My jesteśmy młode damy, lecz o brzuszki się staramy :) - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-21, 18:00   #1921
She Wolf
Wtajemniczenie

Dot.: My jesteśmy młode damy, lecz o brzuszki się staramy :)

Cytat:
Napisane przez AgleRkowa Pokaż wiadomość
Pierozkowa, cos o tym wiem. Jak mojemu TZ powiem, ze tak bedzie dzis ustna robota to chodzi z bananem na twarzy caly dzien haha. Ostatnio go nawet zapytalam co go tak to cieszy. A on mi powiedzial po prostu lubie jak to robisz a ja fajne wytlumaczenie ah Ci faceci. :P

---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ----------

She wolf, faktycznie troche drogi jest. Ale jesli kiedys bedziesz miala ochote mozemy sie gdzies na poludniu spotkac. Na jakas kawke :P

---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------

Btw. She, ktora to strefa?

---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ----------

Koncze prace!!!!!!!!!
Ja na zadupiu mieszkam, 6 strefa. A na kawke chetnie sie spotkam, nawet w centrum Oststnio mam sporo czasu bo jestem na zwolnieniu, jeszcze troche sobie posiedze raczej

Cytat:
Napisane przez ola_la_7676 Pokaż wiadomość
I to też niezłe :P
A pamiętam pierwszy raz jak tak zrobiłam, to w ogóle nie wiedział co się dzieje i aby powtarzał skąd się urwałam i o Boże na zmianę. Masakra, oni to jednak są prości. Nie rozumiem naprawdę jak mogą to wolec niż te harce:P
Rozwalacie mnie Moj tez tak przezywa za kazdym razem. Juz go nieraz troche przygryzlam bo on sie wczuwa a ja zaczynam sie smiac z pelna buzia

23cs
Piotrus + 04.03.2014 (*)
She Wolf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-21, 18:06   #1922
201606011622
Konto usunięte

No mój wtedy też był pierwszy, bo tylko z nim przez całe życie coś robiłam w stronę seksu. To mój pierwszy i ostatni facet miejmy nadzieję.
@ wypada na 1 września
201606011622 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-21, 18:08   #1923
pani_pierozkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez She Wolf Pokaż wiadomość
Ja na zadupiu mieszkam, 6 strefa. A na kawke chetnie sie spotkam, nawet w centrum Oststnio mam sporo czasu bo jestem na zwolnieniu, jeszcze troche sobie posiedze raczej

Rozwalacie mnie Moj tez tak przezywa za kazdym razem. Juz go nieraz troche przygryzlam bo on sie wczuwa a ja zaczynam sie smiac z pelna buzia
Hahahaha to Ty dobra numerantka jesteś, hahaha mój to by mnie zamordował gdybym się zaczęła śmiać z jego wczuwania, chociaż on za bardzo się nie wczuwa bo uważa że jęki u faceta są "pedalskie" Dla niego wiele rzeczy jest pedalskich mój mały homofobik

26 lipca - kolejny rok razem!

Julek - 10.05.2015r. 21:40

pierogowamama.com
pani_pierozkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-21, 18:08   #1924
201606011622
Konto usunięte

No mi też się chce śmiać, a nieraz jak mnie docisnie nieświadomie to już całkiem. Eh Ci faceci. Ja jak przygryze to mówi " Misiu, nie gryz, to boli! " i to z takim wyrzutem
Stary 2014-08-21, 18:17   #1925
pani_pierozkowa
Zakorzenienie

Cytat:
No mi też się chce śmiać, a nieraz jak mnie docisnie nieświadomie to już całkiem. Eh Ci faceci. Ja jak przygryze to mówi " Misiu, nie gryz, to boli! " i to z takim wyrzutem
Hahahahahah nie mogę rozwalacie mnie

Trzeba w klubie stworzyć wątek pod tytułem "Co Tż-ci robią zabawnego podczas seksu" można by się było pośmiać

Dobra idę z pracy, mój Pan i Władca mnie woła

pierogowamama.com
Stary 2014-08-21, 18:29   #1926
201606011622
Konto usunięte

Możemy założyć, bo tu to chyba i tak za dużo już powiedziałysmy
Stary 2014-08-21, 18:52   #1927
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Owieczko az tak posh Ci sie to wydaje?
Wiesz, kolo mnie zawsze mlodsi sie krecili, ale to dobrze, bo jakos faceci w moim wieku lub starsi wydaja mi sie tacy powazni i sztywni, a ja jestm taka troche postrzelona i dziecinna
Ojjj, szkoda ze TZ Ci nie pozwala na zwierzaka, a co by zrobil jakbys po prostu do domu przyniosla? Ja tak zrobilam z moim exem i powiem ze marudzil i nie chcial nawet jej poglaskac, a raz jak przyszlam do domu to do przylapalam jak dzemal na sofce z malutka Lola przytulona
Oczywiscie nie namawiam do niczego
.
Może nie posh, ale takie w stylu dumy i uprzedzenia
A z psem czy kotem to musiałabym urobić jakąś historię do tego, np że kotek za mną do domu przyszedł. Bo tak ze o kupię i przywiozę nie ma opcji. TŻ by się strasznie zdradzony czuł, że robię takie rzeczy za jego plecami a przecież "wspólnie podejmujemy decyzje". Ja się nawet zgadzam z jego argumentami że to większy syf w domu, obowiązki, problem z wakacjami, ale no psina nooooooo
Cytat:
Kurde, co jakiś czas czuje tak dziwnie w podbrzuszu i po chwili taki dreszcz mi przechodzi. Dziwne uczucie. Nie chce sobie nic urajac od razu uprzedzam, ale to dziwne.
pisz co czujesz, za dwa tygodnie (góra) się okaże
Cytat:
Pierozkowa, cos o tym wiem. Jak mojemu TZ powiem, ze tak bedzie dzis ustna robota to chodzi z bananem na twarzy caly dzien haha. Ostatnio go nawet zapytalam co go tak to cieszy. A on mi powiedzial po prostu lubie jak to robisz a ja fajne wytlumaczenie ah Ci faceci. :P
Mój TŻ niestety też lubi takie igraszki, wielokrotnie bardziej niż "zwykły" seks. Dla mnie to w ogóle inna kategoria, coś jak śniadanie i obiad. Do czego innego służy
Cytat:
Napisane przez pani_pierozkowa Pokaż wiadomość
on za bardzo się nie wczuwa bo uważa że jęki u faceta są "pedalskie" Dla niego wiele rzeczy jest pedalskich mój mały homofobik
Mój też tak uważa, i w ogóle jak coś jest "pedalskie" to już najgorsza obelga. A dziwne, że "homofobem" w znaczeniu hejtowania gejów nie ma, raczej uważa, że nikt nie ma prawa nikomu pod kołdrę zaglądać. Ale oczywiście woli lesbijki niż gejów Ciekaaaaaaawe dlaczego.
Stary 2014-08-21, 19:01   #1928
AgleRkowa
Rozeznanie

GG do AgleRkowa

Ja chyba tez wole lesbijki niz gejow. Jakos na nie sie lagodniej patrzy, nawet moze I to kogos podniecac. Ale jak widze gejow to czuje obrzydzenie chociaz nic do nich nie mam, ale nie lubie na to patrzec. A tu niestety w UK bardzo jest to popularne. I sie z tym nie kryja.

SHE! Jasne, ja niedziele mam wolna. Wiec jak cos daj znac, chetnie gdzies wyskocze.

czekanie...
AgleRkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-21, 19:07   #1929
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja chyba tez wole lesbijki niz gejow. Jakos na nie sie lagodniej patrzy, nawet moze I to kogos podniecac. Ale jak widze gejow to czuje obrzydzenie chociaz nic do nich nie mam, ale nie lubie na to patrzec. A tu niestety w UK bardzo jest to popularne. I sie z tym nie kryja.
Dla mnie takie dzielenie to czysty seksizm w najgorszej postaci. Dziewczyny mogą bo są ładne i estetyczne? A faceci nie bo to dziwne?
A że się nie kryją - ja też się nie kryję z całowaniem mojego faceta w miejscu publicznym to dlaczego oni by mieli?
Stary 2014-08-21, 19:17   #1930
pani_pierozkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez owieczkaa Pokaż wiadomość
Dla mnie takie dzielenie to czysty seksizm w najgorszej postaci. Dziewczyny mogą bo są ładne i estetyczne? A faceci nie bo to dziwne?
A że się nie kryją - ja też się nie kryję z całowaniem mojego faceta w miejscu publicznym to dlaczego oni by mieli?
Ja moze wyjde na homofoba ale obecna sytuacja mnie wkurza - wylaza na ulice w tych paradach prowokujaco poubierani, prowokujaco sie zachowujacy I krzycza ze nikt nie moze Ich potepic bo homoseksualizm jest naturalny - gdyby byl naturalny to by byly z tego dzieci. Nie moga jakos w kultularny sposob walczyc o swoje prawa? Tylko urzadzac jakies marsze meskich dziwek? Ja tez nikomu pod kolre nie zagladam, ale dla mnie to jest wulgarne I niesmaczne. A to co sie dzieje teraz z ta Rafalala to juz w ogole...

Ola - jak wejde na kompa to zaloze na klubie taka miejscowe do swintuszenia

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

pierogowamama.com
Stary 2014-08-21, 19:26   #1931
She Wolf
Wtajemniczenie

Cytat:
Może nie posh, ale takie w stylu dumy i uprzedzenia
A z psem czy kotem to musiałabym urobić jakąś historię do tego, np że kotek za mną do domu przyszedł. Bo tak ze o kupię i przywiozę nie ma opcji. TŻ by się strasznie zdradzony czuł, że robię takie rzeczy za jego plecami a przecież "wspólnie podejmujemy decyzje". Ja się nawet zgadzam z jego argumentami że to większy syf w domu, obowiązki, problem z wakacjami, ale no psina nooooooo

Mój też tak uważa, i w ogóle jak coś jest "pedalskie" to już najgorsza obelga. A dziwne, że "homofobem" w znaczeniu hejtowania gejów nie ma, raczej uważa, że nikt nie ma prawa nikomu pod kołdrę zaglądać. Ale oczywiście woli lesbijki niż gejów Ciekaaaaaaawe dlaczego.
Duma i uprzedzenie... Uwielbiam takie klimaty, czasem mysle sobie ze bym sie tam nawet w tych czasach odnalazla
Tak, ja tez jestem zdania, ze decyzje powinny byc podejmowane wspolnie, ale skoro on podjal za 'nas' decyzje ze on jednak nie chce miec wogole dzieci, to ja podjelam ze chce miec drugiego psa. Potem sie go pozbylam Ale to stare czasy, teraz jest juz inna bajka

Cytat:

SHE! Jasne, ja niedziele mam wolna. Wiec jak cos daj znac, chetnie gdzies wyskocze.
Zaraz do Ciebie skrobne na priva

Cytat:
Mi sie wydaje, ze faceci wola lesbijki bo oni sie tym jaraja jak dwie laski no wiecie przynajmniej Ci co ich spytalam sie do tego przyznali

23cs
Piotrus + 04.03.2014 (*)
Stary 2014-08-21, 19:28   #1932
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja moze wyjde na homofoba ale obecna sytuacja mnie wkurza - wylaza na ulice w tych paradach prowokujaco poubierani, prowokujaco sie zachowujacy I krzycza ze nikt nie moze Ich potepic bo homoseksualizm jest naturalny - gdyby byl naturalny to by byly z tego dzieci. Nie moga jakos w kultularny sposob walczyc o swoje prawa? Tylko urzadzac jakies marsze meskich dziwek? Ja tez nikomu pod kolre nie zagladam, ale dla mnie to jest wulgarne I niesmaczne. A to co sie dzieje teraz z ta Rafalala to juz w ogole...

Mi to tak ani parzy ani ziębi, ale fakt jest faktem że nie kumam tego, że nikt w ich środowisku nie mówi, że te marsze i ludzie wymalowani i poprzebierani bynajmniej nie wzbudzają społecznego zaufania. I to mnie razi tak samo jak Rafalala (która jest po prostu chamska i opryskliwa).
Jak heteroseksualiści chodzili tak poubierani i epatowali seksualnością to też bym była tak samo zniesmaczona.

A argument o posiadaniu dzieci nie jest do końca sensowny - to, że homoseksualizm jest naturalny oznacza, że w naturze u innych gatunków takie jednostki występują. A czy jest to "normalne" to już jest śliska rozmowa, bo to zależy od definicji normalności.

Mi tam oni nie przeszkadzają, jeśli zachowują się kulturalnie i zgodnie z normami to nie mam nic do nich.

She Wolf - dlaczego faceci wolą lesbijki to jasne jak słońce
A co to TŻ ci powiedział że nie będziecie mieć dzieci?
Ja z moim na drugiej randce ustaliłam że dzieci będą więc jakby zaczął gadać inaczej to bym się czuła oszukana.

Edytowane przez owieczkaa
Czas edycji: 2014-08-21 o 19:30
owieczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-21, 19:31   #1933
Jeannee
Zakorzenienie

pani pierozkowa- testy ciążowe robiłam z przeróżnych firm- aptecznych, marketowych, ale głównie z allegro

she wolf- witaj trzymam kciuki, żeby szybko Wam się udało i tym razie szczęśliwie
Zazdroszczę takich ładnych piesków

owieczka- też chcę pieska i za rok będę miała- mam obiecane Jak skończymy się budować A na wakacje u moich rodziców będzie, też mam to ustalone już :P

ola_la- ja słucham głównie muzyki, która leci w radiu Lubię też stare polskie piosenki, trochę rap, głównie pop :P

Mój TŻ też bardzo lubi ustne robótki, ale w ramach gry wstępnej Dużo bardziej lubi seks i kończyć w środku :P Choć czasem błaga o lodzika z finiszem w ustach

Co do homoseksualistów- nic do nich nie mam, pod warunkiem właśnie że siedzą cicho i nie wychodzą na ulicę. Ja też jako hetero nie chwalę się publicznie swoją orientacją
Ale słodki piesio!
Stary 2014-08-21, 19:34   #1934
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jeannee Pokaż wiadomość
owieczka- też chcę pieska i za rok będę miała- mam obiecane Jak skończymy się budować A na wakacje u moich rodziców będzie, też mam to ustalone już :P
Jakiego jakiego? Ja bym chciała Jack Russel Terriera albo kundelka o podobnej wielkości i wyglądzie.
Stary 2014-08-21, 19:40   #1935
Jeannee
Zakorzenienie

Cytat:
Jakiego jakiego? Ja bym chciała Jack Russel Terriera albo kundelka o podobnej wielkości i wyglądzie.
Ja chcę yorka
Stary 2014-08-21, 19:49   #1936
She Wolf
Wtajemniczenie

Cytat:

She Wolf - dlaczego faceci wolą lesbijki to jasne jak słońce
A co to TŻ ci powiedział że nie będziecie mieć dzieci?
Ja z moim na drugiej randce ustaliłam że dzieci będą więc jakby zaczął gadać inaczej to bym się czuła oszukana.
To moj ex taki byl. Przed slubem ustalilismy ze za rok, dwa bedziemy sie starac. A po fakcie okazalo sie ze on jest jeszcze niegotowy, potem po jakims czasie stwierdzil ze on to chyba nie chce miec dzieci. Wyobrazasz sobie jak sie czulam? Oszukana, zdradzona, niespelniona, samotna. 8 lat sie z nim meczylam az w koncu ponad 2 lata temu powiedzialam bye bye Charlie
Wogole troche mi sie w zyciu popierdzielilo, ale najwazniejsze ze teraz wszystko jest na dobrej drodze

Cytat:
she wolf- witaj trzymam kciuki, żeby szybko Wam się udało i tym razie szczęśliwie
Zazdroszczę takich ładnych piesków
Hej
Dziekuje za mile slowa ja tez zycze szybkiego zafasolkowania
A ja Ci bede zazdroscic jak sobie pieska sprawisz

Dziewczyny, ja tu jestem nowa to nie wiem, sa tutaj jakies ciazowki z nami? :conf used:

23cs
Piotrus + 04.03.2014 (*)
Stary 2014-08-21, 20:00   #1937
Jeannee
Zakorzenienie

Jedynie Agnes- niestety tylko jedna Ale miejmy nadzieję, że w tym cyklu dołączą kolejne

Dobrze, że rozstałaś się z ex- widocznie z niego był taki mentalny dzieciak :/

Edytowane przez Jeannee
Czas edycji: 2014-08-21 o 20:01
Jeannee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-21, 20:08   #1938
She Wolf
Wtajemniczenie

Tez sie ciesze

Acha, dobre i to, oby do zadnej nas juz @ nie zawitala
Ktory to cykl staraniowy jesli moge spytac?

23cs
Piotrus + 04.03.2014 (*)
Stary 2014-08-21, 20:18   #1939
Jeannee
Zakorzenienie

Staram się od grudnia 2013 r, więc 9 miesiąc

---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

Uciekam spędzić wieczór z TŻ. Jutro 12h w pracy, więc odezwę się w sobotę z rana
Miłego wieczorku
Stary 2014-08-21, 20:18   #1940
She Wolf
Wtajemniczenie

Oby to byl ten szczesliwy

Milego wieczoru

23cs
Piotrus + 04.03.2014 (*)

Edytowane przez She Wolf
Czas edycji: 2014-08-21 o 20:37
Stary 2014-08-21, 20:37   #1941
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
To moj ex taki byl. Przed slubem ustalilismy ze za rok, dwa bedziemy sie starac. A po fakcie okazalo sie ze on jest jeszcze niegotowy, potem po jakims czasie stwierdzil ze on to chyba nie chce miec dzieci. Wyobrazasz sobie jak sie czulam? Oszukana, zdradzona, niespelniona, samotna. 8 lat sie z nim meczylam az w koncu ponad 2 lata temu powiedzialam bye bye Charlie
Wogole troche mi sie w zyciu popierdzielilo, ale najwazniejsze ze teraz wszystko jest na dobrej drodze
To najważniejsze Nie dziwię się, że kopnęłaś faceta w dupę, to jest chamstwo żeby najpierw deklarować, a potem jak przyjdzie co do czego tchórzyć. Szczególnie dla nas, kobiet jest to ważne bo nie mamy czasu do 70 na posiadanie dzieci.

A ile cykli już jest u Ciebie?
Stary 2014-08-21, 21:28   #1942
pani_pierozkowa
Zakorzenienie

Dziń dybry A raczej dybry wieczór

Powtórzyłam test owu, ale sytuacja taka sama jak wczoraj, wyraźna druga kreska, ale jeszcze nie tak samo intensywna jak kontrolna - więc owu nie chce do mnie jeszcze przyjść, zatestuję znowu za parę dni, jeszcze zobaczę co ta moja tempka będzie wyrabiać.

SheWolf - Owieczka ma rację, bardzo dobrze że mu bye bye powiedziałaś, tyle lat kobietę zwodzić, rozumiem to, mój były to też był taki gagatek... naobiecywał gruszek na wierzbie a jak przyszło co do czego to kłamał, zdradzał i oszukiwał na każdym kroku, do szpitala mnie wpakował i od tamtej pory powiedziałam sobie że nie będę wierzyć słowom mężczyzny tylko jego czynom

pierogowamama.com
Stary 2014-08-21, 23:28   #1943
myboyismine
Zakorzenienie

Dziewczyny ile napisalyście! ! Zaczęłam nadrabiać kilka stron ale stwierdziłam ze rano nadrobie i poodpisuje

A teraz zmęczona idę spać dobranoc

myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-21, 23:35   #1944
pani_pierozkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
Dziewczyny ile napisalyście! ! Zaczęłam nadrabiać kilka stron ale stwierdziłam ze rano nadrobie i poodpisuje

A teraz zmęczona idę spać dobranoc

Nadrabiaj kochana i wracaj do nas szybciutko

pierogowamama.com
Stary 2014-08-21, 23:38   #1945
She Wolf
Wtajemniczenie

Cytat:
To najważniejsze Nie dziwię się, że kopnęłaś faceta w dupę, to jest chamstwo żeby najpierw deklarować, a potem jak przyjdzie co do czego tchórzyć. Szczególnie dla nas, kobiet jest to ważne bo nie mamy czasu do 70 na posiadanie dzieci.

A ile cykli już jest u Ciebie?
Takich dupkow sa miliony, ale najwazniejsze to sie im nie dac

U mnie to 2 cykl dopiero, oby ostatni, bo bede babcia zamiast mamy

Cytat:
Dziń dybry A raczej dybry wieczór

Powtórzyłam test owu, ale sytuacja taka sama jak wczoraj, wyraźna druga kreska, ale jeszcze nie tak samo intensywna jak kontrolna - więc owu nie chce do mnie jeszcze przyjść, zatestuję znowu za parę dni, jeszcze zobaczę co ta moja tempka będzie wyrabiać.

SheWolf - Owieczka ma rację, bardzo dobrze że mu bye bye powiedziałaś, tyle lat kobietę zwodzić, rozumiem to, mój były to też był taki gagatek... naobiecywał gruszek na wierzbie a jak przyszło co do czego to kłamał, zdradzał i oszukiwał na każdym kroku, do szpitala mnie wpakował i od tamtej pory powiedziałam sobie że nie będę wierzyć słowom mężczyzny tylko jego czynom
Przytulaj sie dalej a testy i tempka swoja droga

Ciezko jest zaufac po takich przezyciach prawda? Tamten na szczescie nie zdradzal, a przynajmniej nic o tym nie wiem, ale i tak namieszal mi w zyciu.
Ja tez nie wierze w slowa rzucane na wiatr, a juz wogole nie znosze sciemniania i krecenia. U mnie musi byc kawa na lawe a nie opowiadanie sobie bajek

23cs
Piotrus + 04.03.2014 (*)
Stary 2014-08-22, 06:33   #1946
AgleRkowa
Rozeznanie

GG do AgleRkowa

Dzien dobry dziewczyny
Jak dobrze, ze dzis juz piatek
Musze dzis wyhaczyc jakas posciel :p

czekanie...
Stary 2014-08-22, 07:49   #1947
Jeannee
Zakorzenienie

Dzień dobry kochane
Ja uciekam do pracy
Życzę Wam miłego dnia i do jutra
Stary 2014-08-22, 08:28   #1948
myboyismine
Zakorzenienie

Dzień dobry Zboczuszki

Cytat:
31 dniowe cykle więc bardzo możliwe. Ale Nie kraczmy. Oby @ 1.09 nie przyszła trzymajcie kciuki ;*

tzrymamy bardzo mocno!

Cytat:
A ja testom sikanym wierzę- tzn nie mam powodu żeby im nie wierzyć. Nigdy w ciąży nie byłam i nigdy niestety, ani śladu drugiej kreski Ani pod światło ani nic :P
ja robiłam tylko raz w życiu ale ak nic była tylko 1 kreska

Cytat:
Haha, cieszy mnie ze ktos mnie przygarnal, taka przyblede
cześć

Cytat:
Biedna jesteś z tym brzuchem, u mnie bez ketonalu to żyć nie idzie...

ja po odstawieniu tabsów przypomniałam sobie jak to est mieć prawdziwy @... ketonal musi być...

Cytat:
On taka robótkę to nazywa w ten sposób - " może byś mu dała buzi, on taki biedny, zmęczony, potrzebuje trochę relaksu " hahaha nie no beka jest z tymi facetami. Ostatnio mówię do niego pociągnij mnie za włosy. Pociągnął, trzyma w garsci kepke, rzucił na podłogę. I mówi może lepiej więcej tego nie będę robił, taki wystraszony co on zrobił.

Cytat:
Ja też mam ochotę na psa albo kota, ale mój TŻ jest przeciwny, więc NIE bu
ja chciałam mieć króliczka, już kilka razy Tż obiecywał kupić, ale póki co nie wyszło, teraz jeszcze przeprowadzki... zobaczymy jak to będzie

Cytat:
Taka słit
Cytat:
Piekna jest

To ja tez sie pochwale To Lola jak miala 3 m-ce
Loonki szczeniecych fotek nie mam na laptopie

śliczne pieski z piesków bardzo mi się podoba boston terrier

Cytat:
Jest mega śliczna
heh a obczajcie to, ja się chyba ze 20 minut z tego śmiałam . Z miny tego kota jak się niby śmieje
haha widzę humor dopisuje

Cytat:

co to, kto to?
Stary 2014-08-22, 08:58   #1949
AgleRkowa
Rozeznanie

GG do AgleRkowa

Ja tez nie wiem o co chodzi... nadal jestem bez neta, I sie nie moge dostac do klubu. moze dzisiaj mi sie uda bo wracam szybko z pracy, wiec jakos pomalu net chodzi...

czekanie...
Stary 2014-08-22, 09:01   #1950
myboyismine
Zakorzenienie

bez neta jest ciężko
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości