|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#901 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Schudnij z Jillian Michaels - część IV
Cytat:
kto wie może spróbuję jutro zamiast HIITai pewnie padnę
|
|
|
|
#902 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() A własnie moze nie padniesz Kto wie!
|
|
|
#903 |
|
Rozeznanie
|
Jestem z siebie mega dumna!!! Był Banish, był!!! Wyglądam teraz jak potwór, ale czuje się rewelacyjnie Dawno takiej walki wewnętrznej nie przeżyłam Jak Chandler z serialu Przyjaciele, gdy miał iść się żenić z Monicą - małymi kroczkami u mnie to było tak: 1. Załóż spodenki treningowe, nic wielkiego, nic strasznego, tylko załóż spodenki. 3. Buty, masz tylko założyć buty. 2. Nalej sobie wody, nic strasznego. 3. Włącz Banisha, tylko włącz. 4. Rób to co dziewczyny na filmie - tylko to jedno ćwiczenie, tylko to, nie myśl, ok, rób tego squota, ok. biegnij, tylko biegnij, nie myśl... a jak już dotrwałam do części po ćwiczeniach na macie jakoś poszło, bo jeszcze jedna rundka, i jeszcze, a później już tak szkoda zrezygnować przed końcem (no i Jill tego nie lubi )A do tych ćwiczeń, o których pisze Corii na razie nawet nie próbuję się przymierzać
|
|
|
|
|
#904 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I teraz jest mi głupio, bo Ciebie nagnałam a sama mam dziś dzień paszteta Teraz poddam się dobrowolnej karze.
|
|
|
#905 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Zaciskałam zęby, żeby dokończyć i myślałam, że z każdym dniem będzie lepiej, ale nie było. Wytrzymałam tydzień, więcej nie dałam rady. Ale chciałabym go jeszcze przerobić.Przepraszam, że Ci tak późno odpisuje, ale u mnie na razie życie się toczy na rozjazdach więc nie ma kiedy sprawdzić forum, a co gorsza nie ma kiedy ćwiczyć |
||
|
|
|
|
#906 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale ja przy @ też nie ćwiczę, nawet nie czuję z tego powodu żadnych wyrzutów, i tak ledwo się ruszam i łykam prochy, żeby nie bolało ![]() Nawet wtedy zjedzenie słodyczy nie powoduje wyrzutów sumienia (no tylko bez przeżarcia)
|
|
|
|
|
|
#907 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Póki co oglądam 5minutowy filmik, który Zuzka wstawiła na fejsie i zazdroszczę jej że umie robić te ćwiczenia i doginać jak stary komandos. ![]() hahaha popatrzcie jaki filmik znalazłam, tak jakby było dzisiaj o mnie, może to nie PMS, ale mam na pewno an ugly day: https://www.youtube.com/watch?v=0X5AfMNznl4
"(...)a szabelkę to kawaler w której nogawce nosi?(...)" ![]() I am a WarriorZ Edytowane przez czarownica jaga Czas edycji: 2014-08-19 o 20:30 |
|
|
|
|
|
#908 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Załamałaś mnie trochę informacja, ze po tygodniu nie było łatwiej i tyle tylko wytrzymałas... Ja zamierzam zacisnąc zęby i ćwiczyć te 3 tygodnie, albo i dłuzej, jak się upre - w kazdym razie na pewno tyle ile zaleca Jill. Chodzic mogę, ale z siadaniem to fakt - jakbym dostała manto po tyłku pasem A po pierwszym dniu nie bolały Cie czasem piszczele nóg?
|
|
|
#909 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jedynego ćwiczenia, jakiego nie udało mi się wykonać do tej pory to boczny plank na wyprostowanej ręce - nie mogę się w żaden sposób unieść, nie wiem, może to tylko kwestia słabych mięśni rąk
|
|
|
|
|
|
#910 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#911 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Po tygodniu ni cholery nie było łatwiej bo nadal nie mogłam nadążać za Jill w drugiej serii Ale może Tobie się uda, trzymam kciuki![]() Ja chciałam być za bardzo ambitna i ciągnęłam łącznie i 6w6p i Killer B&T, ale moje ciało po prostu odmówiło posłuszeństwa, bo pomimo dnia wolnego na nic kompletnie nie miałam siły. I przeszłam wtedy na NMTZ. Na piszczele polecam to: https://www.youtube.com/watch?v=Ik4nmy9QS88 ja robiłam po każdym treningu przez kilka dni i ból został wspomnieniem
|
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#912 | |||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() A w six packu są własnie planki W level 1 na bocznej ręcej jednej i drugiej, a w level 2 ruchome - nogą wypad w bok trza i trzymac równowagę na jednej rece ![]() ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Cytat:
Ale nie obiecuję sobie za duzo Podczas peirwszego levela spokojnie można dołozyc inny workout, ale przy drugim to wystarczy mi 8 minut dodatkowego abs z YT ![]() Mnie piszczelki bolały tylko pół dnia i nocy, dzisiaj rano na szczęscie było już ok, ale przynajmniej wiem mniej wiecej co czuje reumatyk i co czeka mnie na starośc
|
|
|
#913 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Cytat:
![]() Obawiam się, że te planki boczne nigdy mi nie wyjdą, bo mam chyba za słabe nadgarstki, przez to nie utrzymam się na wyprostowanej ręce Będę pewnie modyfikować do planków na łokciu, jeśli się da...
|
||
|
|
|
|
#914 |
|
Zakorzenienie
|
tak czytam co piszecie o tym 6w6p i oczom nie wierze
![]() dla mnie 6w6p to ogólnie bardzo prosty trening ,level 2 nawet łatwiejszy niz 1 ![]() a tak w ogóle to ja go zrobiłam w tamtym roku ,teraz robię znowu z nudów ale w ogolę nie widziałam po nim efektów i nie czuję brzucha mnie za to męczą i to dość mocno BFBM i NMTZ
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
|
|
|
|
#915 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Da sie na łokciu, przynajmniej w pierwszym levelu. ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Cytat:
![]() A ja po six packu widze efekty gołym okiem - najskuteczniejszy trening Jill, z tych co cwiczyłam.
|
|
|
#916 |
|
Zadomowienie
|
Jejku, nie miałam internetu…
Znowu obejrzałam lvl 2 po tych jakże tragicznych opiniach. Jill jest wariatką (i ma zaczepisty śmiech!) Szczególnie w niektórych momentach, taki niski, gardłowy W ogóle miło jej się słucha. I te jej „siu! goo go go” Konkret baba. A ciemnoskóra pani non stop ukazuje białe szkliwa. I niekiedy na jej twarzy widać po prostu „spełnianie się.” Wydziela kobieta moc Co jak co, ale czuję, że Jill zostanie przeze mnie niedługo soczyście nawyzywana - mam ostatni tydzień z 1 lvl 6w6p. I boję się, że niestety pożegnam się z jej workoutem, bo skoro sama Corii nie daje rady… To co dopiero ja
|
|
|
|
|
#917 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Jill jest urocza, nawet jak się drze i naprawdę trudno jej nie lubić ![]() Mna się tak bardzo może nie sugeruj, bo skoro Delfixowi poszło łatwiutko, to może i Tobie ![]() Cóz, za tydzień sie okaze ![]() Ja jutro rano oczywiście staję znowu do boju z nadzieją, ze nieco lepiej mi pójdzie, a przynajmniej nie będzie mi się chciało płakac z bezradnosci
|
|
|
#918 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Lower Body Tabata Workout (ten mnie męczy najbardziej, chociaż wygląda niegroźnie) Fat Burning HIIT Cardio Workout (ten jest dla mnie najprzyjemniejszy) Butt and Abs Tabata Workout - Fat Blasting Cardio Interval Workout Fat Burning Cardio Workout - 37 Minute 15 Minute Total Body HIIT Workout Fat Burning HIIT Pilates Workout - 35 Minute wszystko z fitness blendera właśnie biorę się za ten drugi - przyjemny tylko kawę skończę...
Edytowane przez fubowa Czas edycji: 2014-08-20 o 07:13 |
|
|
|
|
|
#919 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Teraz dopiero w 3 tygodniu lvl 1 6w6p uważam, że ćwiczenia nie są tak tragiczne, wykonuję je z coraz większą intensywnością, nie trzęsie mi się już ręka jak galareta podczas bocznego planka... Aż tyle czasu musiało minąć, gdyż wcześniej twierdziłam, że lvl ten jest bardzo trudny.A płakać mi się nawet chciało jak męczyłam Killera ABS Ale z czasem było lepiej.
Edytowane przez Nieszka__ Czas edycji: 2014-08-20 o 08:04 |
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#920 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
A ze czułam przypływ sił, to zaczęłam z dużym optymizmem i siła i powiem wam, że ... było ok!! Cwiczyło mi sie duzo lepiej, bardziej jak to cardio ows, niz jak coś, czemu nie moge dac rady Jakze sie cieszę Nie mówie, ze było łatwiutko, bo workout daje naprawde wycisk, ale dałam rade, nie maiłam chwil załamań i nadązałam za dziewczynami! Moje wnioski z 2 poprzenich dni są takie: - możliwe ze miałam 2 słabsze dni - możliwe, ze niektórzy muszą się otrzaskac z tymi ćwiczeniami, bo pracują inne grupy mięsni niż w level 1 - pewne, że przez zakwasy w "nowych miesniach" idzie ciezej, dopieor po 3 dniach jest lepiej - no i mozliwe, ze dieta poniżej 1500 kcal, która zastosowała w niedziele i poniedziałek osłabiła mnie
|
|
#921 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja dziś za mało się zmęczyłam. cieszę się, że już kończę przygodę z blenderem...
|
|
|
|
#922 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
A nie pasuje Ci do końca blender?
|
|
#923 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wypróbuję
|
|
|
|
|
|
#924 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() [QUOTE=fubowa;47775335][SIZE=2]najczęściej ćwiczę to: Lower Body Tabata Workout (ten mnie męczy najbardziej, chociaż wygląda niegroźnie) Fat Burning HIIT Cardio Workout (ten jest dla mnie najprzyjemniejszy) Butt and Abs Tabata Workout - Fat Blasting Cardio Interval Workout Fat Burning Cardio Workout - 37 Minute 15 Minute Total Body HIIT Workout Fat Burning HIIT Pilates Workout - 35 Minute http://www.fitnessblender.com/v/work...-Equipment/jm/ ja ostatnio to robiłam i nawet mi przypadło do gustu ![]() Cytat:
![]() wcześniej pisałaś o efektach- to prawda, ja wczoraj sprawdziłam wyniki i bez żadnej diety po pierwszym levelu spadło mi 3 cm z okolicy pępka
|
||
|
|
|
|
#925 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja muszę dzisiaj wypróbować tabate, wczoraj przeglądnęłam kilka filmików jak to wygląda i ciekawa jestem czy dam radę, po 2 lvl shreda nie czuje juz miesni , mysle ze jak sie dobrze zorganizuje to taka tabate z samego rana moge robić, w koncu to tylko 5 minut ;p
|
|
|
|
|
#926 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() P.S. Nic mi się nie chce, co ze mną jest nie tak?
|
|
|
#927 |
|
Rozeznanie
|
pasuje, ale mają mało workoutów do 35 min. pewnie kiedyś do niego wrócę. planuję miesiąc z mix jillian (ows, 6p6w level 1, b&t level 1 i 2) a potem 2 miesiące Piyo.
robiłam to kiedyś lubię kelli
|
|
|
#928 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Fajny ten filmik Zuzki Spróbuj małymi kroczkami pokonywać "niechceniemisię"
|
||
|
|
|
|
#929 |
|
Rozeznanie
|
Zrobiłam wczoraj pierwszy raz shredera, ale cieżarki tylko 0,5 kg bo nie mam innych w domu, a jestem na urlopie przez tydzień. Jakoś specjalnie mnie nie zmęczył, to dołożyłam ćwiczenia na brzuch z Natalia, ale skróciłam, bo czułam dosyć mocno mięśnie brzucha i nogi z XHIT.
![]() A dzisiaj nie moge się zebrać do ćwiczeń
|
|
|
|
|
#930 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
dziewczyny, do ćwiczeń marsz! (Kayko92 to nie shreder tylko shred )
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:37.

Kto wie!
rusz tyłek i do banisha marsz!!!

2 razy w ciągu ćwiczeń byłam bliska płaczu, ze nie dam rady już. To pierwszy jej workout przy którym mam problemy. Nie wiem czemu tak sie dzieje. Ale jestem twarda i po nim dałam rade na 8 minutówkę abs z YT, z tym, że ja przy takich ciwczeniach na macie to odpoczywam i sei relaksuję mimo pracy i czucia mięsni brzucha. Tak czy siak 8-minutówka abd przy level 2 to relax 

A ciemnoskóra pani non stop ukazuje białe szkliwa