|
|
#4801 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wrześniówki cz. II
Cytat:
My dajemy rodzicom bukiety kwiatów a gościom ciasto jak zostanie
|
|
#4802 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, która ma panienski w ten weekend?
moj Tz ma, ja podobno też poki co nic mi nie chcą powiedzieć. Moja świadkowa sie wysypala bo jak stwierdziła: nie ma czasu, a nawet nie zaproponowala innego terminu, kumpele z pracy cos organizuja i juz nie mogę sie doczekać ![]() wyslano z aplikacji mobilnej
|
|
#4803 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4805 |
|
Raczkowanie
|
No to potem dziewczyny opowiadajcie co się działo
ja swój za rok będę musiała mieć chyba ze sporym wyprzedzeniem bo jakiś wysyp ślubów mam przed naszym i najzwyczajniej mi weekendów zbraknie |
|
|
|
#4806 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
My z Tż tylko symbolicznie bo przy cywilnym nie mieliśmy w ogóle...Razem ze świadkową zaprosiłyśmy dziewczyny do Wesołego Miasteczka, które organizuje zabawę w nocy od 22-1. Wjedziemy na Diabelski Młyn i zobaczymy całą panoramę Katowic w nocy Tż idzie na paintball z chłopakami
|
|
#4807 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wyslano z aplikacji mobilnej
|
|
|
#4808 |
|
Raczkowanie
|
My mamy kawalerski ipanienski wspolny 30.08 organizujemy mega impreze
|
#4809 |
|
Rozeznanie
|
No my mamy część oddzielną od 19 i od okolo godziny 23 część wspólną w klubie
zapowiada się bardzo ciekawie Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4811 |
|
Rozeznanie
|
Przyszła moja sukienka na panieński.... tylko niewiem co za dodatki do niej. Może któraś ma jakiś pomysł?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4812 |
|
Jedyna oryginalna Lips :)
|
kolor ma dość krzykliwy więc postawiłabym na czarne szpilki i biżuterię stonowaną (albo złotą grubą bransoletę i kolczyki wkręty?
). pewnie i paseczek bym założyła, żeby talię podkreślić.
|
|
|
|
#4813 |
|
Raczkowanie
|
aaaa jaram się bo przyszły welony :P
troche pogięty ten 3m ale słyszalam ze ponoc nie mozna prasowac tylko trzeba wywieszac pod sufitem i sam sie wyprostuje :P ale przeciez nie bede go wieszac juz teraz:P w ogole nie wiem czy mam go brac jak bede szła do fryzjera czy wpiąc go dopiero jak bede się ubierac? ma ktoras z Was tez taki długi i wie juz co zrobi?![]() bachara piekny kolor sukienki -uwielbiam takie żywe kolory nie wiem gdzie macie impreze czy w domu czy w klubie element obowiazkowy to napewno szpilki -czarne tak jak pisała lipstick89 lub można też zaszaleć i iść w złoto lub srebro ale to też zalezy od charakteru imprezy Ja nie wiem gdzie bedzie organizowany moj panienski i jak mam się ubrac bo nic mi dziewczyny nie chcą zdradzic-nie powiem troche mnie to stresuje bo jednak wole miec wszystko pod kontrolą, ale w tej sprawie zostawiam im wolną reke :P |
|
|
|
#4814 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, macie już obcykane torty?
U mnie ten temat właśnie na tapecie i przeglądam sobie foty na stronach internetowych. Chciałam coś prostego(?) jak na załącznikach. I na górze zamiast figurek jakieś świeże kwiaty.
|
|
|
|
#4815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() będzie z zewnątrz prawie że taki ![]() ze świeżymi owocami leśnymi! |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4816 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() wyslano z aplikacji mobilnej
|
|
|
#4817 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() I wódkę już kupiliśmy, stoi w piwnicy. Wino jeszcze musimy dokupić. Jakie sobie paznokcie robicie, bo naczytałam się że hybrydowy się sprawdza i dość długo trzyma. I co robicie- kolor czy bardziej stonowany? Myślę nad kolorem, ale nie wiem czy nie będzie to przesadą?
|
|
#4818 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
robię żele. wyslano z aplikacji mobilnej
|
|
|
#4819 |
|
Wtajemniczenie
|
anannke - świetny! aż mi ślinka cieknie jak patrzę na te owoce
![]() ilouvromance - śliczny baelka - nie wiem jak z paznokciami jeszcze, na pewno nie jakiś mocny kolor, pozostanę przy pastelach. W ogóle nigdy nie byłam u manikiurzystki Nie mam jakiś strasznie zaniedbanych paznokci (a przynajmniej tak myślę ) więc chyba sobie odpuszczę pójście na paznokcie i sama sobie pomaluję.
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4820 |
|
Zadomowienie
|
Webcia ja mam 3-metrowy welon. Zostawiłam go w salonie i panie mi go wyprasują
a wpinać będę w domu, nie chcę z nim biegać po mieście ![]() Annic my póki co wybraliśmy wygląd zewnętrzny tortu i 1 smak. Będzie smietanowy 4-5 piętrowy, a przerwach będą goździki w kolorze mojego bukietu. A smak to czekoladowo-gruszkowy, drugi bedzie jakiś owocowy.
|
#4821 |
|
Zakorzenienie
|
My bedziemy miec w stylu amerykanskim z pomaranczowymi wstazkami
nie mam zdjecia bo zamawiany telefonicznie
|
#4822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4823 |
|
Wtajemniczenie
|
Jakie torty! Aż ślinka cieknie od samego patrzenia
![]() bachara ja bym założyła czarne szpilki a złote dodatki ![]() O matko! 29 ddś! A ja nic nie mam gotowe aaaaaaa Dziewczyny z 6 możecie napisać co macie gotowe a co jeszcze nie? Takie podsumowanie?
|
#4824 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mamy: - mój cały strój, strój pana młodego, wszystkich rodziców i świadków -zamówiłam bukiety -tort też już zamówiony -wódka jest -mamy czym jechać do ślubu -fryzjerka zamówiona, paznokcie i wizażystka też -autobus dla gości jest Nie mamy: -wina -podziękowań dla rodziców, tzn. koszy nie mamy, zdjęcia mamy -wina nie mamy -muzyka nie do końca skompletowana -w co popakować ciasta dla gości i jedzenia które zostanie -wybranego do końca menu -musimy jeszcze ostatnie kościelne sprawy załatwić, zapłacić im To chyba tyle...Ech, zdenerwowana jestrm i boję się że nie zdążymy
|
|
#4825 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Hm...no to jeszcze też mi zostało trochę z Twojej listy. Dzięki
|
|
#4826 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Menu w tym tort Oba komplety strojów Wódkę i wino Dekoracje sali Podziękowania wszelkiego rodzaju Makijaż, fryzura, paznokcie Brakuje nam: Piwa ![]() W poniedziałek zamawiam bukiety Musimy spotkać się jeszcze z zespołem,kamerzystą i księdzem w poniedziałek przed ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- Cytat:
Menu w tym tort Oba komplety strojów Wódkę i wino Dekoracje sali Podziękowania wszelkiego rodzaju Makijaż, fryzura, paznokcie Pojazd Brakuje nam: Piwa ![]() W poniedziałek zamawiam bukiety Musimy spotkać się jeszcze z zespołem,kamerzystą i księdzem w poniedziałek przed
|
|
#4827 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bizuterii nie mam wlasnie mi to swiadkowa uswiadomila
|
#4828 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja miałam biżuterię jeszcze zanim wybrałam suknię ślubną
![]() W przyszłym tygodniu idę na próbną fryzurę, w końcu I chyba spotkamy się z dj, miesiąc wcześniej to trochę za wcześnie przed ślubem ale potem będziemy w mieście już na sam ślub więc chyba nie ma rady. Chyba że mailowo. Wy spotykacie się z dj/orkiestrą? Ile przed weselem? Czy macie kontakt mailowy?Ostatnio składałam sobie w photoshopie dyplomy z konkursu strzeleckiego (załącznik), teraz tylko muszę kupić papier, podrukować i podpisać się na dole z Tż - chyba już nowym nazwiskiem ![]() Właśnie - zostajecie przy swoim nazwisku, łączycie czy bierzecie nazwisko Tż? Edytowane przez annic Czas edycji: 2014-08-22 o 20:47 |
|
|
|
#4829 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam jutro fryzure probna i makijaz
![]() Dzisiaj bylismy na sali zaklepac menu i inne takie szczegoliki ![]() Garniak juz wisi, suknie odbieram w przyszlym tygodniu. Biore nazwisko narzeczonego podwojne mi sie "nie oplaca" 20 liter w podwojnym nazwisku to zdecydowanie za duzo. Plus myslnik to 21 znakow
|
#4830 |
|
Zakorzenienie
|
Dwa razy mi sie wyslalo
![]() Dziewczyny, ja juz mam nerwy jak stad do ksiezyca
Razem 14.08.2004 Zaręczeni 14.01.2011 Małżeństwo 06.09.2014 Edytowane przez aluniaaaaa Czas edycji: 2014-08-22 o 21:25 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:28.

jade dzis odebrać moją kiece :hura:

moj Tz ma, ja podobno też poki co nic mi nie chcą powiedzieć. Moja świadkowa sie wysypala bo jak stwierdziła: nie ma czasu, a nawet nie zaproponowala innego terminu, kumpele z pracy cos organizuja i juz nie mogę sie doczekać 

ja swój za rok będę musiała mieć chyba ze sporym wyprzedzeniem bo jakiś wysyp ślubów mam przed naszym i najzwyczajniej mi weekendów zbraknie

). pewnie i paseczek bym założyła, żeby talię podkreślić.

Nie mam jakiś strasznie zaniedbanych paznokci (a przynajmniej tak myślę