|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Grono mamuś powiększamy, intensywnie się staramy - cz. IV
coś tam policzyłam i stwierdzam, że za wcześnie
![]() Niech on tam leży jeszcze i czeka
|
#1742 |
|
Raczkowanie
|
Ale mam jakies dziwne uczucie że nic z tego nie wyszło. ?
|
#1743 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() @ jak nie było tak nie ma... Jutro mam ginekologa. Nie doszukuję się objawów, bo czuję się bolała, senna i w ogóle inaczej, ale przecież miałam sporo stresu i myślę, że niestety @ po prostu przesunie. Chciałabym, żeby nie przyszła, jeszcze nigdy nie chciałam tego tak bardzo, jak dzisiaj. Ale czy od samego chcenia zachodzi się w ciąże? Przespałam cały wieczór i idę dalej. Odezwę się rano, albo już po wizycie. Annasar- mi podoba się bardziej czarny żakiet
|
|
#1744 |
|
Raczkowanie
|
Dokładnie! Dlatego go nie biorę i nie chce sie rozczarowac...
Chce wytrzymać jak najdłużej! ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- Uciekam nynyy Dobranoc
|
#1745 |
|
Zakorzenienie
|
Agolandia, właśnie miałam pytać co tam z testowaniem u Ciebie
![]() żeby to było TO Paulinko, wytrzymaj, a ja bede brała dzielnie z Ciebie przykład Zresztą i tak nie mam wyboru ![]() ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- Dobranoc
|
#1746 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 02:11 ---------- Poprzedni post napisano o 02:06 ---------- AGNES beta ladna trzymaj sie i oby wszystko bylo dobrze,mowia ze plamienia sie zdarzaja moze masz jakis niedobor witamin czy cus,gruunt to nie panikowac Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 02:12 ---------- Poprzedni post napisano o 02:11 ---------- o 20 jak padlam tak spalam do teraz... no i co ja bede teraz robic... wzielabym gorącą kapiel... taaaa juz ide gotowac wode w garnkach...bozeee no sredniowiecze no ... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1747 |
|
Wtajemniczenie
|
dzien dobry
annasar agnes nie vwiem czy pisalam kurde jakos tak nie pamietam gratki bo beta super noi powodzonka w szpitalu niema co czekac jak plamisz nie wazne ile nie powinno sie no chyba ze taka twoja uroda agolandia daj znac co tam gin powiedzil paulinko jeszcze za wczesnie jeszcze conajmniej z 5 dni kocurek nam sie byczyc bedzie mowia ze zmiana klimatu sprzyja poczeciu takze wiesz do dziela eeee kurde niewiem co jeszcze
|
#1748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() agolandia trzymam kciuki za wizytę u gina. Daj znać co powiedział. Ja idę dzis na 19.30 Miłego dnia!
|
|
#1749 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień Dobry
![]() Dzisiaj jest też mój dzień wizyty u gina i juz jestem w panice. Najchętniej bym sie schowała ze strachu i nie szła. Dziwne to takie, z mała biegałam z radością, bardzo chciałam wiedzieć co u niej, ile urosła, a teraz mam okropną blokadę. Chciałabym w ogóle nie chodzić, usg jest dla mnie jednym wielkim kłębkiem stresu. Trzymajcie za nas kciuki tez idę na 19:30 A jak u was samopoczucie? Agolandia na która wizyta? 3 strony miałam do nadrabiają od wczoraj
|
|
|
|
#1750 |
|
Wtajemniczenie
|
ewcia
ale napewno wszystko dobrze i dzidzia rozwija sie prawidlowo plamien niemasz dolegliwosci sa wiec nie moze byc inaczej india ehhh przyjdzie i twoj czas
|
#1751 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie dziewczynki w teb deszczowy poranek
Franeczko wspołczuje Ci że nie masz ciepłej wody zwłaszcza ze taki ziąb za oknem Co do wakacji to troche nas skubnęło. Miało być skromnie ![]() 5070zł za dwie osoby ![]() ale jestem tego zdania że w tym roku szalejemy bo na przyszły rok jak się dzidziuś urodzi to napewno nie pojedziemy tak daleko ![]() Dorotko ale niestety wyjeżdzamy 13.09 , a to jest termin @ więc albo pojedziemy tam juz w 3 albo razem z @ ![]() Ewuniu zobaczysz będzie wszystko ok Jak tam moja "siostra" się czuje?
|
#1752 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co prawda słabo sie czuje, ale niewiem Żanetka zazdroszczę wyjazdu zeby jednak był wyjazd we trójkę do owu już chwilka
|
|
|
|
|
#1753 |
|
Zakorzenienie
|
no owulka powinna byc w piątek za tydzien
no musi się udać bo nie zamierzam @ zabierac do Hiszpani
|
#1754 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry
![]() Ewunia bedzie dobrze zobaczysz bobasai bedziesz najszczesliwsza mama na swiecie ![]() Agolandia zycze Ci wszystkiego co najlepsze spelnienia marzen I zeby kazdy dzien byl dla Ciebie niesamowitym dniem pelnymmilosci I szczescia Ja zmykam laski nabadania I z psem dofryzjera
|
|
|
|
#1755 |
|
Zakorzenienie
|
Agolandia wszystkiego najlepszego
![]() obyś szybciutko zobaczyła upragnione II kreseczki Dziś impreza Agolandii a jutro Meliski ![]() ide po kawe
|
#1756 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Agolandia Sto lat, sto lat, niech żyje żyje nam ![]() Życzę Ci Aguś wszystkiego o czym marzysz i czego pragniesz Ewunia, nie stresuj się Zobaczysz jak pięknie maleństwo rośnie A już niebawem genetyczne, prawda? ![]() Trzymam też kciuki za wizytę Indii i Agi ![]() Franuś, z tą wodą to koszmar... Współczuję Ci bardzo i jak będzie Ci źle to zapraszam do siebie, użyczę wanny i ciepłej wody tyle ile bedziesz chciala Też dzisiaj wizyta i zaczynam się powoli szykować. Trawniki i te sprawy już obrobione Muszę niestety wziąć ze sobą syna, a ten coś dzisiaj wstał lewą nogą
|
#1757 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny wróciłam i nie dam rady nadrobić
![]() kiedyś jak nadrabiałam przeczytałam, że tempkę mierzy Czarnulka, jeśli mogę Ci doradzić mierz (dow)cipnie lub odbytowo bo w usta w to samo miejsce nie trafisz i tempka nie jest wiarygodna. Mierz po conajmniej 3 godz snu codziennie o tej samej godz, polecam ovufriend ![]() Są jakieś II kreseczki oprócz agnes? ![]() AgolandiA spełnienia marzeń a mnie dziś zaleje
|
#1758 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj Malina
![]() A to nietestujesz? czekasz na @?
|
#1759 |
|
Zakorzenienie
|
Ola, póki co Agnes tylko miała II kreski, czekamy na następne
![]() A Ty nie testujesz? Chcę ogłosić, że imię jest już postanowione i będzie Kornelek Także oficjalnie sobie wpiszę na pierwszej stronie
|
#1760 |
|
Zakorzenienie
|
Aneczko super
Kornelek Pulinko a jak byłas w Loret de mar to wykupywaliście sobie wycieczke np do Barcelony z jakiegoś biura na mieście? Czy u swojego rezydenta?
|
#1761 |
|
Wtajemniczenie
|
aguniaaaaa wszsytkiego najlepszego ale ze mnie gapa
sto lat niech zyje nam noi pozytywu jak najszybciej a moze nawet dzis aneczka kornelek bardzo ladnie ![]() ---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- u mnie tak leje szaro buro i ponuro ze nawet chec zjedzenia precla nie wygodni mnie do sklepu
moje szczęście Navidek 02.12.2014 Edytowane przez dorotape1987 Czas edycji: 2014-08-21 o 08:41 |
|
|
|
#1762 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mąż się przekonał? Czy jakoś go przekonałaś? U mnie za chwile genetyczne, fajnie by było pójść 11+6 bo to też jest tak że zeby zrobić to badanie to zarodek nie moze być większy niż ileś cm. Tylko to bedą moje 25 urodziny. A co jesli wyjdzie coś nie tak? Nie chce ich przepłakać. Z drugiej strony moze właśnie przyniesie mi to szczęście? No nie wiem po prostu co zrobić. Mogę pójść dzień wczesniej jeszcze lub za tydzień ale to bedzie 12+5/6 i moze być trochę za późno? Agolandia wszystkiego najlepszego ![]() ---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- Nie bardzo chce chodzić w czwartki na wizyty, bo w ten dzień mój gin z pierwszej ciąży też przyjmuje i mi jest tak strasznie głupio przed nim, ze sobie poszłam do innego.
|
|
|
|
|
#1763 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się i ja w ten ponury poranek
![]() Ja zaraz zmykam do fryzjera ![]() Agolandia wszystkiego najlepszego,spełnienia wszystkich marzeń ![]() Ewuś nie martw się napewno wsystko jest ok ![]() Aniu Tobie też powodzenia na wizycie ![]() Dorotko u mnie tez brzydko i ponuro
|
#1764 |
|
BAN stały
|
U mnie wczoraj bylo 4 kupy, do tego odparzonny czerwony tylek i na uwienczenie dnia rozbita glowa.
|
|
|
|
#1765 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Przeważnie tak jest A do Barcelony napewno bedzie!W tym roku w podróży poslubnej byliśmy w Grecji i też rezydent sie tym zajmował ![]() Agolandia wszystkiego dobrego, sto lat!! ![]() Dorotko wiem, wiem właśnie ze jeszcze za wczesnie, dlatego staram sie o tym nie myśleć! Opanowuje się! ![]()
|
|
#1766 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki za Wasze dzisiejsze wizyty
![]() Martusia a co to robilas?
|
#1767 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1768 |
|
Zakorzenienie
|
Paulinka wiem że u rezydenta można kupic wycieczke ale w lokalnych biurach podróży te same wycieczki są duzo tańsze
![]() czyli musze pogrzebac u wujka google
|
#1769 | |||
|
BAN stały
|
Tzn nie u mnie tylko u mlodego.
Mialam wczoraj ciezki dzien i pod wieczor juz myslalam, ze odetchne, mialam tylko nakarmic malego.Bawil sie w salonie, poszlam do kuchni mu ugotowac, nagle sie strasznie rozryczal, przybieglam patrze, a tu strozka krwi z glowki mu leci.Na szczescie nie byla duza rana i szybko zakrzepla, ale i tak nie moglam spac i co chwile wstawalam sprawdzac czy z nim w porzydku. ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Mi sie tez podoba, moze podkradne ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Cytat:
Jak sie mlody zrodzil to podobna sytuacja z piecem, a byl dopiero zrobiony i na gwarancji, maz faceta wyciagnal za fraki z domu. |
|||
|
|
|
#1770 |
|
Raczkowanie
|
Echh.. ja to dziś mam dopiero boleści...
![]() Normalnie mam wrazenia ze zaraz dostane @ ![]() Moje podbrzusze dzis chyba przechodzi kulminacyjne świrowanie! Teraz boli tak skurczowo po samym srodku poobrzusza..juz nawet jajniki nie daja o sobie znac. A przeciez do @ jeszcze czass... echh...
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:25.

ale chociaz mam swiadomosc, ze sie nie udaje bo nie ma jak po prostu. Do nowego cyklu chcemy zrobic badania mezusiowe i moje hsg po @ i profilaktycznie zrobie prolaktyne z obciazeniem, bo robilam bez.
zeby wyszly II niedlugo
kurde jakos tak nie pamietam gratki bo beta super
noi powodzonka w szpitalu niema co czekac jak plamisz nie wazne ile nie powinno sie

albo razem z @ 

co prawda słabo sie czuje, ale niewiem

Zobaczysz jak pięknie maleństwo rośnie