|
Notka |
|
Techniczne dla katalogu kosmetyków Forum techniczne - obszar katalog kosmetyków. Tutaj zajmujemy się obsługą techniczną katalogu kosmetyków: "Kosmetyk Wszech Czasów". |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Recenzje z mojego autorskiego bloga
Witam,
ostatnio dodawałam recenzje w KWC. Na swoim blogu dodawałam taką samą recenzję. Niestety na portalu zostały one usunięte. Teraz moje pytanie brzmi- czy mogę dodawać recenzje ze swojego bloga czy muszę pisać osobną tutaj? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Żandarm na emeryturze
|
Dot.: Recenzje z mojego autorskiego bloga
Od razu odpowiem, że nie chodziło o linki, bo tych w usuniętych recenzjach nie było.
Z uwagi na szerzącą się plagę marketingu szeptanego, który uważamy na tym portalu za praktykę obrzydliwą, oszukańczą i karygodną, bardzo nieufnie traktujemy każdy nagły wysyp entuzjastycznych recenzji kosmetyków jednej lub dwóch firm / koncernów, od osób z zerowym dotąd dorobkiem postów lub recenzji (tym bardziej, jeśli jest to grupa osób z zerowym dorobkiem, nagle chwaląca w tym samym czasie jakiś kosmetyk). Ponieważ zalał nas spam firmy Pilomax, Twoje recenzje zostały uznane za jego część, a twoja aktywność na Wizażu nie przekonała nas, że nie jesteś częścią ich strategii marketingowej.
Terenówki na front ![]() Wsparcie polskich medyków pola walki na ukraińskim froncie: Grupa Damiana Dudy - W międzyczasie i Grupa Rudej - Awangarda Edytowane przez Noor Czas edycji: 2014-08-22 o 15:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:05.