najgorzej wyglądam w pomarańczowym .
6. Męczą mnie upały. Nie przeszkadza mi za to mróz. Idealna pogoda to dla mnie od -20 do +15 stopni. Powyżej +20 stopni to dla mnie upał nie do zniesienia.
7. Lubię deszcz. Jak nikogo wokół mnie nie, lubię tańczyć w deszczu i wyglądam wtedy jak przygłup.
8. Lubię podróżować i obserwować inne kultury.
9. Nie lubię dzieci.
10. Nienawidzę wstawać rano. Jestem nocnym markiem, uwielbiam siedzieć w nocy, w nocy żyję, dostaję zastrzyku energii, mogę się wtedy bawić.
11. Nie lubię islamu, Arabów ani ich kultury. Unikam ich, jak tylko mogę.
12. Brzydzę się stóp (czyichś, nie własnych ).

Edytowane przez 0b4ed7929d71ce1abf8e9bf9d423b228cc5dc67a_6068f37255cfe
Czas edycji: 2014-08-19 o 01:51
0b4ed7929d71ce1abf8e9bf9d423b228cc5dc67a_6068f37255cfe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-19, 04:40   #385
201607141620
Konto usunięte

1. Jestem nałogową pochłaniaczką książek - obojętnie czy najnowszy cud czy stara książka do historii sprzed 30 lat. Czytam wszystko co mi wpadnie w ręce, instrukcje, składy produktów cokolwiek. Harry'ego Pottera czytałam ok 10 razy, Sagę o Ludziach Lodu jeszcze więcej (całą serię i na wyrywki).
2. Kocham słodycze, chociaż mi szkodzą.
3. Uwielbiam gotowanie i pieczenie. Często przy tym mówię "do publiczności" i do potraw, które przyrządzam
4. Nie zasnę bez skarpetek. Mogą być i 32 st C w nocy, a skarpetek nie zdejmę.
5. Brzydzę się stóp. Wszystkich. Nawet najpiękniejszych. Szczególnie obrzydzają mnie palce u stóp. Bleh, po co to ludziom?
6. Przy ulubionych piosenkach uwielbiam poskakać po pokoju udając, że jestem ich koncertowym współwykonawcą. Dawniej do tego śpiewałam na głos, ale obecny sąsiad za wiele słyszy
7. Boję się ludzi, pająków, psów, ognia, utopienia się i uduszenia. Ale najbardziej ludzi.
8. Mam okresowe obsesje na różne tematy. Obecnie Linkin Park CHESTER
9. Nie zjem np ciastka, jeśli ktoś go dotknął, nawet jeśli to był mój mąż.
10. Kiedyś bałam się kotów - dziś je kocham. Odwrotnie z psami. Gdyby nie mąż, pewnie zostałabym crazy cat lady.
11. Nienawidzę smaku cytryny w potrawach i napojach. Samą cytrynę zjem bez większych problemów.
12. Nigdy (w świadomym życiu, jako dziecko nie liczę) nie skorzystałam z toalety przy kimś. Tak samo nie bekałam na głos, nie puszczałam gazów, nie wymiotowałam przy kimś i tego samego oczekuję od innych. Tracę szacunek do osób, które to robią w moim towarzystwie.
13. Przed snem wyobrażam sobie różne scenariusze jak mogłoby potoczyć się moje życie gdyby (wstaw cokolwiek, od bycia nieziemsko bogatą potomkinią bogatego rodu, po super wyszkolonego żołnierza walczącego z hordami zombie). Sen uważam za jeden z najmilszych momentów dnia. Często mam kompletnie porąbane sny, które uwielbiam za całkowity surrealizm. Czekam z utęsknieniem na każdy sen, obojętnie jak dziwny czy przerażający.
14. Myję ręce dziesiątki razy dziennie. Mam tak od 4 r.ż.
15. Kocham ciepło, ale nie upały. 25-28 st C i jestem w raju.

[1=0b4ed7929d71ce1abf8e9bf 9d423b228cc5dc67a_6068f37 255cfe;47758330]
3. Zawsze zasłaniam rolki, zasłony i lubię siedzieć po ciemku. Jak wampir.[/QUOTE]

O tak
16. Zawsze mam zasłonięte okna. Był czas, że nie odsłaniałam ich ok 3 lata. Dzięki bogom to nie ja musiałam okna myć, bo mam tragiczny lęk wysokości. Na taboret nie wejdę, a co dopiero mycie okien na 3 piętrze.

Edytowane przez 201607141620
Czas edycji: 2014-08-19 o 04:44
201607141620 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości