|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2551 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jestem w związku z obcokrajowcem-V część pogaduszek Mieszadełek.
Życzę wszystkim zdrowka....
|
|
#2552 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z przodu pod kolanem od wewnetrznej strony. Nasmarowalam. Zawinelam bandazem i bedzie dobrze. To nic powaznegk. Chybam w kazdym razie nie napuchlo wiec mam nadzieje ze kilka dni i przejdzie. Po schodach mi ciezko chodzic. Cytat:
Roux - dla ciebie tez duzo zdrowia i udanej gosciny
|
||
|
|
|
|
#2553 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje Marty.
Oj tak normalna rodzina to podstawa. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
#2554 |
|
Konto usunięte
|
witajcie,
Pamiętacie jak pisałam o tej parze znajomych - ona chora na raka, on ją cały czas wspierał, aż stwierdził, że się ''wypalił" Otóż owo wypalenie ma 25 lat (czyli ponad 20 mniej niż on) i jakże dźwięczne imię Melina.
|
|
|
|
|
#2555 |
|
Zakorzenienie
|
Stupid girl piekne imie dla wypalenia
Coz zrobic .. A moze to corka ? ![]() Wyslane z mobilnej aplikacji wizaz forum. |
|
|
|
|
#2556 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() dla mnie żenujące - zwłaszcza afiszowanie się nową ''znajomością'' na fb to się i tak źle skończy i znów będzie publiczny lament |
|
|
|
|
|
#2557 |
|
Wtajemniczenie
|
Stupid girl. Ja pierdykam. Facety to maja nasrane we lbach ze czasem to nie wiem po co oni w ogole sa. Jakby sluzyli jako niewolnicy seksualni to jeszcze widzialabym dla nich sens istnienia ale czasem to juz nic tego nie usprawiedliwia.
Wyslane z telefonu. Bledy i literowki moga sie przytrafic. |
|
|
|
|
#2558 |
|
Zadomowienie
|
Stupid-girl, jezu... noz mi sie w kieszeni otwiera..
|
|
|
|
|
#2559 |
|
Zadomowienie
|
zdrowia dla Was, dziewczyny!
mój syn też chory, wczoraj w nocy pawiował równo, teraz śpi mam więc dwa dni wolnego hehe always look on the bright side of liiiiifeeeee ![]() historia z tą chorą dziewczyną i wielce %$#&%# ukochanym okropna... faceci nie mają wstydu, przysięgam... ja Wam powiem, że gdzieś tam z tyłu głowy ciągle mam to w głowie, że miłość miłością, wielce oddani, a potem nagle coś im w głowie przeskakuje i te wszystkie słowa i obietnicejakby z ust kogoś inneo wyszły a zostawianie dla dużo młodszych dziewczyn to już w ogóle żenada Mam wrażenie, że oni po prostu sobie odpuszczają. Dojrzała kobieta wymaga, muszą się starać, mieć jaja. Młódka patrzy na takiego starszego jak na Boga niemal. Ach taka jestem dojrzała, że dorosły mężczyzna mnie chce. A jaki on wspaniały, o jaki silny, o jaki zaradny, o jaki mądry. Jeszcez jak ma stałą pracę, samochód czy mieszkanie to już wydaje się ideałem. Bo ileż rówieśników to ma? A facet co? pierdnie i już jest zachwyt, nie jest męczony rozmowami o szarych życiu, broń boże żadnego choorby czy finanse, tylko róże i trzymanie się za rączki Ależ się rozpisałam... gdzieś mi mignęła któraś, że jest w związku z Norwegiem. Ale tu jest ocean postów, nie dam rady się przez to przebić niestety To koleżanko z NOrowegii odezwij się! Mam nadzieję, że mieszkasz gdzieś w pobliżu hehe bardzo byśmy chcieli poznać jakąś inną mieszaną parę na wspólne wyjścia itd
|
|
#2560 |
|
Wtajemniczenie
|
stupid-girl, co za kretyn. Z tego co pisałaś o tym jego publicznym wynurzaniu się na facebooku, facet wydaje się naprawdę niedojrzały. A gadki o wypaleniu się w związku i nowa relacja z dużo młodszą tylko to potwierdzają....
Dziewczyny, dużo zdrowia dla Was! Oj, ten tydzień jakoś nie jest szczęśliwy, przedwczoraj poszliśmy z K. w góry i nadwyrężyłam sobie ścięgno zanim doszłam na szczyt. Dzisiaj na szczęście ból jest już mniejszy, najgorzej jest tylko na schodach ![]() mukaa, Bling mieszka w Norwegii, ale jej TŻ Norwegiem nie jest. W pierwszym poście jest lista Mieszadełek i krajów pochodzenia TŻ i zamieszkania, możesz sobie sprawdzić Chociaż lista nie jest całkiem aktualna, kilku dziewczyn z wątku na niej brakuje
Edytowane przez poise Czas edycji: 2014-08-21 o 12:31 |
|
|
|
|
#2561 |
|
Zadomowienie
|
Poise, nasze dziewczynki muka i Bling juz sie znaja
![]() Ale sie wczoraj zjaralam na tarasie :p |
|
|
|
|
#2562 |
|
Zakorzenienie
|
Harika opalaj sie ... Za tych co nie moga. Ja dziś czuje jakbym w gardle kaktusa miała.
3 mies mi dziś tu mija. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
#2563 |
|
Wtajemniczenie
|
a, nie wiedziałam
A tutaj tylko Bling z Norwegią kojarzę
|
|
#2564 |
|
Wtajemniczenie
|
Padam z nog. Przez 8 h robilam zdjecia dzieciecym ubrankom Armaniego
(do sklepu internetowego) Ceny na metkach powalaja... ze tez ktos to naprawde kupuje Jutro czeka mnie to samo, tylko ze zdjecia akcesoriow i obrobka. Moje plecy wysiadaja, chyba sie starzeje Zdecdowalismy sie skrocic pobyt w Polsce Niestety nie wyrobimy sie finansowo... bo bilety nam podrozaly na pozniejszy termin Dziekuje urzedzie imigracyjny za blyskawiczne przyznanie wizy
|
|
|
|
|
#2565 |
|
Zadomowienie
|
Lucy, szkoda z powodu krotszego pobytu w PL... ah ta biurokracja :/
|
|
|
|
|
#2566 |
|
Zadomowienie
|
Czesc laseczki.
Co to za chorobska sie przywlekly? U nas codziennie deszcz,nie wazne ze rano niby slonce daje,czy po 18 wyjdzie, deszcz,ulewa i tak byc musi A moj Tz wroci z wakacji jak opalony na mahon,chyba go ukatrupie Lucy ,widze,ze podobna masz sytuacje do mojej kolezanki, kiedys chyba na poczatku roku pisala mi,ze w marcu leci do Polski,pomyslalam sobie,fajnie spotkamy sie wiec,a tu zonk, nie wiem czy przypadkiem jeszcze nie zalatwila wszystkich formalnosc (USA) Armani hoho mam tu taka maniaczke markowych ciuchow. Jakis czas temu na pchlim targu,gdy stala ze swoimi ciuszkami,kupila swojej jeszcze wtedy nie narodzonej coreczce sukienke,dzinsy i cos tam jeszcze Armaniego,za grosze..... Poise 👍💋 Irenka zdrowka,niech cie Tz troszke poprzytula pod tym waszym przescieradlem Harika korzystaj poki pogode macie Mukaa przez chwile byla u nas dziewczyna z Norwegii ale jak dobrze pamietam to jej maz jest z Algierii
|
|
#2567 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem w związku z obcokrajowcem-V część pogaduszek Mieszadełek.
Lepiej niech on mnie nie przytula ... Dziś pol nocy kichal mi wprost na mnie. Tez chory.
Ja jakoś z tych co przytulanie odpada jak jestem chora. Nie i juz. Ledwo oddycham a gdzie tu o pieszczotach. Sent from my iPhone using Tapatalk Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2014-08-22 o 12:04 |
|
|
|
|
#2568 |
|
Wtajemniczenie
|
haha, Bling - za grosze i okazyjnie tez bym moze kupila. Ale w cene regularnej - nieee... T-shirty wygladaja jak z bazarku
![]() Dziewczyny, z czego byscie sie ucieszyly z Australii? Mysle wlasnie nad prezentami dla rodzinki i nie wiem co im kupic
|
|
|
|
|
#2569 |
|
Zadomowienie
|
czy ktos wie co sie dzieje z gorzala? Przepadla jak kamien w wode...
Lucy, ja sie nie znam na australijskich souvenirach, ale znajomy z Nowej Zelandii przywiozl mi w prezencie maskotkę kiwi, która wydaje kiwuskie odgłosy oraz kamień na rzemyku. Bardzo mi odpowiadaly te prezenty Moze jakies typowe dla Aussie pamiątki, slodycze pakowane (jesli mozna przewozic oczywiscie).
|
|
|
|
|
#2570 |
|
Zakorzenienie
|
Moj tz by chciał pewnie jakiegos pytona australijskiego. Maniak jeden niewiem co on sobie kiedys sprawi ale jak ja te pierwsze dni przeżyje to i teściowa tez. Juz nawet z nami węże w sklepie oglądała czyli nie taki diabeł straszny.
Moze jakies słodycze czy właśnie maskotkę. Czy cos typowo australijskiego. Wyslane z mobilnej aplikacji wizaz forum. |
|
|
|
|
#2571 |
|
Wtajemniczenie
|
Pytona
No wlasnie nie widze tu takich typowych pamiatek, bo takie raczej kupuja turysci w centrum Sydney... Musze chyba pojechac i sie rozejrzec
|
|
|
|
|
#2572 |
|
Zakorzenienie
|
Na lotnisku tez pewnie sa tyle ze bym nie zostawiała tego na ostatnia chwile. A kiedy wylot?
Sent from my iPad using Tapatalk Ipad lubi robic błędy
|
|
|
|
|
#2573 |
|
Wtajemniczenie
|
Jutro kupimy bilety, ale pewnie sroda/czwartek.
Myslalam np o takich super balsamach do ust z papai (paw paw) w wersji z miodem. na moje usta dziala genialnie, a zawsze mialam wysuszone. Bardzo australijski kosmetyk. |
|
|
|
|
#2574 |
|
Zakorzenienie
|
O tak tak.
Sent from my iPad using Tapatalk Ipad lubi robic błędy
|
|
|
|
|
#2575 |
|
Wtajemniczenie
|
Chyba znalazlam natchnienie, bo wpadlam na pomysl
Balsamy moglyby byc dla pan, a dla meskiej czesci moglabym kupic takie hmmm kubeczki z pianki, takie do trzymania butelki zimnego piwa (zeby bylo wygodniej i zeby sie nie ocieplalo tak szybko) Tylko musialabym znalezc jakies ladne z jakims australijskim akcentem. Te, ktore mamy np w domu sa wszystkie z logami druzyn rugby ![]()
Edytowane przez lucyohlucy Czas edycji: 2014-08-22 o 14:28 |
|
|
|
|
#2576 |
|
Zakorzenienie
|
W bagaż Ci wszystko wejdzie?
. Sent from my iPad using Tapatalk Ipad lubi robic błędy
|
|
|
|
|
#2577 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem w związku z obcokrajowcem-V część pogaduszek Mieszadełek.
Hahaha lucy, ja bym byla kupiona za slodycze
![]() Aaa no i jakiegos slicznego pajaka DEdit: Aaa mieszadelka!! Wlasnie dostalam maila z HR z...zyczeniami urodzinowymi (!!) opadla mi juz szczena...czytam dalej, potwierdznie kiedy zaczynam, itd. Ze dress code jest casual i ze wiekszosc i tak nosi jeansy i trampki i w koncu...ze w moj pierwszy dzien szef i manager chca mnie zaprosic na lunch w miescie jako powitanie w teamie!!Aleeee miloooooo! ![]() ![]() Siedze i sie powstrzymuje, zeby tej Pani z HR nie nawalic za duzo usmieszkow w mailu hahaha staram sie byc jak najbardziej profesjonalna lol
FoodSenses Jedzonko fit i absolutnie nie fit FoodSenses INSTA #foodphotography #fitfood Edytowane przez roux666 Czas edycji: 2014-08-22 o 17:53 |
|
|
|
|
#2578 |
|
Zadomowienie
|
Roux pieknie i to tylko niby staz hoho,oby ci sie tam spodobalo i zeby ci przyjeli.
Ja bede aplikowac na szefa sklepu,zloze podanie chociaz podejrzewam ze jak nie wybiora kolezanki to dadza Norka A we wrzesniu delegacja 3 dniowa w Lillehammer,moze i pozwiedzac sie uda.
|
|
#2579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bling, Kochana bedziemy i za Ciebie kciuki trzymac!
|
|
|
#2580 |
|
Zakorzenienie
|
Roux super. Niby staż a jak sie ładnie zapowiada.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:49.

Dziekuje urzedzie imigracyjny za blyskawiczne przyznanie wizy