|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1921 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: My jesteśmy młode damy, lecz o brzuszki się staramy :)
Cytat:
Oststnio mam sporo czasu bo jestem na zwolnieniu, jeszcze troche sobie posiedze raczej Cytat:
|
|
|
#1922 |
|
Konto usunięte
|
No mój wtedy też był pierwszy, bo tylko z nim przez całe życie coś robiłam w stronę seksu. To mój pierwszy i ostatni facet miejmy nadzieję.
@ wypada na 1 września |
|
|
|
#1923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla niego wiele rzeczy jest pedalskich mój mały homofobik ![]()
II kreseczki - 11.09.2014r. 26 lipca - kolejny rok razem! Julek - 10.05.2015r. 21:40 pierogowamama.com |
|
|
|
|
#1924 |
|
Konto usunięte
|
No mi też się chce śmiać, a nieraz jak mnie docisnie nieświadomie to już całkiem. Eh Ci faceci. Ja jak przygryze to mówi " Misiu, nie gryz, to boli! " i to z takim wyrzutem
|
|
|
|
#1925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzeba w klubie stworzyć wątek pod tytułem "Co Tż-ci robią zabawnego podczas seksu" można by się było pośmiać ![]() Dobra idę z pracy, mój Pan i Władca mnie woła
II kreseczki - 11.09.2014r. 26 lipca - kolejny rok razem! Julek - 10.05.2015r. 21:40 pierogowamama.com |
|
|
|
|
#1926 |
|
Konto usunięte
|
Możemy założyć, bo tu to chyba i tak za dużo już powiedziałysmy
|
|
|
|
#1927 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z psem czy kotem to musiałabym urobić jakąś historię do tego, np że kotek za mną do domu przyszedł. Bo tak ze o kupię i przywiozę nie ma opcji. TŻ by się strasznie zdradzony czuł, że robię takie rzeczy za jego plecami a przecież "wspólnie podejmujemy decyzje". Ja się nawet zgadzam z jego argumentami że to większy syf w domu, obowiązki, problem z wakacjami, ale no psina nooooooo Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1928 |
|
Rozeznanie
|
Ja chyba tez wole lesbijki niz gejow. Jakos na nie sie lagodniej patrzy, nawet moze I to kogos podniecac. Ale jak widze gejow to czuje obrzydzenie chociaz nic do nich nie mam, ale nie lubie na to patrzec. A tu niestety w UK bardzo jest to popularne. I sie z tym nie kryja.
SHE! Jasne, ja niedziele mam wolna. Wiec jak cos daj znac, chetnie gdzies wyskocze.
|
#1929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A że się nie kryją - ja też się nie kryję z całowaniem mojego faceta w miejscu publicznym to dlaczego oni by mieli? |
|
|
|
|
#1930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ola - jak wejde na kompa to zaloze na klubie taka miejscowe do swintuszenia ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
|
#1931 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tak, ja tez jestem zdania, ze decyzje powinny byc podejmowane wspolnie, ale skoro on podjal za 'nas' decyzje ze on jednak nie chce miec wogole dzieci, to ja podjelam ze chce miec drugiego psa. Potem sie go pozbylam ![]() Cytat:
Cytat:
przynajmniej Ci co ich spytalam sie do tego przyznali
|
|
|
#1932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak heteroseksualiści chodzili tak poubierani i epatowali seksualnością to też bym była tak samo zniesmaczona. A argument o posiadaniu dzieci nie jest do końca sensowny - to, że homoseksualizm jest naturalny oznacza, że w naturze u innych gatunków takie jednostki występują. A czy jest to "normalne" to już jest śliska rozmowa, bo to zależy od definicji normalności. Mi tam oni nie przeszkadzają, jeśli zachowują się kulturalnie i zgodnie z normami to nie mam nic do nich. She Wolf - dlaczego faceci wolą lesbijki to jasne jak słońce ![]() A co to TŻ ci powiedział że nie będziecie mieć dzieci? Ja z moim na drugiej randce ustaliłam że dzieci będą więc jakby zaczął gadać inaczej to bym się czuła oszukana. Edytowane przez owieczkaa Czas edycji: 2014-08-21 o 19:30 |
|
|
|
|
#1933 |
|
Zakorzenienie
|
pani pierozkowa- testy ciążowe robiłam z przeróżnych firm- aptecznych, marketowych, ale głównie z allegro
![]() she wolf- witaj trzymam kciuki, żeby szybko Wam się udało i tym razie szczęśliwie ![]() Zazdroszczę takich ładnych piesków ![]() owieczka- też chcę pieska i za rok będę miała- mam obiecane Jak skończymy się budować A na wakacje u moich rodziców będzie, też mam to ustalone już :Pola_la- ja słucham głównie muzyki, która leci w radiu Lubię też stare polskie piosenki, trochę rap, głównie pop :PMój TŻ też bardzo lubi ustne robótki, ale w ramach gry wstępnej Dużo bardziej lubi seks i kończyć w środku :P Choć czasem błaga o lodzika z finiszem w ustach ![]() Co do homoseksualistów- nic do nich nie mam, pod warunkiem właśnie że siedzą cicho i nie wychodzą na ulicę. Ja też jako hetero nie chwalę się publicznie swoją orientacją ![]() Ale słodki piesio!
|
#1934 |
|
Zakorzenienie
|
Jakiego jakiego? Ja bym chciała Jack Russel Terriera albo kundelka o podobnej wielkości i wyglądzie.
|
|
|
|
#1935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1936 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wogole troche mi sie w zyciu popierdzielilo, ale najwazniejsze ze teraz wszystko jest na dobrej drodze ![]() Cytat:
Dziekuje za mile slowa ja tez zycze szybkiego zafasolkowania ![]() A ja Ci bede zazdroscic jak sobie pieska sprawisz Dziewczyny, ja tu jestem nowa to nie wiem, sa tutaj jakies ciazowki z nami? ![]() :conf used:
|
|
|
#1937 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Jedynie Agnes- niestety tylko jedna Ale miejmy nadzieję, że w tym cyklu dołączą kolejne ![]() Dobrze, że rozstałaś się z ex- widocznie z niego był taki mentalny dzieciak :/
Edytowane przez Jeannee Czas edycji: 2014-08-21 o 20:01 |
|
|
|
#1938 |
|
Wtajemniczenie
|
Tez sie ciesze
Acha, dobre i to, oby do zadnej nas juz @ nie zawitala ![]() Ktory to cykl staraniowy jesli moge spytac?
|
|
#1939 |
|
Zakorzenienie
|
Staram się od grudnia 2013 r, więc 9 miesiąc
![]() ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Uciekam spędzić wieczór z TŻ. Jutro 12h w pracy, więc odezwę się w sobotę z rana ![]() Miłego wieczorku
|
#1940 |
|
Wtajemniczenie
|
Oby to byl ten szczesliwy
Milego wieczoru
Piotrus + 04.03.2014 (*) Edytowane przez She Wolf Czas edycji: 2014-08-21 o 20:37 |
|
|
|
#1941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ile cykli już jest u Ciebie? |
|
|
|
|
#1942 |
|
Zakorzenienie
|
Dziń dybry
A raczej dybry wieczór ![]() Powtórzyłam test owu, ale sytuacja taka sama jak wczoraj, wyraźna druga kreska, ale jeszcze nie tak samo intensywna jak kontrolna - więc owu nie chce do mnie jeszcze przyjść, zatestuję znowu za parę dni, jeszcze zobaczę co ta moja tempka będzie wyrabiać. SheWolf - Owieczka ma rację, bardzo dobrze że mu bye bye powiedziałaś, tyle lat kobietę zwodzić, rozumiem to, mój były to też był taki gagatek... naobiecywał gruszek na wierzbie a jak przyszło co do czego to kłamał, zdradzał i oszukiwał na każdym kroku, do szpitala mnie wpakował i od tamtej pory powiedziałam sobie że nie będę wierzyć słowom mężczyzny tylko jego czynom
|
|
|
#1943 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ile napisalyście! ! Zaczęłam nadrabiać kilka stron ale stwierdziłam ze rano nadrobie i poodpisuje
![]() A teraz zmęczona idę spać dobranoc![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1945 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() U mnie to 2 cykl dopiero, oby ostatni, bo bede babcia zamiast mamy ![]() Cytat:
![]() Ciezko jest zaufac po takich przezyciach prawda? Tamten na szczescie nie zdradzal, a przynajmniej nic o tym nie wiem, ale i tak namieszal mi w zyciu. Ja tez nie wierze w slowa rzucane na wiatr, a juz wogole nie znosze sciemniania i krecenia. U mnie musi byc kawa na lawe a nie opowiadanie sobie bajek
|
|
|
#1946 |
|
Rozeznanie
|
Dzien dobry dziewczyny
Jak dobrze, ze dzis juz piatek Musze dzis wyhaczyc jakas posciel :p
|
#1948 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Zboczuszki
![]() Cytat:
tzrymamy bardzo mocno! Cytat:
![]() cześć ![]() Cytat:
ja po odstawieniu tabsów przypomniałam sobie jak to est mieć prawdziwy @... ketonal musi być... Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
śliczne pieski Cytat:
widzę humor dopisuje![]() Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#1949 |
|
Rozeznanie
|
Ja tez nie wiem o co chodzi... nadal jestem bez neta, I sie nie moge dostac do klubu.
moze dzisiaj mi sie uda bo wracam szybko z pracy, wiec jakos pomalu net chodzi...
|
#1950 |
|
Zakorzenienie
|
bez neta jest ciężko
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:47.

Oststnio mam sporo czasu bo jestem na zwolnieniu, jeszcze troche sobie posiedze raczej

Dla niego wiele rzeczy jest pedalskich mój mały homofobik 

trzymam kciuki, żeby szybko Wam się udało i tym razie szczęśliwie