|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2101 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Grono mamuś powiększamy, intensywnie się staramy - cz. IV
Ola, to było jednorazowe i w sumie na próbę czy termometr działa
![]() ![]()
#2102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2103 |
Wtajemniczenie
|
Dzien dobr
![]() ![]() Aaaaaga ale masz prezent urodzinowy ![]() ![]() ![]() Ewunia jak zaczelam czytac to zrozumialam ze twoje dzidzi ma dwie wady serca ufff ale sie wystrachalam ![]() ![]() ![]() Ja wczoraj juz ryczalam bo juz nie moglam od tego wiszenia. Ale pogadalam z bobasem I powiedzialam mu ze mamusia ma urodziny I zeby ja oszczedzil choc na jeden dzien ![]() No I wyczytalam ze rano przef podniesoeniem sie z lozka trzeba cos xagryz wiec wszamalam krakersa I o dziwo narazie cisza ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2104 |
Zakorzenienie
|
no oby jednak miała dla nas dobre wieści
![]() Aniutka wpadasz jutro do Oświęcimia? ![]() Transformers przyjeżdza ![]() ---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- oj Melisko ![]() może dzidzia jednak zrobi Ci prezent ![]()
#2105 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2106 |
Zakorzenienie
|
Meliska, ja tak rozmawiałam z moim małym żeby na urodziny było spokojniej i nic się nie działo 3 dni
![]() ![]()
#2107 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Z moim maluchem sie okaże 5 września. Do tej pory myśle ze było tylko usg zeby sprawdzić czy ciaza żywa, wczoraj ten krwiak oglądaliśmy i za dużo dzidziusiowi dr sie nie przyglądał. Mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze. Mam taki strach w sercu. A ktoś wie kiedy sie bada właśnie serduszko? Sprawdza czy sa te dwie komory i zastawki? Na polowkowym dopiero czy juz teraz? Gin mnie wczoraj trochę zaskoczył bo powiedział ze tego 5-go zrobimy usg genetyczne i pobieramy krew do badania pappa i cos tam jeszcze. W pierwszej ciąży miałam tylko usg i zaskoczyło mnie to wiec tak właściwie sie zgodziłam z tego zaskoczenia, tylko ja w ogóle nie zastanawiałam sie czy chce ten test pappa robic. Przecież na usg bedzie wszystko widać czy jest dobrze? Zmierzyć przezierność ![]() Ja mam 25 lat wiec nie jestem w grupie ryzyka, ani nie mam chorób genetycznych w rodzinie, tż też ![]() Juz sie zgodzilam to nie bede chyba mieszać. Sprawdzić nie zaszkodzi chyba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2108 |
Raczkowanie
|
Alee cudowne wieści od rana!!!
![]() Agolandia - gratuluję! Kurczę, fajnie że ci się już udało!!! ![]() ![]() Meliska - Serdeczne gratulację! Stooo lat ,stoo latt!!!! ![]() Guerka- noo liczymy teraz na Ciebie! ![]() ![]() Kocuro- mam nadzieję że jednak te wakacje wypalą, i że wszystko pójdzie zgodnie z planem! ![]() A ja wczoraj dziewczyny padłam! Zasnełam jak smok, i spałam do rana! ![]() ![]()
#2109 |
Raczkowanie
|
witam się i ja...
dzisiaj ostatni dzień naszego urlopu, pogoda jak marzenie, więc zaraz wybywamy na plażę... a po 16 musimy wracać już ![]() Agusia kochana gratuluję Ci serdecznie, a tz już wie? trzymam kciuki za serduszko ![]() Ewuniu ![]() ![]() ![]() ![]() Żanetko ojeju, mam nadzieję, że jednak uda Wam się polecieć ![]() ![]() India kochana nic się nie martw, a badałaś prolaktynę kiedyś? dostaniesz clostibegyl na owu i wszystko będzie w porządeczku i owulka ładnie wróci ![]() Karolinko wszystkiego naaaaaaaaaaj, zero mdłości od dzisiaj i duuuużo zdrówka dla was, sto lat kochana ![]() ![]() ![]() uznacie, że zwariowałam, ale od wczoraj gadam do fasolinki, żeby się tam szybko i ładnie ulokowała w brzuszku ![]() chociaż tak szczerze to od 3 dni mam takie ciężkie cycuchy jak z ołowiu i bolą.. zwłaszcza po bokach... więć @ chyba nadchodzi ![]()
03.05.2015 Córcia ![]() Edytowane przez kasica_89 Czas edycji: 2014-08-22 o 08:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#2110 |
Zakorzenienie
|
Hej Kasiu
![]() super że pogoda Wam dopisała. Ja też mówiłam do faoslinki ale jak się okazało mówiłam sobie do brzucha ![]() Kochana kiedy testujesz?
#2111 |
Raczkowanie
|
jak @ nie przyjdzie do 27 do końca dnia to 28 rano zamierzam testować, no chyba, że będę widziała ewidentne objawy nadchodzącej @ to grzecznie na nią poczekam
![]() haha no możliwe, że ewidentnie mówiłam tylko do brzucha ![]() ![]() ![]() ![]()
03.05.2015 Córcia ![]() Edytowane przez kasica_89 Czas edycji: 2014-08-22 o 08:34 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2112 |
Zakorzenienie
|
ojej to jeszcze tydzien
![]() Kochana przy Twoich bliźniakach to powinny szybko wyjść II kreseczki ![]()
#2113 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Te pozytywne testy dają mi takiego kopa, ze wiem ze jak teraz sie nie udalo to przyjdzie taki czas ze i mi sie uda. Nie tracę wiary ![]()
![]() |
#2114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do testu pappa to też miałam, nawet o niego nie prosiłam tylko z automatu do usg mialam robione. W sumie nie wiem czy to ma sens ![]() Ale tam badają też betę, i jeszcze jakiś inny hormon czy pozom czegoś. A u mnie ta beta na poczatku była taka jaka była, więc obawiałam się że to ze względu na coś. Ale nie ![]()
![]() |
#2115 | ||
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Ja tez... ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Cytat:
Teraz musze wymyslec jakis dla malego na roczek. ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Ja mam znowu problem, ze jak potrzebuje butow zimowych to ich nie ma jeszcze w sklepach.Teraz to tylko emu mi na nogi wejdzie chyba bo stopa spuchnie. Ale mam takie w kolorze jasnoniebieskim o takim Edytowane przez kordelka85 Czas edycji: 2014-08-22 o 08:57 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2116 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2117 |
Zakorzenienie
|
Mam fazę pt, dziewczyny w tym cyklu pozachodza w ciąże, a ja nie...
![]()
#2118 |
Zakorzenienie
|
Witam się
![]() ![]() ![]() Teraz ide was nadrobić ![]()
#2119 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#2120 | |
BAN stały
|
Cytat:
Dlatego jak sie nie ma przeciwcial to trzeba bardzo uwazac. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2121 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2122 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2123 |
Zadomowienie
|
Witajcie!
Agolandia, gratuluję ![]() ![]() Karolciu, wszystkiego naj naj najlepszego z okazji urodzin, spełnienia marzeń i końca paskudnych mdłości. Ewuniu, cieszę się że z dzidziusiem wszystko dobrze. Szczerze to przeczytałam tak jak Meliska, że to u Ciebie jakieś wady z serduszkiem i aż zamarłam. Kuruj się z tego przeziębienia szybciutko. Kasiu, super że Ci się urlop udał, a raczej chorobowe ![]() ![]() Aniutka, oby Ci ten ból kręgosłupa jak najszybciej minął. Wczoraj faktycznie szefa przez chwilę nie było to mogłam z Wami tu pobyć ![]() India, najważniejsze że lekarz ma jakiś plan i coś robi w tym kierunku. Trzymam kciuki z monitoring. ![]() Żanetka, oby się Wam wyjazd udał! Edytowane przez ksuwka Czas edycji: 2014-08-22 o 09:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#2124 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja też ogólnie mam wrażenie że ten cykl nie będzie moim szczęśliwym! ![]() ![]() Dzisiaj wogole śniło mi się że chodziłam co chwile chodziłąm siku, i sprawdzałam czy dostałam @. I niby coś tam dostałam ale nic nie było ! ![]() ![]()
![]() |
#2125 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2126 | |
BAN stały
|
Cytat:
Mnie zawsze smiesza akcje porodow na filmach, nagle odchodza wody, pare zazy steknie i juz.A to naprawde nie jest taka szybka akcja,tylko kilkunastogodzinny procec. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2127 |
Zakorzenienie
|
Ewelinko i Paulinko spokojnie
![]() ![]() nie ma co gdybać. Będzie dobrze! Wierze w to ![]()
![]() |
#2128 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Szybko ten pecherzyk jest, dopiero jestes po terminie @. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2129 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=_Aniutka_;47798766]
![]() hmm od czego tu zacząć ![]() ![]() ![]() ![]() Kasiu ![]() ![]() Trzymam kciuki za Ciebie cały czas ![]() Aneczko ale fajnie, że wszystko w porządku z dzidzią i że masz się nie martwić ![]() ![]() Ewuniu ![]() ![]() ![]() ![]() Karolcia, zostań w domku już na dobre ![]() ![]() Aga guerka oby @ nie przyszła ![]() Aga agolandia Wszystkiego co najlepsze kochana ![]() ![]() ![]() Marta dobrze, ze synek bardzo nie rozciął główki ![]() ![]() Madziu ![]() ![]() Ewelinko, Paulinko - ja wiem, że trudno nie przeżywać, ale jak dla mnie na objawy za wcześnie ![]() ![]() ale mam nadzieję ogromną, ze u Was to będzie świadczyło o ciążach ![]() Żanetko obyś nie dostała @ na wyjazd ![]() ![]() Aniu annasar jak tam u Ciebie? Aniu ksuwko nie jesteś zawalona pracą, że widziałam trochę Twoich wypowiedzi? ![]() ![]() Marzenko ![]() ![]() Olu jak u Ciebie? zalało Cię w końcu? ![]() ![]() Aniu dziękuję u mnie dobrze ![]() ![]() ![]()
#2130 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, muszę się Wam czymś pochwalić.
Zapowiada mi się pierwszy od baaaardzo dawna... wolny weekend ![]() Aż zastanawiam się, co to robić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:18.