![]() |
#1231 |
Zadomowienie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część IV :)
I pijesz tak dużo??bo co prawda mi sie chce pic ale żeby aż 3 litry to chyba nie...:/ a silesiana jak już jesteś to powiedz tak z ciekawości gdzie pracujesz bo wspominałeś o redukcjach z różnymi zaburzeniami ....zagaduje ze jesteś terapeuta dobrze strzelam?? Bo ja tez pracuje w dwóch ośrodkach dla niepełnosprawnych dzieci i młodzieży
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1232 |
Zakorzenienie
|
Mnie srednio wychodzi 2700-2800ml, wiec tez musze popracowac nad zwiekszeniem ilosci
![]() A pracuje roznie; ze zdrowymi dzieciakami jako logopeda w przedszkolu i prywatnie dojezdzam; z trudnymi (najczesciej autyzm, adhd i opozniony rozwoj psycho-ruchowy) prywatnie jako neurologopeda no i jezdzilam do niedawna na turnusy rehabilitacyjne z autystykami. I jeszcze probuje uskuteczniac wczesna interwencje neurologopedyczna, tez prywatnie, ale z tym slabo, bo ludzka swiadomosc w tym temacie nadal jest bardzo niska... |
![]() ![]() |
![]() |
#1233 |
Zadomowienie
|
Listopad- Grudzień 2014- część IV :)
Oj to podobnie
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
moje najbardziej lubiane miejsce na ziemi jest między twoim lewym a prawym ramieniem ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/relg2n0a5t8o6jka.png Edytowane przez justynaw1982 Czas edycji: 2014-08-21 o 19:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#1234 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zdecydowanie coraz wiecej :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1235 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Byłam na zakupach w piotrze i pawle to kupiłam paczkę 1 pampersa skoro promocja jest. Jakiś zapasów pieluch nie robię ale jakieś trzeba kupić to wzięłam wszak pieluchy się nie psują. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1236 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1237 | |
Zadomowienie
|
Listopad- Grudzień 2014- część IV :)
Cytat:
Hmmm a czułas brzuch jakoś inaczej czy po prostu na usg jakoś to wyszło?? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1238 |
Wtajemniczenie
|
Ja już po pierwszych zajęciach w SR dostałam butelkę avent natural 125ml, a chciałam ja kupic
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1239 |
Zakorzenienie
|
Mnie też gin kazał dużo pić. Między innymi po to by przepłukiwać układ moczowy coby bakterie się nie mnożyły.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1240 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1241 |
Zadomowienie
|
Silesiana, przypomnialo mi sie ze mialam Ciebie zapytac
![]() 1) jak sie sprawuje butelka bobble (nie wiem czy dobrze pisze)? 2) to Ty kiedys chyba wspominalas o tym ze musisz kupic krople melisy. Na co to? bo chyba nie na uspokojenie dla takiego maluszka ![]()
![]() |
#1242 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
No to widzę ze powodów może być kilka...heh wierze ze jakby coś sie działo to gin by coś powiedział... Wiec nic tylko pic tyle ile kazał ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Cytat:
Nie żadnych obrzęków nie mam na szczęście ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1243 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1244 |
Wtajemniczenie
|
Próbek też trochę dostałam, nawet próbka wkładek laktacyjnych, te wszystkie rzeczy uświadamiają mnie jak niedużo zostało
![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Chyba wpadam w panikę, jak widzę takie maleństwa, czuje swoje jak sie rusza to boje sie ze sobie nie poradzę, wiem, ze nie takie sieroty sobie radziły, ale boja sie być odpowiedzialna za takie malutkie dziecko, które. Ie powie co mu dolega jak płacze, ze trzeba je czasem obrócić na boczek, te wszystkie kremy, mazidła, cała ta higieczniczna opieka, pazurki itp. Ja nigdy nie miałam na rękach dziecka młodszego niż roczne i jak będzie z tym dzieckiem jak ono główki nie trzyma samo ![]() ![]() Część z Was już obcykana co i jak No to drugie lub jak u Kasi trzecie a ja pierwsze i panikuje :-/ Trzeba sie czegoś bezalkoholowego napić na rozluźnienie... Edytowane przez LolaMontez Czas edycji: 2014-08-21 o 20:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#1245 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
i bardzo dobrze zrobilas ! nie psuja się, wiec mogą polezec, a na pewno po narodzinach dziecka się przydadzą! a za taka cene naprawdę warto! dziś sprawdzałam w Rossmannie i taka sama paczka za 54,99zl, wiec oszczednosc 15 zl to bardzo dużo! Cytat:
Lola ja tez pierwsze Dzieciatko! Lekko panikuję, ale chyba chciałabym już mieć Hanie przy sobie, bo martwię się jak to później będzie. ![]() przy okazji oglądam na Polsacie "9 miesięcy) z Hugh Grantem, oczywiście komedia o ciąży! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1246 |
Wtajemniczenie
|
Też bym chciała mieć dzidzunie już przy sobie ale sie boje
![]() I tez oglądam ten film ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1247 |
Zadomowienie
|
LOLA Oj kochana nie jesteś sama i co najlepsze nie będziesz
![]() ![]() Ja tez mam takie myśli.....tez sie boje ale to jest całkiem normalne dla nas pierwiosnkow ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1248 |
Zakorzenienie
|
Moje dzisiejsze zdobycze z sh
![]() Lola ja też mam cykora ![]()
#1249 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurde dziąsło mnie zaczyna boleć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1250 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1251 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Esti, z tymi chłopami to zawsze coś! Mam nadzieję, że będziecie ok! Cytat:
a gdzie chodzisz do sr? Mnie znacznie się w feminie w pierwszym tygodniu września, ale położenia powiedziała, że będę sobie mogła chodzić wybiórczo, bo i tak wszystko już zaliczyłam i w teorii i w praktyce ;-) Aha, teraz na tapecie jest Zosia, hmmmm, nie wiem nadal co i jak, ale przynajmniej TZowi się podoba, a to już sporo ;-) Z tymi kolorami na sesji to było tak, że chcieliśmy właśnie tak radośnie, a w Kato akurat skończył się stritartfestiwal no i takie cuda były na ścianach więc to wykorzystaliśmy ![]() Padam, dobranoc! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1252 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja pisze tylko z doswiadczenia co u nas sie sprawdzilo przy corce wiec tego sie trzymam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() przyszly mi te worki to wzielam sie za pakowanie, potem bylam na odwiedzinach u kolezanki i jako zlecialo, wrocilam to wykapalam corke i wreszcie zasiadlam na kanapie ![]()
![]() |
#1253 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzieki Dziewczyny za wszystkie rady i opinie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1254 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1255 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No i ogolna rewelacja. Jestem bardzo zadowolona ![]() 2. Krople melisa? Yyyy to chyba nie ja... mi sie zdarza wypic meliske, ale normalna herbatke, do parzenia. I mlodej jak miala kolki i inne zeby rosnace tez robilam napar z melisy i dodawalam do mleka odrobine. Ale kropli zadnych nie planowalam kupowac ![]() ------ U mnie to niby drugie dziecko, a i tak jestem zesrana jak to bedzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1256 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1257 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Cytat:
![]() Ja tez juz panikuje....przeraza mnie porod i opieka nad maluszkiem....czy sobie poradze.... ![]() ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- My wreszcie bylismy dzisiaj obejrzec wozek ![]() ![]() ![]() ![]() W ogole sprzedawca mowil nam ze jest problem z wypinaniem fotelikow maxi cosi z wozkow, ciezko ponoc odpina sie i trzeba szarpac. Serio tak jest? Bo myslalam o foteliku maxi cosi do wozka. Pokazal nam tez fotelik firmy Romer. Powiem ze wyglada super ![]() Silesianna Ty czasem nie pisalas ze masz\mialas Romera ? ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1258 |
Zakorzenienie
|
Mialam kupowac. Ale kolezanka sie zaoferowala ze moze mi pozyczyc
![]() ![]() Ale romer dobry jest i duzy. Sporo dzieci jezdzi w nim nawet do 15 miesiaca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1259 |
Wtajemniczenie
|
hehe, to jutro Ci dokupię
![]() ![]() luz, ja mam Rossmanna pod blokiem praktycznie, a i Poczta jest zaraz obok to jutro Ci to wyślę od razu, napisz mi adres na priva tak właśnie stałam nad tym koszem i myślałam, że zapomniałam zagadać czy tylko jeden mam wziąć i widzę, że miałąm przeczucie ![]() ![]() co do strachu i lęku ja przede wszystkim i niezmiennie boję się porodu.... bólu i że coś pójdzie nie tak.... też mi się wydaje, że nic nie pamiętam jak to było i czuję się znów jak żółtodziób ![]() ![]() ![]() także ten problem możecie sobie skreślić ![]()
#1260 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:13.