|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1831 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My jesteśmy młode damy, lecz o brzuszki się staramy :)
Cytat:
Nie wiem co mam napisać - miałam się zapytać ile ma lat, bo zachowuje się jakby miał 12 bez kitu |
|
|
|
|
#1832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie, ile on ma lat?
|
|
#1833 |
|
Zakorzenienie
|
O matko, jakbym swojego widziała - ostatnio popsuł mi się telefon więc na czas naprawy dał mi swój stary, też ma na nim jakąś grę zainstalowaną - i bierze go sobie bo on nie może gry zostawić przecież by umarł bez niej!
![]() No wyobrażam sobie co masz z tym badaniem nasienia - ja już ostatnio pisałam że mi to piekło zrobi w domu jak chociażby o tym napomknę, on jest wielki maczo i na pewno jego plemniki robią co trzeba Ja też nie lubię schabowych - w ogóle wieprzowiny nie lubię ble Owieczka - no szlag może kobietę trafić, zabierasz się za facia a ten sobie w komputerku klika noszzzz ![]() A co do teściowej - no ja mam super babkę za teściową i bardzo rozumiejącą bo sama wie jaki jej syn czasem potrafi być :P Ja to się na mojego długo gniewac nie mogę bo mnie zaraz roźmiesza - wczoraj mnie drażnił bo jakiś miałam gorszy dzień a on się na mnie pokładał tym 100-kilowym ciałkiem i mi ciężko byłam to się drę na niego żeby zlazł bo ciężki jest a on na to taki głosem smutnego dzidziusia "Uważasz że jestem gruby tak? Jestem gruby dlatego każesz mi chodzić na siłownię, wcale mnie nie ciociasz" Jak on tak zaczyna gadać to mi się śmiać chce Ale czasem jak mnie wkurzy to mu marudzę - nawet czasem mi głupio bo się czuję jak swoja wlasna matka jak tak zacznę jęczeć
II kreseczki - 11.09.2014r. 26 lipca - kolejny rok razem! Julek - 10.05.2015r. 21:40 pierogowamama.com |
|
|
|
#1834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może zrobię mu tablicę + i -, czy tam jakichś minek i będzie miał szlabany no kompa i tv Dobre to było
|
|
#1835 |
|
Konto usunięte
|
Hej ;*
tz poszedł do roboty.. I niech spada, wkurza mnie . co do tatuazu - mam jeden na ręce od dwóch lat . Ale też myślę o kolejnym, na nadgarstku właśnie. a co do ślubu - jak byśmy nie odwołali to byśmy brali za tydzień ślub, ale wkur.wiłam się no i odwołalismy bo każdy naciskał na kościelny a tak naprawdę nie chciałam kościelnego . A prawie wszystko było załatwione, zaliczka za salę, za zespól itp. Ale ja się nie będę zmuszała, to teście się us.r.ali że kościelny.. pozatym to strasznie brzydka pogoda. A jak u Was? |
|
|
|
#1836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasem pogra z nudów w coś, ale nie tak żeby się przedkładało nad nasz związek :PJa w ogóle mięsa nie jem
|
|
#1837 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
To sprzątaj tylko koło siebie, pierz i prasuj swoje rzeczy a na jego staraj się nie patrzeć ![]() Kurde pada
|
|||
|
|
|
#1838 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja go bardzo kocham
![]() Jw. 27 prawie ![]() Cytat:
Ja mu wczoraj mówię, że może i ja sobie pogram a nic w tym czasie w domu nie będzie zrobione, a on do mnie 'to przeciez ja Ci nie bronię' ![]() Ty moze oni sa jacyś spokrewnieni??? Kazda z nas ma coś w sobie ze swojej matki A marudzenie to podstawowa domena kobiet
|
|
#1839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masakra!Przykro z tym ślubem. Znając mnie to ja bym nie odwołała, tylko zrobiła cywilny tak jak było ustalone między mną a TŻ.
|
|
#1840 |
|
Konto usunięte
|
Teściowa też mam mega
też wie jaki ten jej najmłodszy synus potrafi być upierdliwy więc mnie rozumie
|
|
|
|
#1841 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1842 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokładnie U mnie tez leje, że nie wiem ![]() Cytat:
![]() W ogóle/nic/zer/null ![]() Ja nie jadam wedlin itp, ale tak do obiadku to lubię mięsko
|
|
#1843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hahaha Niunia może faktycznie zaginieni bracia ![]() No tak to jest z facetami mają swoje odchyły ale tak naprawdę to byśmy żyć bez nich nie mogły Biorąc pod uwagę moje doświadczenie w związkach to teraz mi się bardzo bardzo poszczęściło - i myślę że lepiej trafić nie mogłam
II kreseczki - 11.09.2014r. 26 lipca - kolejny rok razem! Julek - 10.05.2015r. 21:40 pierogowamama.com |
|
|
|
|
#1844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A wyobraźcie sobie, że kiedyś pracowałam w sklepie mięsnym, jakie to było dla mnie obrzydliwe :P
|
|
#1845 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój też czasami się tak słodzi, fajne to jest Moja teściowa dokładnie wie, jaki mój TŻ potrafi być bo z charakteru jest wypisz maluje jego ojciec (więc jej mąż). Przed ślubem to mi jeszcze mówiła: ty się dobrze zastanów, żeby nie było, że nie ostrzegałamCytat:
A tablica nagród jak w Superniani Cytat:
Ja zawsze jadłam mięso wszelkie, ale jakoś od dobrych paru miesięcy w ogóle nie mam ochoty - najwyżej rybę z grilla zjem. A tak to mnie od mięs odrzuca, nie wiem dlaczego tak nagle. |
|||
|
|
|
#1846 |
|
Zakorzenienie
|
Racja
Ale to jest miłosć z wzajemnością i to wielką + do tego bardzo zazdrosną
|
#1847 | |
|
Konto usunięte
|
Dobrze że mój Tż nie jest fanem sportu! Ani żadnych gier! Dziękuje za to Bogu
Ale ma fioła na punkcie ryb i wędkarstwa Jak właczy filmik na YT o połowie to godzina oderwania od świata. ![]() Cytat:
![]() Ja jem tylko kurczaka
|
|
|
|
|
#1848 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Racja Najważniejsze są dobre wybory ![]() Cytat:
![]() OMG współczuję Cytat:
![]() Jestem jej wielką fanka!!! Tyle chemii teraz w tym jedzeniu, że nie ma sie co dziwić...
|
|
#1849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie, że masz takiego TŻ, w którym masz oparcie ![]() Ja w ogóle uważam, że po 10 latach związku nie będzie tak samo jak po miesiącu. No niestety, nie oszukujmy się. Ale jak będzie wzajemny szacunek, oparcie w sobie, właśnie pomoc w obowiązkach, zgoda, wspólny punkt widzenia, dążenie do tych samych celów, spędzanie wspólnie czasu, robienia coś miłego od czasu do czasu dla drugiej osoby, to taki związek moim zdaniem przetrwa
|
|
#1850 |
|
Zakorzenienie
|
Mój to tylko grywa w gierke na tablecie, dla odpręzenia po pracy wiec nie scigam go za to, niech sobie gra, nie zaniedbuje mnie przynajmniej przez to
![]() Nie jest fanem sportu, lubi hokej na lodzie, oglada tylko finały, ale tez mu pozwalam czemu nie, trwa to z miesiac i pózniej jest spokój. XD Z mięs najcześciej indyk, chociaz nie ograniczam sie, lubie wędliny ale zwykle bardzo rzadko jadam. Indyk ponoc jest najlepszy z ptasich mięs bo nie je byle czego wiec nie jest karmiony chemią
|
|
|
|
#1851 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1852 |
|
Zakorzenienie
|
Mój też się sportem nie interesuje- chwała mu za to
Nie zniosłabym np. piłkarza :P Zawsze od takich z daleka uciekałam. Tym bardziej, że mój brat gra w klubie także znam to z pierwszej ręki
|
#1853 |
|
Zakorzenienie
|
Mój TZ tez naciska na koscielny, mi tam nie potrzebny , wystarczy ze bedzie w urzędzie. Chce bardziej dla rodzin naszych niz dla nas.... tylko pokazuje ze mysli bardzo powaznie o nas, ze sie złączyć z Bozą łaską. Mimo, ze nie jestesmy oboje bardzo religijni, do koscioła to tylko tak spontanicznie i jak jestesmy z PL to z jego rodzicami trzeba koniecznie odwiedzic kosciół.
|
|
|
|
#1854 |
|
Konto usunięte
|
Pierozkowa, dziś już lepiej. A on to mnie wkurzyl, myl się i całą łazienkę zalał.. I oczywiście złapał za mopa jak się wydarłam tyle że tak to nieudolnie robił, że mało mnie szlag nie trafił i kazałam mu to zostawić bo nie mogłam patrzeć.
|
|
|
|
#1855 | |
|
Zakorzenienie
|
A my oboje chcieliśmy kościelny- ja i TŻ. Akurat byliśmy zgodni, bo oboje jesteśmy wierzący
![]() ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Cytat:
|
|
#1856 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja najpierw chciałam Kościelny, wiadomo - jednak jak się bierze ślub i przysięgę składa bądź co bądź przed jakąś siłą wyższą (przynajmniej ja w to wierzę) to jakoś inaczej, ale mi przeszły te romantyczne mrzonki jak zobaczyłam jaki to może być wydatek.
Teraz mamy plan że weźmiemy cywilny, potem obiad dla rodziny i "starszyzny" a dla młodych na wieczór jakiś klub wynajmiemy, ale każdy będzie płacił za swój alkohol takie skąpce jesteśmy ![]() Tylko jednego nie odpuszczę, białej sukni z welonem, ja to strojnisia jestem ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#1857 |
|
Konto usunięte
|
No dokładnie, on z kolei ręcznika nie wziął i darł się żebym mu przyniosła
co do ślubu - też później obiad dla rodzeństwa i rodziców , a znajomych takich super że w ogień za nimi mamy niewielu więc pewnie sobie jakiś vip room gdzieś wynajmiemy i balet . A to będziesz w takiej sukni szła do cywilnego? Ja się zastanawiałam jak to będzie wyglądać. I raczej inna mam na myśli, ale taka wypasiona, jak będę na kompie to wrzuce Wam zdjęcie. Taka na długość krótsza z przodu z dłuższym tyłem no i welon chyba raczej też
|
|
|
|
#1858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niektórzy księża udzielają ślubu za darmo (i to nie mit, bo znam takich), organista koszt 50 zł, postroić kościół możesz sama ![]() Dla mnie wesele to koszty, ślub nie :P
|
|
#1859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1860 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do chemii w żarciu - jak chce się jeść codziennie mięso i kosztuje ono 10 zł za kilogram to nie ma co oczekiwać. Jakby cała żywność była eko sreko to byśmy się do XVII wieku cofnęli gdzie mięso to rarytas góra raz w tygodniu. Cytat:
Dla mnie przyjaźń w związku jest 100x ważniejsza od nie wiadomo jakiej namiętności. Może to trochę nudne i mało "filmowe" ale chyba się sprawdza. Trzeba się przede wszystkim lubić. Cytat:
Dokładnie - mi to kiedyś w kłótni maz wytknął na mój argument że nic w domu nie robi - że po co ma robić, jak ja to zrobię albo i tak po nim poprawię. Po prostu trzeba się uzbroić w cierpliwość. |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:45.

Nie wiem co mam napisać - miałam się zapytać ile ma lat, bo zachowuje się jakby miał 12 bez kitu
Nosz kutwa tak go opierdzieliłam, że aż mu w pięty poszło! Nie zastanowił sie nad tym co mówi

Jesteśmy już 3 lata po ślubie więc stwierdziłam że najgorsze mam za sobą a tu masz Ci babo placek
Żona męża swego...

też wie jaki ten jej najmłodszy synus potrafi być upierdliwy więc mnie rozumie