|
|
#2641 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: True Blood - oglądacie?
Zastanawiam sie czy Yakuza szuka tej laski od buddyzmu (zapomnialam jak ma na imie) bo pewnie mysla ze skoro dzieki niej wampiry zmutowaly, to ona pewne wie co bylo dodane do tej czystej krwi bedzie znala antidotum
![]() i wszyscy sie wylecza... ![]() musimy pisac a bialo? w wiekszosci watkow sie nie pisze, wtedy duzo latwiej sie udzielac, u mnie na tel ciezko sie pisze jak musze zaznaczac
|
|
|
|
|
#2642 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nawet nie wiem jak zaznaczyc na telefonie
wedlug mnie nie trzeba, ja nie wchodzę na wątek dopóki odcinka nie obejrzę, więc... myślę, że większość nie wchodzi, bo nie na po co ![]() Sarah Newlin
|
|
|
#2643 |
|
Rozeznanie
|
ja sądzę, że warto, bo niektorzy udzielają się odnośnie jeszcze poprzednich postów a nie każdy ma czas obejrzeć odcinek z samego rana
I) włosy za talie II) włosomaniaczka od lutego 2012 III) wegetarianka od 2005 http://ochdearme.tumblr.com http://www.bonjourdisko.blogspot.com - założyłam! http://instagram.com/lilyhatesroses 29.09 - kosmetyki LUSH: peeling RUB RUB RUB, lotion Charity Pot, peeling do ust Bubblegum |
|
|
|
|
#2644 |
|
Wtajemniczenie
|
Lafayette i James mnie zaskoczyli
. Trochę mi żal Jess, ale podejrzewam, że jeszcze zemści się na niej wampirzyca Jasona, w ogóle obstawiałam, że ona wparuje do środka jak ich podsłuchiwała. Chory Bill też mnie zaskoczył, ale jestem pewna, że znajdą jakieś lekarstwo.
|
|
#2645 |
|
BAN stały
|
Spoiler
Violet zeżre tego młodego i małą wróżkę Andiego. Jakoś mi ich nie szkoda, tyle co nerwów przysparzają rodzicom to lepiej jak ich raz przepłaczą. Tak sobie cicho życzę. Nie dość, że kilka wróżek zjadła Jessica to ta ją znając wgl. ma gdzieś ostatnie wydarzenia i w najlepsze siedzą sobie nocą w domku na drzewie. -.- Chociaż pewnie Jason ją zabije z płaczem bla bla bla. Violet jest jedną z najciekawszych, najseksowniejszych kobiet i będzie mi jej nawet trochę szkoda. Albo Violet się zarazi i dopiero ją zabiją bo wątpię by dali rade 800 letniej wampirzycy która sprawia wrażenie bardziej zabójczej od zdrowego Erica. Chociaż cicho liczę, że nie zginie. Myślałem, że w tym odcinku Hoyt wróci na pogrzeb matki chociaż znając życie pewnie przypłaci swoja wizytę życiem. Nie wiem jak ta siostra tej ściganej blondyny się uleczyła. Głos przestał mi się zgrywać z obrazem. Nadal szkoda mi Alcide-a. haha. W tym sezonie najśmiesznejsza była scena snu Jasona z Erickiem co się obudził w kościele. Liczyłem na Ericka, że powie do Jasona coś zabawnego "Hey, didnt see you a while sweetie, you should sleep more at day" haha
Edytowane przez DopplegangerEddarda Czas edycji: 2014-07-28 o 09:54 |
|
|
|
|
#2646 | |
|
...
|
Liczyłam, że Violet zrobi większy ogień niż zabicie dwójki nastolatków... Podejrzanie była dla nich miła, w sumie nie wiedziałam co od nich chce
.Cytat:
.Jak Sookie się zaraziła/stała nosicielem tego wirusa?
|
|
|
|
#2647 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jakim trzeba być głupkiem, żeby pić z laski, która oberwała wampirem? |
|
|
|
|
|
#2648 |
|
Konto usunięte
|
Oglądam dzisiaj w kinie zwiastun filmu "dawca pamięci", a tam Eric
Edytowane przez 201703061432 Czas edycji: 2014-08-18 o 23:56 |
|
|
|
|
#2649 |
|
Konto usunięte
|
To smutne, że o odcinku przypomniało mi pojawienie się tego wątku w subskrybcjach.
|
|
|
|
|
#2650 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#2651 |
|
...
|
Boję się tego ostatniego odcinka. Najbardziej satysfakcjonowałaby mnie śmierć Sookie .
|
|
|
#2652 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Hoyt kolejny debil, Jessica zamiast mu powiedzieć, że nie mógł znieść cierpienia dlatego kazał sobie wymazać pamięć. Szkoda mi jedynie tej ślicznej blondynki. Ogólnie ten ostatni sezon jest taki głupi. Ciekawy był jedynie ten wątek z tymi zmutowanymi wampirami a reszta to takie bla bla. Jeszcze jak dziadek Sookie się pojawił i jak była Violet i Alcide to było w miarę ciekawie. I przecież któreś z nich mogło przemienić Alcida, gdyby "odżył" mógłby zadecydować o tym czy chcę żyć czy nie. Edytowane przez DopplegangerEddarda Czas edycji: 2014-08-19 o 11:21 |
|
|
|
|
|
#2653 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2654 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#2655 |
|
Przyczajenie
|
Już z dwojga złego wolę martwego Alcida
. Wątek z Violet był tylko na zapchanie czasu, powrót Hoyta średnio udany, Sarah też bezpłciowa jak i wszyscy Japończycy, wątek Sama się dziwnie urwał. Kiepsko widzę finał .
|
|
|
|
|
#2656 |
|
...
|
Hoyt był taką pipką, że aż ciężko uwierzyć w taką zmianę
.
|
|
|
#2657 |
|
Raczkowanie
|
Nie wierzę, że to juz koniec... Czegoś mi zdecydowanie brakuje, ale niestety wszystko wskazuje na to, że ostatni sezon zasługuje na miano nijakiego :/
Scena seksu Ginger i Erica - epicka! haha
|
|
#2658 |
|
Konto usunięte
|
A mi się podoba zmiana Hoyta, tyle czasu na platformie i w nowym środowisku może dużo zdziałać. I nagle taki jakiś pociągający...
|
|
|
|
|
#2659 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#2660 |
|
Raczkowanie
|
Hoyt zmężniał, i to jak !
Czy mi się wydaje, czy wygląda jakoś... lepiej ? Mam nadzieję, że skończy się w jakiś niesztampowy sposób. Najgorsze co mogłoby się stać, to gdyby Bill przemienił Sookie i żyli długo i szczęśliwie ...
|
|
#2661 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zobaczymy, ale dotychczas wszystko, co pisał, się sprawdziło. Edytowane przez sweet_muse Czas edycji: 2014-08-21 o 00:20 |
|
|
|
|
|
#2662 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Tak jak przemiana Erica w zeszłym sezonie co udawał jakiegoś informatyka u tego Ministra czy Gubernatora. To Hoyt-a zrobili w drugą stronę. Ale cieszę się, że się na to nabieracie
|
|
|
|
|
|
#2663 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2664 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#2665 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#2666 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Za to Eric strasznie wypudrowany mi się wydawał
|
|
|
|
|
|
#2667 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mnie w sumie Hoyt się podobał całkiem jeszcze przed transformacją, ale cśś trochę wstydziłam się przyznać ![]() I w końcu miał jaja, żeby postawić na swoim, pójść za swoją prawdziwą miłością, olewając wszystkich wokół, GO HOYT !!!
|
|
|
#2668 |
|
Raczkowanie
|
Słaby początek sezonu, ale teraz coraz przyjemniej.
Szkoda, że Bill zszedł jakby na dalszy plan. I jeszcze mam resztkę nadziei, że Tara powróci. Jak nie, to szkoda, bo to będzie znak, że chyba ją po prostu wyrzucili z serialu...zginęła tak szybko i głupio. |
|
|
|
|
#2669 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Może po prostu glamournęła matkę i powróci w ostatnim odcinku.
|
|
|
#2670 |
|
BAN stały
|
Mój mąż to ogląda i przez pierwsze serie czasem mu towarzyszyłam, ale to co się dzieje w tej jest już nieznośne i bardzo naciągane...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:23.

19.09.2015
. Trochę mi żal Jess, ale podejrzewam, że jeszcze zemści się na niej wampirzyca Jasona, w ogóle obstawiałam, że ona wparuje do środka jak ich podsłuchiwała. Chory Bill też mnie zaskoczył, ale jestem pewna, że znajdą jakieś lekarstwo.