|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My jesteśmy młode damy, lecz o brzuszki się staramy :)
Cytat:
Zostałaś ukradziona <złowieszczy śmiech> ![]() A my będziemy trzymać kciuki za Ciebie Jak tam @? Brzuch już mniej boli? Cholernicy, na dole takie ładne zdjęcie tiramisu jest - mniam, zjadłabym
II kreseczki - 11.09.2014r. 26 lipca - kolejny rok razem! Julek - 10.05.2015r. 21:40 pierogowamama.com Edytowane przez pani_pierozkowa Czas edycji: 2014-08-21 o 14:57 |
|
|
|
|
#1892 |
|
Konto usunięte
|
She wolf, witam !
super że jesteś ;*no ja zawsze się doszukuje drugiej kreski, też widzę niby cień, tylko że czasem to sobie myślę czy sobie nie wmawiam że tam ten cień jest
|
|
|
|
#1893 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Boze wczoraj myslalam ze nie zasne, to chyba najgorszy z boli @wych jakie mialam, ale dzis juz lepiej, dzieki A jak wczorajdza nocka? Dal sie zbalamucic? ![]() Co do testow, to ja tez pod swiatlo sie wpatrywalam jak nienormalna ![]() Slyszlam, ze niektore testy sa niewiarygodne, na szczescie na taki nie trafilam, bo bym sobie niepotrzebnie narobila nadziei.
|
|
|
#1894 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Od rana tam wisi a ja coraz bardziej głodna - co za chamstwo! |
||
|
|
|
#1895 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() To sie nazywa obsesja, ale ciezko jej nie miec jak sie czlowiek nakreca ciagle
|
|
|
#1896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dał, dał - coś tam sobie prztykał na telefonie ale jak się ostentacyjnie odkręciłam że niby idę spać to się zabrał do roboty ![]() Hahaha widzę że z wypatrywaniem drugiej kreski to nie tylko mój problem, może musimy sobie mikroskop kupić do tych testów
II kreseczki - 11.09.2014r. 26 lipca - kolejny rok razem! Julek - 10.05.2015r. 21:40 pierogowamama.com |
|
|
|
|
#1897 |
|
Konto usunięte
|
Teraz to już się nie dopatruje. Jedna to jedna, trudno się mówi, trzeba dalej próbować
|
|
|
|
#1898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zawsze altenratywą są te elektroniczne testy, wtedy nie ma żadnych cieni do wypatrywania, ale one dużo droższe, taki to sobie kupię jak już będę wiedziała że w ciąży jestem, dla samej przyjemności patrzenia na pozytywny wynik
II kreseczki - 11.09.2014r. 26 lipca - kolejny rok razem! Julek - 10.05.2015r. 21:40 pierogowamama.com |
|
|
|
|
#1899 |
|
Konto usunięte
|
Mojemu nie trzeba dwa razy powtarzać ; D Ale dziś rano chciał a ja że nie, zaspana byłam i zwyczajnie nie miałam tego w głowie, a on mówi do mnie " Ty to mnie chyba już wcale nie kochasz! Kiedyś mi się odmawiałas a teraz to coraz częściej ! "
|
|
|
|
#1900 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A no tak, wypadaloby sie przedstawic, gdzie moje maniery Mam na imie Renata, 36 lat (wiem, wiem, stary rocznik, ale za to mloda duchem i cialem Co tam jeszcze? Mieszkam w Londynie, jestem tez studentka Informatyki Acha zamiast dzieci sprawilam sobie 2 psy, ale to wszystko jest do nadrobienia
|
|
|
#1901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja to jestem zdecydowanie nocny marek, jakby mnie rano na seks obudził to bym zabiła i za jajka na lampie powiesiła, a potem wróciła pod pierzynkę ![]() Ewentualnie coś można próbować w weekend jak się wyśpię
|
|
|
|
#1902 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To dobrze to staranka w toku a robisz dzis jeszcze raz ten test owulkowy?Ja tam sie juz wole nie wpatrywac, wogole mam zamiar poczekac z testowaniem dluzej tym razem, tylko czy sie uda Te elektroniczne testy sa strasznie drogie, ja tez kupilam sobie w ostatniej ciazy zeby miec na pamiatke, ale one sie po jakims czasie wylaczaja i koniec, dobrze ze se fotke pstryknelam Cytat:
|
|
|
#1903 |
|
Konto usunięte
|
On taka robótkę to nazywa w ten sposób - " może byś mu dała buzi, on taki biedny, zmęczony, potrzebuje trochę relaksu " hahaha
|
|
|
|
#1904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Młodszy TŻ mmmmm Ja też mam ochotę na psa albo kota, ale mój TŻ jest przeciwny, więc NIE bu
|
|
|
|
|
#1905 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny, jakiej muzyki słuchacie?
ja to praktycznie każdego rodzaju, aby w ucho wpadło coś. Ale głównie to Innej, chociaż TZ zawsze gada jak mogę jej słuchać że w każdej piosence ta sama melodia(bebenki, cymbałki) i zawsze z taka zawiścia "nie mogę patrzeć na ta bułgarkę" |
|
|
|
#1906 |
|
Rozeznanie
|
She wolf, witaj
Z ktorej czesci Londynu jestes? Ja mieszkam przy Waltham
|
#1907 |
|
Wtajemniczenie
|
Owieczko az tak posh Ci sie to wydaje?
Wiesz, kolo mnie zawsze mlodsi sie krecili, ale to dobrze, bo jakos faceci w moim wieku lub starsi wydaja mi sie tacy powazni i sztywni, a ja jestm taka troche postrzelona i dziecinna ![]() Ojjj, szkoda ze TZ Ci nie pozwala na zwierzaka, a co by zrobil jakbys po prostu do domu przyniosla? Ja tak zrobilam z moim exem i powiem ze marudzil i nie chcial nawet jej poglaskac, a raz jak przyszlam do domu to do przylapalam jak dzemal na sofce z malutka Lola przytulona Oczywiscie nie namawiam do niczego Ola ja slucham R&B przewaznie i podobnych klimatow. Kiedys uwielbialam rock a teraz wzystko sie zmienilo. Ale slucham tez innej muzy w zaleznosci co wpadnie w ucho ![]() Aglerkowa hej mieszkam w poludniowo zachodnim londku. Sprawdzilam jak daleko od Ciebie, kawalek jest - w Hanworth Ogladacie Rozmowy w toku? Ja to bym chociaz jednego bobaska chciala .
Piotrus + 04.03.2014 (*) Edytowane przez She Wolf Czas edycji: 2014-08-21 o 16:22 |
|
|
|
#1908 |
|
Konto usunięte
|
Oglądam, a wczoraj było że koles nie chciał się zgodzić na drugie dziecko.
Co do zwierzakow chciałam kota ostatnio przygarnac , ale wydarł się że jest zadbany i na pewno jest czyjś. Także mamy tylko nasza Korę . A zobaczcie jaka fajna była jak miała 3 miesiące, zrzuce zdjęcie zaraz |
|
|
|
#1909 |
|
Konto usunięte
|
Taka słit
|
|
|
|
#1910 |
|
Wtajemniczenie
|
Piekna jest
To ja tez sie pochwale To Lola jak miala 3 m-ce ![]() Loonki szczeniecych fotek nie mam na laptopie
|
|
#1911 |
|
Konto usunięte
|
Jest mega śliczna
heh a obczajcie to, ja się chyba ze 20 minut z tego śmiałam . Z miny tego kota jak się niby śmieje |
|
|
|
#1912 |
|
Konto usunięte
|
Kurde, co jakiś czas czuje tak dziwnie w podbrzuszu i po chwili taki dreszcz mi przechodzi. Dziwne uczucie. Nie chce sobie nic urajac od razu uprzedzam, ale to dziwne.
|
|
|
|
#1913 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zrobię dzisiaj, ale jak kreska się wyraźnie nie pogrubi to już więcej nie będę marnować testów i poczekam jak się tempka będzie zachowywać A co do młodszych facetów - mój Tż jest tylko roczek młodszy od Twojego Więc wychodzi na to że ja z kolei lubię starszych ![]() Olala - powiem Ci że ja to facetów nie rozumiem, on jest zwykle bardziej podekscytowaną na taką ustną robotę niż na normalne harce Normalnie cieszy się jak dziecko jak mu obiecam, że tak, dzisiaj będzie A co do muzyki to ja stare klimaty - jazz, swing, ale melodyjny popik też czasami ![]() ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Cytat:
Ja też się czesto śmieję z takich durnot, na przykład tutaj http://weheartit.com/entry/7430648/t...er=fullmadness Hahaha nie mam pojęcia ale bawi mnie do łez ten komiksik
||
|
|
|
#1914 |
|
Konto usunięte
|
Ten z LemON nieźle nawet śpiewa. A ja tam mu nie obiecuje, czasem jak jest w robocie ( tak jak np. Dziś to zrobił ) pisze że ma chęć. Albo czy się pokochamy bo on chyba nie wytrzyma - to akurat z dziś. Eh, ale racja, cieszy się że nie wiem, a po wszystkim to musi się uspokoić bo taki podekscytowany, normalnie w jednej chwili słyszę od niego wszystko co najlepsze. też Nie rozumiem ich. Przecież takie harce są fajniejsze. :P
|
|
|
|
#1915 |
|
Konto usunięte
|
Albo to, też jest dobre
|
|
|
|
#1916 |
|
Rozeznanie
|
Pierozkowa, cos o tym wiem. Jak mojemu TZ powiem, ze tak bedzie dzis ustna robota to chodzi z bananem na twarzy caly dzien haha. Ostatnio go nawet zapytalam co go tak to cieszy. A on mi powiedzial po prostu lubie jak to robisz
---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- She wolf, faktycznie troche drogi jest. Ale jesli kiedys bedziesz miala ochote mozemy sie gdzies na poludniu spotkac. Na jakas kawke :P ---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- Btw. She, ktora to strefa? ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- Koncze prace!!!!!!!!!
|
#1917 |
|
Konto usunięte
|
I to też niezłe :P
A pamiętam pierwszy raz jak tak zrobiłam, to w ogóle nie wiedział co się dzieje i aby powtarzał skąd się urwałam i o Boże na zmianę. Masakra, oni to jednak są prości. Nie rozumiem naprawdę jak mogą to wolec niż te harce:P |
|
|
|
#1918 |
|
Rozeznanie
|
Ola hahhaaha noooo!! Ja pamietam nasz pierwszy ustny raz (moj pierwszy w zyciu) a on tylko o boze o jak dobrze o o o hahahaha
|
#1919 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Trzymam kciuki zeby to nie bylo tylko urojecie ![]() Cytat:
Ja wogole testom owulacyjnym nie wierze, nigdy nie wiedzialam kiedy to juz ta pora. A teraz moj ukochany monitorek pokazal mi dokladnie kiedy jest peak. Fakt ze sie nie udalo zaciazyc, ale @ przyszedl w terminie i przynajmniej wiedzialam kiedy luteine zaczac brac ![]() Starsi, mlodsi, najwarzniejsze zeby sie ukladalo w zwiazku ![]() Moj tez niestety woli ustne robotki
|
|
|
#1920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakbym słyszała swojego - on też mówi że po prostu lubi jak to robię ehhh ![]() Ola - ja tam wolę zwykły seksik reszta spoko ale nie jest mi niezbędna
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:25.

super że jesteś ;*