|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 |
|
Rozeznanie
|
Bolaly ale tak z dzien dwa przed. A do terminu @ mam jeszcze ponad tydzien. Chyba ze mi sie cos poprzesuwalo?
|
#1712 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My jesteśmy młode damy, lecz o brzuszki się staramy :)
Mnie cycuszki ostatnio nawet ponad tydzień przed bola
![]() Podobnie wypada nam @ ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1713 |
|
Zakorzenienie
|
Uh hejka
![]() Było wczoraj kombinowanie , doczekałam się XD zobaczymy czy cos wyjdzie, jak długo sie czeka na jakiekolwiek objawy? >.>'' aa i jeszcze jedno pytanko, kiedy najlepiej robic test ciazowy? bo ja nie wytrzymam hehe |
|
|
|
#1714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo indywidualna sprawa Staraj sie nie doszukiwac objawow bo od tego mozna oszalec ^^Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
II kreseczki - 11.09.2014r. 26 lipca - kolejny rok razem! Julek - 10.05.2015r. 21:40 pierogowamama.com |
|
|
|
|
#1715 |
|
Konto usunięte
|
Hej
![]() talantea, podobno w przewidywany pierwszy dzień okresu ale ja to teraz czekam do 3-4 dnia, chyba że dostanę ten okres.. :/ 1 września powinnam dostać zobaczymy co z tego bd . Jakoś mnie lekko podkuwa podbrzusze dziś.. A wcześniej lewy jajnik.. Eh nie nastawiam się, ale wiadomo, że dobrze by było jakby wyszło |
|
|
|
#1716 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki, powinnam miec okres na początku wrzesnia wiec jeszcze jest trochę czasu, ahh te czekanie jest najgorsze,
|
|
|
|
#1717 |
|
Konto usunięte
|
Żebyś wiedziała, że to czekanie jest najgorsze. Najlepiej jakby można było test zrobić powiedzmy dzień po stosunku . Pomarzyć można :P
|
|
|
|
#1718 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Różnie to mozna interpretować ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1719 |
|
Konto usunięte
|
Niunia, mogliby..
|
|
|
|
#1720 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień po raczej nie da rady, ale tak chociaż z 4-7dpo zawsze to szybciej niż 10
![]() Jak tam Wasze humorki dziewczyny? ![]() Ja ostatnio jakiegoś doła złapałam...
|
#1721 |
|
Zakorzenienie
|
Z jednej strony mogliby ale z drugiej gdybym sie na przyklad dzien po stosunku dowiedziala ze sie nie udalo to by mi sie strasznie dluzylo do miesiaczki zeby zaczac nowy cykl a tak to przynajmniej do dnia okresu jest nadzieja
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
II kreseczki - 11.09.2014r. 26 lipca - kolejny rok razem! Julek - 10.05.2015r. 21:40 pierogowamama.com |
|
|
|
#1722 | |
|
Zakorzenienie
|
To racja - jeszcze jak byłam młodsza i była sytuacja, powiedzmy, stresowa pod tym względem (bo posiadanie dziedzi w wieku lat 18 to niekoniecznie był mój plan) to im bliżej @ tym więcej objawów u mnie łącznie z rosnącym brzuchem i mdłościami
Cytat:
Dodatkowo dla takiego mikroskopijnego zarodka droga do macicy też jest dłuuuuuuuuga. Więc natury się nie przyspieszy
|
|
|
|
|
#1723 |
|
Konto usunięte
|
Ja też jakoś tak gorzej się dziś czuje.. I psychicznie i fizycznie.. Byłam u psychologa rano. Porażka
|
|
|
|
#1724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale w związku z czym? Ze staraniami czy tak ogólnie? Mnie ten dół trzyma od powrotu z urlopu i nieszczęsnej @
|
|
#1725 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Niunia, głowa do góry, wiem, że przykro z powodu @, ale kolejny cykl będzie lepszy, wierzę w to ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Niunia, głowa do góry, wiem, że przykro z powodu @, ale kolejny cykl będzie lepszy, wierzę w to |
|
|
|
|
#1726 |
|
Rozeznanie
|
No wlasnie nie. U mnie zawsze objawialo sie to bolacymi piersiami 1-2 dni przed @. Juz wiedzialam wtedy ze musze nosic za bezpieczenie ze soba.
![]() Ale tak jak dzis to nigdy nie bolaly. Az stanik mi przeszkadza, swedza I bola strasznie... :/
|
#1727 |
|
Konto usunięte
|
W sumie nieduzo zostało do okresu, lekko ponad tydzień. Ale jakoś niecierpliwa jestem, dziś jakoś o tym myślę ciągle
---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Normalnie za☠☠☠iscie, jeszcze kochana mamusia zadzwoniła i mi dołożyła.. Niech to wszystko szlag trafi |
|
|
|
#1728 |
|
Zakorzenienie
|
Niunia -
![]() Ola - co ta Twoja mamuska wymyslila? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1729 |
|
Konto usunięte
|
A daj spokój, wypiła znów i jak zwykle dzwoni tylko w takim stanie, wielkie pretensje, że nie przyjeżdżam, że powinnam jej wysłać jakieś pieniądze, bo jej samej ciężko itd... Niech od starszych braci bierze co konie po 23 lata, 25 lat a nie dość że do tej pory z nią mieszkają, pracują i się nic nie dokładaja. To już nie mój problem, zwłaszcza że na picie to ma... Eh to wszystko przez tego jej fagasa, jak przyjeżdża do Polski to siedzą tylko i piją... Masakra, a ona pretensje za to wszystko co mi robiła dlaczego nie przyjeżdżam i że jej finansowo nie pomagam . Zaraz mnie szlag trafi
|
|
|
|
#1730 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A teraz nie mam nawet kiedy nadrobic Może nie trafiłaś na właściwego lekarza? Właśnie tak sobie to próbuję tłumaczyć, ale jakoś tak mnie to przyłamało, że zastanawiam sie czy nie olać starań i nie skupić się jeszcze przez jakiś czas na znalezieniu lepszej pracy- stabilizacji, żeby mieć do czego później wrócić Mętlik w głowie ![]() Juz sama nie wiem co ma być dla mnie priorytetem ![]() Cytat:
Poniekąd rozumiem Twoją irytację niestety .... Teraz (po pewnych doświadczeniach) już Ci powiem, że nie ma co zwalac winy na kogoś postronnego że np Twoja mam pije. To jej decyzja i ona postanawia co będzie robić ze swoim zyciem. Jeśli nie będzie chciała to się z tego nie wygrzebie i tak całe życie będzie się człowiek z nią męczył i użerał
|
|
#1731 |
|
Konto usunięte
|
Ale ona pije tylko jak on jest w pl, potem jedzie do anglii, i wtedy jest ok. Tylko z nim tak baluja. Ja nie uwazam żebym miała powód do niej jeździć za tyle co mi zrobiła, teraz nagle dobra mama się zrobiła.. A tak od dziecka jak piąte koło u wozu, niby nas siedmioro miała a ja jak śmiec... Eh. Nieważne. Mi wystarczy jak raz na dwa miesiące tam jestem. A skoro na picie mają to i ogólnie powinna pomyśleć żeby mieć też na życie.
|
|
|
|
#1732 | ||
|
Konto usunięte
|
Tragedia
![]() A no byli ale mój narzeczony usnął o 22 i byłam sama ![]() Cytat:
Ja się bawiłam świetnie! To fakt, szybko czas leci ![]() Cytat:
że szkoda dokładać hormony ciążowe i maleńkie dziecko ![]() Ja tam jestem przerażona upływającym czasem Boże dziewczyny to już w przyszłym tygodniu ![]() ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- U nas wczoraj policja była, u mnie w mieszkaniu rodzinnym
|
||
|
|
|
#1733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czemu była policja? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1734 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tez mam taka powalona sytuacje tylko ze z moim ojcem... jak bedziesz w UK to wpadaj! wypijemy za daremnych rodzicow
|
|
#1735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1736 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A u mnie to normalne Ojciec to pijak. Mój najstarszy brat tak samo. Piją od zawsze dzień w dzień i wiecznie awantura. Ja wczoraj wróciłam od Tż i od razu musiałam trafić na to
|
|
|
|
|
#1737 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sorry ale to moje zdanie... A iwesz jak już się tak zabaluje to później własnie powstaje problem że brak funduszy i szukaj wiatru w polu ![]() Cytat:
To wy wieczory mieliście razem??? Może i tak I nacieszcie sobą oczywiście ![]() Ciesz się To już tak blisko... I dobrze zapamiętaj ten dzień, stres i przygotowania! Wspaniałe chwile Co tam narozrabialiście?
|
|
#1738 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale że Tż usnął, to miałam sama ![]() Właśnie tak chyba będzie lepiej ![]() Zapamiętam chyba wyłącznie stres i to że wszyscy się na mnie gapią Wyżej napisałam
Edytowane przez 201604261006 Czas edycji: 2014-08-20 o 16:03 |
|
|
|
|
#1739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wszędzie dobrze widzę... ![]() Co Ty gadasz za głupoty!!! Zapamiętasz motylki w brzuchu i wzrok męża w trakcie wypowiadania słów przysięgi ![]() To się Wam wieczory udały
|
|
#1740 |
|
Konto usunięte
|
Aglerkowa, to jej fagas tam jeździ, ona zostaje w Polsce. Ale jak będę się wybierała, to jasne że się odezwę, marze żeby zobaczyć Londyn, z zagranicznych widziałam tylko Szwajcarię, bo pracowałam tam troszkę.
no i marzy mi się Most Karola o zachodzie słońca... : )---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- Z zagranicznych miejsc miało być :P |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:15.

Żona męża swego...

Mętlik w głowie 

tez mam taka powalona sytuacje tylko ze z moim ojcem... jak bedziesz w UK to wpadaj!