|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#871 | |||
Raczkowanie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXIX
U mnie jest. Dobry jest.
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- [1=f1c0d63fc5ca1c381c34296 7d346813606c679f4_610b1c1 cbeee7;47810351]Przed praca poszłam do biedry. Skusiła mnie promocja na słodycze. Kupiłam ciastko leśny duet i pączka donuta. Pożarłam to naraz ![]() Donuty ![]() ![]() ![]()
![]() |
#872 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, na jakich licencjach widziałyście u siebie piórniki tuby do szkoły? Bo ja widziałam Monster High, Violettę, jakieś księżniczki i reszta chłopięce, a myślałam, że będzie coś jeszcze takiego nie supersłodkiego i nie chłopięcego.
|
![]() ![]() |
![]() |
#873 | |
Holy Crap!
|
Tylko nie pisz, że to takie kruche z wiśnią w środku? Najlepsze były
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#874 |
Zadomowienie
|
Ok jak fajnie pachnie. Ale kupowac mydlo o silnej woni, by dzieki temu nie myc sie 3 dni... Ups.
Ja kupuje biedronkowe w plynie. Raz kupilam kuchenne. Zauwazylam dopiero podczas kapieli. |
![]() ![]() |
![]() |
#875 |
Pani Mizantrop
|
Tak, te. Też je lubiłam, chociaż miałam wrażenie, że w zeszłym roku jakieś lepsze były.
#876 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#877 |
Moderator
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#878 |
Zadomowienie
|
Dobrze wiedziec. My zuzylismy do mycia pojazdow.
|
![]() ![]() |
![]() |
#879 |
Wtajemniczenie
|
uwzględnili mojego @ i doczekałam sie w b czytnika a nawet 2
![]() wracajac do kwiatków z B to po głebokim namysle powiem tak-wszystkie wiosenne kwiaty wychodza mi i kwitną pieknie-typu tulipany narcyzy czy szafirki.natomiast letnie to porazka-dalie kupowałam te frezje nieszczesne i rózne inne (clematis zdechł mi na drugi dzien). ktos tu pytał o Danio-wcale bym sie nie zdziwiła jakby wycofali bo ostanio jakas kobieta mówiła mi przy lodówce ze nie ma tez danonkow trzecia b sprawdza i nie ma. pisałyscie tu o zamrazanym miesie -jak kupuje w B to raczej zuzywam na biezaco, pozamrazane mam takie ze wsi ![]() ![]() co do storczyków- swoje przesadzałam juz 2 razy owszem do tych przezroczystych doniczek ale 3raz to przesadze chyba do zwykłej bo juz nie moge trafic wiekszej z tych przezroczystych.poza tym i tak wsadzone są do osłonki ceramicznej bo bez niej sie przewracają (liscie ciążą) a podlewam jak reszte kwiatów od góry i maja sie swietnie. smiem twierdzic ze jak przezywałam wczesniej sposób ich hodowli (okno zachodnie albo wschodnie zero przeciagów stawianie w misce z woda itd) to sto razy gorzej wygladały niz teraz. |
![]() ![]() |
![]() |
#880 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#881 |
Zadomowienie
|
[1=f1c0d63fc5ca1c381c34296 7d346813606c679f4_610b1c1 cbeee7;47810351]Przed praca poszłam do biedry. Skusiła mnie promocja na słodycze. Kupiłam ciastko leśny duet i pączka donuta. Pożarłam to naraz
![]() Bylas na diecie 😠 |
![]() ![]() |
![]() |
#882 |
Zakorzenienie
|
#883 |
Zakorzenienie
|
Do wędzonego morszczuka którego wczoraj polecałam dołączył jeszcze dorsz wędzony
![]() ![]() Ale truskawek u mnie nie ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#884 | |
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°
|
czyli jednak nie kupię tego zestawu
![]() Cytat:
u mnie są ale tez były już przed promocją
![]() |
#885 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co... tak sobie czytam wasze rozważania o pieniądzach i uważam, że jedna z Was krytykuje wszystko co się napisze. Nie ważne, czy mowa o "grubej gotówce" czy o "lekkiej gotówce". Uważam, że każdy ma prawo płacić czym chce a kasjerki nie są od tego, by to komentować. Ja na swoją Biedronkę nie narzekam, bo ani razu mi się nie zdarzyło, by Panie coś mówiły o formie płatności. Kilka razy płaciłam rano 100, bo akurat było po wypłacie i nie było czasu na rozmienienie pieniędzy i panie zawsze miały wydać. Kasjerki w mojej Biedronce często sobie rozmieniają pieniądze i nawet kilka razy mnie pytały czy mam, czy to grubsze, czy lżejsze pieniążki, bo chcą być przygotowane na wszystko. Jak widać można.
Jednak co byście powiedziały, gdybyście dostały pieniądze od rodziców na studia i na drugi dzień po zjedzeniu śniadania w domu, chciały potem kupić "na okienku" jedzenie a byłoby to niemożliwe, bo Panie nie mają jak wydać? Koło mojego wydziału jest piekarnia, kwiaciarnia, żabka i dwie budki z jedzeniem i nigdzie nie sprzedano mi kilka razy jedzenia, bo nie ma kasy na wydanie, wyobrażacie sobie cały dzień być bez jedzenia? Jasne, że można zabrać z domu, ale będąc cały dzień na uczelni człowiek chciałby wypić gorącą herbatę w cukierni lub zjeść zapiekankę lub obiad obok wydziału. Inna sytuacja. Kiedyś wydano mi w Realu 50 zł w 2 złotówkach i 5 złotówkach i nic nie powiedziałam, bo kasjerka kilka razy mnie przepraszała i mówiła, że dziś cienko w grubymi, bo taki akurat dzień. Nie przeszkadzało mi, mimo iż ledwo zapięłam portfel. Potem jak robiłam w innym sklepie zakupy, to jak pani zauważyła, że mam tyle drobnych powiedziała "przepraszam, że zaglądam, ale widzę, że ma Pani masę drobnych, może się pani podzieli" i się miło uśmiechnęła. Kolejna sprawa przysłowiowe chamstwo. No cóż. Jest jedna taka wredna w małym sklepie, co zawsze wydaje po 10 gr, 50 gr i 1 zł. Kiedyś zrobiłam jej to samo. Zapłaciłam takimi drobnymi, bo akurat grubsze musiałam zostawić na inną instytucję, która przyjmuje tylko 20 zł, 50 zł i 100 zł. Wiecie co mi powiedziała? "Już wiem jak pani się czuła." Oczywiście, że ktoś zaraz napisze, że jestem chamska i wredna, ale zapewniam, że do tego mi bardzo daleko, bo wiem jak to jest kiedy się pracuje w takim sklepie. Jednak jak to powiedziała wczoraj jedna z kasjerek w Biedronce "każdy ma zły dzień, ale należy go zostawić w domu a w pracy trzeba się zmusić do bycia miłym, inaczej klienci odpłacą się tym samym." |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#886 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Z tych promocji, co będą, to interesuje mnie cena spirytusu. Mama od kilu miesięcy mi mówi,że mam pilnować jak jakaś fajna oferta gdzieś będzie, bo ani do ciasta nie ma, ani do herbaty na chłodne wieczory. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#887 |
Moderator
|
Chyba w wolnej chwili pokuszę się o meila do BOKu ![]() Czasami się na coś polowało i kupiło przed czasem, to fajne było, nie powiem, ale od czasu do czasu. Kiedy robią tak zawsze to mnie to zaczyna wkurzać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#888 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Żałuję wydanych pieniędzy, dobrze że mam chociaż szklankę na pocieszenie. ![]()
![]() |
#889 |
Konto usunięte
|
Może nie tyle na diecie, co po prostu zaczęłam dbać o ciało
![]() Ale jak się ćwiczy i zje coś słodkiego, to potem się tłumaczę " i tak spalę" ![]() A propo wypieków, to ciastka ze szpinakiem smakują Wam ? Edytowane przez f1c0d63fc5ca1c381c342967d346813606c679f4_610b1c1cbeee7 Czas edycji: 2014-08-22 o 13:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#890 |
Marudziara
|
Uważacie,że warto kupić słoik z cukierkami za 14,99 ?
Ja się zastanawiam ... bardziej zależy mi na słoiku niż cukierkach ![]()
#891 | ||
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, dobrze że pisałyście ostatnio o storczykach, bo właśnie dostałam swojego pierwszego w prezencie i teraz mam jakieś pojęcie o ich pielęgnacji
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#892 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiem tak- nie sądzę żebyś gdzieś znalazła taki słoik za mniej niż 15 zł, a tu są jeszcze cukierki ![]() Ja walczę żeby nie kupić, ale jeśli dotrwa do przeceny to kupię na pewno |
|
![]() ![]() |
![]() |
#893 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#894 |
Konto usunięte
|
u mnie były na pewno auta i Spiderman.
|
![]() ![]() |
![]() |
#895 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
u mnie już są normalnie przy normalnych pojedynczych płatkach.
![]() |
#896 |
Wtajemniczenie
|
Czy rurki Tasso wchodzą na promocję?
|
![]() ![]() |
![]() |
#897 |
Zakorzenienie
|
Tak
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#898 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#899 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Czytam was od poprzedniego wątku i w końcu zebrałam się na odwagę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#900 |
Zakorzenienie
|
Ehh chciałam kupić płatki kosmetyczne, te w promocji i już były tylko puste miejsca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:34.