|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część VIII
Ja
![]() Na wymianę mam: - Sonia Rykiel Woman edp - 100 ml - mogę zrobić odlewkę - Estee Lauder Bronze Goddess Capri - ok. 50 ml / flakon 100 ml - Molinard Nirmala - ok. 40 ml / flakon 100 ml - Nina Ricci Les Belles Cherry Fantasy - ok. 20 ml / flakon 30 ml - Celine Dion Belong - ok. 85 ml / flakon 100 ml - mogę oddać flakon lub zrobić odlewkę - Intimately Yours Beckham - 15 ml - DKNY Delicious Night - 7 ml - Britney Spears Believe edp - ok 20/ flakon 50ml - John Richmond Viva Rock - flakon 30 ml, zużycie kilka psików - Yves Rocher: - Werbena - ok. 90 ml / flakon 125 ml - Kokos-Ananas - ok. 18/20ml - Neroli - odlewka ok. 4,5 ml - Miniatury: - Ralph Lauren Ralph - L'occitane Pivoine Flora edp - Guerlain Idylle - Aigner Explosive for Women - Guerlain Aqua Allegoria Velours Lavande odlewki oraz próbki: - Jesus del Pozo Arabian Nights - ok. 6 ml - Guerlain Shalimar Fleur de Shalimar 2008 - ok. 2,5 ml - Escada Taj Sunset - ok. 2 ml - Stella Sheer 2008 - 2 x ok. 2 ml - unikat - Prada Infusion d'Iris Leau - ok. 2 ml - Dior Dune - stara wersja - ok. 0,7 ml - Dior Dolce Vita - ok. 2,7 ml - Laura Biagotii Sotto Voce - ok. 2 ml - unikat - L'Occitane Ruban Orange - ok. 1 ml - Love Potion Oriflame - ok. 4 ml - Gucci by Gucci edp- firmowe próbki 2 ml - 3 sztuki Niszowe: - Ajmal Sacrifice - ok. 5 ml - Micallef Royal Muska - ok. 3ml - Jo Malone Blue Agava & Cacao - 15 ml (kakao z nutą egzotyki dzięki kwiatowi niebieskiej agawy) - Phaedon Rouge Avignon - 5 ml - Marc Buxton - Black Angel - ok. 9 ml - L'Artisan L'eau du Navigateur - ok. 3 ml - Parfumerie Generale Cuir Venerum - ok. 1 ml - Tokyo Milk French Kiss - ok. ok. 2 ml - Micallef Aoud Man - ok. 1-1,5 ml - Annick Goutal Songes - ok. 1,5 ml - Folies des Seasons Automne - ok. 1 ml - Caron Montaigne - ok. 0,7 ml - Shiseido Feminite du Bois - ok. 1 ml - unikat - Clive Christian X for Women - ok. 2,5 ml - Tom Ford Noir de Noir - ok. 1,5 ml - Tardes Carner Barcelona - ok. 4 ml - Vohina Huitieme Art Parfums - ok. 3 ml - Phaedon Tabac Rouge - ok. 2,5 ml Możliwe również odlewki z moich flakonów: Byredo Bal d'Afrique Mark Buxton Devil In Desguise Mark Buxton Wood&Absinth - lub mogę oddać flakon ok. 90 ml Dior Forever & Ever Dita von Teese Erotique Eisenberg I am Zapraszam
Edytowane przez elizziak Czas edycji: 2014-08-19 o 15:28 |
|
|
|
#3512 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3513 |
|
Zadomowienie
|
cyt:
" elizziak; Na wymianę mam: - Celine Dion Belong - ok. 85 ml / flakon 100 ml - mogę oddać flakon lub zrobić odlewkę - John Richmond Viva Rock - flakon 30 ml, zużycie kilka psików" Eliziaku Najchętniej któryś z tych zapachów za Lolitę
Edytowane przez Mellamina Czas edycji: 2014-08-19 o 16:50 |
|
|
|
#3514 |
|
Zadomowienie
|
moze cos u mnie za Juicy lub/i Sexy?
|
|
|
|
#3515 |
|
Przyczajenie
|
Oddam!!!
Womanity Thierry Mugler EDP 80 ml - dla mnie nie do przejścia zapach, choć bardzo chciałam ))
|
|
|
|
#3516 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3517 |
|
Zadomowienie
|
to ja byłabym chętna na Sonię (odlewkę) oraz Tardes i Aignera.
Na wymianę mam (podaję pełną listę, zakładam że jeśli będziesz czymś zainteresowana, to szczegóły dogadamy) 1. D&G Feminine edt 14/30 z kartonikiem 2. Kelly Caleche EDP 30/100 tester bez kartonika (zasuwany korek z kłódeczką oczywiście jest) 3. Love from New York DKNY 49/50 z kartonikiem (zużycie to dosłownie 1 psik) 4. Individuelle soul&senses edt Mont Blanc ok 34/50 z kartonikiem 5. Ivoire de Balmain miniaturka 4,5/5 ml bez oznaczeń i kartonika (chętnie wyślę zdjęcia zainteresowanym) 6. Eau Claire Des Merveilles EDP ok. 6/7,5 miniaturka bez kartonika 7. Prada Prada Intense - już unikat - odlewka chyba ok. 6/10 nie jestem pewna mogę zrobić odlewkę: 1. Opium Orchidee de Chine edt YSL 2. Coco EDP Chanel Edytowane przez jewerly Czas edycji: 2014-08-19 o 18:04 |
|
|
|
#3518 |
|
DobraRada-NieGłaszczGada.
|
Wypoczęta i odnowiona po wczasach - oddam w dobre ręce :
- Gucci Guilty Intense - ok. 27 ml/50 ( brak kartonika ) - L'Or Torrente EDP 30 ml, bez paru psików testowych ( jest kartonik) - Tokyo Smile EDP 30 ml, 1x psiknięte testowo ( jest kartonik) - Acqua Di Gioia EDT 50 ml, 1x psiknięte, jest kartonik - Marc Jacobs Rain EDT-ok. 40 /100, bez korka, bez pudełka. Ktoś chętny? ![]() Aha - zapomniałabym Mile widziane zapachy słodkie typu Miss Dior 2011, Fancy, Abyan Rasasi ( na próbę), Escada Absolutely Me, Vera Wang Princess, Vera Wang Pink Princess, Euphoria itd
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2014-08-19 o 18:12 |
|
|
|
#3519 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3520 |
|
Zakorzenienie
|
Chętnie wymienię
Juicy Couture Juicy Couture 29/30 ml z kartonikiem Jil Sensual Jil Sander 10/50 tester bez korka i kartonika na inny zapach we flakonie
Edytowane przez Eyes Czas edycji: 2014-08-19 o 18:45 |
|
|
|
#3521 | |
|
Zakorzenienie
|
Za dkny Moze jadore edp 50 ml Cytat:
|
|
#3522 |
|
Raczkowanie
|
Poszukuję Hypnotic Poison edt i edp . Może być flaszka, ale odlewka też mnie zaspokoi. Pozdrawiam
|
|
|
|
#3523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3524 | |
|
|
Cytat:
|
|
#3525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3526 |
|
Rozeznanie
|
Eden Cacharel chętnie oddam
|
|
|
|
#3527 |
|
Zadomowienie
|
A może ktoś chce się pozbyć damskiej Manii Armaniego??
|
|
|
|
#3528 |
|
Zadomowienie
|
Daj szansę na test, bo Jadore próbowałam lata temu i juz nie pamiętam (oprócz tego że nie przypadł mi kiedyś zupełnie do gustu, ale gust bardzo się zmienił
) Rezerwuje i dam znać na PW za kilka dni, jak zrobię test. Ale będziesz musiała coś dobrać bo Dior i DKNY to różne bajki (cenowo). Mam jeszcze jakieś próbki - dam znać w tym temacie, jeśli Jadore mi się spodoba
|
|
|
|
#3529 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Rozpaczliwie oddam Secret Obsession, ok. 70/100ml we flakonie. Kocham, ale muszę zrobić porządek na półeczce.
Chętnie przyjmę Rogue, Vanille Noire, Liberte...ale jestem otwarta na propozycje, może być nawet mniejsza ilość.
Edytowane przez naanakov Czas edycji: 2014-08-19 o 22:35 |
|
|
|
#3530 |
|
Raczkowanie
|
Na wymianę mam:
- Dior, Dune - 10 ml w 30 ml flakoniku + kartonik - Burberry, Brit EDP, 30 ml w 100 ml flakoniku- tester, kartonik testerowy posiadam.
|
#3531 |
|
Zadomowienie
|
hej, czego szukasz za:
Perfumy na wymianę[/COLOR] Perfumy Chloe, Koszulka polo Burberry, urządzenie do oczyszczania porów Philips,PX90 program treningowy do odchudzania w domu - wymienię. SZUKAM: akcesoriów dla noworodka Ubrania dla dziewczyn w rozm 40-42 |
|
|
|
#3532 |
|
perfumoholiczka
|
Na gwałt
Betsey Johnson Betsey Johnson Aquolina Gold Sugar Pierre Cardin pour Femme
|
|
#3533 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Rozpaczliwie poszukuję odlewek wymienionych poniżej zapachów. W zamian chętnie podzielę się swoimi perfumami, aktualna lista flakonów z których mogę zrobić odlewkę jest tutaj: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3176 Szukam: Jean Paul Gaultier, Ma Dame EDT i EDP Dior, Hypnotic Poison Thierry Mugler, Angel Kenzo, Kenzo Amour Lolita Lempicka, Illusions Noires Si Lolita Eau de Minuit Lolita Lempicka, Lolita Lempicka Lolita Lempicka, Si Lolita Prada, Prada Candy Paco Rabanne, Black XS for her Escada, Magnetism Lancome, Hypnose Lancome, Tresor Midnight Rose Lancome, Tresor Dolce&Gabbana, Dolce&Gabbana Pour Femme Z wymienionych zapachów najchętniej przygarnę 5 lub 3 ml |
|
|
|
#3534 | |
|
Bang Bang Bang
|
Cytat:
Niestety, nie mam już wolnych atomków
|
|
|
|
|
#3535 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3536 | |
|
Bang Bang Bang
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3537 |
|
Zakorzenienie
|
przypominam się- oddam więcej za mniej
![]() Próbki mają różne pochodzenie: z wymiany, z Sephory (S), fabryczne. Ich pojemność waha się od kropli na test do niecałych 2 ml. AA Guerlain Gentiana Angel Aqua Chic (S) Aquolina Blue Sugar 2 ml Boss Boss Intense Burberry Brit D&G The One Rose (S) Dior Miss Dior edt (S) Ferragamo Signorina Eleganza (S) 0,4 ml Gucci Rush (kropla na spróbowanie) Guerlain Cologne Du 68 Hermes Eau Claire Des Merveilles Honore’s Trip Kenzo 5:40 pm in Madagascar 0,3 ml Kenzo Madly edt (S) (kropla na spróbowanie) L’Occitane Verbena PG Cadjmere edt TDC Jasmin de Nuit Viktor & Rolf Bonbon edp (S) nieużywana YSL Nu edp (kropla na spróbowanie) + jeszcze czegoś mogę doszukać pod ladą, moja lista ewoluuje ![]() Szukam: Herrera Sublime, YSL Manifesto L'Eclat, Armani She, Balmain Extatic, JdP Ambar Poszukuję głównie słodkich, kwiatowych, świeżych zapachów+ wszystko co mnie zainteresuje |
|
|
|
#3538 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Viktor & Rolf Bonbon Dior Miss Dior edt (S) Ferragamo Signorina Eleganza (S) 0,4 ml W zamian mogę zrobić odlewki z tej listy: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3176
|
|
|
|
|
#3539 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Nikt nie chce Secret Obsession?
|
#3540 |
|
|
Ktoś ma Fancy? Chociaż ze 20-30 ml....
Oddam Acqua Di Gioia EDT 50 ml...
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:49.

Mile widziane zapachy słodkie typu Miss Dior 2011, Fancy, Abyan Rasasi ( na próbę), Escada Absolutely Me, Vera Wang Princess, Vera Wang Pink Princess, Euphoria itd

Chętnie przyjmę Rogue, Vanille Noire, Liberte...ale jestem otwarta na propozycje, może być nawet mniejsza ilość.