|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2371 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201
Dziewczyny chciałam Wam bardzo podziękować za wsparcie i słowa otuchy. Potrzebowałam się komuś wygadać, nie zawiodłyście.
W dniu dzisiejszym dziadziuś odszedł od nas...w sobotę jest jego pogrzeb. Proszę o jedną zdrowaśkę w jego intencji ![]()
#2372 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201
Cytat:
![]() domar123, jutro nie będę mieć głowy, więc już dziś wszystkiego najlepszego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2373 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wieczny odpoczynek racz mu dać Panie a światłość wiekuista niechaj mu świeci na wieki niech odpoczywamw pokoju wiecznym zdrowaśka bedzie
![]() |
#2374 |
Wtajemniczenie
|
Szkoda słów i nerwów na takie akcje... naprawdę nie rozumiem takich ludzi
![]() Konkardia, Oluska - cudowne relacje! Takie "żywe", świetnie się czytało ![]() Ja dziś mam dzień nieuzasadnionego stresu, jakaś taka rozdygotana chodzę, choć w zasadzie niczym konkretnym się nie stresuję... odsprzątałam mieszkanie bo znajomi jutro przychodzą i czuję, że już odwaliłam dużo roboty i przed samym ślubem to już tylko powierzchowne porządki zostaną do zrobienia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2375 |
Zadomowienie
|
Wstawiam foty koka
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2376 |
Zakorzenienie
|
Domar, wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! trzymam za Was kciuki, bawcie się dobrze
![]() Docik, bardzo mi przykro, przyjmijcie moje wyrazy współczucia... Bardorja, fryzura ciekawa i dość oryginalna, choć te białe kwiatki bardziej przywodzą mi na myśl dziewczynkę idącą do komunii ![]()
![]() 2017: 22 2018: 12 Edytowane przez say-hello Czas edycji: 2014-08-21 o 21:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#2377 |
Raczkowanie
|
docik10
Bardzo mi przykro. ![]() domar123 Trzymam kciuki, żeby wszystko przebiegło idealnie i życzę Wam udanego tańcowania i wszystkiego najlepszego! ![]() Must Bardzo fajne buty macie, podobają mi się i Twoje, i TŻ. ![]() Rabbitka Wspaniałe zdjęcia! Kishlaczkowa Serdeczne gratulacje! ![]() Olgamikolajek Suknia zachwycająca (te plecy ![]() Konkardia Ciekawie się czytało Twoją relację. ![]() ![]() Karolinuuusia Gratulacje. ![]() ![]() ![]() cornflower_girl Ja jeszcze nie mężatka, ale suknię sprzedam na sto procent. oluska227887 Super relacja, czekam na dalszy ciąg. ![]() Wczoraj tak jak Wam wspominałam miałam próbny makijaż. Makijażystka zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie. Pomysł był taki: różowo-perłowe cienie, eyeliner, usta praktycznie naturalne, dość delikatnie ogólnie. Wyszło chyba ok. Jutro natomiast mam drugą przymiarkę sukni oraz idę odebrać obrączki. ![]() Poza tym wykupiliśmy dziś podróż poślubną na Fuertaventurę. ![]()
#2378 |
Zakorzenienie
|
Katharinka
do rybki trzeba mieć figure i nie mieć kompleksów ![]() ja bym w życiu nie ubrała, bo by mi powiększyło biodra i dupę ![]() ![]() cornflower_girl ja nie sprzedaję ![]() docik10 przykro mi ![]() bardorja te biale kwiatki mi tu nie pasują, ale koncepcja dobra ![]() zły jeż ile za osobę Wam wyszło ? też chcę do Hiszpani ![]() ja próbnego make upu nie miałam, i w sumie dobrze, bo straciłabym jedynie kasę na darmo. a tak poszłam na żywioł i byłam mega zadowolona ![]()
![]() |
#2379 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2380 |
Raczkowanie
|
Glodomorek
![]() say-hello, zły jeż ![]() ![]() ![]() To już dziś!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2381 |
Zakorzenienie
|
docik10 serdeczne współczucia
![]() ![]() ![]() Dziewczyny, wszystkie Wasze relacje, zdjęcia (Rabbitka ![]() ![]() ![]() czytam was, ale nic nie pisze bo ostatnio mam wszystko w życiu pod górke i mi sie po prostu odechciewa wszystkiego ![]() Pmka od której odkupiłam suknię rozstała się z mężem ![]() ![]() Druga sprawa, pisałam Wam, że w końcu mam normalna prace itd. Blisko, praca naprawde ciekawa i fajna. Zamykaja nasz punkt: jestesmy tylko do końca sierpnia ![]() ![]() ![]() ![]() Oczywiście teściowa mnie jeszcze dzis "pocieszyła" bo przecież gdybyśmy nie zbierali na wesele to bym auto mogła sobie kupic a nie jeździc pociagami. Dodała, że oczywiście ona ma uzbierane pieniądze na wesele swoich synów, ale skoro tak wyszło (dla nie znających naszej histori "tak wyszło" oznacza to, że moja mama wdowa emerytka nie może dać nam tyle samo kasy co oni) no to juz nie jest jej wina ![]() ![]() ![]() i znów nie moge spać bo myśle ![]() dobrze, że TZ mnie wspiera ![]() ![]() Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2014-08-22 o 06:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#2382 |
Rozeznanie
|
Docik
Bardzo mi przykro. Myślami dziś i jutro jestem z Tobą i Twoją rodziną. Domar - Wszystkiego najlepszego w dzisiejszym dniu
#2383 |
Wtajemniczenie
|
Mam nadzieję, że szybko zasnęłaś i się wyspałaś!
![]() ![]() Pysia, ech, faktycznie pod górkę ![]() ![]() ![]() Ja dziś mam szalony dzień, niby tylko znajomi wpadają, ale tyyyle rzeczy mi się nazbierało ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Anesthesia Czas edycji: 2014-08-22 o 05:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#2384 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2385 |
Raczkowanie
|
tinyheart, Anesthesia
Dziękuję za życzonka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Do tego jest mi troszkę przykro przez ojca TŻta. Wyobraźcie sobie że poszedł do pracy.. Na 7:00 i kończy o 15:00... Ślub o 18:00 i stwierdził że ma dużo czasu.. U mnie wszyscy są na nogach i nie pracują (mama nawet od wtorku).. Tu chodzi o sam fakt pokazania że tez dla nich jest to wyjątkowy dzień. Do tego wesele przewidujemy do 3:00, 4:00 a oni w ogóle wczoraj o 20:50 zaczęli się coś pytać. Jak wczoraj pytalismy czy chcą zobaczyć salę to powiedzieli: nie, niech to będzie niespodzianka.. A może by tak coś pomogli? Do tego wczoraj właśnie o tej 20:50 pytają nam się kto będzie rozwoził gości.. No wcześniej nie mogli nam podpowiedzieć o tym? Zapomnieliśmy całkowicie.. No i w pewnym momencie TŻmówi -no wy to będzie chyba do konca przecież, nie? a tata TŻta: -no chyba, zobaczymy.. Brak mi na nich słów.. Zlewka totalna. Za to moja mama jest szalona ![]() ![]()
#2386 |
Zadomowienie
|
Sziket, ogólnie daliśmy po tym kwiatku i dębowej na parę. Ale jakoś tak Rodzice sobie wzięli, że kwiatki dla Mam, a wódka dla Tatusiów
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2387 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A co do sukni to straszny niefart. Wesele już za chwilę więc to trochę ryzykowne szukać nowej. A skąd wiesz o tym rozwodzie PMki ? Jestem ciekawa w którym roku brali ślub. Teraz tyle par się rozwodzi po 2-4 latach, że jakieś rekordy podobno. Pierwszy problem oznacza rozwód. Eh. Ja też musze się dziś pożalić. Mam wszystkiego dość. Jestem zmęczona, nie mam chwili dla siebie na nic. W pracy luzy, ale co z tego jak co weekend wesele, chrzciny, komunia i tak ciągle. Nie mamy chwili dla siebie. Marze o tym, aby się wyspać. Wiem, że nie powinnam narzekać, ale zapomniałm jak to jest pospać w sobotę do 8 czy umyć głowę nie w nocy.... Dziś jadę 300 km na chrzciny. Chrzciny na 70 osób, czyli trwają 2 dni jak wesele. Ogolnie spoko, ale się czuje tak wymęczona, że ![]() A w poniedziałek mamy plan załatwić dokumenty w USC i dać zapowiedzi w mojej parafii. A wieczorem spotkać się z zespołem. Dziś pokłóciłam się z TŻtem o garnitur. Strasznie się pokłóciliśmy. Mamy mniej niż 2 miesiące, a on nie ma garnituru. Był w 20 sklepach. Wszędzie to samo - nie ma takiego rozmiaru. Nigdzie ! Byliśmy u krawac. Powiedział, że uszyję. Na miarę, wymarzony, ale musimy przyjść do jutra max. Oczywiście nie mamy jak bo jedziemy na chrzciny. A TŻ szuka kolejnych krawców. Nie wiem do czego on zmierza, nie rozumiem go. Boje się, ze zostanie bez i pojdzie w spodniach z zary i koszuli ![]() W każdym wygląda tak strasznie brzydko, bo każdy jest na nie za duży...... I ja mu to mówię, że okropnie to wygląda jak on pływa w tych garniturach. Może to nie jest miłe, ale chce uniknąć katastrofy. A on wrzeszczy, że masz nas ( mnie i teścia ) dość i że sobie kupi jaki będzie chciał. ( czyli chyba ten 10 cm za duży ). Ogólnie boje się, że uszyją mu jakieś gówno i że będę zawiedziona w dniu ślubu, że brzydko wygląda. Jeszcze dobry kolega powiedział, że ma wesele koleżanki brata w tym samym czasie i że może do nas wpaść na kilka dni po poprawinach ![]() ![]() A TZ, że spoko, bo wiadomo, że koleżanki brat to rodzina i tam musi być, a z nami się kiedyś jeszcze napije ...... strasznie się wkurzyłam. Jak dla mnie może zostać u koleżanki i nie gadać mi takich rzeczy. wystarczy, że powie, że nie będzie u mnie. Przepraszam, ale jestem strasznie podminowana. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2388 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Pysia -proszę Cie !! Mówisz poważnie z tą suknią ?? co ma do suknia do miłości i zaanagażowania dwojga ludzi ? czy tworzenia rodziny? Jak się będzie miało psuć to choćbyś suknię od Kate Middleton miała to się spieprzy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2389 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() dziś przyszłam do roboty i po prostu mi sie odehcciewa wszystkiego. A chłopem się nie przejmuj, oni zawsze mają czas ![]() ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2390 |
Wtajemniczenie
|
cornflower_girl Dziękuję za miłe słowa!
![]() ![]() docik10 ![]() Katharinka9876 Super, że czułaś się w sukni nieziemsko! O to chodzi! ![]() ![]() ![]() vicaa Dzięki! ![]() domar123 Wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Życia!!!! Zobaczysz, że Ten Dzień będzie dla Was absolutnie wyjątkowy! ![]() ![]() zły jeż Dziękuję za miłe słowa i życzenia! ![]() ![]() ![]() oluska227887 Więcej, więcej! ![]() pysia1987 To w takim razie Ty stworzysz szczęśliwą historię dla tej sukienki!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2391 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Pysia, współczuję sytuacji z pracą... a co do teściowej - jej zachowanie jest dziwne, że albo chce dać pieniądze jeśli twoja mama da, albo w ogóle. jeśli zdaje sobie sprawę z sytuacji twojej mamy, to jej postępowanie jest naprawdę nie fair. a co do sukni - błagam cię ![]() ![]() Bardorja - w takim razie fryzura powinna fajnie wyglądać ![]() Domar - nie przesadzaj, to że tata nie wziął wolnego, to nie znaczy, że to dla niego nie jest ważny dzień ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2392 |
Zadomowienie
|
ewelinka16169, u mnie ze 160 zaproszonych odmówiło 50. Spodziewaliśmy się, że z dalszych zakątków przybędzie delegacja, ale liczyliśmy na te 120 osób minimum. Wyszło 90.
Sunset, no comment Kasiulenkowo, tak - wszystkie są dla Was. Sami po nie jechaliscie do urzędu? Po jakim czasie od ślubu? Mnie kazali już wszędzie podpisywać się nowym nazwiskiem, mimo posiadania starego dowodu;P bardorja, nam ksiądz zwrócił tylko zaświadczenie. Jak się później dowiedziałam to nie to samo co odpis aktu i nie ma mocy prawnej ![]() Panna Izabela, wystarczy dokupić pas obniżający zapięcie. Kosztuje średnio 5 zł. Z tym obcięcie, to bardzo dobrze zrobiłaś. Ja też chciałam krócej, ale kobieta mówi, że będzie ok. Myślałam, że 20 lat pracy w tym zawodzie robi swoje, ale jednak nie. Konkardia, karolinuuusia, Katharinka9876,oluska, gratuluję Wam! ![]() ![]() ![]() corn, za jakiś czas, po ślubie podoba mi się o wiele bardziej ![]() Ostatnio zadzwonił jakiś Pan, który chce kupić suknię narzeczonej (wystawiłam halkę, ale do halki suknię pewnie też Pani ma ![]() ![]() domar123 cikulada asiulek8 i wszystki inne PMki wychodzące za mąż dziś i jutro, życzę Wam wszystkiego najlepszego, niezapomnianych chwil i wspaniałej pogody! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2393 |
Zadomowienie
|
Kochane
![]() Pysia dziekuje za ściągnięcie mnie tutaj ![]() Najpierw kilka słów dlaczego zniknęłam.... Jak wiecie 30 czerwca broniłam magisterkę, ostatnie tygodnie roku akademickiego zajmowały mi sprawy z nią związane, codziennie od 7 do 22 pisłam prace, potem uczyłąm się na obrone (miałam normalny egzamin). Gdy już si obroniłąm musiałam nadgonić sprawy ślubne, tak wyszło, że wyporowadziłąm się na miesiąc przed slubem do domu rodzinnego bez Tż, a tam internetu nie miałam i wyszło jak wyszło, że woj aktywność, skromną, ale jednak, musiałam ograniczyć do jednego miejsca. Teraz już wracam do was ![]() ![]() Piątek Od poniedziałku codziennie sprawdzałam prognoze pogody i każdego dnia pokazywali coraz gorszą na sobotę... cały czas z Tż mówiliśmy do siebie - oby wypadało się teraz, a jutro niech zaświeci nam słońce. Od rana kleiliśmy tablice stołów, potem poszliśmy do spowiedzi na odpust do sąsiedniej parafii i trafiliśmy na fantastycznego spowiednika Wyspowiadani pojechaliśmy z wszystkimi rzeczami do restauracji z zamiarem ćwiczenia pierwszego tańca. Spędziliśmy tam 2 godziny i za bardzo nam nie wychodziło... nie ma sie co dziwić jak pierwszy taniec ćwiczyliśmy tylko 3 dni... ostatni raz nam wyszedł to woleliśmy nie kusić losu i uciekliśmy do domu zaraz po nim. Tż pojechał do siebie, a u mnie zaczęła sie wielka nerwówka z ostatnimi porządkami, bo my z mamą zawsze musimy wszystko robić na ostatnią chwilę Poszłam spać o 22, z nadzieją że zasnę, bo poprzednią noc miałam nieprzespaną z powodów zdrowotnych, a to o 4 rano obudził mnie komar i po śnie... o 5 zaczęło lać. ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Sobota Leje jak z cebra... dzwoni Tż że u niego też pada, ale wtedy to już mi było wszystko jedno czy pada czy nie... było tyle rzeczy jeszcze do załatwienia, ze nie miałam czasu zastanawiać się nad deszczem. Gdy weszłam do łazienki myślałam, że zejdę na zawał - prawe oko miałam tak spuchnięte jakby mi ktoś je podbił - dlaczego akurat dzisia?! nie było szans by makijaż to zakrył, albo zejdzie opuchlizna albo to koniec. Położyłam kompres z herbaty i modliłam się o cud. O 6 rano, w tym ulewnym deszczu mama nacięła z ogrodu cały bagażnik hortensji i razem przed 8 zawieźliśmy to dla dekoratorki na sale. Po drodze zostawiliśmy mamę u fryzjera, a ja z tatą pojechałam na ryneczek warzywny po śliwki i maliny na sale. Jak na złość nie było przy brzegu nikogo ze śliwkami, tu leje, jedyny parasol zostawiliśmy mamie, a ja moknę i biegam po rynku za tymi owocami ![]() ![]() ![]() Tato podrzucił mnie do mieszkania, ja zabrałam się biegiem za ogarnianie siebie by jakoś wyglądać na tych zdjeciach, a on pojechał po bukiet ślubny. Zginął na dobre pół godziny, a mi jak na złość zablokowali konto w telefonie (z tego wszystkiego zapomniałam załadować karty) i zostałam odcięta od świata... 9:45 (a do Kalisza mamy 20 minut jazdy) a taty nie ma... jak kamień w wodę.... wreszcie jedzie, z bukietem a raczej czymś co miało robić za bukiet ![]() U fryzjera spotkałam moją świadkową i od razu nastrój mi się poprawił ![]() ![]() ![]() ![]() Ja usiadłam na fotelu i całe napięcie tym nieszczęsnym porankiem zaczęło ze mnie uchodzić... zadzwoniła do mnie dekoratorka sali, że mam sie niczym nie martwić, że będę miała przepiękny, cudowny ślub (kocham tę kobietę!), że ona mi ten bukiet uratuje i bedzie wszystko dobrze. Zostałam porządnie podbudowana ![]() Gdy fryzura wyszła ślicznie wiedziałam, ze wszystko będzie już dobrze, nawet opuchlizna na oku była już prawie niezauważalna ![]() Gdy weszli moi filmowcy bardzo sie zestresowałam, nie wiem czemu... ale szybko mi przeszło ![]() ![]() Przyjechałam do domu i szybko zabrałam się za malowanie mamy. W tym czasie filmowcy pojechali do Tż nagrywać jego ubieranie się. Mama była tak zdenerwowana ich przyjazdem do nas, ze ciągle mnie pośpieszała, abym tylko zdążyła przed ich przyjazdem. Wyszło super ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Już ubrana próbowałam zejść po schodach na dół, a to okazało się bardzo trudne gdy sie tych schodów spod sukni nie widzi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez swiat_katarzyny Czas edycji: 2014-08-22 o 09:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#2394 |
Zadomowienie
|
Pod kościołem poprzedni ślub się jeszcze nie rozjechał, do tego moi filmowcy zablokowali nam podjazd samochodem i nie mielismy jak podjechać pod kosciół
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() podczas mszy wyszło przepiekne słońce, nikt by nie powiedział ze cały dzień była taka katastrofa pogodowa. Wychodzilismy w pełnym słońcu i w morzu płatków róż i ryżu ![]() Sesja w samochodzie przed msza się nie udała, to była sesja po mszy. Zaczepiło nas dwóch żuli, ale to nic, jakos mnie to nie obeszło :P Droga na sale przebiegła spokojnie, pod salą przywitano nas tradycyjnie chlebem i solą, potem były te nieszczęsne schody, nie wiem czemu ale wchodzenie po schodach w sukni ślubnej sprawiało mi ogromny problem, chyba z 5 razy się potknęłam i to tak porządnie, na szczęście tylko kilku gości, którzy byli zaraz za nami to widzieli, także nic się nie stało ![]() ![]() ![]() Pierwszy taniec - gdy tylko usłyszeliśmy pierwsze dźwieki i ten fałsz wokalisty to już całkiem zapomnieliśmy jak mamy tanczyć. Przez cały czas tylko zastanawiałam się czy tak będzie przez całe wesele. Podczas tańca 2 tuby z konfetti nie wystrzeliły, podobno kierownik sali walnął kelnerów trzymających ich po głowie ![]() ![]() menadżer restauracji kręcił kamerą zespół i bawiących się gosci, a to na żywo było puszczane na wielkim telebimie w tle za zespołem, był to taki czad, że aż mi dech zaparło w piersi ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Wszyscy goście byli zachwyceni salą, jedzeniem, i nami ![]() ![]() wszyscy nam mówili, że przeszliśmy samych siebie ![]() ![]() ![]() potem zaczęły się pokazy kulinarne, naprawde robiły wrażenie- gasły swiatła, wchodziły połonące mięsa, strzelały fajerwerki, naprawde kopara opadła nie tylko gościom, ale i nam ![]() Tort był dokładnie taki jak chciałam, był fantatsyczny, przepyszny, wszyscy go chwalili. ![]() Fotografowie zaproponowali nam zdjecia z smiesnzymi gadżetami i po kolei stoliki bralismy ze sobą do sesji, młodych na śmieszne fotki, starszych na poważne - pierwsza tura cioć tak się rzuciła na gadżety, ze nie wiedziałam jak mam ich odwieźć od tego pomysłu ![]() Pożeganie kamerzystów z zimnymi ogniami wyobrażałam sobie troche inaczej, ale w sumie wyszło dobrze ![]() To był naprawdę przepiękny czas, troche nerwowy, ale cudowny! mimo tych wpadek (o których wiemy tylko my dwoje, lub naprawde niewiele osób) wszystko było idealnie ![]() ![]() Największa wtopa była gdy okazało się ze jedna para nie została uwzględniona na tablicy stołów, a miejsce dla nich było przy stole - musze zadzwonić i ich przeprosić za to ![]()
#2395 |
Rozeznanie
|
Mam dziś dzień z cyklu - odwołaj ślub !!!!
Drzemy koty z TŻtem maksymalnie. Nie ma garnituru, nie ma na niego w sklepie, ale on nie chce iść do krawca, bo ojciec mu mówi, że krawiec nie umie szyć !!! siedze i wyje. Mam ochotę rwać włosy z głowy, a do tego jestem chora . czy Wy też miałyście takie chwile ? |
![]() ![]() |
![]() |
#2396 |
Rozeznanie
|
Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM2...
Konkardia super relacja, pieknie wygladaliscie
![]() Corn ja sukni nie sprzedaje, maz mi zabronil, liczy, ze moze kiedys corka bedzie chciala zalozyc ![]() ![]() Docik ![]() ![]() Co do prezentow my dostalismy kilka, czesc z listy co sami wybralismy (tu w UK tak sie robi) czesc nie, ale i tak bylismy zadowoleni, jeden byl tylko dziwny - od znajomych TZta - antyczna waga z ciezarkami, nadal nie wiem co z tym zrobic ![]() Pysia faktycznie pod gorke z praca :/ tesciowa i jej gadanie olej, bo wcale to fajne z jej strony nie jest, a z suknia zgadzam sie z Dziewczynami, nie przejmowalabym sie bo to napewno nie ona zawinila. Zly jez makeup zapowiada sie fajnie, masz jakies fotki? Gratki za podroz i powodzenia na przymiarce ![]() Domar wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia i powodzenia dzisiaj! ![]() ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk
Edytowane przez rabbitka Czas edycji: 2014-08-22 o 09:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#2397 |
Zadomowienie
|
Nie mogąc doczekać się zdjęć (dostaniemy je dopiero w grudniu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2398 |
Zadomowienie
|
hej laski
![]() żyje po panieńskim, było bosko ![]() melduję się tylko i lecę dalej, nie mam kiedy Was poczytać, bo albo ciągle ktoś u nas siedzi albo gdzieś latamy do ślubu 6 dni!!!
#2399 |
Zakorzenienie
|
swiat_katarzyny
![]() ![]() ![]()
Razem od 01.07.2008 ![]() Zaręczczeni od listopada 2011 ![]() Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014 ![]() Fotografia Anna Kolebuk Edytowane przez aniuska18032 Czas edycji: 2014-08-22 o 10:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#2400 |
Raczkowanie
|
Na czym ja to skończyłam... a, już wiem
![]() Wysiedliśmy z samochodu pod kościołem i poczekaliśmy chwilę, żeby wszyscy goście dojechali. Przywitaliśmy się z kilkoma osobami i weszliśmy do kościoła. Serce waliło mi jak oszalałe, ale nie ze stresu, a z niesamowitej ekscytacji. Byliśmy bardzo zaskoczeni dekoracją kościoła- piękne dekoracje, delikatne i gustowne. Kiedy szliśmy, Bartek szepnął do mnie "całkiem ładnie jak za sto złotych" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() CDN.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:19.