|
|
#2671 | ||||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar LIII
Taka modła na bogato, mama lubi
![]() Wiedziałem, że Ty docenisz ![]() Cytat:
Cytat:
Biedna... ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dziewczynka? |
||||
|
|
|
#2672 |
|
Zakorzenienie
|
1.
2. Wiem, miało być bez mydła Z kothami tak już jest, dziewczynki są piękne i dobre a chłopcy są egocentryczni i zblazowani ![]() Zawsze rozpoznam po mordzie/figurze płeć kota. Ludzie sie pytają skąd wiedziałąś? A ja se myślę, eeech kociarze, co Wy wiecie o swoich kotach Przeż to jest oczywiste who is who. Wyraz twarzy mówi wszystko.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-08-21 o 23:42 |
|
|
|
#2673 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2674 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() uwielbiam wciąż zaś gacie wolę normalne i kurtkie też ![]() nie naśmiewam się, serio fajne a z tyłu a'la wydmy z Łeby a że jesteśmy na Kaszubach, to wiesz ![]() Cytat:
reszta. i też tak myślałam, aż poznałam Tycka, on z twarzy jest laska
|
|
|
#2675 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2676 |
|
Zakorzenienie
|
nic na ten temat, bo nerwowa się robię wyzbierałam prawie wszystkie z ogrodu ale napływają, znaczy nadpełzają
|
|
#2677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie żebym była indykiem, ale perfumowo to jakoś brzmi
|
|
#2678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Hmmmm, niekoniecznie właśnie, chuopcy mają mordy jak słońce, ale bardziej chodzi o bad look oczowy, Pan koth ma zawsze minę "I co się łosiu gapisz" pogardliwe spojrzenie, w stylu zamknij drzwi z drugiej strony etc. Dziewczynki mają wyraz twarzy z cyklu - "ooo ktoś nowy, ciekawe czy wpuści na kolanka?" Chuopcy - wdupiemanie dziewczynki - ciekawość, ciekawość, ciekawość. ![]() Lete, życzę nocy na dobrą orientalną modłę, szalenie mi się spodobało
|
|
|
|
|
#2679 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
To Wy tam se może jakie okopy z zasiekami poróbta? ![]() ![]() --- Rozwaliła mnie ostatnio śmietana kwaśna, tj. jej opakowanie - wiecie, jak to czasami jest na wieczkach, "propozycja podania" i te sprawy, na tej też taka propozycja była, tzn. łyżeczka ze śmietaną, koniec pieśni! |
||
|
|
|
#2680 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Macham w pośpiechu
nadrobię z pracy ![]() ---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 06:09 ---------- Cytat:
![]() gupia waga ![]() Cytat:
a małżonek wszak zapowiedział minutę ciszy, no to jest ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Przyszła mi już część wyników Cholesterol w normie na szczęście no i najważniejsza wiadomość TSH mi spadło do 1,48
|
||||||
|
|
|
#2681 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Ewusiu,to dobre wieści przy piątku
![]() W temacie głodówki...nieco przymusowo,ale b.często jadam raz dziennie,ok.20.00. Ani to zdrowe,ani przyjemne,ale nie mówcie mi,że nie da rady. A względem randki poszłam na kompromis i nogi mam owszem,gołe,za to ciepłą kieckę. I pończochy w torebce
|
#2682 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() taki poganiacz niewolników niestety odwaliłam grube porządki w tym tyg., łącznie z nieszczęsną wykładziną do której M się obiecywał a nie dotrzymał i właśnie schodzę ze zmęczenia zostało mycie okien przez deszcz, ale że dziś ładnie to pewnie i to zrobię, ostatecznie jutro. on mi to specjalnie zrobił. planował urlop ale nie powiedział, żebym sprzątała sama. jak już jest czysto to "kochanie biorę 2 tyg urlopu" Cytat:
Cytat:
30 gb limitu za 30 zł, jeśli masz modem swój a jak masz zasięg lte u siebie to jest za darmochę. modem 4g na all kosztuje 170 zł i bardzo się opłaca kupić osobno modem a na neta wziąć tą opcję z pleja. płacisz połowę tego, co zapłaciłabyś biorąc neta Z modemem, za 50 miesięcznie, w stosunku rocznym mi jest cieżko przejeść 19 gb z mojej oferty, a 30 to już szał fogle. no chyba że namiętnie ściągasz wszystko z neta ale od tego jest opcja darmowe nocki od północy do 8 czy 9 rano no i wyjszła reklama, powinnam teraz dostać mega promo od firmy ![]() Cytat:
Cytat:
niskich lotów to ten pan jest Cytat:
Cytat:
macham znów znad zimnej kawy. i pięknej pogody. i nieprzespanej nocki i bolących jak cholera kości co się zepsuło - materac czy mój kręgosłup od noszenia dida? coś miałam napisać i zapomłam. jak wróci kupa mięci to się podzielę
|
|
#2683 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale nie dało się inaczej. i dlatego już tam nie pracuję. a ja już myślałam, że jednak tylko ten płaszcz, buty i torebka były
|
|
#2684 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
to ja tylko zamacham
do zobaczenia za tydzień
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#2685 | |||||
|
Zakorzenienie
|
ano
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() udanej randki Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2686 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To bdb wieści! Cytat:
Ja potrzebowałąm nielimitowane do wszystkich i nowy telefon kooooooniecznie. Cytat:
W sumie, chuuda byłam wtedy. Ale nie żyłam Cytat:
|
||||
|
|
|
#2687 | |||
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I poproszę o jaki przepis na cierpliwość do debilnego audytora
|
|
#2688 |
|
Zakorzenienie
|
Platige Films potwierdzają na fejsie plotki, że razem z Tomkiem Bagińskim biora się za nowego, aktorskiego Wiedźmina
|
#2689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad 2 ja zauważyłam ze właśnie nie tzn jakbym całkiem nic nie jadła to może ale jak jadłam na zasadzie: kolacja jak wrócę do domu czyli w nocy + w międzyczasie w biegu jakiś baton to nie pomagało mi to na figurę ad 3 tylko spokój Cię może uratować Jeszcze tylko godzinka w pracy
|
|
|
|
|
#2690 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
owszem, metformina swoje robi, ale ja tak nie chcę ![]() Jeszcze trzy godzinki i łikęd ![]() Audytor się wypchał, jak się łaskawie raczyli odezwać, stwierdzili, ze całkiem nie przyjdą
|
|
#2691 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() nom, też nie miałam żadnego życia, jedzenie wanna spać i koniec rozrywek Cytat:
rozmrażam lodówkę. nie pomyślałam tylko żeby ją wcześniej wyłączyć fogle wizaż mi zeżarł posta
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2014-08-22 o 14:19 |
|||
|
|
|
#2692 | ||||
|
BAN stały
|
Znad śniadania
Cytat:
Cóż za wnikliwy portret psychologiczny! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Trzeba se było taką no frost zanabyć ![]() Nie mrożonym mięęęseeem!
|
||||
|
|
|
#2693 |
|
Wtajemniczenie
|
nawet chyba no frost nie oprze się otwartym drzwiczkom bo "jakoś tak nie zauważyłem że się nie zamknęły same"
śliwkami ![]() 4 letnie, chyba już dojrzały ![]() lete smażyć naleśniki
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2014-08-22 o 15:00 |
|
|
|
#2694 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
|
|
|
#2695 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Kameno udanego!
I miłego popołudnia całemu Baru Snad inhalacji na nieorientalną modłę i bez indyka. ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- Cytat:
Cóż za stylówa... Aby nie jest im zimno w kolanka? ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- Ops "modła smaku" była ![]() ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Flo :gratki:
|
|
|
#2696 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2697 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Poproszę tego śledzia na uspokojenie. Może być bez mundurka
Co za bezmózgi palant! Umawiamy się na 17.00 - jego propozycja. O 17.50 dzwoni,że jest poza Warszawą i będzie najwcześniej za godzinę! A ja mam się błąkać po mieście w oczekiwaniu aż Jaśnie Pan dotrze,bo cały dzień nie wiedział,że mu się plany zmieniły! W
|
#2698 | |||||||
|
Panaroja
|
snad sterty cukinii, pomidorów etcetery
![]() zeżarło mi Mić więc sie tylko odniosę - "smaku jego modła" w rozum mnie ubodła ![]() Cytat:
![]() 2. ![]() goopie wagi ![]() ojejuniu Cytat:
![]() Cytat:
2.prawda ?3. ![]() Cytat:
2. Cytat:
Cytat:
2.gupi ![]() i chyba 12-letnią paczkę fasolki szparagowej nie wykorzystanej o czasie , z której już się napisy starły i któa służy jako zimny okład w razie czego ![]() przeczytałam znad anihilacji przytargałam 10 kilo cukinii i 11 kilo pomidorów nawet nie wiedziałam że pomidorów tyle , bo tak jakoś mi się je dobrze do toreb pakowało i ładne były , to brałam ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||||
|
|
|
#2699 | |||||
|
BAN stały
|
Przykro mi, ale wyszły
Cytat:
Przegięcie (w delikatnych słowach) ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jestem lepsiejszy! Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2700 |
|
niecnotliwa dziewica
|
To poproszę chociaż tego tłuczka...
Wściekłam się tak,aż się trzęsę. Żeby powiedział wczoraj,że mu pasuje później,wzięłabym sobie książki do oddania do biblioteki i przy okazji poplotkowała z Dorotą. Żeby dał znać wcześniej w ciągu dnia,posiedziałabym dłużej w pracy i zrobiła coś pożytecznego. A takie pozytywne wrażenie robił,ech... Wypiłam sobie piwo,zagryzłam frytkami,ale nadal mi nie przeszło
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:39.

Wyraz twarzy mówi wszystko.

co się zepsuło - materac czy mój kręgosłup od noszenia dida? 

?
i chyba 12-letnią paczkę fasolki szparagowej nie wykorzystanej o czasie , z której już się napisy starły i któa służy jako zimny okład w razie czego