Wszystko o Avonie - Część III - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-07-14, 18:46   #1501
kochamkube
Raczkowanie

GG do kochamkube
Dot.: Wszystko o Avonie - Część III

Cytat:
Napisane przez Gagix Pokaż wiadomość
w K10 czekają mnie spore wydatki:

(...)
5.Maseczka Foot Works-uwielbiam produkty FW a nowości to szczególnie
(...)
Masz na mysli lawendowa maseczke do stóp? Ona nie jest nowoscia, zmienili tylko opakowanie, zawartosc ta sama Mam ja jeszcze na dnie, przyjemnie scierala ale niewygodna w uzyciu bo nie mialam jak stopy oprzec (musialam trzymac uniesione) zeby wyschla
kochamkube jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-14, 18:58   #1502
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kochamkube Pokaż wiadomość
Masz na mysli lawendowa maseczke do stóp? Ona nie jest nowoscia, zmienili tylko opakowanie, zawartosc ta sama Mam ja jeszcze na dnie, przyjemnie scierala ale niewygodna w uzyciu bo nie mialam jak stopy oprzec (musialam trzymac uniesione) zeby wyschla
no maseczka jest bardzo dobra

a co do pilingow z senses to sa bardziej jak zel pod prysznic drobinki sa slabo zdzierajace, ale zaleta jest ładny zapach.
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-14, 18:58   #1503
isa666
Zakorzenienie

Kurczę, jak patrzę na niektóre wasze zamówienia pod względem ilości to wyglądam tak --->
Pamiętam jak ja też kiedyś duuużo z Avonu zamawiałam, 99% moich kosmetyków stanowił Avon

Teraz się ograniczam, biorę niewiele z Avonu, przerzuciłam się trochę na Ori i na kosmetyki innych firm
Z Avonu jednak nie zrezygnuję, za ich błyszczyki dam się nawet pokroić Tak samo za żele Senses i niektóre Naturalsy
Stary 2007-07-14, 19:05   #1504
aluniaa007
Wtajemniczenie

Dziewczyny,niestety nie mam katalogu,a ten ze strony avonu mi sie wiesza w jakiej cenie sa teraz mgielki do ciala?
Stary 2007-07-14, 19:18   #1505
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Kurczę, jak patrzę na niektóre wasze zamówienia pod względem ilości to wyglądam tak --->
Pamiętam jak ja też kiedyś duuużo z Avonu zamawiałam, 99% moich kosmetyków stanowił Avon

Teraz się ograniczam, biorę niewiele z Avonu, przerzuciłam się trochę na Ori i na kosmetyki innych firm
Z Avonu jednak nie zrezygnuję, za ich błyszczyki dam się nawet pokroić Tak samo za żele Senses i niektóre Naturalsy
ja mam identycznie, moje zamoiwenie z 9 to 2 produkty a z 10 az 1 pozatym kaske oszczedzam za kilka miesiecy mi sie przyda a tez ostatnio zamowiam z ori wiecej ale wiem jedno ze mi sie nie uda nie ogladac katalogow z avonu
majula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-14, 19:28   #1506
julencjaa
Raczkowanie

Hej dziewczyny nie wiem czy któraś już o to pytała !! na fakturze przeczytałam : interesująca praca na wakacje okręg 440 możecie mi powiedzieć jaka to praca ponieważ dzwoniłam na podany tam numer ale babka powiedziała mi że przez telefon nie udziela takich informacji i żebym zadzwoniła za parę dni i umówiła się na spotkanie z Nią oczywiście w moim domu bo gdzie indziej
Stary 2007-07-14, 19:28   #1507
margo80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez majula Pokaż wiadomość
ja mam identycznie, moje zamoiwenie z 9 to 2 produkty a z 10 az 1 pozatym kaske oszczedzam za kilka miesiecy mi sie przyda a tez ostatnio zamowiam z ori wiecej ale wiem jedno ze mi sie nie uda nie ogladac katalogow z avonu
majula, ale cię tu dawno nie było moje gratulacje !!

Ewcia
Przemek
margo80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-14, 19:30   #1508
majula
Zakorzenienie

Cytat:
zgadzam sie w 100% avon bardzo czesto wprowadza niby nowosc a tak na prawde zmienil opakowanie
Cytat:
Napisane przez margo80 Pokaż wiadomość
majula, ale cię tu dawno nie było moje gratulacje !!
oj bardzo dawno ale pracowalam bo pracuje po 12h no i te nocki, a zero czasu na komputer a pozatym dziekuje za gratulacje i szukam wlasnie czekos na raztepy cellulit jakis peeling do ciala ale w miare lagodny i pzregladam katalog z avonu
Stary 2007-07-14, 19:30   #1509
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aluniaa007 Pokaż wiadomość
Dziewczyny,niestety nie mam katalogu,a ten ze strony avonu mi sie wiesza w jakiej cenie sa teraz mgielki do ciala?
Chodzi o te kokos-papaja czeresniowe itp?
Sa po 9.90 w k 9.

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-14, 19:46   #1510
aniaszew
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kolmanka Pokaż wiadomość
ponawiam pytanie..ja też jakos nie spostrzegłam jak je zdobyć
Trzeba było z konkretnych kat kupić kosm do makijażu, za 150 zł było etui a a za 300 kuferek.Ale promocja już sie skończyła, więc po ptakach.
aniaszew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-14, 19:54   #1511
aniaszew
Raczkowanie

Cytat:
Witam bardzo ale to bardzo dawno mnie nie bylo na watku o avonie ja biore z 9 i 10 bardzo malo dla siebie
ale mam pytanie bo sie juz nie orientuje, co polecacie na roztepy za poare miesiecy bede je miec ze wzgledu na brzuch ale jelsi znacie cos skutecznego nie z avonu to tez wysucham pozatym musze poprzegladac poprzednie watki
z gory dziekuje
Również przyłaczam sie do gratulacji.Ja używałam tego kremu z Avonu (ale tylko na rozstępy, miał pozytywną opinie dla kobiet w ciąży) i rozstępów nie miałam.
aniaszew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-14, 19:55   #1512
margo80
Zakorzenienie

Cytat:
oj bardzo dawno ale pracowalam bo pracuje po 12h no i te nocki, a zero czasu na komputer a pozatym dziekuje za gratulacje i szukam wlasnie czekos na raztepy cellulit jakis peeling do ciala ale w miare lagodny i pzregladam katalog z avonu
na rozstępy nic nie doradzę, bo nie mam tego problemu, ale chętnie poczytam opinie - też za jakiś czas planuję dzieciaczka
i nie pracuj tyle bo to niezdrowo

Ewcia
Przemek
margo80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-14, 19:56   #1513
Basienka27
Raczkowanie

Majula ja po pierwszej ciazy miałam duzo rozstepów i zalowalam ze wtedy nic nie uzywalam ale juz po porodzie kupilam własnie z avonu kiedys byl taki krem tylko na rozstepy i był naprawde super bardzo ładnie mi rozjasnił rozstepy przez co stały sie mniej widoczne chociaz oczywiscie juz na zawsze zostana chyba ze zrobie operacje plastyczna ale na to nie mam kaski
Basienka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-14, 19:58   #1514
Gagix
Rozeznanie

Cytat:

Tak, mam z tej serii lawendowy balsam do masażu stóp w kulce i tak sobie pomyślałam, że bedzie komplecik. To fajnie że dobrze ściera.

Gagix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-14, 19:59   #1515
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość

ja zaprzestałam kupowac duzo, bo w avonie to sie wydaje wszystko tanio, a jak sobie pojde do sklepu to duzo rzeczy jest taniej i nawet lepsze, albo w podobnej cenie
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-14, 20:10   #1516
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniaszew Pokaż wiadomość
Również przyłaczam sie do gratulacji.Ja używałam tego kremu z Avonu (ale tylko na rozstępy, miał pozytywną opinie dla kobiet w ciąży) i rozstępów nie miałam.
Cytat:
Napisane przez margo80 Pokaż wiadomość
na rozstępy nic nie doradzę, bo nie mam tego problemu, ale chętnie poczytam opinie - też za jakiś czas planuję dzieciaczka
i nie pracuj tyle bo to niezdrowo
Cytat:
Napisane przez Basienka27 Pokaż wiadomość
Majula ja po pierwszej ciazy miałam duzo rozstepów i zalowalam ze wtedy nic nie uzywalam ale juz po porodzie kupilam własnie z avonu kiedys byl taki krem tylko na rozstepy i był naprawde super bardzo ładnie mi rozjasnił rozstepy przez co stały sie mniej widoczne chociaz oczywiscie juz na zawsze zostana chyba ze zrobie operacje plastyczna ale na to nie mam kaski
dziekuje to za te gratualcje
a co do kremu to czemu nie warto sprobowac mzoe ten zestaw z 9 ze str 93?
a pozatym to ja nie pracuje az tak duzo mam jak ide na nocke to mam wolne a potem kolejne dwa dni
Stary 2007-07-14, 20:20   #1517
illusija
Raczkowanie

Cytat:
dziekuje to za te gratualcje
a co do kremu to czemu nie warto sprobowac mzoe ten zestaw z 9 ze str 93?
a pozatym to ja nie pracuje az tak duzo mam jak ide na nocke to mam wolne a potem kolejne dwa dni
Musisz mieć pewność, że mogą go stosować kobiety w ciąży. Z chemią nie ma żartów, jeśli chodzi o rozwijający się płód.
illusija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-14, 20:36   #1518
Basienka27
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez illusija Pokaż wiadomość
Musisz mieć pewność, że mogą go stosować kobiety w ciąży. Z chemią nie ma żartów, jeśli chodzi o rozwijający się płód.
Praktycznie wszystkie kremy na rozstepy nalezy stosowac od 4-go miesiaca ciazy i tak tez było z tym kremem z avonu.
Stary 2007-07-14, 20:39   #1519
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez illusija Pokaż wiadomość
Dlatego kupie sobie chyba w aptece i powiem co i jak i doradza albo kupie to co polecaja w gazetach bo nie bede ryzkowac i dziekuje za rady
Stary 2007-07-14, 20:47   #1520
taka jedna
Zakorzenienie

Czy łap okazję liczy się do wartości zamówienia? Bo wiem, że kącik wspomnień się nie liczy a jak jest z łap okazję?
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-14, 21:03   #1521
Basienka27
Raczkowanie

Juz ktos sie pytał i ja równiez ponawiam pytanie jak to jest z tym znam i polecam zy cos takiego chodzi mi o wody TTA czy wliczaja sie do wartosci zamowienia?z góry dziekuje za odpowiedz.
Stary 2007-07-14, 21:05   #1522
dwi071
Doncia

Cytat:
Napisane przez Iselle Pokaż wiadomość
Ja jestem typ nr 5: kupuję i to co jest potrzebne, i na zapas, i ładne; zawsze w promocji. Mam określoną kwotę na zakupy co miesiąc i za nią kupuję (ponad 100 zł, czasem troszkę poniżej); kupuję nie tylko nowe bo stare też (jak mam kaprys i wyczytam dobre recenzje Nie kupię drugi raz tego samego koloru danej szminki czy tej samej wody toaletowej (chyba że w efektownym zestawieminiatur jak np. TTA).
Jak coś mi się spodoba z kolorówki to lubię mieć kilka wariantów kolorystycznych (najlepiej wszystkie bo większość kolorów mi pasuje
Chyba mam coś z głową na punkcie kosmetyków.. ;P ...i herbat i biżuterii
... ja czasami wracam do tych samych kosmetyków, do pielęgnacyjnych szczególnie bo jestem wrażliwcem i wiele kosmetykow mnie uczula, dlatego zaopatruje sie w aptece w kremy do twarzy. podklad od roku używam ten sam bo jak znalazlam i pasuje to po co zmieniać, kolorowka jak mi sie coś spodoba to kupuje z tej samej serii dalej kolejne kolory, a że ubieram sie różnie to pełna gama kolorów jest mi potrzebna i w ten sposob połki mam pelne i kasy brak
dwi071 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-14, 21:11   #1523
dwi071
Doncia

Cytat:
też mam ten balsamik i musze przyznać CI rację Jest niesamowity , pięknie pachnie i rzeczywiście bardzo przyspiesza opaleniznę. Ja zawsze opalam się od razu na brązowo a po tym wyglądam jakbym opalała się na jakiś tropikalnych wyspach .( bo oczywiście wiecie , ze Polska opalenizna znacznie różni się od opalenizny np Kanaryjskiej)
ja ten balsam kupiłam raz a użyłam moze ze dwa razy i cały urlop spędziłam na smarowaniu sie maściami sterydowymi i lykaniu lekow odczulających, od tamtej pory nie kupuję kosmetyków do opalania z avonu i unikam beta karotenu w kosmetykach do opalania
Stary 2007-07-14, 21:11   #1524
aluniaa007
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
Chodzi o te kokos-papaja czeresniowe itp?
Sa po 9.90 w k 9.
tak tak o te do kiedy jest k 9?
Stary 2007-07-14, 21:15   #1525
dwi071
Doncia

Cytat:
ponawiam pytanie..ja też jakos nie spostrzegłam jak je zdobyć
.. etui na telefon i kuferek byly w prezencie za zamówienie w kamp 7 i 8 kosmetyków kolorowych AC za łączną kwotę 150 zl na etuii i 300 zl na etuii i kuferek. prezenty dawane są w kamp. 9.
Stary 2007-07-14, 21:16   #1526
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnes188 Pokaż wiadomość
a jesl;i mozna wiedziec i jesli pamietasz to ile zaplacilas za ten komplecik te dwa lata temu za ten co jest teraz w kaciku wspomnienja napewno zamowie mam nadzieje tylko ze przyjdzie"
nie jestem pewna ale chyba 49.90 to była pierwsza promocja, a potem chyba kosztował 39.90
moge sie mylic bo to było naprawde dawno
potem wprowadzili podobny złoty komplet ale ja nie lubie złota
Cytat:
Napisane przez caroline_1988 Pokaż wiadomość
ja wogóle nie słyszałam o tym... a więc nie pomogę... a z chęcia też sie dowiem...
tak ten program na kuferek i etui obowiazywał w katalogu 7 i 8 trzeba było sprzedac z kosmetykow kolorowych za 300 zl
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-14, 21:21   #1527
dwi071
Doncia

Cytat:
Witam bardzo ale to bardzo dawno mnie nie bylo na watku o avonie ja biore z 9 i 10 bardzo malo dla siebie
ale mam pytanie bo sie juz nie orientuje, co polecacie na roztepy za poare miesiecy bede je miec ze wzgledu na brzuch ale jelsi znacie cos skutecznego nie z avonu to tez wysucham pozatym musze poprzegladac poprzednie watki
z gory dziekuje
... ostatnio w aptece podsłyszalam rozmowę na temat produktow na rozstępy dla kobiet ciężarnych. dermokosmetyczka polecala preparaty z vichy, natomiast o mustelli (cyy jak jej tam) mówiła ze jest w zasadzie dobra ale efekty widac dopiero po jakiś 3 opakowaniach a 1 szt, kosztuje pod 100 zl. generalnie zachwalała vichy
Stary 2007-07-14, 21:26   #1528
Basienka27
Raczkowanie

Ja załapałam sie na etui,chociaz nie ukrywam ze bardziej bym wolała kuferek niestety brakło mi okolo 80zl
Stary 2007-07-14, 21:31   #1529
agnes188
Zakorzenienie

katalog 9 dopiero wszedl od dzisiaj bodajzedopiero na pierwszy termin niektore dni skladajajja jestem dzien wysylkowy A i dostene swoje zamowionko w srode
agnes188 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-14, 21:41   #1530
agnes188
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
nie jestem pewna ale chyba 49.90 to była pierwsza promocja, a potem chyba kosztował 39.90
moge sie mylic bo to było naprawde dawno
potem wprowadzili podobny złoty komplet ale ja nie lubie złota

tak ten program na kuferek i etui obowiazywał w katalogu 7 i 8 trzeba było sprzedac z kosmetykow kolorowych za 300 zl

no a teraz jesli dobrze przeczytalam boizu plus dwa kosmetyki za 29.90fajnieoby przyszedl tylko

a sluchajcie dziewczynki kacik wspomnien liczy sie do ogolnej kwoty zamowienie tzn wiem ze z niego nie ma opustu ale czy to sie dolicza dio ogolnej kwoty.???
agnes188 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 3 (0 użytkowników i 3 gości)

Zasady wysyłania wiadomości