|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2101 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Grono mamuś powiększamy, intensywnie się staramy - cz. IV
Ola, to było jednorazowe i w sumie na próbę czy termometr działa
no i akurat o 11 się obudziłam
|
#2102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2103 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzien dobr
dziekuje kochane za zyczenia ![]() Aaaaaga ale masz prezent urodzinowy ale sie ciesze kochana gratuluje dbaj o siebie.Ewunia jak zaczelam czytac to zrozumialam ze twoje dzidzi ma dwie wady serca ufff ale sie wystrachalam ale dobrzr ze jest ok niech rosnie maluch Ja wczoraj juz ryczalam bo juz nie moglam od tego wiszenia. Ale pogadalam z bobasem I powiedzialam mu ze mamusia ma urodziny I zeby ja oszczedzil choc na jeden dzien No I wyczytalam ze rano przef podniesoeniem sie z lozka trzeba cos xagryz wiec wszamalam krakersa I o dziwo narazie cisza ciekawe na jak dlugo ale nawet godzina bez mdlosci jest dla mnie zbawienna |
|
|
|
#2104 |
|
Zakorzenienie
|
no oby jednak miała dla nas dobre wieści
![]() Aniutka wpadasz jutro do Oświęcimia? Transformers przyjeżdza ---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- oj Melisko może dzidzia jednak zrobi Ci prezent
|
#2105 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja w ogóle mleka nie pije. Bardzo rzadko, raz na rok czy dwa nawet kakao, częściej naleśniki a tak mleko mogłoby dla mnie nie istnieć
|
|
|
|
|
#2106 |
|
Zakorzenienie
|
Meliska, ja tak rozmawiałam z moim małym żeby na urodziny było spokojniej i nic się nie działo 3 dni
Później chyba zapomniał o co go prosiłam, bo wróciło ze zdwojoną mocą, no ale nie szkodzi
|
#2107 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z moim maluchem sie okaże 5 września. Do tej pory myśle ze było tylko usg zeby sprawdzić czy ciaza żywa, wczoraj ten krwiak oglądaliśmy i za dużo dzidziusiowi dr sie nie przyglądał. Mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze. Mam taki strach w sercu. A ktoś wie kiedy sie bada właśnie serduszko? Sprawdza czy sa te dwie komory i zastawki? Na polowkowym dopiero czy juz teraz? Gin mnie wczoraj trochę zaskoczył bo powiedział ze tego 5-go zrobimy usg genetyczne i pobieramy krew do badania pappa i cos tam jeszcze. W pierwszej ciąży miałam tylko usg i zaskoczyło mnie to wiec tak właściwie sie zgodziłam z tego zaskoczenia, tylko ja w ogóle nie zastanawiałam sie czy chce ten test pappa robic. Przecież na usg bedzie wszystko widać czy jest dobrze? Zmierzyć przezierność ![]() Ja mam 25 lat wiec nie jestem w grupie ryzyka, ani nie mam chorób genetycznych w rodzinie, tż też ![]() Juz sie zgodzilam to nie bede chyba mieszać. Sprawdzić nie zaszkodzi chyba
|
|
|
|
|
#2108 |
|
Raczkowanie
|
Alee cudowne wieści od rana!!!
Agolandia - gratuluję! Kurczę, fajnie że ci się już udało!!! Meliska - Serdeczne gratulację! Stooo lat ,stoo latt!!!! Guerka- noo liczymy teraz na Ciebie! Kocuro- mam nadzieję że jednak te wakacje wypalą, i że wszystko pójdzie zgodnie z planem! ![]() A ja wczoraj dziewczyny padłam! Zasnełam jak smok, i spałam do rana! Mężusia wzieło na tuli tulii a potem to już błogii sennnn!!! haha
|
#2109 |
|
Raczkowanie
|
witam się i ja...
dzisiaj ostatni dzień naszego urlopu, pogoda jak marzenie, więc zaraz wybywamy na plażę... a po 16 musimy wracać już ![]() Agusia kochana gratuluję Ci serdecznie, a tz już wie? trzymam kciuki za serduszko Ewuniu za zdrowego maluszka i za szybkie pozbycie się krwiaka![]() Żanetko ojeju, mam nadzieję, że jednak uda Wam się polecieć ![]() ![]() India kochana nic się nie martw, a badałaś prolaktynę kiedyś? dostaniesz clostibegyl na owu i wszystko będzie w porządeczku i owulka ładnie wróci Karolinko wszystkiego naaaaaaaaaaj, zero mdłości od dzisiaj i duuuużo zdrówka dla was, sto lat kochana ![]() ![]() ![]() uznacie, że zwariowałam, ale od wczoraj gadam do fasolinki, żeby się tam szybko i ładnie ulokowała w brzuszku ![]() chociaż tak szczerze to od 3 dni mam takie ciężkie cycuchy jak z ołowiu i bolą.. zwłaszcza po bokach... więć @ chyba nadchodzi
03.05.2015 Córcia Edytowane przez kasica_89 Czas edycji: 2014-08-22 o 09:17 |
|
|
|
#2110 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kasiu
super że pogoda Wam dopisała. Ja też mówiłam do faoslinki ale jak się okazało mówiłam sobie do brzucha Kochana kiedy testujesz?
|
#2111 |
|
Raczkowanie
|
jak @ nie przyjdzie do 27 do końca dnia to 28 rano zamierzam testować, no chyba, że będę widziała ewidentne objawy nadchodzącej @ to grzecznie na nią poczekam
![]() haha no możliwe, że ewidentnie mówiłam tylko do brzucha ale jakoś tak wkręcił mi się ten film o którym mówiła violino, że może zadziała no zobaczymy bo w tym cyklu nie miałam czasu na nakręcanie się dopiero od dzisiaj jakoś zaczęłam intensywniej o tym myśleć
03.05.2015 Córcia Edytowane przez kasica_89 Czas edycji: 2014-08-22 o 09:34 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2112 |
|
Zakorzenienie
|
ojej to jeszcze tydzien
![]() Kochana przy Twoich bliźniakach to powinny szybko wyjść II kreseczki
|
#2113 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
z calych sił za pozytyw Te pozytywne testy dają mi takiego kopa, ze wiem ze jak teraz sie nie udalo to przyjdzie taki czas ze i mi sie uda. Nie tracę wiary
|
|
|
#2114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do testu pappa to też miałam, nawet o niego nie prosiłam tylko z automatu do usg mialam robione. W sumie nie wiem czy to ma sens Jak na usg wychodzi wszystko ok, to nie bardzo... Ja sie po tych testach dowiedziałam tylko że mam mniejsze prawdopodobieństwo chorób genetycznych niż po usg.Ale tam badają też betę, i jeszcze jakiś inny hormon czy pozom czegoś. A u mnie ta beta na poczatku była taka jaka była, więc obawiałam się że to ze względu na coś. Ale nie
|
|
#2115 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Ja tez... ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Cytat:
Teraz musze wymyslec jakis dla malego na roczek. ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Ja mam znowu problem, ze jak potrzebuje butow zimowych to ich nie ma jeszcze w sklepach.Teraz to tylko emu mi na nogi wejdzie chyba bo stopa spuchnie. Ale mam takie w kolorze jasnoniebieskim o takim Edytowane przez kordelka85 Czas edycji: 2014-08-22 o 09:57 |
||
|
|
|
#2116 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
|
|
|
|
#2117 |
|
Zakorzenienie
|
Mam fazę pt, dziewczyny w tym cyklu pozachodza w ciąże, a ja nie...
|
#2118 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się
![]() Teraz ide was nadrobić
|
#2119 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2120 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Dlatego jak sie nie ma przeciwcial to trzeba bardzo uwazac. |
|
|
|
|
#2121 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2122 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2123 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie!
Agolandia, gratuluję świetny prezent urodzinowy ![]() Karolciu, wszystkiego naj naj najlepszego z okazji urodzin, spełnienia marzeń i końca paskudnych mdłości. Ewuniu, cieszę się że z dzidziusiem wszystko dobrze. Szczerze to przeczytałam tak jak Meliska, że to u Ciebie jakieś wady z serduszkiem i aż zamarłam. Kuruj się z tego przeziębienia szybciutko. Kasiu, super że Ci się urlop udał, a raczej chorobowe Aniutka, oby Ci ten ból kręgosłupa jak najszybciej minął. Wczoraj faktycznie szefa przez chwilę nie było to mogłam z Wami tu pobyć India, najważniejsze że lekarz ma jakiś plan i coś robi w tym kierunku. Trzymam kciuki z monitoring. ![]() Żanetka, oby się Wam wyjazd udał! Edytowane przez ksuwka Czas edycji: 2014-08-22 o 10:13 |
|
|
|
#2124 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja też ogólnie mam wrażenie że ten cykl nie będzie moim szczęśliwym! ![]() Dzisiaj wogole śniło mi się że chodziłam co chwile chodziłąm siku, i sprawdzałam czy dostałam @. I niby coś tam dostałam ale nic nie było !
|
|
#2125 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2126 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Mnie zawsze smiesza akcje porodow na filmach, nagle odchodza wody, pare zazy steknie i juz.A to naprawde nie jest taka szybka akcja,tylko kilkunastogodzinny procec. |
|
|
|
|
#2127 |
|
Zakorzenienie
|
Ewelinko i Paulinko spokojnie
nie ma co gdybać. Będzie dobrze! Wierze w to
|
#2128 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Szybko ten pecherzyk jest, dopiero jestes po terminie @. |
|
|
|
|
#2129 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=_Aniutka_;47798766]
hmm od czego tu zacząć ach! pomarudzę Wam na wstępie... nie wiem czy pamiętacie, kiedyś pisałam, ze mam problemy z kręgosłupem, no i dawno się nie odzywał... aż do wczoraj Kasiu Trzymam kciuki za Ciebie cały czas Aneczko ale fajnie, że wszystko w porządku z dzidzią i że masz się nie martwić ![]() Ewuniu za wizytę, będzie dobrze wszystko Karolcia, zostań w domku już na dobre ja sobie nie wyobrażam haftować tak strasznie i chodzić do pracy... ![]() Aga guerka oby @ nie przyszła ![]() Aga agolandia Wszystkiego co najlepsze kochana ![]() Marta dobrze, ze synek bardzo nie rozciął główki ![]() Madziu za kąpiel ![]() Ewelinko, Paulinko - ja wiem, że trudno nie przeżywać, ale jak dla mnie na objawy za wcześnie ale nie krytykuję Was absolutnie, bo przez pierwsze 2 cykle też tak się nakręcałam i przeżywałam każde ukłucie ![]() ale mam nadzieję ogromną, ze u Was to będzie świadczyło o ciążach Żanetko obyś nie dostała @ na wyjazd teraz to już musi się Wam udać Aniu annasar jak tam u Ciebie? Aniu ksuwko nie jesteś zawalona pracą, że widziałam trochę Twoich wypowiedzi? czy szef wyszedł? ![]() Marzenko w następnym cyklu się uda życzę szybkiego pójścia sobie wstrętnej @...Olu jak u Ciebie? zalało Cię w końcu? czy szanse nadal są?![]() Aniu dziękuję u mnie dobrze mała szaleje wczoraj na weselu tak tańcowała z mama
|
#2130 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, muszę się Wam czymś pochwalić.
Zapowiada mi się pierwszy od baaaardzo dawna... wolny weekend Aż zastanawiam się, co to robić
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:19.

no i akurat o 11 się obudziłam

dziekuje kochane za zyczenia
ale sie ciesze kochana gratuluje
ale dobrzr ze jest ok 

za zdrowego maluszka
za szybkie pozbycie się krwiaka