|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2041 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 20+
Cytat:
![]() wkładaj bikini napewno mąż ma rację! Zdjęcia dla Was wkleję gdzieś tak około 14 - 15:00
|
|
#2043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak szybko to ja jeszcze nie jechałam wozem, a szkoda, ale pewnie jako kierowca wrażenia nie porównywalnie lepsze niż za pasażera, ja to wogóle uwielbiam prowadzić samochód, czasem się śmieję że najbardziej by mi odpowiadało gdybym pracowała jako kierowca
|
|
|
#2044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale moim autkiem Clio 1,2 nie osiąnę takich prędkości, choć bym bardzo tego chciała. Najgorzej jest takim wyprzedzać ale następne moje autko będzie miało min 2 litry
|
|
#2045 |
|
Wtajemniczenie
|
Oreganka a zdjęcia gdzie??
![]() ![]() Pingwin dlaczego ja nie mam takich sąsiadów. Gdzie Ty mieszkasz w ogóle, w Beverly Hills?? ![]() ![]() ![]() Ja zmykam dziś na weekend nad zalewik, mam nadzieję opalę trochę swoją bladą twarz.
|
#2046 |
|
Raczkowanie
|
Dostałam Się Na Awf
!!!Edit: Dzieńdobry wszystkim
|
#2047 |
|
Zakorzenienie
|
super
gratuluję
|
|
#2048 |
|
Zakorzenienie
|
gratuluję Giovanna!bardzo się cieszę!
|
#2049 |
|
Zakorzenienie
|
sweet a tak wogóle to Ty dziś na to wesele idziesz??
ja uciekam teraz na poszukiwania sukienki weselnej, ciekawe czy coś znajdę
|
|
#2050 |
|
Zakorzenienie
|
nom
zaraz lecę do fryzjera, mam na 10! nie mogę się doczekać tego wesela bo jest mojej najlepszej koleżanki.
|
#2051 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2052 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2053 |
|
Wtajemniczenie
|
witam wszystkie kochane kobitki.
jestem dzis w pracy, ale wczoraj sie słodko byczyłam. jestem pełna energii ! jutro mam znowu wolne (jak fajnie) i jedziemy z TŻ i jego siostrą w góry, bierzemy dwa kudłaki (psiaki) i będziemy zdobywać szczyty! a później wskoczymy gdzieś do jakiegoś zimnego jeziorka. od rana mam ochotę na grzeszki, Okres za niedługo, więc zjadłam 4 szt ciasteczek owsianych, całkiem dobre. pingwinku na pewno świetnie będziesz wyglądała w bikini! mąż na pewno ma racje! a inni mężczyźni na plaży będa tylko wzdychać. no to wracam w wir pracy, a wy ładnie spamujcie
Edytowane przez ka.si Czas edycji: 2007-07-14 o 10:37 Powód: literówka |
|
|
|
#2054 |
|
Zadomowienie
|
hurrrrra tak sie cieszę
![]() Wczoraj wieczorem weszłam na moment na wizaż a tu parę stron czytania Faktycznie niezłe z Was spamerki ![]() ka.si koniecznie idz do lekarza, nie zwlekaj Ach i masz piękne tatuaże ![]() Co do aut to my tez mamy Clio ale 1,4 Sama wybrałam to autko, bo jest małe i ekonomiczne. A teraz gdy ja jeszcze 5 lat mam zamiar postudiować to kiepsko widzę nasze finanse Najszybciej nim jechałam 140 I myslałam, że posikam sie ze strachu, takie autko nie nadaje sie na takie prędkości, samochodzik cały "chodził" :confiused: Po za tym ja nie lubię szybko jeździć, w ogóle nie lubię jeździć. Prawo jazdy ze strachu robie już rok, bo sie boję, i coś mi sie wydaje, że mi już przepadł kurs ![]() Ehhh ja to w ogóle wszystkiego sie boję Może teraz jak zmienia sie moje życie też zrobię sobie tatuaż Bardzo bym chciała
|
#2055 | |
|
Raczkowanie
|
Giovanna gratuluje
Cytat:
i nie bój się dokończ prawo jazdy a pokochasz jazde samochodem naprawde ja tez sie bałam, mam prawo jazdy gdzieś 5 lat i uwielbiam szybką jazde najwięcej jechałam peżotem mojego TŻta 200 km/h a jako pasażer to nawet nie wiem :rolleryes: z 250 może mitsubishi 3000 GT super sprawa Kasi tatuaże super Pingwin ja się dziwie że Ty dopiero teraz się zdecydowałaś na bikini i to po interwencji męża na plaży będą się ślinić a pokażesz nam kostiumik? najlepiej na sobie
Would you die tonight for love? 59 miech!!!! ![]() ![]() _________________________ _________________________ ____ Misja w Zambii!! Pomóż!! Edytowane przez Ecstasy1985 Czas edycji: 2007-07-14 o 10:55 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#2056 |
|
Zakorzenienie
|
Giovanna jesteś wielka gratulacje!!!!!!!!!!
Sweet miłej zabawy Aneczka ja mieszkam w segmencie w TG, a on tu zupełnie nie pasuje, wogóle nie rozumiem jak ktoś kto ma samochody za ponad 2 mln zł może być moim sąsiadem, ale moze lubi segmenty%) kostium mierzyłam i wcale tak źle nie wygladam, jeszcze trochę pracy i powinno być oki - do listopadam mam duzo czasu
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#2057 |
|
sophisticated
|
cześć
![]() Giovanna gratuluję Ecstasy bardzo cię proszę, pokaż fotkę z nowego avka w większym rozmiarze i bardzo mnie to męczy ![]() Pinguś no wreszcie bikini ![]()
|
|
|
|
#2058 |
|
Raczkowanie
|
Brewko nie mogę wiekszego obrazka wstawić
![]() moge Ci wysłać mailem ![]() coś tak podejrzałam na 30 że masz urodzinki? ![]() sto lat sto lat niech zyje żyje nam ![]()
|
#2059 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziś calutki dzień siedzę sama, mąż poszedł do pracy na 12 godzin, koleżanka wyjechała za granice Chyba z nudów umyje okna bo sa strasznie brudne.
|
|
#2060 | |
|
sophisticated
|
Cytat:
tnx ![]() 2brewki@gmail.com
|
|
|
|
|
#2061 |
|
Zadomowienie
|
Brewko wszystkiego najlepszego
Sto lat
|
#2062 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
-> to odnosnie fragmentu na czerwono. oj pingus pingus nie no, to ja prowadzac to jakies 180km/h osiagnelam ![]() a bikini chetnie zobaczę )Cytat:
Ann chyba nas pierwszy raz odwiedziła GRRRRAAAATUUULAAACJEEEE:j upi: |
|||
|
|
|
#2063 |
|
Raczkowanie
|
Brewko poszło
|
#2064 |
|
Zadomowienie
|
uuuuu jaka tu cisza
![]() Ja zmykam na siłownie
|
#2065 |
|
Zakorzenienie
|
no cisza jak makiem zasiał...
![]() to ja ide poszukac kosmetyczki, bo gdzies posiałam i namierzyc jej nie moge
|
|
|
|
#2066 | |||
|
Raczkowanie
|
Dziękuję Wam kochane moje za gratulacje
![]() Cytat:
Figura masz super, więc nie masz się czego wstydzić Dobrze, że mąż Cię namówił ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edit: Byłam na mieście i już zrobiłam sobie zdjęcia do nowej legitymacji i indeksu
|
|
#2067 |
|
Wtajemniczenie
|
wszyscy ylko ciiisza i ciiisza , no to pisać i pisać!
a ja zmykam do pracy a co się będę opierdziulać
|
|
#2068 |
|
Wtajemniczenie
|
aaaa dziękuję bardzo podobno ma być ladna pogoda słoneczko i te inne ....
|
|
#2069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() własnie pingwinku, wlasnie!! pokaz fote ![]() gdzie ta oreganka no ![]() ka.si czasem sie trzeba troche poopierdzielac.. pani kierownik ![]() ja jutro wybywam |
|
|
|
|
#2070 |
|
Zakorzenienie
|
Giovanna, gratki!
![]() Gdzie te foty, gdzie te foty
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:11.

ale następne moje autko będzie miało min 2 litry

Faktycznie niezłe z Was spamerki
Najszybciej nim jechałam 140 

i bardzo mnie to męczy 

tnx