|
|
#1231 | ||
|
Jedyna oryginalna Lips :)
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz. 26
Cytat:
---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- Cytat:
hehe no tak to bywa... musisz pomierzyć jeszcze kilka, może się coś rozjaśni
|
||
|
|
|
#1232 |
|
Konto usunięte
|
Vivienne, to jakieś rozwiązanie, muszę o tym pomyśleć u nich ciasta na stolach nie było, wszystko na słodkim stole. Może przymierz jeszcze jakąś księżniczkę i jeśli też nie będzie pasować będziesz wiedziała jakie mierzyć
lipstick89, masz rację wszystkim nie dogodzisz |
|
|
|
#1233 | |
|
na przekór do celu
|
[1=193b1b6e1ddfcb4e7f6608e 02b30ba9b0746877a_6871979 10e488;47815633]kolejna kłótnia z mamą!!!!!
jestem mega zdołowana. Kazała mi się wyprowadzić. Mam dość dość dość [/QUOTE]po tym tekście, że kot nierasowy więc nie opłaca się go ratować coś sobie pomyślałam, i to było bardzo chamskie, choć moim zdaniem prawdziwe. Bo pewnie przekraczasz liczbę dozwolonych do cytowania postów ![]() Cytat:
Edytowane przez viva91 Czas edycji: 2014-08-22 o 19:00 |
|
|
|
|
#1234 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1235 |
|
Zakorzenienie
|
Vivien ja w księżniczkach wyglądam jakbym miała z +4 rozmiar... nawet nie jak beza a ogromny pączek z kremem.
haftuje prezent dla mojej przyjaciółki na ślub i dlatego mnie nie ma...
|
#1236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama pracowałam jako kelnerka i roznoszenie kawy przy cieście każdemu mija się z celem. Tak, to każdy bierze sobie kawy, ile chce, albo coś innego, a zaraz obok stoi tort, który był wcześniej uroczyście pokrojony i można sobie wziąć dokłądkę
Edytowane przez marynka42 Czas edycji: 2014-08-22 o 19:04 |
|
|
|
|
#1237 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
witam się po tygodniu olewania was :P nie no.. nie chce mi się wchodzić po pracy nainternet, jakoś tak ostatnio jest świetnie między mną i TŻtem że aż żal tracić czas ![]() Dziękuję za życzenia, bo coś mi mignęło że dla Aś :P a ja największa przegrana.. wczoraj miałam i imieniny i urodziny Pisałam już w innym miejscu że przygotowałam ciasto na wczoraj z okazji urodzin które zrobiło furore w pracy więc mam nadzieje że się podlizałam i za 2,5 miesiąca podpiszemy już normalną umowę, bo na razie jestem na okresie próbnym przez 3 msc Zalegle mam 42 strony tu a na starym wątku pewnie z 50tez xD bo ostatnio raz jak pisałam to było 1,5 tys postów do końca wątku ![]() Kiciakowa, słyszałam że miałaś fryzurę próbną ale nie chce mi się szukać (
|
|
|
|
#1238 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
witam się po tygodniu olewania was :P nie no.. nie chce mi się wchodzić po pracy nainternet, jakoś tak ostatnio jest świetnie między mną i TŻtem że aż żal tracić czas ![]() Dziękuję za życzenia, bo coś mi mignęło że dla Aś :P a ja największa przegrana.. wczoraj miałam i imieniny i urodziny Pisałam już w innym miejscu że przygotowałam ciasto na wczoraj z okazji urodzin które zrobiło furore w pracy więc mam nadzieje że się podlizałam i za 2,5 miesiąca podpiszemy już normalną umowę, bo na razie jestem na okresie próbnym przez 3 msc Zalegle mam 42 strony tu a na starym wątku pewnie z 50tez xD bo ostatnio raz jak pisałam to było 1,5 tys postów do końca wątku ![]() Kiciakowa, słyszałam że miałaś fryzurę próbną ale nie chce mi się szukać (
|
|
|
|
#1239 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1240 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
![]() Joasia, aż dwa razy się przywitałaś
|
|
|
#1241 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
A ksiądz na naukach nam mówił, że dawał ostatnio slub parze około 80-tki. I to też jest piękne ![]() Cytat:
Czasami to wystarczy żeby wypłacili, czasami do ugody dochodzi przed sądem. Czasami trzeba czekać na wyrok sądu. Mężowi mojej kolezanki odmówili wypłaty za uszkodzenie kręgosłupa szyjnego na skutek najechania na jego samochód z tyłu przez ciężarówkę z winy kierowcy cieżarówki. Wzięła dobrego adwokata i wydarła z nich ładne pieniądze, obyło się nawet bez rozprawy, wymiękli po samym wezwaniu do ugody. Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1242 |
|
Zakorzenienie
|
własnie jakoś internet mi sieprzyblokował i wyszłam dwa razy
to żebyście mnie zauwazyły haha ![]() ej od wczoraj naskrobane jest 30 stron.. to chyba rekord ;> |
|
|
|
#1243 |
|
Zakorzenienie
|
A mi został ROK DO ŚLUBU
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1244 | |
|
|
no dokładnie...
bo ona uważa, że każdy stół powinien mieć co najmniej (!!!) 5 kelnerów, gotowych na każde zawołanie i stojących na baczność. ciotka mieszkała kilkanaście lat w USA (ma tam syna, synową i 3 wnuków) i zachowuje się ą przez ę (po swojsku: wyżej sra jak Cytat:
|
|
|
|
|
#1245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie to bez sensu wystawiać na stół 20 przystawek, 6 dań gorących a potem to jedzenie wyrzucić bo tak czy siak muszę za to zapłacić. Napojów, ciast i owoców nie wypisywałam bo ciasta i owoce wstawiamy sami i nie wiem co jeszcze będzie. A napoje, to soki: pomarańczowy, porzeczkowy, ananasowy, sprite, cola, mirinda, woda z cytryną + do tego stolik kawowy i tak do zaparzenia herbata i kawa do wyboru. Ale jakie grzyby? Jest tylko filet zapiekany z pieczarkami, jak ktoś nie lubi pieczarek to zje samo mięso i tyle. Zawsze tak robię jak czegoś nie lubię, po prostu odkładam na bok a resztę zjadam.
|
|
#1246 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1247 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
Pieczarka to jednak grzyb![]() Nie wiem czy każdy będzie chciał tak grzebać Mięso jednak przejdzie pieczarkami.Ja jestem ostrożna w takich kwestiach i na obiad dałabym jednak coś klasycznego, ewentualnie do wyboru z czymś bardziej specyficznym. Potem, w kolejnych daniach ciepłych to już hulaj duszo ![]() Też tak skromnie mi się wydało, ale jestem do czego innego przyzwyczajona ![]() Pytałaś co myślimy, więc ja tak właśnie myślę, ostatnie słowo należy do Ciebie
Edytowane przez viva91 Czas edycji: 2014-08-22 o 19:33 |
|
|
|
|
#1248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
3 dania gorące +6 przystawek +napoje zimne i gorące bez ograniczeń = 80zł/osoba Każde kolejne danie gorące +10zł/osoba Każda kolejna przystawka +5zł/osoba Sala przetestowana i naprawdę ze stołów się wylewało, byłam w szoku bo to było tylko 10 przystawek. Jak byliśmy w maju u znajomych na weselu to było 16 przystawek i mało co ludzie ruszyli bo dania gorące były właśnie tak bardzo obfite, że nie chciało się pomiędzy jeść
|
|
#1249 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z moich gości wiem, że tylko jedna osoba nie je grzybów chociaż pracuje na tym Robimy przyjęcie tylko dla najbliższych i wiemy co kto mniej więcej preferuje, chociaż nad tym filetem jeszcze się zastanawiam bo słyszałam, że w tym lokalu przepyszny jest warkocz Jagny czyli filet drobiowy w cieście francuskim
|
|
#1251 |
|
na przekór do celu
|
noo, takie próchno, nic tylko trumnę wybierać
|
|
#1252 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1253 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1254 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję wszystkim dziewczynom za rady dotyczące ubezpieczyciela! ( coś nie mogę cytować
)A z milszych rzeczy: Od poniedziałku jestem na diecie, MŻ i aktualnie w ubraniu ważę 57 kg. Od rana wyświetla mi się ciasto czekoladowe w reklamie, więc pojechałam po masło i piekę murzynka ![]() Kupiłam też wino i będziemy pić dziś z M ;D Przyszły dziś buty z allegro i są śliczne ;D Jutro jadę szukać kiecki, na 18 i/lub roczek. My nie mamy jeszcze menu na wesele, będziemy ustalać jakiś czas przed weselem, ale ja mam kucharkę wiec wiadomka, pełna swoboda |
|
|
|
#1255 | |
|
... choć nie Westwood
|
Cytat:
Mierzyłam tylko w Demi, w Estelle powiedziały babki szczerze, że teraz taki zastojowy okres, same resztki na wystawie i zachęcają do przyjechania w grudniu na nową kolekcję, a w.. kurczę nie pamiętam ;o olivii? na świętoduskiem w azdym razie babka po pytaniu kiedy slub (a i tak powiedzialam, że czerwiec Ogólnie mam dylemat. W księzniczce czułam się ciężko. Ja jestem wysoka i szczupła, ale mam mocna budowę, szerokie kości (i dlatego najlepiej wyglądam mega chudo, nie szczuplo, a tak niestety nie jest ). Nie mam za bardzo talii, na co dzień chodzę w rozkloszowanych spódniczkach, w takich najlepiej wyglądam i się czuję, bo robią mi biodra i kobiecą figurę. Mam za to szczupłe nogi. I myslalam, że prnceska będzie idealna. natomiast ok, ładnie zrobiła mi talie, ale góra (ramiona) wygladała tak cięzko. A w tych w kroju A z talia średnio, za to wygladałam bardzo szczupło i smukło.... i mam dylemat Babka mnie pocieszyła, ze każda sukienkę mogę mierzyć ![]() Mierzyłam princeskę nie wiem jaką, za to te nieksiężniczkowate mierzyłam Nablę Lena i Nablę Mercedes. Nie miałam jak robic zdjęć, bo cały czas byla przy mnie babka z salonu. Nakladala i zdejmowała mi sukienki mierzyłam tylko trzy bo nic więcej mi sie nie podobało
|
|
|
#1256 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co? mój zespół ostatnio nagrał kilka kawałków, mają płytę i ostatnio opublikowali 2 piosenki i.. gdyby nie fakt nie wybawiliśmy się za wszystkie czasy z nimi na weselu dwudniowym to chyba byśmy ich nie wybrali bo brzmią tak...... smutno :P
Wgl widzę suknie.. ostatnio tyle jem! że ślub chyba odwołam jak tak dalej pójdzie
|
|
|
|
#1257 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
babka z kuchni też jeszcze nie spala i na mnie nawrzeszczała jak wreszcie mnie dopuściła do słowa i jej uświadomiłam, że jestem opiekunem a nie dziewczyneczką z kolonii to potem 3 dni przepraszała ![]() Cytat:
ok. 10zł kosztuje a przyrząd to olejowy biały marker kupiony w papierniczym za 5zł no chyba, że o moje łapki pytasz to bezcenne pokaż co tam tworzysz koleżance
|
||
|
|
|
#1258 | |
|
Raczkowanie
|
Taaak, bardzo stara...
Normalnie straszne, dinozaur! A ja drugi! Cytat:
![]() Ja już sama nie wiem... Z mierzeniem u mnie ciężko, bo rozmiar (ciężko będzie się wbić)... Może pojadę gdzieś zimą do Lublina pooglądam ale chyba ostatecznie poprzestanę na uszyciu u krawcowej na wzór dwóch innych, które mam w głowie. Szycie nie powinno być trudne, bo mam koncepcję na totalnie prostą sukienkę. Chyba, że trafię na jakąś używaną ale może być cieżko. |
|
|
|
|
#1259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skończyły się studia to babcia Cię już tam dociśnie xD A ja kurde.. rano jem zazwyczaj śniadanie, prócz dzisiejszego dnia.. i później w pracy 2 razy jem ale to za mało ja nie wiem naprawdę.. ;p dzisiaj juz pod koniec ogladalam jedzenie w necie bo czytalam ze od ogladania przestaje się odczuwac wielki głód ale nie eeeee... to nie działa
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:46.

jestem mega zdołowana. Kazała mi się wyprowadzić. Mam dość dość dość 

ciotka mieszkała kilkanaście lat w USA (ma tam syna, synową i 3 wnuków) i zachowuje się ą przez ę (po swojsku: wyżej sra jak
Robimy przyjęcie tylko dla najbliższych i wiemy co kto mniej więcej preferuje, chociaż nad tym filetem jeszcze się zastanawiam bo słyszałam, że w tym lokalu przepyszny jest warkocz Jagny czyli filet drobiowy w cieście francuskim
)