|
|
#1111 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czerwcowe Panny Młode 2015 :)
A tu jej sweet friend Natalia
![]() http://m.youtube.com/?#/watch?v=Rlkikj_wmQU Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- I: http://m.youtube.com/?#/watch?v=6tDzXizoeoc Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
Podobno u mnie w parafi odbywa sie ostatnio bez bolu, bo sie zmienil proboszcz 3 spotkania + 1 poradnia. Jak sie czegos dowiem to dam znac ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1112 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1113 |
|
Wtajemniczenie
|
Hahaha
To tez moj ulubiony film ![]() A u jej przyjaciolki Natalki wygrywa u mnie moment, gdzie kapie sie gola w wannie, albo szanowny malzonek rzuca ja na lozko haha ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1114 |
|
Zakorzenienie
|
ja chcę, żeby druhny u mnie tak wchodziły do kościoła jak u tej Natalki
|
|
|
|
#1115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), ale przez co najmniej kilka sekund się męczyłam, żeby niezauważenie go założyć z powrotem, oczywiście spiekłam raka i czytałam potem jak karabin maszynowy. Na swój ślub mam z paskiem. Też mam loki i też planuję czesać się sama. AnnaKliwijska, masz do polecenia jakiś dobry nabłyszczacz? |
|
|
|
|
#1116 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wlasnie stoje sobie w tramwaju i jade na praktyki... Nie wiem jak przetrwam kolejny tydzien... Poza domem jestem ok 14-15godzin... Przyjmujecie naziwsko swoich przyszlych malzonkow? Ja tak, tylko smiesznie to u nas wychodzi, bo siostra TZ ma na pierwsze Joanna (jak ja), na drugie Monika (jak ja) i jestesmy z tego samego rocznika... ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1117 |
|
Zakorzenienie
|
Nazwisko... kusi mnie podwójne. I nie przeszkadza mi że miałoby 20 liter. Wiem, że TŻ wolalby jedno. I pewnie jak ktoś dziecko zapyta to latwiej będzie powiedzieć ze mamusia i status są X a nie,że tatuś X a mamusia X-Y.
|
|
|
|
#1118 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Nazwisko Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1119 |
|
Wtajemniczenie
|
Moja kolezanka z pracy ma 21 literowe ;-) I powiem Ci, ze czesto to przeklina... Ma problem we wszystkich urzedach, itd nawet z wypisaniem zwolnienia L4, bo brakuje okienek. Koniec koncow zawsze lekarz zawsze musi wysylac tez specjalne pismo do ZUS'u tlumaczace dlaczego wpisal tylko jedno nazwisko :P
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ---------- Czyli rozumiem, ze to duzy problem w dogadaniu sie? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1120 |
|
Zakorzenienie
|
Ten temat serio jest chyba jakimś bumerangiem hehe
ja przyjmuję nazwisko tż nie wiem czemu ale jakoś jemu na tym bardzooo zależało. Ja chcialam 2 ale w sumie i tak bym sie pewnie podpisywała jednym bo leniwa jestem to taki kłopot mi niepotrzebny.A z siostrą sobowtórem z imion i nazwiska niezla akcja ![]() Wysłane z telefonu. |
|
|
|
#1121 |
|
Wtajemniczenie
|
Czyli rozumiem, ze to duzy problem w dogadaniu sie?
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1122 |
|
Zakorzenienie
|
Ja przyjmuje nazwisko męża. I tym samym wracam do nazwiska panieńskiego mojej babci ![]() Ostatnio wśród moich koleżanek jakaś moda panuje na podwójne. Dla mnie podwójne nazwisko to niepotrzebny kłopot, tak samo jak dwa imiona. Na codzień się jednym przedstawiasz, a jak przychodzi do urzędowych kwestii to musisz tych dwóch pilnować. Jeszcze gdybym miała na swoje nazwisko jakieś osiągnięcia czy bym była z niego rozpoznawana to inna kwestia Choć Tz pytał czy nie chce podwójnego. Ale oczywiście rozumiem Wasze decyzje. Każdy ma inne powody takiego czy innego wyboru ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do dogadywania się moje zdanie jest takie, że moje nazwisko to moja sprawa i niczego z nikim nie muszę uzgadniać ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1124 |
|
Zadomowienie
|
nazwisko na pewno męża, moje jest śmieszne a w połączeniu z jego nazwiskiem jeszcze smieszniejsze
|
|
|
|
#1125 | |
|
Raczkowanie
|
Ooooo, skad sie ta dziewczyna wziela? Rozumiem,ze robila tu na wizazu swego czasu furore?
Jest bardzo ladna, ale ech, jakieś takie parcie na szkło bardzo mocne. No i pewnie jej żyłka pękała, bo u przyjaciółki druhny były milion razy lepiej ubrane. Z kolei przyjaciółka chyba wszystko odgapiała od tamtej. I w ogóle co za życzenie: nie strzelaj ślepakami? Boszszsz. Co do nazwiska, ja przyjmę J., choć swego czasu J. mówił, że on by nawet chciał, żebym zostawiła swoje - zdaje się, że on jest większym feministą niż ja Ale przyjmuję jego, podoba mi się jak rodzina ma jedno nazwisko, przy czym nie widzę problemu, żeby to mąż przyjął nazwisko żony. U nas J. pracuje w nauce, ma jakieś publikacje, do tego najprawdopodobniej będziemy mieszkać za granicą, a jego nazwisko jest prostsze dla obcokrajowców, więc wybór był prosty. ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Cytat:
Ja uzywam nablyszcxacxy z label m i z Chi i z obu jestem zadowolona. Ten z label m dodatkowo pieknie pachnie Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1127 |
|
Raczkowanie
|
Tak
|
|
#1128 |
|
Zakorzenienie
|
Heej! ja przyjmuję nazwisko i jestem z tego bardzo zadowolona. a PM sławna sławna.
|
#1129 | |
|
Wtajemniczenie
|
A ja wczoraj odebrałam swoją szczotkę tangle teezer
Wgl opakowanie przypomina mi opakowanie z tesco... Nie wiem dlaczego ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Cytat:
Ich filmy z wesel maja tysiace wejsc na youtube i jak wpiszesz "teledysk slubny" to.... Tadam! Pojawia sie Alicja, a pozniej jej przyjaciolka Natalia ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Znowu jade... Tym razem z praktyk do pracy ![]() P.s. Dobrze miec wizaz w telefonie <3 Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1130 |
|
Raczkowanie
|
Uwielbiam Tangle, a już w ogole do dlugich włosów. Zaraziłam miłością moją mamę, której oddalam swoją☠szczotkę☠jak ścięłam włosy, ona się czesała po czym stwierdzila, że kupi sobie swoją, a tą starą czesze... psa
![]() Swoją drogą spróbujcie kiedyś rozczesać włosy na sucho. Wiem, że brzmi przerażająco, ale jeżeli umyjecie włosy, a potem nałożycie odżywkę do spłukiwania czy jakąś maskę, spłuczecie i zostawicie,zeby włosy same wyschły i dopiero potem rozczeszeczie - o wiele lepiej dla włosów. Mokre włosy są bardzo podatne na zniszczenia, bardziej poplątane, trudniej je się rozczesuje. Oczywiście to uwaga do prostowłosnych, bo kręconowłose pewnie doskonale wiedza, że czesanie ich włosów ma sens tylko na mokro
|
|
#1131 |
|
Zakorzenienie
|
Zamówiliśmy obrączki
|
|
|
|
#1132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda, że moja mama tego nie wiedziała ![]() ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- gratki ![]() jakie?
|
|
|
|
|
#1133 |
|
Zakorzenienie
|
Gratki
![]() Odkąd pracuję, moje włosy od wielkiego dzwonu są kręcone, nie mam tyle czasu, co kiedyś na czekanie, ugniatanie, schnięcie Zwykle po myciu jeszcze wilgotne zwijam w koczek i robią mi się delikatne fale.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1134 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kiedy mogę to myje glowe tak kolo 20 i akurat do pójścia spać mi same schną
w ogóle nie wiem czy kiedykolwiek moje życie sie tak przestawi zebym wlosy myła z rana, chyba nie ma szans jedynie jak mialam na uczelnie na 13 to myłam przed wyjściem a jak bym miala myc przed wyjściem na 7 czy 8 rano to nigdyyy nie wyobrażam sobieWysłane z telefonu. |
|
|
|
#1135 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chciałabym nazwisko męża, ale te za cholerę mi się nie podoba
Więc nie wiem co począć Ja tangle też używam, ale mi to włosy lecą strasznieeee, są bardzo słabe, łamliwe.. jakbym je czesała na mokro to już wgl nic by mi nie zostało
|
|
|
|
#1136 |
|
Zadomowienie
|
Ja chcę podwójne, bo będę jedyną kobietą w PL o takim nazwisku, póki co z jednym są dwie osoby (łącznie ze mną).
TŻ woli, zebym miała jego, ale kurczę dziwnie brzmi z moim imieniem (praktycznie takie samo jak moje imię ) no i jest mnóstwo osób o takim samym nazwisku.
|
|
|
|
#1137 |
|
Zakorzenienie
|
Tangle teezer to moja miłość od jesieni. Czasami rozczesywałam na sucho, ale skoro ta szczotka sobie radzi z mokrymi to czes że na mokro.
Obrączki mamy żółte, próba 585, zaokrąglone, bez dodatków (wzorki, kamyczki), 4mm. Klasyka . |
|
|
|
#1138 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzięki temu moje włosy rano nie są takie oklapnięte.Pokaż zdjęcie Cytat:
|
|
|
#1139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1140 |
|
Zadomowienie
|
Jest taka fajna strona. Jak BD na kompie to wkleje linka
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:18.

05.06.2015 
No i niezbyt wysoki obcas.
), ale przez co najmniej kilka sekund się męczyłam, żeby niezauważenie go założyć z powrotem, oczywiście spiekłam raka i czytałam potem jak karabin maszynowy.
Na swój ślub mam z paskiem. 

nie wiem czemu ale jakoś jemu na tym bardzooo zależało. Ja chcialam 2 ale w sumie i tak bym sie pewnie podpisywała jednym bo leniwa jestem 

Zwykle po myciu jeszcze wilgotne zwijam w koczek i robią mi się delikatne fale.