Panny Młode 2015 cz. 26 - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-22, 11:20   #901
aga99792
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2015 cz. 26

ja lubię obcasy takie 12 cm.
ale na ślub na pewno takich nie założe bo nie wytrzymam cała noc.
i musiałabym zmienic .a suknia wtedy by się ciągała cała po podłodze.
wiec też celuje w takie do 6 cm butki
aga99792 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-22, 11:21   #902
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość
Wez go... super okazja... 800$... wez za darmooo zamkne oczy i mozesz go brac.... oh ! Reachel <3
jak ja ich kocham

o tak 6 cm to ideał ja już w swoich tak śmigam że hej!
Stary 2014-08-22, 11:23   #903
dotuniek
Zakorzenienie

ja mam 7cm, ale mam też platformę pod palcami więc robi się automatycznie niższy obcas
dotuniek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-22, 11:24   #904
seductivee
Zakorzenienie

Ja mam buty 10cm (12cm bez platformy) i 8cm (10cm bez platformy)
Przy przymiarkach dopasuję długość sukni do jednych i drugich, abym mogła w razie czego zmienić 10cm i żeby wyglądało to po ludzku
Ale ja i tak nie chciałam takiej sukni do samej ziemi, więc nie powinno być problemu

02.08.2008 - 12.11.2012 - 12.09.2015

seductivee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-22, 11:30   #905
Maartikrk
Zakorzenienie

Dzień dobry ! W końcu ładna pogoda od rana !

Cytat:
Napisane przez ania9o Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziewczynki
Ja juz na nogach, śnił mi się koszmar!
Mój M. miał dziecko z moja koleżanka i ślub, i ze mną też planował ślub a w czasie tego przygotowywania się mój najlepszy przyjaciel wyznał mi miłość i się zalamalam.
Jedyna pozytywna rzecz w tym śnie to to, że miałam dobre stosunki z bratem...
Jeśli sny są na odwrót to M nie ma nikogo poza mną, mój przyjaciel mnie nie kocha a ja z bratem nie rozmawiam. Więc chyba wszystko w normie

Zadzwonilam do Tż i powiedział że mam zakaz oglądania TLC i "moich piec zon"

Wysłane z mojego BlackBerry Q5
Ja to się po tego typu snach budzę zlana potem.... Swoją drogą nie znam tego programu z TLC.

Cytat:
Napisane przez lipstick89 Pokaż wiadomość

ooo bardzo mi się podoba

u nas podziękowania będą po błogosławieństwie. bez tej całej oprawy. dla matek chrzestnych bukiety, dla ojców alko, a dla mojej mamy albo naszyjnik albo zestaw serialu na dvd "czas honoru" (bo jest fanką serialu)
No i super !!! No właśnie... rodzice chrzestni..

Cytat:
Napisane przez Vivienne Pokaż wiadomość
Snilo mi sie, ze poszlam mierzyc suknie, pani mi wcisnela 3 piękne, ale nie w moim stylu, znierzylam je, a jak chciałam wlozyc potem inną to powiedziała, ze jest limit na mierzenie i mozna tylko 3 sukienki. Strasznie sie wkurzylam, a ta zaczyna mi wciskac krotka biala brzydka sukienke mowiac, ze muszę kupic wlasnie tę, zadna inną

skąd mi sie takie glupoty biorą do glowy

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ależ macie sny ja mam takie historie zazwyczaj jak coś zjem i niedługo później idę spać... i takie pierdoły mi się śnią, że tragedia, i to w dodatku bardzo takie..realne.brrrr

Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
o matulu ja też nie! ale gdybym miała w ogóle coś powiedzieć to by mnie zatkało i bym się poryczała dlatego kręcimy teledysk, nie wyobrażam sobie innej formy u Nas

Cytat:
Napisane przez Vivienne Pokaż wiadomość
Ja zamierzam podziękować w kilku slowach przed teledydkiem wlasnie. Nie znosze i nie umiem przemawiać. Ale juz sie tego teledysku nie moge doczekać.

Macie jakies fajne pomysły?

Kurcze taki teledysk to fajna sprawa ale nawet nie wiem jak miałoby to wyglądać... No i na sali jakiś wyświetlacz itd.. zwykle stresuje mnie robienie prezentacji przed ludźmi a co dopiero na własnym weselu przed 160/170-osobową ekipą :P

Cytat:
Napisane przez lipstick89 Pokaż wiadomość
właśnie pojawił się kalendarz nauk przedmałżeńskich na październik i musimy zmienić plany. chcieliśmy 4-5 października, a będą dopiero 11-12. a mieliśmy jechać do mojego chrzestnego, a tak nie pojedziemy. ale zła jestem
Ja też muszę ogarnąć ten temat.... nauk

[1=193b1b6e1ddfcb4e7f6608e 02b30ba9b0746877a_6871979 10e488;47807993]jestem załamana
szczur pogryzł nogę kotkowi... przez kraty klatki, wciągnął mu nogę do środka.
Byłam u weta, usztywnił mu łapę i powiedział że jest połamana w kilku miejscach (!!! ), dał mu antybiotyk...
Nie wiadomo czy przeżyje.
Ja pier*le ;((([/QUOTE]

O nie... ale Kiciuś da radę ! Jak się teraz czuje?

Cytat:
Napisane przez Ironia89 Pokaż wiadomość
ja nie lubię takich psów, nie podobają mi się, gdybym się przełamała i zechciała psa to pewnie któregoś z tych byśmy chcieli
Też myśleliśmy o buldożku choć gdzieś mi się coś obiło o uszy, że są dość chorowite ale fakt cudaki z nich i charakterki też mają bardzo symatyczne.. chrapanie bym im wybaczyła

Cytat:
Napisane przez Mariuszowa Pokaż wiadomość
Odnośnie zwierzaków.
Moje kuzynki mają królika miniaturę i on sobie normalnie kica po całym domu. Ale jak przyszły święta, to nie pomyśleli o lampkach na choince. Królik przegryzł kabel od lampek, prąd go kopnął, sierść się królikowi zjeżyła, królik padł, a potem zaraz wstał I teraz ciągle taki najeżony chodzi

---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ----------

Cytat:
Napisane przez Ironia89 Pokaż wiadomość
buty, ciężki dla mnie temat, nie umiem chodzić na obcasie po godz nogi mnie bolą, ostatnio gdy byliśmy na weselu ledwo do 23 wytrzymałam w butach a gdy siedzieliśmy przy stole zdejmowałam przynajmniej na chwile, dlatego też niskie biorę pod uwagę
U mnie DOKŁADNIE ta sama historia... więc stawiam na wygodę i niczym sie nie przejmuję nie chcę wspominać wesela przez pryzmat cierpiących stóp bo wiem, że zepsuje mi to zabawę. Do Kościoła wkładam lekki obcasik, minimalny a na sali wrzucam balerinki i po problemie
Maartikrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-22, 11:34   #906
dotuniek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maartikrk Pokaż wiadomość

my idziemy za tydzień na weekndowe do księdza stryczka, bo u dominikanów nie było miejsca. Zrobiłam rekonesans wśród znajomych i w Krakowie te dwa miejsca ponoć są znośne
Stary 2014-08-22, 11:35   #907
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry ! W końcu ładna pogoda od rana !

Ja to się po tego typu snach budzę zlana potem.... Swoją drogą nie znam tego programu z TLC.

No i super !!! No właśnie... rodzice chrzestni..

Ależ macie sny ja mam takie historie zazwyczaj jak coś zjem i niedługo później idę spać... i takie pierdoły mi się śnią, że tragedia, i to w dodatku bardzo takie..realne.brrrr

Kurcze taki teledysk to fajna sprawa ale nawet nie wiem jak miałoby to wyglądać... No i na sali jakiś wyświetlacz itd.. zwykle stresuje mnie robienie prezentacji przed ludźmi a co dopiero na własnym weselu przed 160/170-osobową ekipą :P

O nie... ale Kiciuś da radę ! Jak się teraz czuje?

Też myśleliśmy o buldożku choć gdzieś mi się coś obiło o uszy, że są dość chorowite ale fakt cudaki z nich i charakterki też mają bardzo symatyczne.. chrapanie bym im wybaczyła

---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ----------

U mnie DOKŁADNIE ta sama historia... więc stawiam na wygodę i niczym sie nie przejmuję nie chcę wspominać wesela przez pryzmat cierpiących stóp bo wiem, że zepsuje mi to zabawę. Do Kościoła wkładam lekki obcasik, minimalny a na sali wrzucam balerinki i po problemie
no ale na teledysku już nie masz się czym stresować, że zrobisz coś nie tak bo już tam jesteś wyświetlana i po ptokach
ja szukałam DJ z takim sprzętem na weselu będzie karaoke i akurat też użyjemy tego do wyświetlenia klipu
a jak wglądać...no różne mamy sceny w głowie i kilka też już nagranych ale nasze będą takie trochę na wesoło bo bardziej do Nas pasują

a ja na weselu też szybko wskoczę w balerinki ;D i tak suknia mi się będzie gdzieś sporo przed kostką kończyła więc żaden problem

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

Cytat:
Napisane przez dotuniek Pokaż wiadomość
my idziemy za tydzień na weekndowe do księdza stryczka, bo u dominikanów nie było miejsca. Zrobiłam rekonesans wśród znajomych i w Krakowie te dwa miejsca ponoć są znośne
te 2 miejsca są mega super fajne!
my byliśmy u dominikanów a u stryczka prowadzi to samo małżeństwo z jakimś drugim innym na zmianę ale oba są spoko
Stary 2014-08-22, 11:38   #908
dotuniek
Zakorzenienie

Cytat:

my byliśmy u dominikanów a u stryczka prowadzi to samo małżeństwo z jakimś drugim innym na zmianę ale oba są spoko
no ja tylko je brałam pod uwagę, chcemy to teraz już zrobić skoro mamy urlop później jeszcze musimy coś wymyślić z poradnią
Stary 2014-08-22, 11:43   #909
45326ef568a8cdb5ffa32c642ee06bebadb9e802_60456925b2241
Konto usunięte

Właśnie zakupiłam:
-różowy strój wróżki ze skrzydełkami, spódniczką, różdżką i opaską
-brokatowe puzzle z księżniczkami disneya
-i zestaw do rysowania czuczu księżniczki i królewny

Wczoraj odbyłam rozmowę z ciocią (która jest babcią mojej chrześnicy). Najukochańszy kolor: "róziowy" i na tapecie są aktualnie wróżki i księżniczki.

Bankowo będę najukochańszą ciocią po tych urodzinach
45326ef568a8cdb5ffa32c642ee06bebadb9e802_60456925b2241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-22, 11:54   #910
dotuniek
Zakorzenienie

istapp to jest więcej niż pewne
Stary 2014-08-22, 12:02   #911
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:

My bylismy w lipcu na naukach weekendowych z księdzem Stryczkiem, spoko było z ręka na sercu polecam

Dostałam wlasnie kolejna przesylke z ebay, dzisiaj dwa kolory tiuli jasno różowy i fuksjowy

Dostałam rowniez inna, mniej przyjemna przesylke, kurna MANDACIK. Za rzekoma jazdę po bus lane............ jak zapłacimy w 14 dni, to zaledwie £65, a jak pomiędzy 14 a 28 dni to £130...... i teraz próbujemy dojsc co robiliśmy w zeszły piątek i kto był kierowca hahaha. Choc godzina taka oraz poglądy takie, ze jestem na 101% pewna, ze był to moj przyszły małżonek.........

Stary 2014-08-22, 12:08   #912
dotuniek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
My bylismy w lipcu na naukach weekendowych z księdzem Stryczkiem, spoko było z ręka na sercu polecam
no właśnie takie opinie słyszałam, dlatego rozważaliśmy te dwie miejscówki zaskoczona byłam bo u dominikanów na pierwszy weekend września zapisy zaczęły się w ndz o 22, w pon o 14 nie było już miejsc
Stary 2014-08-22, 12:10   #913
MajsterkaANB
Zakorzenienie

Ja bede robic dla rodzicow film ze zdjeciami i filikami (xD)

MajsterkaANB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-22, 12:10   #914
Mariuszowa
Wtajemniczenie

[1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;47810472]Właśnie zakupiłam:
-różowy strój wróżki ze skrzydełkami, spódniczką, różdżką i opaską
-brokatowe puzzle z księżniczkami disneya
-i zestaw do rysowania czuczu księżniczki i królewny

Wczoraj odbyłam rozmowę z ciocią (która jest babcią mojej chrześnicy). Najukochańszy kolor: "róziowy" i na tapecie są aktualnie wróżki i księżniczki.

Bankowo będę najukochańszą ciocią po tych urodzinach [/QUOTE]
No super ciocia!
Ja uwielbiam gadżety dla dzieciaków, albo ubranka takie tyci tyci malutkie Wczoraj nawet ogladałam na internetach takie ciuszki, no śliczne, nic tylko kupować i ubierać. Tylko, że ja nie bardzo trawie rózowy

60-59-58-57-56-55-54-53-52-51-50
Mariuszowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-22, 12:11   #915
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie takie opinie słyszałam, dlatego rozważaliśmy te dwie miejscówki zaskoczona byłam bo u dominikanów na pierwszy weekend września zapisy zaczęły się w ndz o 22, w pon o 14 nie było już miejsc

Z weekendowymi tak ponoc jest . My sie jakos w maju na lipiec zapisywalismy to były w miarę miejsca, ale były rożne terminy dostepne na lipiec. Choc jak przyszliśmy na spotkanie to było mnostwo ludzi i odkładali krzesła .

Stary 2014-08-22, 12:15   #916
Maalini
Rozeznanie

Cytat:
Dostałam rowniez inna, mniej przyjemna przesylke, kurna MANDACIK. Za rzekoma jazdę po bus lane............ jak zapłacimy w 14 dni, to zaledwie &pound;65, a jak pomiędzy 14 a 28 dni to &pound;130...... i teraz próbujemy dojsc co robiliśmy w zeszły piątek i kto był kierowca hahaha. Choc godzina taka oraz poglądy takie, ze jestem na 101% pewna, ze był to moj przyszły małżonek.........
Uuu Zdjęcie przyszło czy co?
Stary 2014-08-22, 12:16   #917
dotuniek
Zakorzenienie

Cytat:
Z weekendowymi tak ponoc jest . My sie jakos w maju na lipiec zapisywalismy to były w miarę miejsca, ale były rożne terminy dostepne na lipiec. Choc jak przyszliśmy na spotkanie to było mnostwo ludzi i odkładali krzesła .

powiem Ci, że mnie to przeraziło bo myślałam, że spokojnie jeszcze na drugi dzień będą miejsca. Zresztą do stryczka jak nas od razu zapisywałam na te sierpniowe to też na ostatnie dwa miejsca, choć był początek lipca
Stary 2014-08-22, 12:22   #918
asiaczek87
Zakorzenienie

Dziewczyny jesteście szalone z tą ilością postów
Ex opuszczasz się

Dzień dobry

1.08.2015

asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-22, 12:33   #919
Maartikrk
Zakorzenienie

Cytat:
no ale na teledysku już nie masz się czym stresować, że zrobisz coś nie tak bo już tam jesteś wyświetlana i po ptokach
ja szukałam DJ z takim sprzętem na weselu będzie karaoke i akurat też użyjemy tego do wyświetlenia klipu
a jak wglądać...no różne mamy sceny w głowie i kilka też już nagranych ale nasze będą takie trochę na wesoło bo bardziej do Nas pasują

a ja na weselu też szybko wskoczę w balerinki ;D i tak suknia mi się będzie gdzieś sporo przed kostką kończyła więc żaden problem

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

U mnie jest zespół a nie Dj i właśnie kiepsko by było z tym ekranem itd.. ale pomysł macie super !

Cytat:
Cytat:

Dostałam wlasnie kolejna przesylke z ebay, dzisiaj dwa kolory tiuli jasno różowy i fuksjowy

Dostałam rowniez inna, mniej przyjemna przesylke, kurna MANDACIK. Za rzekoma jazdę po bus lane............ jak zapłacimy w 14 dni, to zaledwie £65, a jak pomiędzy 14 a 28 dni to £130...... i teraz próbujemy dojsc co robiliśmy w zeszły piątek i kto był kierowca hahaha. Choc godzina taka oraz poglądy takie, ze jestem na 101% pewna, ze był to moj przyszły małżonek.........

My właśnie do ks. Stryczka idziemy bo bierzemy ślub u Józefa to parafia TŻ'a. ks Stryczek był u TŻ po kolędzie i TŻ był zachwycony, dowiedział się że On prowadzi nauki więc wszystko było jasne. Właśnie sprawdziłam i z terminami nie ma problemu. Widzę, że 2 razy w miesiącu są nauki a my pewnie spokojnie w grudniu pójdziemy jak TŻ z Anglii wróci .

magda_mjt wrzucaj fotki ebayowskich zdobyczy ! jestem ciekawa jak to się na prawdę prezentuje !
Stary 2014-08-22, 12:33   #920
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maalini Pokaż wiadomość
Uuu Zdjęcie przyszło czy co?
Nie, tylko powiadomienie :P. Z info jak zapłacić itp., itd. ale też jest, że jak chcemy to możemy zobaczyć dowody online . Normalnie czuję się jak kryminalista . Autentycznie . Wszystko działo się w ciągu 2 sekund . Na końcu widać, że mamy migacz, bo skręcaliśmy do sklepu..... stąd byliśmy na lewym pasie, już z migaczem.........kurna 2 sekundy w przeliczeniu 340zł. A jak nie zapłacimy w 14 dni, to 680zł hahahahah . Jakoś mnie rozbawiła ta sytuacja . Przynajmniej wiemy, że tam jest kamerka na bus lane teraz hahah .

Cytat:
Napisane przez asiaczek87 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jesteście szalone z tą ilością postów
Ex opuszczasz się

Dzień dobry
Asiaczek czy to Ty dostałaś ostatnio bransoletkę Lilou od TŻ'ta? jak tak pochwal się jeszcze raz real zdjęciami .
Stary 2014-08-22, 12:34   #921
Maartikrk
Zakorzenienie

Kumpela po południu wpada na ploty więc do kawki szykujęę:

Stary 2014-08-22, 12:35   #922
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Kumpela po południu wpada na ploty więc do kawki szykujęę:

O nawet nie mów
Stary 2014-08-22, 12:37   #923
Maartikrk
Zakorzenienie

Cytat:
O nawet nie mów
To jest w moim top 3... jest tak obłędnie pyszne i bardzo szybko się przygotowuje !
Stary 2014-08-22, 12:38   #924
dotuniek
Zakorzenienie

ale ci fajnie... ja do kawy zjadłam rano kawałek piszingera i mam teraz wyrzuty sumienia. Od poniedziałku jednak biorę się za siebie, spróbuję jednak wrócić do poprzedniej diety, może coś to da, ale nie zaszkodzi
Stary 2014-08-22, 12:40   #925
Maartikrk
Zakorzenienie

Cytat:
ale ci fajnie... ja do kawy zjadłam rano kawałek piszingera i mam teraz wyrzuty sumienia. Od poniedziałku jednak biorę się za siebie, spróbuję jednak wrócić do poprzedniej diety, może coś to da, ale nie zaszkodzi
Nie potrzebni zrobiłam smaka. Trzymam kciuki !!! Ja generalnie tylko raz na jakiś czas takie rarytasy spożywam bo też sporo zrzuciłam i nie chcę powtórki z rozrywki.
Stary 2014-08-22, 12:41   #926
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
To jest w moim top 3... jest tak obłędnie pyszne i bardzo szybko się przygotowuje !

No to dajesz z przepisem
A tiule takie . Ten fuksjowy wydaje sie dosc oczodajny, ale na pomponach powinien byc ok . Jasno różowy za to całkiem fajny, nie taki chamski Barbie roz . Ciemna rolka zdaje sie byc mniejsza, ale w dotyku wydaje sie, ze rolka jest mocniej zwinięta, stad mniejsza objętość .
ImageUploadedByWizaz Forum1408704035.233406.jpg
ImageUploadedByWizaz Forum1408703965.062977.jpg

Stary 2014-08-22, 12:42   #927
MajsterkaANB
Zakorzenienie

Ja dzisiaj dietka dzien 5 bez slodyczy, slonych przekasek,.podjadania i z 5 posilkami dziennie

MajsterkaANB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-22, 12:44   #928
dotuniek
Zakorzenienie

Maartikrk wcale nie niepotrzebnie dam sobie z tym radę
Stary 2014-08-22, 12:45   #929
Maartikrk
Zakorzenienie

Cytat:
No to dajesz z przepisem
A tiule takie . Ten fuksjowy wydaje sie dosc oczodajny, ale na pomponach powinien byc ok . Jasno różowy za to całkiem fajny, nie taki chamski Barbie roz . Ciemna rolka zdaje sie byc mniejsza, ale w dotyku wydaje sie, ze rolka jest mocniej zwinięta, stad mniejsza objętość .
Załącznik 5769801
Załącznik 5769800

Kurcze super !! Ja co prawda jeszcze nie wiem jaki będzie kolor przewodni, na wiosnę muszę spotkać się z właścicielami sali bo oni baaardzo ładnie przystrajają stoły. Spytam jakie są koncepcje i pod wystrój zdecyduję się na jakiś kolor/kolory kwiatów itd. Jak jest u Was z wystrojem sali? Sami to ogarniacie czy sala ze swojej strony też coś szykuje?

Co do przepisu przetestowałam kilka i najlepsza jest wersja z herbatnikami... jedyne co to nie mielę tych herbatników na bardoz drobno tak jak w przepisie. zostawiam takie lekko większe kawałeczki wtedy są bardziej chrupiące.. PRZEPIS
Stary 2014-08-22, 12:47   #930
dotuniek
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze super !! Ja co prawda jeszcze nie wiem jaki będzie kolor przewodni, na wiosnę muszę spotkać się z właścicielami sali bo oni baaardzo ładnie przystrajają stoły. Spytam jakie są koncepcje i pod wystrój zdecyduję się na jakiś kolor/kolory kwiatów itd. Jak jest u Was z wystrojem sali? Sami to ogarniacie czy sala ze swojej strony też coś szykuje?
u nas sala zapewnia wszystko po za kwiatami, dodatkowo pod sufitem w sali tanecznej ja chce balony z helem
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości