|
|
#2551 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIII
ja też nie chce zimna czemu nie może być 20-25 stopni i słońce najlepiej cały rok ![]() Ja też mam jakiś zły dzień o rana, zaczęło się od tego ze grzywka mi sie nie chciała ułożyć ![]() no i mam niechcieja do pracy a muszę do ludzi podzwonić
|
|
|
|
#2552 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
adkłaki. taśmę klejącą? dywanik przedkuwetkowy posiadamy, trochę pomaga, ale bez szału ideu się poznęcać nad kutakiem ![]() ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Cytat:
może trzeba się wyprowadzić? jakaś Hiszpania, tudzież Włochy może Grecja
|
|
|
#2553 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
ale temperaturowo się zgadzam, tez by mi tak pasowało....Względem zimna to od weekendu śpię w skarpetkach ![]() I zaraz padnę z głodu
|
|
#2554 | ||||
|
BAN stały
|
Znad śniadania
Nieee? Bym sprawdził, ale mi się nie kce ![]() Cytat:
Cytat:
Mnie się wydaje, że Ty piękne zdjęcie zrobiłabyś gofrownicą nawet ![]() Cytat:
Czuję się nieprzeleciany! ![]() Postaram się poprawić, psze Pani ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2555 |
|
grozi wypollizowaniem
|
pozdrawiam, znad pisania nienawistnych maili
,stwierdziłam ze nie oplaca sie byckulturalnym bo cie maja w oopie ![]() ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- nietypowy problem w wiadomym miejscu
|
|
#2556 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Ewuś - doczytałam posta (nie wiem jakim cudem go mogłam przegapić ? ) Wielkie dzięki za cynk, właśnie na tej stronie byłam i się trochę zdziwiłam Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-08-20 o 15:05 |
||
|
|
|
#2557 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cały Gryx, śniadania je w południe
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2558 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też bym była przejęta. 2. Się zdziwi Cytat:
![]() Ale ja to lubię Cytat:
2. O to ja się dziś też przyznam że mam (mam ostatnio chyba dzień w dzień, ale siedzę cicho, przełykam ślinę i udaję minie, minie, bo co będę jak zdarta płyta ![]() Ale bywało gorzej. U mnie. ![]() Posiedź z Barze, tu nie będziesz sama. Zrób sobie coś pysznego rozgrzewającego do picia. Ja co prawda spadam, ale powrócę
|
|||
|
|
|
#2559 |
|
Nindżopesz
|
Mursz, Twój nietopesz nieustannie mnie zadziwia
A ja się ze swoim chwilowo pogodziłam, ha.Polly, w temacie dziwnego problemu przychodzi mi do głowy tylko narobienie im siary (władzom) poprzez zgłoszenie sprawy do jakiejś bzdetnej gazety lub programu. Lub chociażby gdzieś na net na plotkarsko-informacyjny serwis. Chciałam się pochwalić, że w tym sezonie kupiłam buty zimowe (tak, już!) bez tysiąca internetowych konsultacji |
|
|
|
#2560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2561 |
|
Zakorzenienie
|
phi, np. ja tam śniadanie jem właśnie teraz
|
|
#2562 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2563 |
|
Zakorzenienie
|
no paczaj, właśnie robieu
![]() będzie rollo
|
|
#2564 |
|
Nindżopesz
|
![]() Nie, już wcześniej ![]() Wspominałam, że macham spod nowych rolet? Wkurzyłam się trochę bo wybrałam chłodne, kawowe lub brązowe odcienie a i tak słonko napie...rnicza dając jaskrawo-ciepłe efekty. Np. w salonie w rezultacie jest zmiana z mocno pomarańczowych na mniej pomarańczowe, pff. |
|
|
|
#2565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też to lubię, bardzofogle to dla mnie b. ważne, że potrafi mnie rozbawić do łez, wciąż
|
|
|
#2566 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. poka ![]() Cytat:
![]() miałam wszyskie ![]() na stanie, o ile dobrze pamiętam, to był ketchup ![]() na camden jest sklep z tymi szmatami, ale drooogoooo ![]() w przyłączeniu do ruskich Cytat:
![]() 3. tak, bo testowaliśmy z tego samego... po prostu ma już wyrobioną tolerancję na kapsaicynę Red, super zdjęcia Golden zdrowia dla Dida ![]() ad sinupret pogody to zaraz odkopię szydełka i druty
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2014-08-20 o 16:36 |
|||
|
|
|
#2567 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ty bądź cicho, masz przechlapane za te smsy
![]() Piję wino z Biedry, kosztowało całe 5 zł
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2568 |
|
Zakorzenienie
|
niech już będzie sobota, ja chce się spotkac z Red i Ju
|
#2569 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. takie ło, inspirowane butami, na które mnie nie stać: http://i3.ztat.net/large/TA/11/1N/04...N040-Q11@2.jpg 3. chcę tam ![]() 4. 5. ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Jatesz! Spisałam sobie na karteczce co chcę wywąchać w SMB bo na żywo zapewne zgłupnę z nadmiaru flaszek.
|
|
|
|
|
#2570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. 3. ja bym chciała jeszcze w tym roku tam wrócić ![]() 5. a w październiku, to mam nadzieję, że nam wypali mały przerywnik ![]() w MSB to tak wybitnie dużo to na stanie nie ma, chyba że coś się zmieniło od stycznia
|
|
#2571 | |
|
Wtajemniczenie
|
przeleciałam Cię więc jeszcze raz
aczkolwiek tani środek z fm niewiele mi mówi nie wię soto Cytat:
uprałam we końcu wezyrkiem z pianą, różnica jest aczkolwiek nie wszystko zeszło. trudno komu będzie przeszkadzać dostanie ścierę i może se doczyścić za didowe kciuki i pyskuje ![]() dałam się zrobić w konia z umową z netem. M mnie właśnie uświadomił, że płacimy 5 dych za połowę tego, co teraz dają za 3 dychy jutro idę negocjować albo zrywać starą i brać nową. chyba bardziej się opłaca nowa umowa zwłaszcza, że nie ma szans żebyśmy przejedli 30 giga limitu miesięcznie 18 osób na grzędzie i nikt nie pisze?
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2014-08-20 o 17:43 |
|
|
|
|
#2572 | |
|
BAN stały
|
![]() Bieda na całego, nawet ketchupu nie mam! Tzn. dobre i tanie? ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2573 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2574 |
|
BAN stały
|
Wam też wizaż muli?
![]() Zjadłem białą z musztardą (a ja przecież białej nie lubię ) i resztę jogurtu greckiego Ciężko jest nie mieć tego, na co się akurat ma ochotę... jak żyć?
|
|
|
|
#2575 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Red fajne buty, skant one ?
Czyzbys wracala do robo?
|
|
#2576 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
![]() Cytat:
a ja chyba wolę cieplej w mieszkaniu niż zimniej Cytat:
--- wpasowując się w problemy pierwszego świata, miałam wybór pomiędzy dwoma prawie identycznymi mieszkaniami, no i chyba okazało się że wybrałam to gorsze ok. 10 cm węższe i z beznadziejnie usadowionym grzejnikiem którego się nie da sensownie przenieść i przez to mniej ustawne, tzn. moje obecne meble nijak mi się tam dobrze nie zmieszczą tia, nie ma to jak bezmyślny spontan pocieszające jest to, że jestem mała i chuda i nie muszę mieć dużych odległości miedzy meblami
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#2577 |
|
BAN stały
|
Nuuudyyy
![]() Idę odprawić poranną toaletę
|
|
|
|
#2578 | |
|
Nindżopesz
|
Z Zalando: http://www.zalando.pl/tamaris-botki-...1n040-q11.html drogie jak na eko skórę ale od dawna kusił mnie ten fason więc postanowiłam się szarpnąć. I tak tanio w stosunku do Blowfisha czy Venezii.
A Ty jakie masz na jesień, zimę, coś fajnego nindżopszowego? ![]() Jeszcze zamówiłam se wielki kaptur żeby zadawać szyku bo nie mogłam znaleźć płaszcza z takowym http://www.mnishkha.com/public/admin...80a4cce688.jpgNoo, niestety od października wracam. Chyba że mnie w międzyczasie wyrzucili a ja nic o tym nie wiem ![]() ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2579 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
2. łoł, nie czujesz trochę że dziwnie, po tak długim czasie...? 3. co nie? ![]() kłopot w tym, że posiadam 4 kolubryny, nie meble, a niecałe 19 m2 gdzie mam pomieścić i pokój z tymi kolubrynami i kuchnię to ciut mało grzejnik mi wlazł w paradę, tzn. miesiąc temu myślałam, że jest bardzo ok tam gdzie jest ale chyba jednak nie.... no, chyba, że da się go zamienić na dwa mniejsze a jeśli nie, to będę uprawiać slalom
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#2580 |
|
Zakorzenienie
|
He joł snad rozkroku nad Banditem
![]() Byłam dziś w D i zanadałam sobie z flachonu ![]() Po raz pierwszy to ja byłam śmierdziuchem tramwajowym ![]() Snad okularów obserwowałam jak wszyscy się odsuwają Ewusia_marchew , Polly Czy możecie polecić adresy kwater które wynajmowałyście? Jakoś kurka stresuje mnie wyjazd w te rejony ![]() Nie przelecę Was bo jusssz nie mam cyber oka
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-08-20 o 20:07 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:33.

najlepiej cały rok 

ale temperaturowo się zgadzam, tez by mi tak pasowało....

)

?