|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXIX
A ja mam fazę na te pierożki ze szpinakiem :P drugi dzień mam je na obiad
Myślicie, że będzie Purina dla kastrata, ale z łososiem? pytam, bo ostatnio jak była promocja, to były tylko te smaki co w gazetce.
Edytowane przez ciastecek Czas edycji: 2014-08-20 o 14:35 |
|
|
|
#602 |
|
Pani Mizantrop
|
Są w B kurki? Po ile?
|
#603 |
|
Zadomowienie
|
U mnie to samo, tylko, że moja B. jest wyprzedażowa. Też czekam na przecenę, tylko tych plastrów nawilżających do pięt, były razem w kartonie ze skarpetkami.
|
|
|
|
#604 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#605 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj w biedronce znalazlam pierogi w butach
rowniez te pojemniczki ze spinaczami lub klipsami z gazetki szkolnej - wszystkie otwarte ktos chcial pozyczyc?Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#606 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#607 |
|
Pani Mizantrop
|
Ja mam w Windows Phone aplikację "Moja gazetka", faktycznie są wszystkie gazetki w miarę na bieżąco.
|
|
#608 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#609 |
|
Wtajemniczenie
|
Widziałam dziś przecenione artykuły silikonowe te kieliszki, znaczniki do kieliszków i foremki na lizaki lodowe za 2,79
|
#610 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#611 |
|
Raczkowanie
|
jest u was danio? bo u mnie znikł ostatnio a zawsze kupuję
![]() a serki - twarożek domowy i wiejski u mnie zawsze super smaczne i śmietanka płynna. |
|
|
|
#612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ma tylko jeden minus, na bieżąco ściaga gazetki :/ Czyli nie aktualizuje się np. raz dziennie, tylko za każdym razem jak się wchodzi w aplikację i wybiera gazetkę musi mieć dostęp do interentu (w domu nie ma problemu,gorzej poza, bo trochę zżera transfer)Niedawno kupowałam kurki po 8zł chyba
|
|
#613 |
|
Zadomowienie
|
Udało mi się znaleźć te miseczki łódeczki po 1.49
Przekopałam 4 kartony, ale udało mi się znaleźć jeszcze 4 sztuki. Śliczne są. Nie tylko do deserów, ale do sosów i przekąsek. Kupiłam też deski szklane 2 sztuki za 6,99 oraz ładne szklanki do piwa na nóżce 2 sztuki za 2,99. ![]() ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- W Lidlu dziś też spotkała mnie miła niespodzianka. Kupiłam doradę za 11,90 zł za kilogram. Ważna do 22.08. Zamiast 27 zł zapłaciłam 10, a na paragonie: rabat - 17 zł : :
|
#614 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, gdzie w Łodzi dostanę te miseczki/pucharki? W mojej biedronie aktualnie nie ma nic na wyprzedażach z ciekawych rzeczy
Kupiłam dzisiaj w końcu poduchę do spania na boku za 17zł, ale poza nią aktualnie nic godnego uwagi nie ma u mnie ![]() Moje białe, ceramiczne patelnie po dłużym czasie dopiero się odbarwiają i lekko rysują ale nadal bardzo dobrze się na nich smaży, mam dużą, małą i do naleśników Z drugiej strony moja mama i siostry też na nie narzekają, tyle, że one nie zawsze używają drewnianych łopatek, może dlatego im nie podpasowały
|
#615 |
|
Zakorzenienie
|
wpadłam dziś przez przypadek do odświeżonej - po remoncie biedronki
bedzie chyba wyprzedażowa bo bardzo duża jest ![]() filetów z kurczaka za 11,49 oczywiscie już nie było-mąż dostał zalecenie by jutro rano skoczyc po 2-3kg ![]() kupiłam w sumie tylko ziemniaki bo byly po 0,19zł za kg, soki pomaraczowe te z miąszem bo bardzo je lubię, pierogi ruskie 400g po 2,49zł - > bardzo dobra cena wziełam 3 opakowania i właśnie pół opakowania sobie grzeję ![]() Bardzo lubię pierogi ruskie,ale mój maż takich nie je więc nie opłaca mi się lepić samej a te biedronkowe bardzo polubiłam. Kupiłam jeszcze za 8.99 patelnie do naleśników , bo wahałam się nad nią już jakiś czas a jak już stwierdziłam , że chcę to nigdzie nie było :P
|
#616 |
|
Konto usunięte
|
Od jutra rabaty na ciastka i wafelki
. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#617 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za to kupilam kurczaka ![]() [1=f1c0d63fc5ca1c381c34296 7d346813606c679f4_610b1c1 cbeee7;47785848]Od jutra rabaty na ciastka i wafelki . Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Po pracy beda zakupy
|
|
#618 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja te przebarwienia z ceramicznej patelni usunęłam proszkiem Cif - idealnie bialutka się zrobiła
(Gdzieś na moim blogu jest nawet recenzja tego proszku)
|
#620 | |
|
Kociara
|
Cytat:
W składzie ma po prostu "masło" - nie ma się co doszukiwać "miksów" i podróbek, po prostu obniżyli ilość tłuszczu, żadna magia Hm, mi się wszystkie szybko rysowały (nawet Tefal!) dopóki nie przerzuciłam się na silikonowe akcesoria do gotowania (z Biedronki zresztą, polecam, bajecznie się je myje ). Kurczę, chyba jednak si.ę skuszę, bo największa wychodzi za ok. 37zł z pokrywką... A zależy mi na tym aby właśnie była z pokrywką.
|
|
|
|
|
#621 |
|
Zadomowienie
|
Kupiłam serki w promocji 3 za 2, chciałam wziąć masło na spróbę, ale już nie było
|
#622 | |
|
maskott
|
dziękuję trochę drogo :/ Cytat:
Jak masz w swoim mieście leclerca to ja u nich najtaniej zaopatruję się w jaglaną. 500g za ok 2,50zł
|
|
|
|
|
#623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#624 |
|
Zakorzenienie
|
2 tyg temu były dosyć mocno schowane w lodówce po 7,99 za 400 czy 500g
|
|
|
|
#625 | |
|
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°
|
Cytat:
Edit: albo nawet 200 g
|
|
#626 |
|
BAN stały
|
xx
Edytowane przez enzunio Czas edycji: 2014-08-30 o 23:45 |
|
|
|
#627 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#628 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zastanawiałam się czy mówisz o storczykach czy o jaglanej Ale w gazetce polo są storczyki więc się wyjaśniło Dzięki za cynk, choć to jednopędowe, a biedronkowe dwupędoweByłoby super gdyby cieciorka i soczewica weszły do asortymentu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
I najważniejsze, że w stałym asortymencie![]() Dzisiaj wzięłam ananasa świeżego, nawet poporcjowane były na połówki. Nie kojarzę czy wspominałyście o mini ciasteczkach, pakowanych jak muesli, w pudełkach, niby do jogurtu lub mleka, były trzy rodzaje, w promocji akurat. Nazywają się Midi, ciasteczka wielozbożowe. Nie wiem czy smaczne, zobaczymy. I teczkę taką z 12 przegródkami w kwiatki córa sobie wybrała. Wszystkie lody na patyku były w opłakanym stanie zamrożenia, płynne po prostu.. Puriny sporo, ale nie kojarzę czy akurat smak łososia był bo trochę ostatnio zrobiłam zapasu w innym sklepie. Edytowane przez laisla Czas edycji: 2014-08-21 o 03:22 |
|||
|
|
|
#629 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez "podlewam" raz w tyg - nalewam wody a po jakimś czasie wylewam... i o dziwo (mi, ktorej wszystkie kwiaty zdychają) na razie sę trzyma.. ju drugi albo 3 rok.. ![]() ---------- Dopisano o 06:50 ---------- Poprzedni post napisano o 06:49 ---------- Cytat:
|
|
#630 |
|
Wtajemniczenie
|
Ależ mnie wkur*** dzisiaj ekspedientka. Nie wiem czy nie przejdę się do kierowniczki, bo to nie pierwszy raz. Robiłam zakupy przed pracą i oczywiście Pani znów miała problem z drobnymi o czym nie omieszkała mnie w chamski sposób poinformować. Nawet bezczelnie spytała czy nie mogę kartą zapłacić! Dałam 50zł i końcówkę 77gr. Miała wydać równo 37,50 - oczywiście wydała, bez odchodzenia od kasy żeby coś rozmienić. Rozumiem, że mogłam być kolejną osobą o 7:00, która dała jaj 50zł, i faktycznie nie miała wydać ale chyba powinna o drobne poprosić kulturalniej...
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:33.

Myślicie, że będzie Purina dla kastrata, ale z łososiem? pytam, bo ostatnio jak była promocja, to były tylko te smaki co w gazetce.

rowniez te pojemniczki ze spinaczami lub klipsami z gazetki szkolnej - wszystkie otwarte
ktos chcial pozyczyc?

Ma tylko jeden minus, na bieżąco ściaga gazetki :/ Czyli nie aktualizuje się np. raz dziennie, tylko za każdym razem jak się wchodzi w aplikację i wybiera gazetkę musi mieć dostęp do interentu (w domu nie ma problemu,gorzej poza, bo trochę zżera transfer)
: