|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XV
|
|
|
|
#3242 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chodziło mi, że w tych wszystkich zamówieniach chodzi o "taniej"
|
|
|
#3243 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tych wód - mgiełek nie polecam pachną minutę w porywach do 5 minut
|
#3244 | |
|
Pani Pech
|
Cytat:
Nie jest super trwała ale 3-5 h spokojnie
|
|
|
|
|
#3245 |
|
Makeup challenge winner
|
Jak już wiele razy pisałam, UMaJ to dla mnie mgiełki alkoholowe. Najmocniej pachnie konwalia UmaJ i to na mleczku, bo inaczej wietrzeje. W ogóle zauważyłam, że w Polsce kobiety nie stosują linii zapachowych - zapominają o mleczku i żelu, a przecież te produkty w zdrowszy sposób przedłużają zapach. Mój no.1 to kwiat wiśni.
Moim zdaniem Róża UMaJ i różowe MdB świetnie się uzupełniają. Jak ktoś lubi takie zapachy, to warto złożyć zamówienie w tym miesiącu dla tych gratisów.
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2014-08-21 o 10:28 |
|
|
|
#3246 |
|
Rozeznanie
|
Skoro UMAJ są nietrwałe to odpuszczam sobie. Dzięki za podpowiedzi. Może wytrwam i nic nie kupię do końca sierpnia.
|
|
|
|
#3247 |
|
Zadomowienie
|
Ja nic nie kupuję w tym miesiącu-czekam na nową wodę
ale ją też tylko z dobrym kodem upoluję
|
|
#3248 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Szkoda kasy ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Cytat:
Czekam niecierpliwie, ale nie zamierzam kupować za cenę regularną
|
||
|
|
|
#3249 |
|
Zadomowienie
|
Dokładnie
najwyżej poczekam a może będzie brzydka ?
|
|
#3250 | |
|
Pani Pech
|
Cytat:
I zapach jest długo na mnie Tylko balsam średnio nawilża , ale dla mnie ok ![]() Ja kupiłam swoje po 15 zł / szt wody różane więc mam kilka zachomikowanych
|
|
|
|
|
#3251 |
|
Raczkowanie
|
Ale jestem gapa... chciałam dziś złożyć zamówienie żeby załapać się na MdB i na -100zł i co? kod działał do wczoraj... :/
|
|
|
|
#3252 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3253 |
|
Raczkowanie
|
kurcze no właśnie nie mogę go wklepać. działa dziś ten CENA 50% ale nie łapią się na niego zielone punkty
weszłam przez link który wklejała któraś z Was, żeby załapać się na perfumy a potem wpisałam kod i nic, cena pozostaje bez zmian. \edit: ech, kod jest jednorazowy. już raz go wykorzystałam i dlatego... może popróbuję z tym na 50%
Edytowane przez ewamarchewa123 Czas edycji: 2014-08-21 o 12:16 |
|
|
|
#3254 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie strasz! Obiecałam koleżance, ze zrobimy jej zamowienie. A moze juz wykorzystalaś ten kod? Wysłane z iPhone ;P ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Bo miał byc do 28.08
|
|
#3255 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pokombinuję tu z tym 50%. Doradźcie coś fajnego, co by się opłaciło, oprócz perfum. Dziś dostałam jedną paczkę. Ale potrzebuje jeszczekilku rzeczy min. balsamu do ciała, kremu do twarzy... no i zeby nie miało zielonego punktu...
|
|
|
|
|
#3256 |
|
Zadomowienie
|
Czy z czeku 40% na kosmetyk do ciała mogę wziąć krem do twarzy?
|
|
|
|
#3257 |
|
Przyczajenie
|
Śmieszna rzecz, doszło dzisiaj do mnie zamówienie z kodu -100, a tam gratis MdB, UMaJ i peeling z pudrem z pestek moreli ;p
Zadziwiło mnie to ostatnie no ale nie powiem humor też poprawiło;p P.S. Jeszcze raz dziękuje Wam za kody, zakochałam się w MdB *.* |
|
|
|
#3258 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ufff!!! To dobrze, bo sie wystraszyłam ![]() Ja czekam namawiają pac@3 -100 zł. A jutro mam zrobić koleżance zamowienie tylko szkoda, ze paczka nie przyszła, bo chciałam jej zaprezentować zapachy
|
|
#3259 |
|
Zakorzenienie
|
Kończę tubkę kremu pod oczy Ovale Lifting i gorąco go polecam
Bardzo dobrze nawilża, co przy makijażu mineralnym jest dla mnie bardzo ważne. Od kiedy go używam nie mam ściągniętej skóry pod oczami po nałożeniu mineralnego korektora czy podkładu. Natomiast roszerowym bublem wszech czasów jest dla mnie dezodorant w kulce JDM Migdał z Kalifornii :thumbdown: Po jego zastosowaniu już we połowie dnia czuję swój smrodek Nawet mam wrażenie, że dłużej byłam "świeża" bez jego użycia ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3260 |
|
Raczkowanie
|
tylko ja dzisiaj popełniłam nieekonomiczne zakupy w stacjonarce
chciałam wydać 50 zł i skorzystać z kuponu, niestety nie wyszło. pani bardzo miła i pomocna dołożyła mi próbkę nowej maseczki
|
|
|
|
#3261 |
|
Raczkowanie
|
hejka!
powiedzcie proszę czy seria riche creme - w sumie chodzi mi o krem na noc, pod oczy i ten większy 75 ml zdarzają się jako prezenty? Czaję się na nie, ale nie w cenie regularnej... |
|
|
|
#3262 |
|
Makeup challenge winner
|
Tak zdarzają się i to bardzo często. Do niedawna chyba do 17 sierpnia był w stacjonarkach krem Riche intensywnie regenerujący 75ml za 65 zł (przecena -60%):
http://www.yves-rocher.pl/krem_przec...e_regenerujacy Zwykle Riche dają jako gratis w e-sklepie w listopadzie lub grudniu. Jak potrzebujesz szybko ten duży krem 75 ml lub coś z żółtej serii Riche Omega (serum lub krem) napisz do mnie na PW. Na allegro serum Omega możesz kupić za 60 zł, a krem Omega nawet za 20 zł plus koszty przesyłki.
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2014-08-21 o 18:03 |
|
|
|
#3263 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#3264 |
|
Makeup challenge winner
|
just75, Jak podasz profikowi numer oferty wysyłkowej z opisem/skanami, to wrzuci go do pierwszych postów i inne osoby jak natalirar też będą mogły z niej zamówić.
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2014-08-21 o 18:17 |
|
|
|
#3265 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3266 |
|
Przyczajenie
|
Mam pytanie zwiazane z prezentami od yves rocher z okazji urodzin. Ja dostaje rozne lancuszki, a moja siostra tylko zele pod prysznic. Na ostatnie urodziny dostala AZ 50% znizki poza zielonym punktem. Dlaczego nie dostaje lancuszkow? Co Wy dostajecie?
|
|
|
|
#3267 |
|
Raczkowanie
|
cosmetix, just75 dzięki za info, tak ten riche creme na noc jako gratis jest w wysyłkowej (ale starszej), nawet chciałam zamówić, ale tam jest tylko płatność za pobraniem, więc odpada jak dla mnie, poczekam skoro mówice, że się pojawiają jako gratisy, może uda się jeden dostać jako gratis, drugi z jakimś fajnym kodem, chyba że nie będę mogła się doczekać to się odezwę cosmetix, dzięki
|
|
|
|
#3268 |
|
Zadomowienie
|
Nadal myślę nad swoim zamówieniem sto piętnaście kombinacji ale jestem już coraz bliżej, tylko mam pytanie z cyklu do eksperta: jeśli w sklepie internetowym dostaje się kod urodzinowy to jaki jest czas na jego wykorzystanie ? Chyba nie trzeba puścić tego w ten sam dzień ?
Chciałam zrobić zamówienie pod monoi perfumy bo zapachniały mi w sklepie ale oczywiście jak to ze mną bywa wyleciały z zamówienie przez niedopasowanie do obliczeń ![]() ![]() Czyli wyrzuciłam jedyną rzecz na której mi naprawdę zależało
|
|
|
|
#3269 |
|
Makeup challenge winner
|
Gapa ze mnie.
MOgrama, może zamiast rzucać się na wodę Monoi, która jest naprawdę mocna, weźmiesz olejek? http://www.yves-rocher.pl/suchy_olejek_do_ciala_monoi Dużo taniej, a zapach utrzymuje się dłużej niż wody z serii UMaJ.
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2014-08-21 o 19:34 |
|
|
|
#3270 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:59.

słowo klucz to taniej 

ale ją też tylko z dobrym kodem upoluję 

weszłam przez link który wklejała któraś z Was, żeby załapać się na perfumy a potem wpisałam kod i nic, cena pozostaje bez zmian.