|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2101 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: 20+
no własnie widze że spamerki się obijają
![]() jakieś 3 nas podglądaja anonimowo
|
#2102 |
|
Zadomowienie
|
Hehe no właśnie
Prosimy, żeby Panie się ujawniły
|
#2103 | |||
|
Raczkowanie
|
Ale kiecka
I do tego na jakiej sexownej lasce fiu fiu ![]() Cytat:
Rasowy...?Cytat:
![]() Cytat:
Świetne zdjęcia ![]() Ehhhh... A ja nie widziałam zdjęć tych dwóch amantów...
|
|
#2104 |
|
Zadomowienie
|
Psiunia jest rasowym maltańczykiem, miałam nawet zamiar jeździć z nim na wystawy, ale później stwierdzilismy rodzinnnie że takie wystawy to męczarnia dla psa. Wtedy Toluś został ogolony i ma teraz krótkie kłaczki
![]() Wydrukowałam sobie Liste przedmiotów które bedą mnie obowiązywały na pierwszym roku Nie jest strasznie, ale boje sie kontynuacji angielskiego, bo tak prawde mówiąc, 3 lata miałam przerwy Musze umówic sie na jakies lekcje, żeby do października reprezetować soba jakiś poziom ![]() Upatrzyłam sobie specjalizacje Analityk finansowy albo Zarządzanie ryzykiem Naprawdę zaczynam sie cieszyć
|
#2105 |
|
Raczkowanie
|
Tak też myślałam, że to maltańczyk
Dużo za niego zapłaciłaś...?Też dziś sobie spisałam wszystkie przedmioty, które będę miała na pierwszym roku I muszę powiedzieć, że przeraża mnie gimnastyka. Mam strasznie słabe nadgarstki, przez co nie umiem stać na rękach i wątpię abym się tego nauczyła.
|
#2106 |
|
Raczkowanie
|
Kama analityk finansowy to dobra fucha :tak:
ja nim jestem od jakiegoś roku, ale smak pieniedzy poczuje dopiero jak zmienie miejsce pracy, gdyż w spółce skarbu państwa nie ma co liczyc na kokosy za to atmosfera jest tu bardzo rodzinna dlatego się jeszcze trzymam ![]() a angielski jest jak jazda na rowerze tez miałam przerwe ale zaczynam sobie odświeżać dużo rzeczy i nie jest to takie trudne ![]() życzę Ci powodzenia na studiach. na pierwszym roku są beznadziejne przedmioty
Would you die tonight for love? 59 miech!!!! ![]() ![]() _________________________ _________________________ ____ Misja w Zambii!! Pomóż!! Edytowane przez Ecstasy1985 Czas edycji: 2007-07-14 o 19:03 Powód: błąd |
|
|
|
#2107 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Lepiej nie bedę pisać bo Was przestrasze ![]() Nie martw sie, może przez te trzy miesiące będziesz miała okazje poćwiczyć i wzmocnic nadgarstki. A jakby co to moge przesłac Ci materiały z gimnastyki mojego męza (on tez studiuje na AWFie, ale zaocznie).Ja sobie postanowiłam, że w te wakacje naucze sie pływać W piątek na basenie przepłynełam już dwie długości kraulem Nie śmiejcie się, ja mam jakiś problem z pływaniem, niby umiem, a jakoś tak dziwacznie sie wyginam i strasznie męcze
|
|
#2108 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jesteś dla mnie duzym wsparciem
|
|
#2109 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bo sama mam ochotę sprawić sobie rasowego pieska (yorka).Było by cudownie jakbyś mogła mi to przesłać
|
|
#2110 | |
|
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() WZMOCNIENIE Celem proponowanych ćwiczeń jest wzmocnienie mięśni stabilizujących nad*garstek w momencie zetknięcia piłki z rakietą. Stabilność nadgarstka jest niezbędna, aby zapobiec nadciągnięciom ścięgien i więza*deł. Zawodnicy uderzający forhend i/lub bekhend oburącz powinni zwrócić uwagę na wzmocnienie obu nadgarstków. 1.ZGINANIE Stosując lekkie ciężarki (na początek mogą to być hantle ważące nie więcej niż 2 funty) poruszaj nadgarstkiem w dół i w górę przy lekko ugiętym łokciu i dłoni skierowanej do góry. 2. PROSTOWANIE Odwrotność poprzedniego ćwicze*nia. Ponownie stosując lek*kie ciężarki poruszaj nadgarstkiem w dół i w górę, przy lekko ugiętym łokciu, ale tym ra*zem dłoń ma być skierowana ku do*łowi. 3. ZGINANIE Z KCIUKIEM W GÓRĘ Odmiana powyższych ćwi*czeń. Większość ćwiczeń mających na celu wzmocnienie nadgarstka dotyczy mięśni znajdujących się na górze lub na dole stawu nadgarst*kowego, zaniedbując jednocześnie mięśnie oboczne. Ponownie, przy lekko ugię*tym łokciu, ale tym razem przy kciuku skierowanym w górę, poru*szaj nadgarstkiem w dół i w górę. Uważaj, abyś pracował wyłącznie nadgarstkiem a łokieć pozostał nie*ruchomy. 4. ZGINANIE Z KCIUKIEM W DÓŁ Tak samo jak w punkcie 3 z tym, że kciuk ma być skierowany w dół a mały palec w górę. Ćwiczenie to jest trochę nie*wygodne, ale bardzo ważne dla zawodników, którzy uderzają (lub chcieliby uderzać) piłki z silną ro*tacją topspinową. 5.ŚCISKANIE PIŁKI TENISOWEJ Jest to ogólne ćwiczenie, które wzmacnia wszystkie mięśnie nadgarstka. Aby uzyskać opty*malne rezultaty należy używać piłki, która jest już trochę zużyta i przez to bardziej miękka. 6.POMPKI Jest to dobry sposób wzmocnienia obu nadgarstków i ramion, jednak potencjalnie nie*bezpieczny, jeśli pompki wykony*wane się nieprawidłowo. Ci, którzy wykonują pompki z dłońmi płasko ułożonymi na podłożu w większym stopniu ryzykują urazami nadgarst*ków niż je wzmacniają. Najlep*szym sposobem oparcia przy wy*konywaniu pompek jest zaciśnięcie dłoni w pięść i ułożenie jej kost*kami na podłożu (dzięki temu nad*garstki są wyprostowane) lub chwyt za równoległe poręcze. źródło -> www.pzt.pl
Would you die tonight for love? 59 miech!!!! ![]() ![]() _________________________ _________________________ ____ Misja w Zambii!! Pomóż!! Edytowane przez Ecstasy1985 Czas edycji: 2007-07-14 o 19:17 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#2111 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dobrze co do tych materiałaów zapytam męża gdzie on to ma i wyśle, ale nie wcześniej niż w poniedziałek, bo on teraz dwa dni po 12godzin pracuje ![]() Ecstasy Ty jesteś dobra duszyczką całego wątku ![]() Aha, co do pompek, to musze sie pochwalić, że zrobię trzy niepełne Dla mnie to już nie lada wyczyn
Edytowane przez kama98 Czas edycji: 2007-07-14 o 19:20 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#2112 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Te materiały z gimnastyki też mi się bardzo przydadzą
|
|
#2113 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() nooo 3 niepełne pompki to już coś! ![]() rób na kolankach to będzie Ci łatwiej ![]() EDIT: ja też bym chciała mieć psiulka, ale nie miał by się kto nim opiekować podczas nieobecności domowników, czasami od 6 rano do samego wieczora ![]() ale teraz moja kumpela ma malutkiego spaniela i daje mi tyle radości jak do niej jade że starcza mi na cały tydzień gryzie klapka 2-ma ząbkami , wiesza się na szlafroku i potrafi tak wisieć przez pare minut na plecach hihi wymiękam poprostu
Would you die tonight for love? 59 miech!!!! ![]() ![]() _________________________ _________________________ ____ Misja w Zambii!! Pomóż!! Edytowane przez Ecstasy1985 Czas edycji: 2007-07-14 o 19:32 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#2114 |
|
Zadomowienie
|
o dziewczyny znowu ktoś nas podgląda
|
#2115 |
|
sophisticated
|
to ja, ale nie podglądam tylko zanim się zaloguję sprawdzam czy ktoś coś pisał nowego
![]() no i widzę, że tak |
|
|
|
#2116 |
|
Raczkowanie
|
ojej dziewczyny a wy gdzie się podziałyście?pewnie Erin Brocovic ogladacie w TV
|
#2117 |
|
Raczkowanie
|
Ja tam siatkówkę oglądałam
I się strasznie rozczarowałam Polacy nie dali dziś z siebie wszystkiego
|
#2118 |
|
Raczkowanie
|
witaj skapula
nie podglądaj nas tylko spamuj razem z nami zapraszamyGiovanna ja lubie sport ale zawsze bardzo się denerwuje jak coś takiego oglądam z polakami w roli głównej dlatego stwierdziłam ze posiedze na wizażu
|
#2119 |
|
Zadomowienie
|
Ja właśnie wróciłam z kolacji
Pożarłam miseczke pomidorów z mozarella i do tego grzaneczki Wiem, że powinnam dostac za to baciki, ale ja tak lubie jeść Szczególnie dobre rzeczy ![]() Najchętniej zamieszkałabym w takiej prowansji, z tego wiem oni mają świra na punkcie jedzenia ![]() A co u Was dziewczyny? Co dobrego zjadłyście na kolacje?
Edytowane przez kama98 Czas edycji: 2007-07-14 o 22:50 Powód: dopisek |
|
|
|
#2120 |
|
Raczkowanie
|
mmmm Kama to smacznie zjadłaś mniam
![]() ja nic nadzwyczajnego nie miałam na kolacje, kanapki z serem żółtym i pomidorem ![]() jejuu dziewczyny nic dzisiaj nie robiłam, nawet z domu nie wyszłam a spać mi sie chce wybitnie ![]() dobranoc Słoneczka
Would you die tonight for love? 59 miech!!!! ![]() ![]() _________________________ _________________________ ____ Misja w Zambii!! Pomóż!! Edytowane przez Ecstasy1985 Czas edycji: 2007-07-14 o 22:58 Powód: poprawka |
|
|
|
#2121 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja tez sie kładę bo zrobiłam sie głodna Marzą mi sie pierogi z ziemniaczkami, boczkiem i cebulką, a do teko kapuśniaczek, albo tost z salam, albo.... ![]() Dobranoc
Edytowane przez kama98 Czas edycji: 2007-07-14 o 23:05 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#2122 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no tak dziewczęco ![]() na innych fotach też ![]() Cytat:
![]() bo Ecstasy to w ogole dobra dziołcha jest ![]() (inaczej bym sie z nia nie przyjazniła )widze ze wszystkie juz chrapią. tez mi sie już japa pruje ![]() ale jeszcze musialam pomalowac paznokcie nowym turkusowym lakierem ![]() nabyłam go dzis razem z 2 parami spodni ktore wrzucam ponizej, no bo jakby inaczej no i czarne bikini jeszcze wskoczyło zupełnie przypadkowo ![]() jutro wpadne sie pozegnac a tymczasem dobrej nocki |
||
|
|
|
#2123 | ||
|
Raczkowanie
|
Dzieńdobry słoneczka
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2124 |
|
Zakorzenienie
|
ooo Ann tu jest Ann tu jest
![]() Ann odezwij sie bo cisza taka tutaj
|
|
|
|
#2125 | |
|
Zakorzenienie
|
cze Navi
![]() nie miałam nigdy okazji Was podczytywać to nadrabiam ![]() no i widzę,że ładnie sobie spamujecie ![]() śliczniutkie jesteście wszystke Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#2126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nadrabiaj, my tu baaaardzo ciekawe rzeczy wypisujemy ![]() ![]() 80 w doopce?? jeżu
|
|
|
|
|
#2127 |
|
Raczkowanie
|
Navi sprawdzałaś pocztę...??
|
#2128 |
|
Zakorzenienie
|
sprawdzałam
odpisałam Ci
|
|
|
|
#2129 |
|
Raczkowanie
|
To już lecę oblukać
O której wyjeżdżasz z Warszawy...??Edit: Jaka mysza Przecież to fretuszka
|
#2130 |
|
Zakorzenienie
|
oj dla mnie fretki, swinki, chomiki to mysztko jedna mysza
![]() wyjezdzam za godzine bo musimy na podrzutka mojego czekac, co to jeszcze nie spakowany.. ehh a niby baby sie organizowac nie umieją
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:12.

I do tego na jakiej sexownej lasce fiu fiu
Nie jest strasznie, ale boje sie kontynuacji angielskiego, bo tak prawde mówiąc, 3 lata miałam przerwy
Musze umówic sie na jakies lekcje, żeby do października reprezetować soba jakiś poziom
Mam strasznie słabe nadgarstki, przez co nie umiem stać na rękach i wątpię abym się tego nauczyła.

Polacy nie dali dziś z siebie wszystkiego 
)