|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kieleckie Panny Młode - XI część pogaduszek
Cytat:
![]() Cytat:
otóż to
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
||
|
|
|
#3452 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W ten szary smutny dzień ![]() Mojej mamie się dzisiaj śniła sala..ale nie ta którą wybraliśmy tylko jakaś rudera z napisami na ścianach. Starała się to zakryć tapetą
|
|
|
#3453 |
|
Raczkowanie
|
Oooo to widze ze nie tylko
Ja mam slubne sny dziewczynki! Dzień Dobry i miłego poranku życzę. wszystkim
|
|
|
|
#3454 |
|
Zakorzenienie
|
ja mialam raz slubny koszmar, snilo mi sie ze mialam do slubu krotka kiecke i strasznieeeeeeeee owłosione nogi
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#3455 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3456 |
|
Zadomowienie
|
dzień dobry
hehe fajne macie te sny ciekawe co mi się będzie śniło jak już będę tak blisko
|
|
#3457 |
|
Zakorzenienie
|
Eee to mi nic się tej nocy nie śnilo...
Za to poprzedniej... ktos podciął mi gardlo, a w drugim snie zgwalcil. Suuuper
|
#3458 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3459 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli tez sympatycznie...
|
#3460 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
może nie z krótka kiecką, ale z nieogolonymi nogami przed ołtarzem ![]() Jeszcze kilka innych koszmarów w nawiązaniu do ślubu miałam, ale na szczęście już nie pamiętam
|
|
|
|
|
#3461 |
|
Zadomowienie
|
a mi sie śniła lekcja matematyki i że mnie ciągle pytał nauczyciel... nienawidzę matmy fuuu ! co za koszmar heh
|
|
#3462 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
przynajmniej z mojego doświadczenia zawsze tak było, że jak miałam okulary to na żadnym zdjęciu się sobie nie podobałamspróbuj kupić sobie jedną paczkę soczewek i popróbować wkładanie i wyjmowanie, to wcale nie jest takie trudne, jak to się laddybird przekonała na własnej skórze a u optyka Cię wszystkiego nauczą![]() ja jestem krótkowidzem od 15 lat, kiedyś nie wyobrażałam sobie soczewek ale noszę już 1,5 roku i mam nadzieję, że nigdy nie będę musiała z nich zrezygnować ![]() Cytat:
![]() zaraz obiadek ![]() też miałam ślubne koszmarki już, ale na szczęście nie pamiętam
|
|
#3463 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Cytat:
|
|
#3464 |
|
Polka Ogarniaczka
|
Mój ślub:
sala - jadłodajnia "Ryś" Słowik polecamy z czystym sumieniem - pani od sali cudna, kelnerki super ogarniają, jedzenie pyszne, lokalizacja fajna, sama sala z dużym potencjałem do dekoracji, wszyscy chwalili nasz wybór ![]() paznokcie - wizażowa mogg tez polecam, pazurki super wyglądały ![]() muzyka - Dj Eryk Kieszek, Końskie - rozbujał gości, niedowiarkom zamknął buzie, a nas dopieszczał cudowną muzyką. Plus światła na sali zdjęcia - inwhite.pl Marta i Łukasz Fiałkowscy - tworzą cudowną atmosferę pracy, zdjęcia z pewnością będą super, fotobudka była genialnym pomysłem, goście okupowali ją niemal non stop ![]() fryzura i make-up - Tomek Tomaszewski z Estilo - też rewelacyjna współpraca, dużo śmiechu w trakcie tworzenia wizerunku, wszystko trzymało się dobrze, polecam ![]() kwiaty - Magnolia, ul. Sienkiewicza [brama do ul. Panoramicznej] - odradzam, zapłaciliśmy jak za zboże, wiązanki na stoły były przeciętne, a butonierki się nie trzymały (agrafki) Z tego miejsca dziękuję również miko za auto i wsparcie psychiczne okołoślubne <3 ![]() Było cudownie, my i goście zadowoleni, urzędnik w usc pocieszny, zdecydowanie polecam małżeństwo ![]() I chętnie odpowiem na wszelkie pytania
Edytowane przez antonina_bielska Czas edycji: 2014-08-21 o 13:45 |
|
|
|
#3465 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
fajnie, że Wam się wszystko udało ![]() no to czekamy na zdjęcia w takim razie ![]() no i gratulacje oczywiście
"Miłość jest wtedy gdy chcesz Go zabić ale ciągle odkładasz to na jutro" ![]() Edytowane przez mahoniowa Czas edycji: 2014-08-21 o 14:02 |
|
|
|
|
#3466 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I gratuluję!!!!!!mogg robi pazurki??? poproszę o namiar
|
|
#3467 |
|
Polka Ogarniaczka
|
w urzędzie mieliśmy, ale nie staraliśmy się o wyjście z urzędu w plener
![]() napisz do mogg pw po prostu
|
#3468 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkich serdecznie
![]() Chciałabym zaczerpnąć waszej opinii, jestem na etapie organizacji wesela i mam do was kilka pytań. Z racji tego że mieszkam i pracuje w Krakowie nie mam możliwości zbyt częstego jeżdżenia do Kielc aby wszystko zobaczyć dopytać itp. Planujemy wesele na 150 - 200 osób, jeśli się uda to w 2015 jeśli nie to 2016 ![]() Zastanawiam się nad hotelem Grafit w Kostomłotach, Różowym Kontrabasem w WDK oraz Hotelem Eliot w Morawicy? Może któraś z was miała tam wesela i może podzielić się z nami opiniami sugestiami itp? ![]() Może macie inne sprawdzone sale weselne na 200 osób? Jeśli chodzi o zespół (tu mamy małą wojnę to czy ktoś ma jakieś opinie na temat zespołu - http://wantedband.pl/zespol ?Za wszystkie sugestie i opinie będę bardzo wdzięczna! Pozdrawiam
|
|
|
|
#3469 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bardzo fajnie zabawiają gości, świetna konferansjerka, super muzyka i jej wykonanie, jak najbardziej polecam! My się bardzo dobrze bawiliśmy na weselu z tym zespołem![]() na temat sal niestety nic Ci nie podpowiem pożyczono mi gilotynę taką dużą do zdjęć i wcale mi na niej nie idzie, echhh dobrze, że swojej nie kupiłam bo bym się nieźle wściekała
"Miłość jest wtedy gdy chcesz Go zabić ale ciągle odkładasz to na jutro" ![]() Edytowane przez mahoniowa Czas edycji: 2014-08-21 o 14:25 |
|
|
|
|
#3470 |
|
Przyczajenie
|
mahoniowa dziękuje za odpowiedź
Ja się strasznie nastawiłam na ten zespół ale mojemu narzeczonemu podoba się Orion Band i mamy dylemat
|
|
|
|
#3471 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, jedzenie pyszne i generalnie fajnie ja byłam tam na bankietach kilka razy :P
|
|
|
|
|
#3472 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() my mamy Orion Band i nie żałujemy wyboru, bo dziewczyny bardzo chwalą i osoby które się przy ich muzyce bawiły też![]() a orientowaliście się czy mają orientacyjnie wolny termin? Bo i to może rozwikłać Wasz problem
|
|
#3473 | |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję dziewczyny za tyle odpowiedzi
Muszę to wszystko przemyśleć jeszcze, a soczewki i tak mogę na spokojnie jeszcze wypróbować ![]() Nusia bardzo bym była wdzięczna gdybyś podesłała linka do tej sesji ![]() Ja obecnie mam oprawki bardzo delikatne, praktycznie same szkła i tylko ta część pomiędzy szkłami i na uszy także okulary są dość delikatne, ale nie wiem czy nie będę zmuszona ich zmienić. Ostatnio myślałam właśnie nad czarnymi oprawkami, ale jakoś sobie nie mogę siebie wyobrazić w takich na swoim ślubie dlatego jakby Nusia przesłała tą sesję to byłoby fajnie ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3474 |
|
Przyczajenie
|
Z tego co się orientowałam to mają jeszcze coś wolnego na 2015 ale trzeba by to było zgrać oczywiście z salą co pewnie łatwe nie będzie. Zostaje jeszcze 2016 ale wolałabym 2015
![]() ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- mahoniowa a jaką sale weselną wybraliście?
|
|
|
|
#3475 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() z tych trzech sal, które podałaś jakoś mi ta w WDK nie podchodzi, może dlatego że nie mój styl, w porównaniu do Grafitu to jest taka przytłaczająca i po prostu za dużo się w niej dzieje ![]() my mamy Świętokrzyski Dwór w Wólce Milanowskiej, ok 30km od Kielc
|
|
#3476 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Powiem Ci że ten Świętokrzyski Dwór pięknie się prezentuje szkoda że tak daleko od Kielc
|
|
|
|
|
#3477 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() bierzcie też pod uwagę to, że Grafit jest przy dosyć ruchliwej ulicy i nie ma za bardzo gdzie wyjść nawet na otrzeźwiający spacerek my mieliśmy z TŻ jeszcze jedną salę na oku w Leśna Promenada w Podzamczu Piekoszowskim i też nie mogliśmy się długo zdecydować to w końcu zrobiliśmy dłuuuuuuuuugą listę pytań, uzupełnialiśmy informacje o tych dwóch lokalach i ocenialiśmy który lepszy, przy każdym stawiając punkciki i dzięki temu ŚD wygrał, bo tak to pewnie nigdy nie bylibyśmy w stanie podjąć szybkiej decyzji a musieliśmy bo terminy goniły ![]() ŚD piękny, jeszcze lepszy "na żywo" ja mam prawie całą rodzinę z tamtych stron dlatego się zdecydowaliśmy nie w Kielcach, więc myślę, że i transport wyniesie troszkę mniej
|
|
#3478 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
antonina_bielska gratulacje i super że wszystko fajnie wyszło ![]() teraz tylko szczęścia i miłości
|
|
|
#3479 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo na razie widziałam tylko efekt u niej na komputerze a nawet Młodzi jeszcze ich nie widzieli
|
|
|
#3480 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny a słyszałyście coś o zespole K2 ale nie z kielc tylko chyba z żytna ? bo koleżanka mi mowila ze byla wlasnie na weselu i ze swietnie grali
![]() Edytowane przez ZakochanaZabka Czas edycji: 2014-08-21 o 16:59 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:48.

Zaręczyny 11.10.2013 

I gratuluję!!!!!!
Ślub