|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1951 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My jesteśmy młode damy, lecz o brzuszki się staramy :)
Myboy i Agle - Rafalala to transwestyta, ostatnio było kilka afer z nią/nim? bo oblał/a w jakimś programie polityką wodą bo ją/jego nazawał "tym czymś", chyba też była jakaś akcja że jej/jemu ktoś nie chciał mieszkania wynająć to faceta pobiła i się kazał/a w rękę całować, potem ktoś tam jej/jemy wybił okno w mieszkaniu i zabił kota czy coś takiego. Generalnie paskudna jednostka, drze mordę bez przerwy i się nagle strasznie lansuje....
SheWolf - Ciężko jest zaufać... Na początku mojego obecnego związku z Tż, chciał sobie pojechać na weekend do swojej byłej bo podobno byli w przyjacielskich stosunkach, III wojnę światową mu wtedy w domu zrobiłam... Myboy - Apropo okresów po tabsach, mnie nawet tak mega nie boli, ale za to obfite są tak że szok... Co godzinę tampon o chłonności super do zmiany drugiego dnia, ale powiem Ci że na tabsach też nie miałam bardzo lekkich @, może trochę mniej obfite ale też bolały Jeanne - Miłej pracy Aaa i jeszcze Agle - a czemu musisz pościel wyhaczyć?
II kreseczki - 11.09.2014r. 26 lipca - kolejny rok razem! Julek - 10.05.2015r. 21:40 pierogowamama.com |
|
|
|
#1952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do pogrubionego- coś niewyobrażalnego noo co do obfitości też prawda- chyba nigdy tak nie miałam... mam nadzieję, że jakoś to się jeszcze zmieni
|
|
|
|
|
#1953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
II kreseczki - 11.09.2014r. 26 lipca - kolejny rok razem! Julek - 10.05.2015r. 21:40 pierogowamama.com |
|
|
|
|
#1954 |
|
Zakorzenienie
|
szkoda, że Ciebie tez nie zaprosiła
![]()
|
|
|
|
#1955 |
|
Zakorzenienie
|
Też żałuję bo bym się naprawdę z wielką chęcią wybrała
![]()
|
|
|
#1956 |
|
Rozeznanie
|
Pierozku bo po przeprowadzce jedna nam gdzies zginela? Teraz mamy zalozone dwa komplety ja swoj tz swoj (spimy pod osobnymi koldrami) bo byla wieczna walka. Choc czesto on budzi sie pod moja a ja pod jego hahaha. I musze zakupic jeszcze jakies dwa komplety "na zmiane"
---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Pierozku, on tak serio z tym wyjazdem? Chyba bym zatukla
|
#1957 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Mi tam to lotto A to, że faceci wolą lesbijki to przeciez nic nie normlanego Cytat:
![]() Podrzucić jakiegoś linka-jak masz sprawdzone źródło ![]() Mój TŻ dokładnie tak samo jak Twój Ale w ogóle co to za temat W końcu piatunio... ![]() Cytat:
Witam się i ja Co mi sie jeden problem rozwiązał (z TŻ) to drugi powstał (z pracą). Matko jakie ja mam dołujące życie... ![]() Naskrobałyście, że ho ho! Już myślałam, że nie doczytam Wczoraj z TŻ odbyliśmy trochę dłuższą 'rozmowę' wydaje mi sie że wszystko zostało wyjasnione- przeproszone i teraz pozostaje tylko czekac na rezultaty
|
|
#1958 |
|
Rozeznanie
|
Niunia fajnie ze doszliscie do porozumienia z TZ
|
#1959 |
|
Zakorzenienie
|
Ja niestety nie doszłam
Jezuuuuu udzieliło mi się Żart żartami ale zobaczymy jak będzie stosowanie się do postanowionych zasad w praktyce
|
#1960 |
|
Zakorzenienie
|
Agle - My też z Tż pod osobnymi kołdrami śpimy bo ja się lubię omotać jak w kokonik i on zawsze marudził że mu zabieram
No serio chciał jechać, na szczęście zrobiłam mu taką awanturę że zrezygnował, ale pamiętam że zszokował mnie wtedy samym faktem że uważał że taki wyjazd to coś normalnego Niunia - co się porobiło w pracy? A gadamy sobie o zboczeństwach, nawet w klubie jest jeden wątek założony o tym ![]() Nie doszłaś powiadasz? ![]()
|
|
|
#1961 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dzien doberek
![]() Cytat:
No wiem jaki to bol, ja mam teraz na recepte naproxen, przepisany na cos innego, ale w razie czego to moj jedyny ratunek Kroliki tez sa super, ja to wogole uwielbiam wszystkie zwierzaki Jak przyjda u Ciebie dzieciaczki to napewno beda chcialy miec jakiegos zwierzaka ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A i jeszcze akcja z gender to juz wogole jest jakies chore. Wszystko ma byc bezplciowe? Ja uwielbiam te roznice pomiedzy kobieta i mezczyzna. Gdyby nas wszystkich wrzucic do jednego wora, to by dopiero byla nuda Zartujesz, ze mial czelnosc cos takiego Ci oznajmic! Matko, ja bym chyba za jajka powiesila! Nie mow ze ja poznalas i musisz z nim ja odwiedzac? Ja bym nie potrafila. Moj T. tez sie przyjazni z jakas ex jeszcze ze szkoly sredniej. Jeszcze mi nie zaproponowal zapoznania ale niech tylko sprobuje. No i do niej nie jezdzi, a przynajmniej ja o tym nic nie wiem Cytat:
Zycie nie jest latwe ale od czego mamy tu siebie? Zeby sie wygadac
|
|
|
#1962 |
|
Zakorzenienie
|
Witam,
podczytuje nieśmiało. nie wiem czy się jeszcze łapie ( 24 lata skończe w paź. )Można dołączyć nieśmiało ?
|
|
|
|
#1963 |
|
Konto usunięte
|
Hej
co tam? Jak humorki?---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Kaja, witaj. Powiedz coś więcej o sobie
|
|
|
|
#1964 |
|
Zakorzenienie
|
Kaja - Zapraszamy! Ja 24 już skończyłam w maju
Powiedz coś o sobie SheWolf - Ja mam dwa koty, chciałabym jeszcze ze dwa, ale Tż stawia weto Nie poznałam, na szczęście, bo chyba bym Babę zamordowała, wiesz co napiszę Ci PW z całą historią jak to z nimi było, bo tak na forum wolę nie pisać
|
|
|
#1965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hm, cóz.. Niedługo kończe 24 lata, mam 4letnią córeczkę i chyba idziemy ku drugiemu dziecku.. Mówię chyba, bo nie podjęliśmy decyzji 'tak staramy się zajść w ciążę' ale wszystko idzie w tym kierunku.. :p W zeszłym miesiącu trochę poszaleliśmy, dni płodne itd. @ spóźnione tydzień i to chyba nas trochę tak, że to chyba jednak czas. Niestety dostałam @ 16 sierpnia dopiero co mi się skończył, więc... ![]() Mówię wszystko chyba, bo nie chcemy naciskać, jak się nie uda, to trudno, mamy już jedno, ale chcielibyśmy żeby nie była sama, miała rodzeństwo. No i raczej zdajemy się na los
Edytowane przez k a j a Czas edycji: 2014-08-22 o 12:12 |
|
|
|
|
#1966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To prawie idziemy równo z cyklem, ja dostałam @ 13 sierpnia ![]() No w sumie dobrze by było zmajstrować rodzeństwo dla Córci ![]() A o pierwsze dziecko długo się staraliście?
|
|
|
|
#1967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). To tez było coś na zasadzie, będzie to będzie. Nie zabezpieczaliśmy się jakoś 3 miesiące.. Mimo że kocham swoje dziecko nad życie, Tża też, to czasami pukam się w czoło na wspomnienie tamtych 'decyzji'
|
|
|
|
|
#1968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czym się zajmujesz? Pracujesz? Studiujesz? Czy córę chowasz?
|
|
|
|
#1969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1970 |
|
Konto usunięte
|
Jak ma corcia na imię? Na pewno jest śliczna
![]() w ogóle następna część Ty pierozkowa założ i najlepiej jakoś inaczej nazwijmy
|
|
|
|
#1971 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co mowi? Albo koty albo On? Cytat:
Ja sie nie bede przypominala ila mam lat w takim razie, skoro myslisz ze masz za duze zeby dolaczyc Gratuluje corci i powodzenia w staraniach
|
|
|
#1972 |
|
Konto usunięte
|
A skąd jesteś?
|
|
|
|
#1973 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A na imię ma Blanka ![]() Cytat:
Dziękuje i niedziękuje ![]() Spod Wawy, małe miastko
|
||
|
|
|
#1974 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja tez myslalam ze jest jakis limit, ale Pierozek mnie zaprosil, a dziewczyny dotad nie wygonily wiec jest spoko ![]() Ale faktycznie tytul jest troche mylacy i nigdy bym sie tu nie odezwala bez zaproszenia
|
|
|
#1975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trochę musiałam walkę stoczyć z Tż o tę imie, ale jesst
Edytowane przez k a j a Czas edycji: 2014-08-22 o 12:41 |
|
|
|
|
#1976 |
|
Konto usunięte
|
E to widzę niektóre z Was mam w miarę blisko.
ja w Radomiu mieszkam, więc az tak strasznie daleko jeszcze nie jest .Blanka - fajne imię
|
|
|
|
#1977 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1978 |
|
Konto usunięte
|
To pewnie z innej strony mieszkasz pod ta warszawa. Do wawy pojechać to jeszcze nie mam tragedii :P
|
|
|
|
#1979 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1980 |
|
Zakorzenienie
|
Kaja - Śliczne imię ma córa, i gratulacje za skończone studia, ja dziecka nie mam a tylko licencjat, trochę wstyd
![]() SheWolf - wiesz co, jak się do Tż-ta wprowadzałam to był jeden kot, jakoś z rok później namówiłam go na adopcję drugiego, niechętnie ale jakoś się zgodził, no i teraz jak coś wspominam że może trzeci, to mówi że dla niego jeden to już było wystarczająco a na drugiego się zgodził bo nie chciał mi sprawiać przykrości i że więcej kotów już nie chce, może kiedyś jak będzimy mieli większe mieszkanie Chciałabym bardzo Olala - Mogę założyć następną część, a tytuł to może coś w stylu - "U Nas same fajne babki a niedługo też Brzuchatki - wątek staraczkowo-mamusiowy część II", albo niech każda z Nas pomyśli jaki byśmy chciały tytuł to się wybierze coś co nam się najbardziej podoba
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:35.

Żona męża swego...

moze dzisiaj mi sie uda bo wracam szybko z pracy, wiec jakos pomalu net chodzi...
ale od czego mamy tu siebie? Zeby sie wygadac

)