|
|
#481 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: OOBE i LD
Cytat:
|
|
|
#482 |
|
Zakorzenienie
|
Ojej, to ja mam często LD, nawet nie wiedziałam, że to coś nadzwyczajnego... ale racja, fajnie mieć kontrolę nad snem...i dobrze jest się obudzić na rządanie, szczególnie gdy w śnie coś złego się dzieje... zawsze jak sobie powiem, że mam się obudzić to się budzę.. na szczęście
|
|
#483 |
|
Zadomowienie
|
Spróbuję, spróbuję. Ale strach obleciał mnie niesamowity
.
|
|
#484 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mi się śniło, że mi się śniło, że miałam OOBE. Śniło mi się że poszłam spać i w trakcie snu wyszłam z ciała, widziałam siebie z zewnątrz i unosiłam się w powietrzu, a przy tym taka euforia, że mi się udało. Potem się w tym śnie obudziłam i stwierdziłam że muszę napisać Wizażankom o tym OOBE, ale zaczęłam się zastanawiać, że nie miałam żadnych drgawek, pisków w uszach, i za długo jestem "na zewnątrz" jak na pierwszy raz, i że to musiał być sen o OOBE a nie OOBE. I nagle już naprawdę się obudziałam i uświadomiłam sobie że w śnie miałam sen o OOBE Zakręcone ![]() Ale teraz cały dzień jest mi tak dziwnie... cały czas wraca mi ten obraz i to uczucie jak się unoszę w powietrzu i ta radość że wyszłam. I tak sobie myślę, że jeśli OOBE rzeczywiście tak wygląda, to musi byc super! ![]() Tylko zastanawia mnie skąd sen akurat o OOBE, bo dawno o nim nie myślałam. |
|
|
|
|
|
#485 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy jeśli śpię i sama sobie wymyślam, co ktoś zaraz zrobi, tak jakby prowokuję wydarzenia, to znaczy, że mam to całe LD?
Bo dzisiaj sobie uświadomiłam, że dosyć często tak robię. Wcześniej zupełnie nieświadomie, ale przy najbliższej okazji mam zamiar bezlitośnie to wykorzystać. Oczywiście, jeśli to o to chodzi.
|
|
|
|
|
#486 |
|
Zakorzenienie
|
Śniło mi się,że się zgubiłam w lesie.Miałam juz dosyć tego snu,powiedziałam sobie ,że to przecież tylko sen i jak uderzę głową w coś albo się przewrócę to się obudzę.I tak się stało.Walnęłam w drzewo i otworzyłam oczy
|
|
#487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nemezja, uważaj żeby Ci się w prawdziwym lesie nie pomyliło.
|
|
|
#488 |
|
Zakorzenienie
|
Aga, to co to jest? Często mam takie coś, że we śnie steruję ludźmi i sobą.
|
|
|
|
|
#489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba jestem na niskim poziomie LD.
|
|
|
#490 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#491 |
|
Zadomowienie
|
A ja miałam dzisiaj OOBE. O
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#492 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#493 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo fajne uczucie
Ale trwało to bardzo krótko. Szybko spowrotem usnęłam. Oddzieliłam się tylko od pasa w górę. Tyle
|
|
#494 |
|
Zakorzenienie
|
A ja miałam 2 razy w życiu LD i też bardzo fajnie wspominam, chociaż krótko trwało.
Za każdym razem zdarzało się, kiedy byłam już wyspana, pochodziłam trochę po domu, ale właściwie z nudów położyłam się spowrotem. I czekam na raz następny
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
|
#495 |
|
Zakorzenienie
|
Uff, przebrnęłam przez cały wątek
Przez Was wkręcam się w OOBE ![]() Niestety nie otwiera mi się żadna strona dotycząca OOBE, więc wiem tylko tyle, ile wywnioskowałam z Waszych wypowiedzi. Mam leżeć, relaksować się i powiedzieć sobie, że chcę opuścić moje ciało...? Odliczanie ma być sposobem na nie-zaśnięcie?Wybaczcie zielonej w temacie
|
|
#496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapisz się na kurs mailowy (na tej stronie właśnie).
|
|
|
#497 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny,a w jaki sposób ćwiczycie aby dojść do OOBE ? Napiszcie wszytskie wasze sposoby
|
|
#498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#499 |
|
Przyczajenie
|
uuuuu dziewczyny ja tu co prawda pierwszy raz na tym wątku a o OOBE dowiedziałam się przypadkowo wczoraj na "strasznym watku" iii <wow> jestem zaskoczona. dzisiaj spróbuje cos poćwiczyć ale wiecie - ściagnełam sobie BRAINWAVEGENERATOR i ołł główka boli. może jakieś małe sugestie dot. "uzywania" ?? jak go używacie ?? ;> pozdrawiam czekam na szybką odpowiedź bo nie mogę sie doczekać wypróbowania :P
aha i jeszcze smieszna historyjka : moja mamuśka mowi że mam nie słuchac tego bo od tego mozna zwariowac [od tego czyli od działania na podświadomość] a dzie tam!. WSZYTKIEGO TRZEBA SPRÓBOWAC :p TAK SĄDZE :p W KAŻDYM MAMUŚKA JEST BARDZO :CONFUSED: POZDRAWIAM
|
|
|
|
|
#500 |
|
Przyczajenie
|
proszę o odpowiedź dotyczącą BRAIN WaVE GENERATOR ponieważ jestem bardzo ciekawa przeznaczenia i sposobu jego uzywania.
|
|
#501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze nie próbowałam, jak będę miała dłuższą chwilę czasu, to stestuję i na pewno opiszę.
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
|
|
#502 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
dziekuję czekam i mam nadzieje że przyniesie Ci to jakies efekty całuski
|
|
|
#503 |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle zapomniałam o Oobe
![]() Cały czas sobie powtarzałam,że będę ćwiczyć a tu klops ![]() Teraz zresztą był nie dała rady bo mam remont i obecnie mieszkam u babci, jest dużo ludzi itp.,ale jak już wrócę to biorę się do roboty I tym razem się zmobilizuję ![]() A jak tam u was z Oobe?
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wezmę się za to po powrocie z wakacyjnych wojaży
|
|
|
#505 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#506 |
|
Przyczajenie
|
Jesli ktos ma watpliwosci co to tego zjawiska zapraszam na pierwszy Polski Podcast dotyczacy OBE:
www.obe.mypodcast.com |
|
|
|
|
#507 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: OBE-prawda czy bajer?
Ciało astralne to nic innaego jak Nasza dusza...A wiadomo że bez duszy ciało umiera więc nie można go opuszczać na zbyt zługo...Można nie wrócić,zależy co będzie sie działo albo co sobie wmówimy...
Kiedyś fascynowało mnie życie po śmierci i na takie eksperymenty nie mam ochoty...za dużo sie naczytałam...heh |
|
|
|
|
#508 |
|
Zadomowienie
|
KOBIETY, CO TO JEST?! NIC NIE PISZECIE! PAULINA TO ZMIENI!
![]() Więc tak: pod wpływem jednej z lekcji historii, na której rozmawialiśmy o hipnozie, zaczęłam szukać sposobów relaksacji, itp. Trafiłam na LD i OOBE. Czytałam przez 3 dni, aż w końcu mój tatuś stwierdził, że jestem tym omamiona. ![]() Uczucie spadania miałam w wieku ok. 9-11 lat, mniej więcej raz na tydzień przez dwa miesiące. Czyżbym umiała OOBE od małego? ![]() Obecnie mam 14 lat i dziś zapamiętałam aż 5 snów. W tym szczegóły (w co byłam ubrana, itp.) Po raz pierwszy albo miałam sen o LD, albo prawdziwe LD, bo we śnie zrobiłam test rzeczywistości- umiałam latać, ale nie czułam nic. Obraz był nie wyraźny, więc powiedziałam "Zwiększam ostrość snu" (wiem, że to jest śmieszne, ale miało działać ) ale dalej nie widziałam wyraźnie. Po tem się obudziłam i stwierdziłam, że to był tylko sen o LD.Wczoraj położyłam się i od razu usłyszałam piszczenie w uszach i takie wibracje w głowie; coś jakby ściągało mnie na lewą stronę. Wystraszyłam się i otworzyłam oczy. Czy to mógł być początek OOBE? Wizażanki! Nie obijajmy się i ćwiczmy, ćwiczmy, ćwiczmy!!! P.S. Znak zodiaku: Bliźnięta, co nie pasuje do waszej analizy, że wodne znaki "do tego" ciągnie
|
|
#509 |
|
Raczkowanie
|
Kiedyś się tym interesowałam i ćwiczyłam,ale nie miałam do tego cierpliwości
Może znów zacznę
|
|
#510 |
|
Zadomowienie
|
Trzy przeglądające i nic nie piszące...
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.

. Po trzydziestu, czterdziestu minutach (o 2:04) wyłączyłam Mp3. Zasnęłam. Coś mi się tam śniło. Jakiś korytarz, a w nim jakaś dziewczyna. Ja byłam na tym korytarzu. W śnie powiedziałam do siebie "Widzę moje ręce we śnie. Wiem, że teraz śnię" i moje całe ciało zaczęło mocno drgać
. Wystraszyłam się, zerwałam się i rozejrzałam po pokoju. Już wtedy nie spałam. Była 2:43.

.
Bo dzisiaj sobie uświadomiłam, że dosyć często tak robię. Wcześniej zupełnie nieświadomie, ale przy najbliższej okazji mam zamiar bezlitośnie to wykorzystać. Oczywiście, jeśli to o to chodzi.

Odliczanie ma być sposobem na nie-zaśnięcie?

wezmę się za to po powrocie z wakacyjnych wojaży