Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXVII - Strona 102 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-21, 23:01   #3031
201607250928
Konto usunięte

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXVII

Cytat:
Napisane przez Trivedi Pokaż wiadomość

Ja nie na temat, ale nadrabiam zaległości youtubowe i Gabi, czy u Ciebie też Biovax do ciemnych włosów działa prostująco na włosy?
Nic takiego nie zauważyłam Moje włosy są proste z natury

Cytat:
Napisane przez Iraa Pokaż wiadomość
Wiecie co... Zgadzam sie 100 % z opiniami o beznadziejnosci tego mejkapu i odpowiedzi w kometarzach ( choc za najbardziej zalosny i bezczelny uznale koment kokosowej teczy, jest po prostu oznaka kompletnego braku szacunku do widzow) ale mimo wszystko odzywa sie we mnie moja chorobliwie nadmierna empatia i mysle sobie ciagle jak musi byc teraz fatalnie tej Emilii:/ nawt jesli udaje kozaka co to ma w nosie te wszystkie zazdrosne malolaty ( pozdrawiam kokosowa) to czuc sie musi okropnie:/ przykre:/
Napewno jest jej przykro, ale tym samym - napisałaby, że makijaż nie wyszedł, a nie pisała komentarze długie jak wypracowania maturalne, żeby się usprawiedliwić. Jak kiedyś tutaj mi zostało wytknięte (w sumie bardzo mądrze napisane, za co dziękuję), że nie umiem malować, to najpierw się uniosłam, a potem przyznałam dziewczynom rację (nie chce tutaj być jakimś herosem czy coś ) - jak dla mnie to było takie sprowadzenie na ziemię.

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
dla mnie sprawa jest prosta - film nagrywany w biuru, pani zapewne jest kolejnym nabytkiem mediakraftu - a jak wiadomo, "obiecujące" nabytki nasze dwie bjuti guru wcisną w swoje filmy bez trudu. gamer, vloger, ktoś kto śpiewa - to makijażystki miałyby nie wcisnąć?!
Dziewczyna ma sprzęt, nawet nie jakiś fatalny, to można ją "wyćwiczyć", o to mi tutaj chodziło Pojawi się w kilku filmikach i już #fejmabouttobegin
201607250928 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-21, 23:05   #3032
hikari91
Zadomowienie

Cytat:

Ja nie na temat, ale nadrabiam zaległości youtubowe i Gabi, czy u Ciebie też Biovax do ciemnych włosów działa prostująco na włosy?

Sarunia i pytania w wersji hard
Sarunia wygląda super po schudnięciu tylko nigdy nie zrozumiem dlaczego ona się tak oszpeca tymi makijażami to jest taka ładna dziewczyna, a niestety tym jak się maluje (do tego jeszcze te soczewki;/) robi sobie wielkie bubu...

hikari91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-21, 23:05   #3033
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez dispersi Pokaż wiadomość
Kwitnie, ale ja już się boję lodówkę otworzyć...

Też go mam i również polecam

Nie chcę węszyć w drugą stronę, ale może Karola wiedziała, co robiła? Czym to ona się zawodowo zajmuje...?
uuuuu, a cóż to za spiskowe teorie

karola na bank wiedziała, że odbiór filmu może być nienajlepszy - nie bez przyczyny wrzucając go na fejsa napisała "Pamiętajcie, że każdy ma inne podejście i styl malowania, ja cieszę się, że mogłam doświadczyć czegoś nowego i nauczyć się kilku tricków od Emilii "

ale aż tak daleko bym jednak nie szła. Mam wrażenie, że to z jej stony było takie "jestem fejmem, wezmę ją do filmiku, trochę mojego fejmu spłynie na nią, wszyscy zadowoleni "
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-21, 23:18   #3034
gagateczkaaa
Wtajemniczenie

http://instagram.com/p/r-fpBntP_6/

Jak dla mnie super, zdjecie z fleshem wiec powinno wykazac defekty, a cera piekna, zero ciasta, widac makijaz, ale wszystko bardzo korzystne jesli to ten podklad Eris to zaczne sie nad nimi zastanawiac, bo same pozytywy zbieraja
gagateczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-21, 23:22   #3035
kimmy0
Raczkowanie

Zmieniając tematperełki z insta XSki:

xxxevelvasxxx
������ Lubię tak na róziowo �������� Miłego dnia, Kochana!
digitalgirl13
@xxxevelvasxxx ja tez szczególnie rano na siłowni jak jestem sama z chłopakami a oni przeważnie na czarno :P ogólnie mam z nimi dobrze fajnie byc damskim rodzynkiem :P

digitalgirl13
@dzastiinaa tak ale ja obecnie nie robię nic wartego nagrania - pracuje trenuje i śpię, dietę tez mam raczej mało ciekawa :P kurczak, brokuły, ryż :P

digitalgirl13
@agakaaa szkoda kasy na adidasa jesli chcesz coś bardzo porządnego jakościowo - polecam ciuchy z trecka

(trecka? adidas zły jakościowo? $ wyczuwam)
kimmy0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-21, 23:25   #3036
gagateczkaaa
Wtajemniczenie

Ciag dalszy cyrku z majkap artist - farsa trwa na fejsie Karolajny, laska kopiuje to, co napisala na YT

---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ----------

Cytat:
Napisane przez kimmy0 Pokaż wiadomość
Zmieniając tematperełki z insta XSki:

xxxevelvasxxx
í☠½í±Œí☠½í±Œí☠½í±Œ LubiÄ™ tak na róziowo í☠½í²—í☠½í¸í☠½í¸‰í☠½ í¸˜ MiÅ‚ego dnia, Kochana!
digitalgirl13
@xxxevelvasxxx ja tez szczególnie rano na siłowni jak jestem sama z chłopakami a oni przeważnie na czarno :P ogólnie mam z nimi dobrze fajnie byc damskim rodzynkiem :P

digitalgirl13
@dzastiinaa tak ale ja obecnie nie robię nic wartego nagrania - pracuje trenuje i śpię, dietę tez mam raczej mało ciekawa :P kurczak, brokuły, ryż :P

digitalgirl13
@agakaaa szkoda kasy na adidasa jesli chcesz coś bardzo porządnego jakościowo - polecam ciuchy z trecka

(trecka? adidas zły jakościowo? $ wyczuwam)

Kupilam ta bluze z polecenia Hanii (inny model) i jest niebo, a ziemia
Stary 2014-08-21, 23:30   #3037
Trivedi
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gagateczkaaa Pokaż wiadomość

Jak dla mnie super, zdjecie z fleshem wiec powinno wykazac defekty, a cera piekna, zero ciasta, widac makijaz, ale wszystko bardzo korzystne jesli to ten podklad Eris to zaczne sie nad nimi zastanawiac, bo same pozytywy zbieraja

Pewnie gdzieś już to pisałam, ale Hania jest śliczna z umalowanej twarzy

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-08-22, 05:37   #3038
dispersi
Rozeznanie

Oglądacie Ninnette? Wpadłam na nią podczas moich nocnych wojaży. Jej makijaże mnie nie przekonują, ale bardzo sympatyczna dziewczyna...

Stary 2014-08-22, 06:34   #3039
koainka_
Czekoladożerca

Makijaż u Hani XS
koainka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-22, 07:40   #3040
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość
Dawno mnie nie było i chciałam zacząć posta od "Hej, a widziałyście co się dzieje w komentarzach pod nowym filmem Karoli?", ale... chyba zapomniałam z kim mam do czynienia A tak na serio, ta Emilia jest jakaś nie tego...

Nooo, Asia ładnie się prezentuje w tej Irlandii, a do tego zawsze uśmiechnięta - widać, że chłopak tam o nią dba
Aaa tam, ja wierzę, że porafi sama o siebie zadbać

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ----------

Cytat:
Napisane przez jagoda29xx Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jak jesteśmy na etapie rozmowy o bronzerze polecicie pędzel idealny do konturowania ? Odpowiadam Nie glam brush
Real Rechniques Expert Face Brush

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-22, 08:15   #3041
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d
Konto usunięte

Cytat:
Może to chamskie i wredne, ale nie wiem dlaczego tak jest, że każda topowa blogerka/vlogerka z zagranicy wygląda jak milion dolców, a polskie... Kilka godzin temu dwie topowe blogerki wrzuciły swoją fotkę na insta, po konferencji kosmetycznej i... płakać się chce albo to mój hejterski humor na dziś :P nie mam pojęcia dlaczego to u nas wygląda tak, a nie inaczej.
Cytat:
Nie wiem, u nas powoli dziewczyny też powoli zaczynają inwestować w sprzęt, ale chodzi mi o sam wygląd. U nas wszystko takie "bo nie chcę zbytnio się stroić", "bo trzeba schludnie", "włosów nie chce mi się myć to walnę Batiste", "a dzisiaj to nie mam ochoty na makijaż i jestem saute" i ciągle wymówki. A tam każda widać, że poświęca czas na siebie, na przygotowanie, makijaż, outfit.
Zgadzam się w 100%. Już parę razy o tym wspominałam. Jest ogromna przepaść. Jasne, że są też ładne dziewczyny, zawsze schludnie ubrane, ale nic ponad to. Mnie się akurat nie podoba chyba żadna Polska Youtuberka. Lubię popatrzeć na pięknie zrobione dziewczyny, świetnie ubrane, zawsze mogę wtedy coś podpatrzeć, a u nas, że tak powiem lipa. Przynajmniej dla mnie, a szkoda. Muszę powiedzieć (proszę bez linczu), że na niektórych fotkach z insta to nawet nasza Pusia świetnie wygląda (te gdzie całą sylwetka widać, nie z bliska), ale ona już dawno poszła inną drogą i nawet YT nie jest :P
Cytat:
Napisane przez koainka_ Pokaż wiadomość
Najlepszy pędzel do bronzera!
Buuu, a też miałam nadzieję, że dowiem się o jakimś ciekawym pędzlu do konturowania. Ecotools mam już parę lat, szczerze już go dosyć i szukam czegoś innego (chociaż w formie nadal jest )
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-08-22, 08:28   #3042
201607111632
Konto usunięte

[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;47808211]Zgadzam się w 100%. Już parę razy o tym wspominałam. Jest ogromna przepaść. Jasne, że są też ładne dziewczyny, zawsze schludnie ubrane, ale nic ponad to. Mnie się akurat nie podoba chyba żadna Polska Youtuberka. Lubię popatrzeć na pięknie zrobione dziewczyny, świetnie ubrane, zawsze mogę wtedy coś podpatrzeć, a u nas, że tak powiem lipa. Przynajmniej dla mnie, a szkoda. Muszę powiedzieć (proszę bez linczu), że na niektórych fotkach z insta to nawet nasza Pusia świetnie wygląda (te gdzie całą sylwetka widać, nie z bliska), ale ona już dawno poszła inną drogą i nawet YT nie jest :P
Buuu, a też miałam nadzieję, że dowiem się o jakimś ciekawym pędzlu do konturowania. Ecotools mam już parę lat, szczerze już go dosyć i szukam czegoś innego (chociaż w formie nadal jest )[/QUOTE]
Dlatego ja uwielbiam oglądać LGS, Lauren Curtis i Nissiax, chcę patrzeć na śliczne, zadbane dziewczyny, a nie suchy szampon i strąki.

Obejrzałam ten make up u Karoliny i faktycznie załamka.
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-22, 08:30   #3043
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Dzień dobry, tu true detective.
Wczoraj przed snem, pełna emocji wywołanych wydarzeniami hejterskiego dnia, myslę sobie: Taaaak, gdzieś wcześniej widziałam Karolinę z tak zadbanymi włosami
Przejrzałam instagramy obu bohaterek i...aha! Faktycznie makijaż był kręcony miesiąc temu, tego dnia co łobuzowy vlog (w którym zaistniałam w świadomości lobuzów jako włosowy hejter- za ten dzień bedę dozgonnie wdzięczna):

https://www.youtube.com/watch?v=tmMu...YARoFc5apnOknw

Nagrały, przeleżał film kilka tygodni w szafie, sezon ogórkowy w pomysłach- to się wrzuciło. Szkoda, że nie został częścią grudniowego VLOGMAS

Na tym fimie makijaż niczym wyjątkowo brzydkim się nie wyróżnia i myslę, że nie zasługuje na aż taki lincz. Gdyby Emilia nie komentowała wszystkiego jak sajko bicz, pewnie by przeszedł bez większego echa. Karola jest dobrym marketingowcem... Przyciągneła widzow do swojego filmu, na ktorym jest ofiarą skrzywdzoną przez szalonego artystę. Pewnie się opłaciło, ale koleżanką jest kiepską.
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-22, 08:48   #3044
biala_koronka
Raczkowanie

https://www.youtube.com/watch?v=ne1qYkpBEsA

fajny filmik o zarabianiu na juciubie
biala_koronka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-22, 08:49   #3045
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;47808211]Buuu, a też miałam nadzieję, że dowiem się o jakimś ciekawym pędzlu do konturowania. Ecotools mam już parę lat, szczerze już go dosyć i szukam czegoś innego (chociaż w formie nadal jest )[/QUOTE]

Zoeva 127 Luxe Sheer Cheek - uwielbiam go do różu i do codziennego konturowania, jak nie robię precyzyjnych linii w stylu Kim K. odkąd go mam to używam go w każdym makijażu ecotools też mam, ale za nim nie przepadam
panna mrau jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-08-22, 08:53   #3046
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość
Dzień dobry, tu true detective.
Wczoraj przed snem, pełna emocji wywołanych wydarzeniami hejterskiego dnia, myslę sobie: Taaaak, gdzieś wcześniej widziałam Karolinę z tak zadbanymi włosami
Przejrzałam instagramy obu bohaterek i...aha! Faktycznie makijaż był kręcony miesiąc temu, tego dnia co łobuzowy vlog (w którym zaistniałam w świadomości lobuzów jako włosowy hejter- za ten dzień bedę dozgonnie wdzięczna):

https://www.youtube.com/watch?v=tmMu...YARoFc5apnOknw

Nagrały, przeleżał film kilka tygodni w szafie, sezon ogórkowy w pomysłach- to się wrzuciło. Szkoda, że nie został częścią grudniowego VLOGMAS

Na tym fimie makijaż niczym wyjątkowo brzydkim się nie wyróżnia i myslę, że nie zasługuje na aż taki lincz. Gdyby Emilia nie komentowała wszystkiego jak sajko bicz, pewnie by przeszedł bez większego echa. Karola jest dobrym marketingowcem... Przyciągneła widzow do swojego filmu, na ktorym jest ofiarą skrzywdzoną przez szalonego artystę. Pewnie się opłaciło, ale koleżanką jest kiepską.
Nie mam już siły oglądać naszej szalonej ekipy z biuru, więc tylko jedno pytanie: Karola chodziła potem w tym makijażu, czy go zmyła?

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ----------

Cytat:
Napisane przez panna mrau Pokaż wiadomość
Zoeva 127 Luxe Sheer Cheek - uwielbiam go do różu i do codziennego konturowania, jak nie robię precyzyjnych linii w stylu Kim K. odkąd go mam to używam go w każdym makijażu ecotools też mam, ale za nim nie przepadam
Dzięki Chyba przyszła pora się zaopatrzyć w chwaloną już wiele razy Zoevę
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-22, 09:11   #3047
anja415
Zadomowienie

Cytat:

ładnie ale dla mnie jakoś tak za dużo bronzera
Stary 2014-08-22, 09:19   #3048
gagateczkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anja415 Pokaż wiadomość
ładnie ale dla mnie jakoś tak za dużo bronzera

Jak to zwykle bywa u Hanii, sezon na sztuczna opalenizne i tone bronzera trwa w najlepsze. Mysle, ze to jej znak rozpoznawczy mi to juz przestalo nawet przeszkadzac, pomijajac zacieki po samoopalaczu :P
Stary 2014-08-22, 09:21   #3049
biala_koronka
Raczkowanie

Cytat:
Jak to zwykle bywa u Hanii, sezon na sztuczna opalenizne i tone bronzera trwa w najlepsze. Mysle, ze to jej znak rozpoznawczy mi to juz przestalo nawet przeszkadzac, pomijajac zacieki po samoopalaczu :P
akurat na tym zdjeciu jeszcze nie jest tak zle :P
biala_koronka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-08-22, 09:28   #3050
Agata2205
Zadomowienie

Jeszcze odnoście pędzli do bronzera. Ja bardzo polecam chińskie podróby (lub jakby to powiedziała XSka odpowiedniki) RT: pędzle joursna. Mam 2 sztuki, pierwsze 2 z prawej strony. Drugiego uzywam do bronzera, a pierwszego do różu.

Muszę przyznać, że nigdy nie miałam tak fajnych pędzli. mam je już z rok, jak nie wiecej i nic się z nimi nie stalo, dalej są mięciutkie, nie wypadł chyba ani jeden włos, białe włosie jest nadal białe. Najlepsze jest to, że za jeden płaciłam ok 8zł! Minus jest tylko jeden, trzeba je zamówić na ebay, no i poczekać później ok miesiąca na paczkę..
Zdjęcie jest z bloga Iwetto. TUTAJ link do jej notki o tych pędzleach.
Agata2205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-22, 10:06   #3051
Beata28Mys
Rozeznanie

Karola ve vlogu na daily Boogie https://www.youtube.com/watch?v=cpQ4HiwgxUo mowi,ze zrobila warkocza bo nie chcialo jej sie myc wlosow ,fuj
Beata28Mys jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-22, 10:29   #3052
pastelowasowa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Beata28Mys Pokaż wiadomość
Karola ve vlogu na daily Boogie https://www.youtube.com/watch?v=cpQ4HiwgxUo mowi,ze zrobila warkocza bo nie chcialo jej sie myc wlosow ,fuj
Ale Karola ma ramię wcześniej jakoś tego nie zauważyłam..
pastelowasowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-22, 10:37   #3053
psawyer
Rozeznanie

Cytat:
I jeszcze połowa tego warkocza pięknie się rozpadała... czitossssssss
psawyer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-22, 10:47   #3054
jagoda29xx
Raczkowanie

[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;47808711]Nie mam już siły oglądać naszej szalonej ekipy z biuru, więc tylko jedno pytanie: Karola chodziła potem w tym makijażu, czy go zmyła?

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ----------

Dzięki Chyba przyszła pora się zaopatrzyć w chwaloną już wiele razy Zoevę [/QUOTE]

Karola chodziła w nim :O Czyli tak jak mówiłyście szła w zaparte, że jej się podoba
jagoda29xx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-22, 11:02   #3055
Trivedi
Raczkowanie

Cytat:

Ja nie wiem czy tylko ja to widzę, ale przecież jakby włosów nie spiąć,to przetłuszczenie widać... chyba,że Batiste naprawdę robi cuda...
Stary 2014-08-22, 11:15   #3056
gagateczkaaa
Wtajemniczenie

Szybka zmiana tematu u Czitosa
https://www.youtube.com/watch?v=ArjuEUF3enI
Stary 2014-08-22, 11:15   #3057
jagoda29xx
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Agata2205 Pokaż wiadomość
Jeszcze odnoście pędzli do bronzera. Ja bardzo polecam chińskie podróby (lub jakby to powiedziała XSka odpowiedniki) RT: pędzle joursna. Mam 2 sztuki, pierwsze 2 z prawej strony. Drugiego uzywam do bronzera, a pierwszego do różu.

Muszę przyznać, że nigdy nie miałam tak fajnych pędzli. mam je już z rok, jak nie wiecej i nic się z nimi nie stalo, dalej są mięciutkie, nie wypadł chyba ani jeden włos, białe włosie jest nadal białe. Najlepsze jest to, że za jeden płaciłam ok 8zł! Minus jest tylko jeden, trzeba je zamówić na ebay, no i poczekać później ok miesiąca na paczkę..
Zdjęcie jest z bloga Iwetto. TUTAJ link do jej notki o tych pędzleach.
Podałabyś link do sprzedawcy gdzie zamawiałaś ?
jagoda29xx jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-08-22, 11:16   #3058
gagateczkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja nie wiem czy tylko ja to widzę, ale przecież jakby włosów nie spiąć,to przetłuszczenie widać... chyba,że Batiste naprawdę robi cuda...
Cuda to robi woda+szampon
Stary 2014-08-22, 11:16   #3059
Adamantium01
Karo

Cytat:
nie wiem jak u innych, ale u mnie wyglądają jak umyte
Adamantium01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-22, 11:18   #3060
Mala_Karo
Przyczajenie

Cytat:
Szybka zmiana tematu u Czitosa
https://www.youtube.com/watch?v=ArjuEUF3enI

Nie mogę, widzę tam tylko te jej pontony...

A tak w ogóle, to cześć dziewczyny, muszę się przywitać, w końcu jestem nowa.
Mala_Karo jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości